çanakkale şiiri serdar tuncer / Serdar Tuncer Bir Hilal Uğruna | En fazla ilahi sözleri sitemizde.

Çanakkale Şiiri Serdar Tuncer

çanakkale şiiri serdar tuncer

Serdar Tuncer: Çanakkale ruhunun iyi anlaşılması gerekir

Batman'da liseler aras&#;nda düzenlenen &#;iir yar&#;&#;mas&#;nda jüri üyeli&#;i yapan &#;air Serdar Tuncer, Çanakkale ruhunun iyi anla&#;&#;lmas&#; gerekti&#;ini söyledi.

Serdar Tuncer, Batman Emniyet Müdürlü&#;ü Çocuk &#;ube Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan Çanakkale &#;ehitlerini Anma ve Deniz Zaferi'nin y&#;l dönümü dolay&#;s&#;yla Batman Kültür &#;l Müdürlü&#;ü Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Liseleraras&#; &#;iir Yar&#;&#;mas&#;'nda jüri üyeli&#;i yapt&#;. Yar&#;&#;maya &#;l Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, mahalle muhtarlar&#;, ö&#;retmen ve ö&#;renciler de kat&#;ld&#;. &#;air Serdar Tuncer'in jüri üyeli&#;ini yapt&#;&#;&#; yar&#;&#;mada ö&#;renciler, okuduklar&#; &#;iirlerle kat&#;l&#;mc&#;lar&#; duyguland&#;rd&#;.

Okudu&#;u Mehmet Akif &#;iirleriyle konuklar&#; duyguland&#;ran Tuncer, yapt&#;&#;&#; esprilerle de güldürdü. Kürt edebiyat&#;n&#;n önde gelen isimlerinden Ahmede Hani’den de bir dize okuyan Tuncer, salondan büyük alk&#;&#; ald&#;.
Ö&#;rencilerden sonra sahneye ç&#;kan Tuncer, ö&#;rencileri kutlad&#;.

Tuncer, , ve ’in birbirinden ayr&#;lamayaca&#;&#;n&#; belirterek, bu ruhun çok iyi anla&#;&#;lmas&#; gerekti&#;ini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale ile ilgili &#;iirlerinden örnekler sunan Tuncer, &#;iir yazmak kadar okuman&#;n da önemli oldu&#;una vurgu yapt&#;. Lise y&#;llar&#;nda girdi&#;i bir yar&#;&#;mada elendi&#;ini hat&#;rlatan Tuncer, o günkü an&#;s&#;n&#; ö&#;renciler ve salondaki konuklarla payla&#;t&#;ktan sonra yar&#;&#;man&#;n sonuçlar&#;n&#; aç&#;klad&#;.

Yar&#;&#;mada Saadet Uçar Anadolu Lisesi ö&#;rencisi Hatice Ba&#;du birinci, Batman Anadolu &#;mam Hatip Lisesi ö&#;rencisi Zehra Çetinkaya ikinci, Batman Petrol Lisesi ö&#;rencilerinden görme engelli Ümran Aygan ise üçüncü oldu.

Program&#;n sonunda ki&#;i aras&#;ndan elemelerle finale kalan 7 ö&#;renciye yar&#;&#;may&#; düzenleyen Emniyet Müdürlü&#;ü Çocuk &#;ube Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan hediye paketleri verildi. Dereceye giren ö&#;rencilere ödül olarak bir y&#;l dershane bursu verilece&#;i ayr&#;ca Çanakkale’ye gönderilece&#;i belirtildi.

Yar&#;&#;mada duygusal anlar ya&#;ayan Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan da ö&#;rencilerle &#;iir okudu. Yar&#;&#;ma sonuçlar&#;n&#; bekleyen ö&#;rencilerin heyecanlar&#;n&#; yat&#;&#;mak üzere ö&#;rencilere su ikram edip tebrik eden Ali Okan, Mehmet Akif Ersoy'un bir &#;iirini okudu.

Anadolu Ajans&#; ve &#;HA taraf&#;ndan yay&#;nlanan yurt haberleri funduszeue.info editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajanslar&#;n yay&#;nlad&#;&#;&#; &#;ekliyle mynet sayfalar&#;nda yer almaktad&#;r. Yaz&#;m hatas&#;, hatal&#; bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatab&#;, haberi servis eden ajanslard&#;r. Haberle ilgili &#;ikayetleriniz için bize ula&#;abilirsiniz

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Çanakkale Ruhu Afyonkarahisar'da Yeniden Yaşandı

Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle Üniversite Akademik Araştırma Topluluğu (ÜNİAK) işbirliğinde düzenlenen "Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi"nde ünlü Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer, Afyonkarahisarlılarla buluştu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen geceye konuşmacı olarak katılan Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer "Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi" isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, Kadın Kolları Temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ÜNİAK Topluluk Başkanı Onur Meres, ÜNİAK Topluluk üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda şair Serdar Tuncer; şiir dinletileriyle, gençlerde Çanakkale ruhunu tekrar canlandırdı. Afyonkarahisar Belediyesi ve ÜNİAK işbirliğinde düzenlenen programa konuk olan Serdar Tuncer, şiirleri ve kendine özgü muhabbeti ile gençlere Çanakkale Zaferi'ni anlattı. Tuncer, Milli Şair M. Akif Ersoy'un hayatından kesitler de anlatarak şiirlerini okudu.

Çanakkale Savaşı'nda gerçekleşen kahramanlıklardan söz eden Tuncer, çoğunluğu gençlerden oluşan katılımcılara vatan sevgisinin neden değerli olduğunun önemini anlattı. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ünlü Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer'i Afyonkarahisar'da böylesi anlamlı bir programa davet ederek ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. ÜNİAK tarafından programa ilişkin yapılan işbirliği teklifini büyük bir mutlulukla kabul ettiğini aktaran Başkan Çoban, düzenlenen programa gençlerin büyük ilgi göstermesinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade ederek ÜNİAK topluluk üyelerini tebrik etti. 31 Mart'ta yapılacak seçimlere de değinen Başkan Çoban, "31 Mart'ta da sadece Afyonkarahisarımızda değil, ilçelerimizde, beldelerimizde değil inşallah Türkiye'nin tamamında da bu güzel istikrar, bu güzel faaliyetler, hizmetler artarak devam eder" diye konuşarak söyleşinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika›Güncel›Çanakkale Ruhu Afyonkarahisar'da Yeniden Yaşandı - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası