adana çiftehan pansiyon fiyatları / Çiftehan Otelleri - Çiftehan oteli için senin kriterin neler? – seafoodplus.info

Adana Çiftehan Pansiyon Fiyatları

adana çiftehan pansiyon fiyatları

Çiftehan Otelleri

Çiftehan Tatili

Çiftehan Gezilecek ve Görülecek Yerler 

Çiftehan OtelleriÇiftehan Otelleri

Doğal Güzellikler: Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı doğa harikası beldesi Çiftehan, yıl boyu ziyaretçilerine yeşilin tüm tonlarını görme ve doğanın kalbinde zaman geçirme olanağı sunmaktadır. Çiftehan tatiliniz sırasında gezip görebileceğiniz başlıca yerler Tarihi Çiftehan Kaplıcaları, Karagöl, Çinigöl, Bolkar Dağları, Çiftehan Çayı, Alihoca Köyü, Katrancı Köyü, Şekerpınarı ve Narlı Göl Kaplıcaları’dır. 

Çiftehan’da Yapılacak Aktiviteler 

  • Türkiye’nin saklı cennetlerinden Çiftehan’da popüler aktivitelerin ilk sırasında kaplıca, termal otel ziyaretleri yer almaktadır. Sodyum, kalsiyum ve bikarbonat bakımından oldukça zengin suya sahip olan termal oteller arasında öne çıkan Çiftehan Termal Otel, Narlıgöl Kaplıcaları ya da Ulukışla-Adana yolu üzerinde yer alan Tarihi Çiftehan Kaplıca Hamamları’nı ziyaret ederek siz de sağlığınıza katkıda bulunacağınız bir deneyim yaşayabilirsiniz. 
  • Çiftehan’ın doğa harikası noktalarından biri olan Karagöl’ü ücretsiz bir şekilde ziyaret edebilir, yalnızca burada yaşayan Toros kurbağalarını görebilir, kartpostalı andıran manzaranın fotoğraflarını çekebilir ve gün batımının eşsiz atmosferinde göl kıyısında piknik yapabilirsiniz. 
  • Çiftehan’da yapılacak en keyifli aktivitelerden biri de kamptır. Çinigöl’ü kamp için tercih edebilir, alabalık tutkunlarının da vazgeçilmez noktalarından biri olan gölde bahar aylarında açan rengarenk çiçekler içerisinde bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. 
  • Çiftehan tatiliniz sırasında bölgenin popüler doğal güzelliklerinden olan Bolkar Dağları ve Aladağlar'a çıkarak dağcılık, tur kayağı, doğa yürüyüşü ve kış kampçılığı aktivitelerine katılabilirsiniz. 
  • Çiftehan’a yakın konumda yer alan Alihoca Köyü’nü ziyaret ederek, Türkmen kültürü ve yaşayışı hakkında fikir sahibi olabilir, gürül gürül akan şelalelerin arasında doğa ile iç içe bir gün geçirebilir ve alabalık tesislerini gezerek, lezzetli balıklar tadabilirsiniz. 
  • Çiftehan’ın tüm güzelliklerini keşfettikten sonra yaklaşık 28 km mesafede yer alan Ulukışla ilçe merkezine geçerek kendiniz için daha geniş bir gezi planı oluşturabilir, Öküz Mehmet Paşa Külliyesi, Ak Köprü gibi ilçenin turistik noktalarını ücretsiz bir şekilde görme olanağı elde edebilirsiniz. 
  • Dilerseniz ortalama 67 km mesafede yer alan şehir merkezine geçerek, Tarihi Aleaddin Camii, Köşk Höyük, Gümüşler Manastırı, Kayardı Bağları gibi şehrin birbirinden özel noktalarını keşfedebilirsiniz. 

Çiftehan’da Neler Yenilir?

Çiftehan tatiliniz sırasında Niğde’nin yöresel lezzetlerini tatmanız mümkündür. Özel hamuru ile servis edilen Arabaşı çorbası, Niğde'ye ait cevizli erişte, Mazaklı köftesi, Ayva boranası, Niğde'nin meşhur tavası, Niğde tarhanası, pirinçli elma dolması Söğürme, Niğde'nin usulü etli bamya, Halveter tatlısı ve Niğde usulü kuymak beldede tadabileceğiniz en özel lezzetler arasında yer almaktadır. Çiftehan alabalık tesisleriyle de ön plana çıkan bir belde olduğundan dolayı burada lezzetli alabalıklar da tadabilirsiniz. 

Çiftehan’dan Ne Alınabilir?

Çiftehan’ın bağlı bulunduğu Ulukışla ilçesi halıcılık geleneğinin sürdürüldüğü Niğde’nin en özel yerlerinden biridir. Bu nedenle ilgili olarak tatiliniz sırasında el dokuması birbirinden özel halılardan satın alabilirsiniz. Niğde’nin meşhur bıçakları da hediyelik ürün alternatifleri arasında yer almaktadır. Niğde’nin balı, pekmezi, misket elması ve gazozu da oldukça meşhur olduğundan dolayı Çiftehan tatiliniz sırasında da bu ürünleri tatmanız, tatilinizin bitiminde de satın almanız önerilmektedir. 

Çiftehan’a Nasıl Gidilir?

Çiftehan’a havayolu, demiryolu ve karayolu ile ulaşmanız mümkündür. Havayolu ile ulaşımı tercih eden yolcular için en yakın havalimanı Adana Havalimanı olacaktır. Adana Havalimanı ile Çiftehan arasında ortalama km’lik bir mesafe bulunmaktadır. Çiftehan’a demiryolu üzerinden ulaşmak için Toros Ekspresi veya Erciyes Ekspresi’ni kullanmanız gerekmektedir. Bu yolculukta Niğde Ulukışla-Çiftehan durağında inerek kasabaya ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehirlerarası otobüsler ile ulaşımı tercih eden yolcular için en yakın otogar Niğde Ulukışla Otogarı olup, beldeye yaklaşık 35 km mesafede yer almaktadır. Eğer bulunduğunuz şehirde Ulukışla seferi yapan firma bulunmuyorsa, Niğde'nin ya da Adana'nın otobüslerini tercih etmeniz önerilmektedir. Özel aracı ile Çiftehan’a ulaşımı tercih eden yolcular içinse İstanbul’dan Çiftehan'a yolculuk ortalama 9 saat 30 dakika, İzmir’den yolculuk ortalama 9 saat 30 dakika, Ankara’dan yolculuk ortalama 4 saat sürmektedir. 

Çiftehan Otel Seçenekleri

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı bir mahallesi olan Çiftehan oteller bakımından ziyaretçilerine pek çok seçenek sunmaktadır. Termal otel, butik otelleri ve kamp seçenekleriyle birlikte oldukça keyifli bir tatil keyfi sunan Çiftehan otelleri, termal sularıyla öne çıkmaktadır.

Bölgede hem konaklama yapıp, hem de termal sularından faydalanabileceğiniz Çiftehan Termal Otel, Çiftehan'ın en çok tercih edilen otel seçenekleri arasındadır. Çiftehan Termal Otel, ücretsiz otopark, açık ve kapalı havuz, sıcak su, buhar odası, hamam, sauna ve masaj hizmetleriyle birlikte konuklarını ağırlamaktadır. Otel içerisinde yapılacak konaklamalarda erken rezervasyon fırsatından faydalanılması durumunda, ücret aralıkları daha ekonomik olabilmektedir. Bu kapsamda otel ve tesis rezervasyon tarihleri, fiyat aralıklarının belirlenmesiyle ilgili olarak öne çıkmaktadır.

Çiftehan Konaklama Önerileri

Bölgede çok sayıda hizmet veren kaplıca, otel, termal tesis ve ılıca bulunmaktadır. Çiftehan'da hizmet veren tesisler içerisinde genellikle konaklama da yapılabilmektedir. Genel olarak bu tesislerin sunduğu imkanlar içerisinde, ücretsiz otopark, çocuk parkı, termal su, ücretsiz masaj, açık havuz, çocuk oyun alanı, oda servisi, çocuk oda seçenekleri, spa merkezi, termal su parkı, ücretsiz kat hizmetleri, ücretsiz emanet, ücretsiz transfer servisi, termal havuz, çocuk animasyon alanı, ücretli otopark gibi seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca otel ve tesislerin birçoğunda yaş arası çocuk girişleri için fiyat talebi bulunmamaktadır.

Fiyat bakımından, sunulan imkanlara göre değişiklik gösteren otel ve tesis seçenekleri, erken rezervasyon yaptırılması durumunda fiyat açısından daha ekonomik olabilmektedir.

ÇİFTEHAN TERMAL OTELLER

Çiftehan Termal Oteller

Otel AdıKonseptListeİndirimFiyat
Sarayhan Termal Otel & Devremülk

Sarayhan Termal Otel & Devremülk

Ulukışla

Yarım Pansiyon1,%201,İNCELE
Çiftehan Termal Otel

Çiftehan Termal Otel

Ulukışla

Yarım Pansiyon1,%41,İNCELE
Çelikhanım Termal Otel Spa

Çelikhanım Termal Otel Spa

Ulukışla

İNCELE
Alsi Ametis Thermal Hotel & Spa

Alsi Ametis Thermal Hotel & Spa

Ulukışla

Yarım Pansiyon1,%61,İNCELE

Toplam 4 tesisten 0 - 10 arası tesisler görüntüleniyor.

Türkiye, kaplıca turizmi ve sağlık turizmi bakımından Avrupada birinci sırada yer almaktadır ve Türkiye’ de dolayında termal kaynak bulunuyor. Bu termal kaynaklar üzerinde kurulan yüzlerce nitelikli, özel oteller ve kamu tesisleri şifa arayanlara sağlıklı tatil hizmeti vermektedir. Sağlık Bakanlığı onaylı Termal Oteller ile tatil keyfinizi sağlıklı yaşayın.

Çiftehan Otelleri Ara

En uygun Çiftehan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Çiftehan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula

Şehir, ilçe, tema, otel adı ara

Giriş ve Çıkış Tarihi

Giriş ve çıkış tarihini seçin

Çiftehan Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun Sezon
Aralık Temmuz
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor.

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Çift Kişilik Balkonsuz Oda

Çift Kişilik Balkonsuz Oda

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Çiftehan Termal Otel Niğde İli'nin Ulukışla İlçesi'nde, Çiftehan Kasabası'nda yer almaktadır. Çiftehan Termal Otel Adana Havaalanı'na km, Pozantı Merkezi'ne 10 km, Niğde Merkezi'ne 80 km ve Çiftehan Tren İstasyonu'na metre mesafede bulunmaktadır. Çiftehan Termal Otel'in modern ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiş oda ve yatak kapasitesi bulunmaktadır. Odaların tümünde; küvet ve termal su, telefon, minibar (ücretli), banyo buklet malzemeleri, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Tesisde birçok hastalığın tedavisinde kullanılan kaplıcalar bulunmaktadır. Çiftehan Termal Otel yarım pansiyon konseptinde açık büfe olarak misafirlerine hizmet sunmaktadır. Sabah Kahvaltısı - , Akşam Yemeği - saatleri arasında hizmet vermektedir. Bay ve bayanlara ayrı olarak hizmet veren Türk hamamı, termal havuzları, buhar odası ve saunası dışında ortak kullanıma açık su kaydıraklı yüzme havuzu bulunmaktadır. Tesiste dinlenirken kese ve köpük, masaj uygulamalarıyla kendinizi şımartabilir, fitness merkezinde spor yapabilirsiniz. Aileler için uygun konaklama imkanı sunan Çiftehan Termal Otel'de, yeşillikler içerisindeki bahçesinde açık havaya doyabilirsiniz. Tesisde evlilik cüzdanı zorunluluğu bulunmamaktadır. Çiftehan Termal Otel'de 24 saat açık resepsiyon, oda servisi, bagaj muhafazası, gezileriniz için tur imkanı, kilitli dolaplar, çamaşırhane, ütü hizmeti, ek ücretle talep edebileceğiniz transfer hizmeti, araç kiralama, ücretsiz otopark, güzellik merkezi, doktor hizmeti, mini market ve hediyelik eşya bulabileceğiniz mağaza hizmetinizdedir.

Engelli konuk ek imkanları

Minik Misafirlerimize Özel

Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Çiftehan Termal Otel, şık dizaynı ve konforuyla misafirlere ev rahatlığını hissettirmektedir. 25 metrekare genişliğinde Standart Oda, 58 metrekare genişliğinde 1+1 Superior Oda ve 80 metrekare genişliğinde 2+1 Suit Oda olmak üzere 3 ayrı oda tipi mevcuttur. Superior ve Suit Odalarda oturma odası, balkon, yemek masası ve tam donanımlı ekipmanlarıyla mutfak vardır. Ayrıca tüm odalarda uydu yayınlı lcd tv, minibar, ücretsiz wi-fi, direkt hatlı telefon, merkezi sistem ısıtma, kapı kart sistemi, yangın ihbar sistemi, banyolarda sizlere özel hazırlanmış buklet malzemeleri, küvet ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Ayrıca odalarda termal su bulunmaktadır. Otelde minibar kullanımı (ücretli) bulunmaktadır.

Çiftehan Termal Otel sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Sabah kahvaltısı ile saatleri arasında, akşam yemeği ile saatleri arasında servis edilmektedir. Adania Restoran kişi kapasiteli olup Türk ve Dünya mutfağının özel lezzetlerini tadabilirsiniz. Ayrıca her cumartesi ve özel günlerinizde restoranda canlı müzik aktivitesi  bulunmaktadır. Oyun salonunda bulunan köy kahvehanesinde sıcak ve soğuk içecekler ile aperatif yiyeceklerden yararlanabilirsiniz. Açık havuzun yanında Vitamin Pool Bar'da da içecek servisinden yararlanabilir, lobi barda gün boyu içecek servisi sunumundan faydalanabilirsiniz. Otel siz değerli misafirleri için kaliteli hizmet anlayışı ile yiyeceklerini sunmaktadır. Tesiste alkollü içecekler bulunmamaktadır.

Çiftehan Termal Otel'de aileniz ile bilardo, langırt, playstation ve minik misafirler için oyun salonunda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz aktivite alanları bulunmaktadır. Ayrıca Türk hamamı, bayan termal havuzu, bay termal havuzu, buhar odası, sauna, aquparklı yüzme havuzunda eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Spa merkezinde özel masaj yaptırarak rahatlayabilir cildine önem veren misafirler cilt bakımı yaptırarak güzelleşebilir. Fitness Merkezi'nde ise formunuzu kaldığınız yerden korumaya devam edebilirsiniz. 

Çiftehan Termal Otel'de bayan misafirleri için termal havuz, Türk hamamı, buhar odası, sauna, bay misafirlerimiz için termal havuz, Türk hamamı, buhar odası, sauna bulunmaktadır. Termal suyumuz romatizma ve eklem ağrılarına, kireçlenme ve kemik hastalıklarına, böbrek ve damar hastalıklarına, bel- boyun fıtığına, cilt hastalıklarına, felç gibi hastalıklara iyi gelmektedir. Çiftehan Termal Otel'in spa merkezinde bulunan çamur tedavisi, cilt bakımları ve masaj çeşitleri de mevcuttur. Tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen misafirlerimiz masaj yaptırarak rahatlayabilirler. Çiftehan Termal Otel'de aile banyoları bulunmamaktadır. Havuzlarda haşema kullanımı mevcut olup, bay/bayan ayrı ve karma havuzlar bulunmaktadır.

Çiftehan Termal Otel'de havuzlar ile saatleri arasında misafirlere hizmet vermektedir. 2 adet bay bayan ayrı termal havuz, 1 adet kaydıraklı karma açık havuz bulunmaktadır.

Toplantı Salonu Özellikleri

Çiftehan Termal Otel'de özel davet, şirket toplantıları, personel kutlamaları, düğün organizasyonları, doğum günü kutlamaları, yemekli davetler için Kilikya Salon'da 96 metrekare büyüklüğünde ve Levon Salon'da 60 metrekaare büyüklüğünde siz değerli misafirler için hizmet vermektedir. Salonların içerisinde perde, slayt projektörü, flipcart, projeksiyon,barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, yaka mikrofonu, video oynatıcı, kablosuz internet mevcuttur.

Çiftehan Termal Otel'de balayı çiftlerimize özel oda süslemesi ve meyve sepeti ikramı yapılmaktadır.

Çiftehan Termal Otel genelinde ücretsiz internet erişimi mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Evren, Kaplıca Cd. No, Çiftehan/Ulukışla/Niğde

Çiftehan Termal Otel, Niğde'nin Çiftehan Kasabası'nda yer almaktadır. Çiftehan Termal Otel Adana Havaalanı'na km, Pozantı Merkezi'ne 10 km, Niğde Merkezi'ne 80 km ve Çiftehan Tren İstasyonu'na metre mesafede bulunmaktadır. Aladağlar Milli Park'ı, Kuş Kayası Kaya Mezarları, Köşk Höyük gibi tarihi ve turistik lokasyonlara yakın bir konumda bulunmaktadır. Niğde Otagarı'na gelen misafirlerimiz dolmuşlar ile ulaşım sağlayabilirler.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

seafoodplus.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir