slazenger hırka / Slazenger Hırka Slazenger Spor Dış Giyim %20 İndirimli - Gardrops

Slazenger Hırka

slazenger hırka

Slazenger Soğuğa Karşı Dayanıklı Erkek Ayakkabı HUNTJ VİZON

Ürünlerimiz ile ilgili iade taleplerini teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde gerçekleştirebilirsiniz.
İade ve Teslimat süreçlerinin sorunsuz bir şekilde ilerleyebilmesi için, ürün teslimatı sırasında beraberinde gelen faturadaki ilgili alanların eksiksiz doldurulması gereklidir.
Faturanın alt kısmında yer alan Mng Kargo kodunu kullanarak ücretsiz iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Ücretsiz iade sürecinde anlaşmalı olduğumuz kargo firması dışında yapılan gönderiler kabul edilmemektedir.
Ürünü kargoya teslim ederken, firma kodunun mutlaka kargo görevlisine bildirilmesi gerekmektedir.
Kargo görevlisi firma kodu üzerinden, firmamızın adresini iletişim bilgilerini görüntüleyerek gönderimi gerçekleştirmektedir.
Firma kodumuzu, ; adresimizi Barış Mh. Defne Sok. No Nilüfer/BURSA olarak not edebilirsiniz.
İade gerçekleştirilecek ürünlerin kullanılmamış, etiket ve yapışkanlarının çıkarılmamış ve zarar görmemiş olması gerekmektedir.
Ürünlerin orijinal ambalajında, faturası ile beraber, yeniden satışa çıkarılabilecek durumda iade edilmesi gerektiği önemle belirtilmektedir.
Müşterilerden ürün paketlerinin üzerine koli bandı yapıştırmaması, paketlere yazı yazmaması, ürünleri ve ambalajları deforme etmemesi rica ediliyor.
Herhangi bir deforme durumunda iade işlemleri kabul edilmiyor.
Hijyenik nedenlerden ötürü mayo, iç çamaşırı, çorap, bikini gibi ürünlerin iade işlemleri tarafımızca gerçekleştirilemiyor.
Süreç içinde ürün dağıtıma çıktığında müşteriler mail yoluyla bilgilendirilerek, durumdan haberdar ediliyor.
Yasalar ve ticari işleyiş sebebiyle faturasız herhangi bir iade işlemi kabul edilmiyor.
İade edilen ürünler tarafımıza ulaştıktan, markamız tarafından iade koşullarını karşıladığı taahhüt edilerek teslim alındıktan sonra yasal süre olan 14 gün içinde ücret iadesi gerçekleştiriliyor.
İade ücreti kredi kartınıza yatırılıyor. Provizyon kodu kullanıcılara mail yolu ile bildirilirken, paranın hesaba geçme süresi değişiyor.
Provizyon kodu ile beraber iade ücretin kartınıza yansıması bankanız ile olan anlaşmanıza bağlı olarak müşteriden müşteriye değişiklik gösteriyor.
Ekstreye yansımayan ücretler konusunda edineceğiniz provizyon kodu ile beraber bankanızın şubelerinden, müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Ürün iade işlemleri konusundaki soru ve sorunlarınızda markamızın müşteri hizmetlerinden ( 30 79), her gün ile saatleri arasında bilgi alabilirsiniz.

Erkek Polar Modelleri

Kış aylarında yumuşak dokusuyla içinizi ısıtan ve soğuğa karşı mükemmel bir kalkan olan polar giyim ürünleri, küçük büyük herkesin en yakın arkadaşı olmayı başarır. Siz de bu soğuk zamanlarda hem ısınmak ve konforlu hissetmek hem de şıklığın keyfini sürmek isteyenler arasındaysanız, sayfamızda yer alan erkek polar hırka, sweatshirt ya da yelek modellerine göz atabilirsiniz. 


Kolay kombinlenen ve gün boyunca rahat hissetmenizi sağlayan polarlar, gardırobunuzun kurtarıcı parçaları arasında yer alır. İşlevsel kullanımıyla hayatınızı kolaylaştırır ve kaliteli yapısıyla ilk günkü halini uzun süre muhafaza eder. Bu da uzun ömürlü kullanım imkanı verir. İstediğiniz zaman çayınızı ya da kahvenizi elinize alarak online şekilde ürünlerimizi inceleyebilir ve zengin seçenek yelpazesi sunan sayfamızdan destek alabilirsiniz. Evinizin rahatlığında özelliklerine baktığınız ürünler arasından beğendiğiniz modellerin siparişini verebilir, güvenli kargo hizmetimizle ürünün kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.  

Soğuk Kış Günlerinin En Gözde Kıyafeti: Polar Sweatshirtler ve Hırkalar

Erkek kapşonlu polar ürünlerin yanı sıra kapşonsuz seçenekler de mevcuttur. Ayrıca fermuarlı, V yakalı, bisiklet yakalı, deri detaylı veya cepli gibi modeller arasından kendi tarzınıza ve zevkinize hitap eden seçeneklere yönelebilirsiniz. En az polar sweatshirt modelleri kadar ilgi çeken erkek polar sweatshirt modelleri, farklı renk ve desen seçenekleriyle beğeninize sunulur. Sizi sıcak tutan ve ütü gibi sorunlarla zamanınızı almayan bu ürünler, günlük giyim stilinde önemli rol oynar. Aynı zamanda futbol, kayak, avcılık, yürüyüş, kamp gibi çok çeşitli outdoor aktiviteler için de oldukça kullanışlı olan bu ürünler, hafif yapıda olmasına rağmen vücudu sıcak tuttuğu için kullanıcısına avantaj sağlar. Siz de bu eşsiz tasarımlarla keyifli ve konforlu vakit geçirmek için sayfamızdan destek alabilirsiniz. Kendi vücut yapınıza ve zevkinize hitap eden seçenekler arasından tercihinizi güvenle yapabilirsiniz. Doğru yıkadığınızda uzun ömürlü kullanım imkanı sunan polarlarla, uzun vadede tasarruf edebilir ve soğuk günlerde gardırobunuzun demirbaşlarını oluşturan kıyafetlere sahip olabilirsiniz.  

Erkek Polar Sweatshirt

Slazenger Ayrıcalığıyla İndirimli Erkek Polar Ürünleri

Üstün kaliteyi uygun fiyat aralıklarıyla bulmanıza aracı olan sayfamız, birbirinden farklı erkek polar modellerine saniyeler içerisinde ulaşmanızı sağlar. İster evinizde ister yürüyüşte isterseniz de sokak gezmelerinde giyebileceğiniz polar ürünleri, kış aylarının olmazsa olmazı haline gelir. Sportif tarzıyla güneşsiz günlerde daha enerjik ve canlı görünmenize yardımcı olan spor polar giyim ürünleri, aynı zamanda yumuşak dokusuyla içinizi ısıtır. Şık ve modern çizgilerin yer aldığı modeller, sportif kombinlerinize estetik bir hava kazandırırken özgün tarzınızı geliştirerek çok daha cezbedici görünmenizi sağlar. Sürtünmeyi azaltan, cildinizi kuru tutan, içinizi ısıtan ve hareket alanınızı koruyan bu eşsiz tasarımlar gün boyunca keyifli olmanıza yardımcı olur. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu ürünler siyah, haki, lacivert, mavi veya bordo gibi farklı renk seçenekleriyle beğeninize sunularak size kendi stilinize uygun kombinler yapma imkanı verir. Slazenger olarak sizlere çeşitli indirimlerle sunduğumuz ürünlerimizi inceleyebilir, kendiniz için en uygun seçeneklerin siparişini anında verebilirsiniz.  

Polar Fermuarlı Hırka

Polar Sweatshirt Modelleri İle Trendleri Yakalayın

Yumuşak dokusuyla soğuk kış günlerinin aranan kıyafeti olan polar ürünler, hem kolay kombinlenebilir olması hem de soğuktan koruyucu yapısıyla maksimum konfor sunmasıyla adından sıklıkla bahsettirir. Bu tarz polar ürünler, farklı kategoriler altında karşınıza çıkar. Dilerseniz mont olarak kullanabileceğiniz seçenekleri tercih edebilir dilerseniz de hırka şeklinde tasarlanan modellerin sahibi olabilirsiniz. Polar sweatshirt modelleri de oldukça rağbet gören seçenekler arasında olur. Tüm bu erkek polar ürünlerine sayfamız üzerinden ulaşabilir ve şık kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Gün içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler, maksimum konfor sunarken çağdaş ve modern tasarımlarıyla da kombinlerinize şıklık kazandırır. İşlevsel kullanımıyla hayatınızı kolaylaştıran ürünler, üstün kalitesi sayesinde keyifli bir kullanıcı deneyimi sunar. Aynı zamanda dayanıklılığı ile uzun süre ilk günkü formunu korur. Böylece uzun ömürlü olan ürünler bütçenizi de korur. Soğuk kış günlerinde eşsiz dokusuyla içinizi ısıtan polar mont, hırka ya da sweatshirt modelleri gardırobunuzun kurtarıcı parçaları arasında girmeyi başarır. Kot pantolon, eşofman gibi kıyafetlerle kolaylıkla uyum yakalayan bu ürünleri kumaş pantolon gibi şık parçalarla da bir arada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Haki, bordo, siyah, lacivert, gri, mavi gibi farklı renklerde beğeninize sunulan polar hırka, sweatshirt ya da mont gibi ürünleri incelemek için sayfamıza göz atabilir ve kendiniz için en ideal özelliklere sahip olan polar üst seçenekleriyle gardırobunuzu geliştirebilirsiniz.  

Erkek Polar Hırka

Her Tarza Hitap Eden Polar Ürünleriyle Eşsiz Deneyim 

Kış aylarında kendinizi iyi hissetmek için tercih edebileceğiniz erkek polar modelleri, kapüşonlu ya da kapüşonsuz tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeker. Polar mont, hırka ya da sweatshirt olarak kullanabileceğiniz bu ürünler, soğuk günlerde yumuşak dokusuyla içinizi ısıtarak size eşsiz bir deneyim yaşatır. Kendi tarzınıza uygun şekilde tercih edebileceğiniz bu ürünlerle hem konforlu hem de şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kış günlerinin favori seçenekleri arasında yer alan ürünler, bisiklet yaka olarak tasarlanabileceği gibi fermuar detayı da sıklıkla bulunur. Özellikle polar fermuarlı hırka seçenekleri kolay kullanım sunması açısından büyük ilgi görür. Tişörtün üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Silerseniz polar sweatshirt modelleri arasında yer alan yarım fermuarlı polar ürünlerine de yönelebilirsiniz. Sadece atletle bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler, kolaylıkla kombinlenebileceği için gardırobunuzun baş kahramanları arasında yer alır. Zaman harcamadan kombin yapma avantajı sunan bu şık ve rahat ürünler için bizden destek alabilirsiniz. Sayfamızda yer alan V yakalı, bisiklet yakalı ya da yarım fermuarlı ürünleri seçebileceğiniz gibi kapüşonlu modellere de yönelerek tercihinizi yapabilirsiniz. Kolay temizlenebilir olması ve ütü gerektirmemesi gibi avantajlarıyla hayatınızı kolaylaştıran bu ürünleri bütçenizi sarsmadan alabilir, uzun süre keyifle kullanabileceğiniz şık erkek polar ürünlerini satın alabilirsiniz.  

Erkek Polar Ceket

Cazip Fiyat Seçenekleriyle Pola Giyim Ürünleri

Doğru kullandığınız takdirde yıllara meydan okuyan polar üst giyim ürünleri için doğru adres olan sayfamız, size zengin bir seçenek yelpazesi sunarak alışveriş sürecinizi kolaylaştırır. Aradığınız tarzdaki ürünlere oldukça cazip fiyatlarla satın almanızı sağlayan koleksiyonlarımızda her zaman kaliteli ve güvenilir parçalar yer alır. Siz de bu kaliteden yararlanabilir ve şık kombinlerinizde kullanabileceğiniz konforlu ürünlere sahip olabilirsiniz. Polar ceket modellerinden montlara, sweatshirt tasarımlarından hırkalara kadar pek çok farklı kategoride polar ürüne saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz. Kapüşonsuz ya da kapşonlu polar olarak tasarlanan modeller, kendi stilinizi yaratmanıza imkan tanırken özgün kombinler oluşturmanıza da yardımcı olur. Tüm bu ürünlerle sadece kış aylarınızı değil, sonbahar mevsiminin son dönemlerini de keyifle geçirebilir, ne giyeceğim derdinden kurtulabilirsiniz. Sunduğumuz indirim fırsatlarından yararlanarak bu konforlu ve modern tasarımlara ekonomik fiyat aralıklarıyla ulaşabilir, gardırobunuz için birçok parçanın siparişini verebilirsiniz. Böylece uzun yıllar boyunca keyifle kullanabileceğiniz erkek polar modellerinin sahibi olabilirsiniz. Sipariş işlemlerini ise günün herhangi bir saatinde online olarak verebilirsiniz. Online güvenli alışveriş fırsatı ile tarzınızı yansıtacak polar ürünleri satın alabilirsiniz. 

Erkek Polar Pijama

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir