polietilen fitil / Polietilen Derz Dolgu / Dilatasyon Fitili (Peflex) | İnceten Yalıtım

Polietilen Fitil

polietilen fitil

İzocam PEflex - Fitil

İZOCAM’I rakiplerinden ayrıştıran en önemli nokta ülkemizde ve dünyada yalıtım sektöründe 7 farklı ürünü aynı çatı altında üretebilen tek şirket konumunda olmamız. Ürün portföyümüzde Camyünü, Taşyünü, Ekstrüde Polistiren (Foamboard), Ekspande Polistiren (İzopor, İzopor Plus), Kauçuk Köpük (İzocamflex, Optiflex), Polietilen Köpük (İzocam PEflex), PU/PIR/Taşyünü yalıtımlı sandviç panel (İzocam Tekiz) ile Trapez levha funduszeue.info’I rakiplerinden ayrıştıran en önemli nokta ülkemizde ve dünyada yalıtım sektöründe 7 farklı ürünü aynı çatı altında üretebilen tek şirket konumunda olmamız. Ürün portföyümüzde Camyünü, Taşyünü, Ekstrüde Polistiren (Foamboard), Ekspande Polistiren (İzopor, İzopor Plus), Kauçuk Köpük (İzocamflex, Optiflex), Polietilen Köpük (İzocam PEflex), PU/PIR/Taşyünü yalıtımlı sandviç panel (İzocam Tekiz) ile Trapez levha bulunuyor.

&#; İzocam PEflex- Fitil, ekstrüzyon yolu ile imal edilen polietilen esaslı dolgu fitilidir.

&#; Binaların derz ve dilatosyanlarında, ayrıca kapı ve pencerelerin duvar birleşimlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılır.

&#; Dilatasyon boşluğuna uygun çapta İzocam PEflex fitil seçilerek sıkıştırma usülüyle boşluklar doldurulur.

&#; Her zaman stoklarımızda mevcuttur. Fiyat bilgisi için lütfen arayınız.

 İç Çap (mm)
1 Pk = (Mt)
Polietilen

Fitil

10mm Mt
15mm Mt
20mm Mt
25mm Mt
30mm Mt
35mm Mt
40mm80 Mt
50mm50 Mt
60mm40 Mt

 

Galeri

Politilen Fitiller
Politilen Fitiller

İlgili Bağlantılar

Tanım

Kesilen beton derzlerin mastiklerle doldurulmasından önce , derinliğin azaltılması ve bu sayede sarfiyatın azaltılması ve aynı zamanda mastiğin uygulama sonrası aşağı doğru çökmemesi için kullanılan polietilen esaslı derz dolgu fitili .

Kullanım

Kesilen çekme , genleşme , soğuk derz ve dilatasyon derzlerinin kimyasal mastiklerle doldurulmasından önce alt tarafta yastıklama yapmak amacıyla kullanılır . Kimyasal mastik derze alt taraftan yapışmayıp yalnızca derzin 2 tarafından yapıştığı için , bina hareketlerinde derzden ayrılmayıp daha iyi bir yapışma sağlar .

Uygulama

– Kesilen derz tamamen fırça ve havayla temizlenmeli

– Fitil PE derze yerleştirilmeden önce , derz kesiti Eposeal – B astar ile astarlanmalı

– Fitil PE esnek yapıda olduğu için derzin genişiliğinden , ortalama % 30 daha kalın tipi tercih edilmelidir .

Özel Nitelikler

– Kimyasal mastiklerin kullanım miktarını düşürür

– Alt tarafta yıllarca bozulmadan kaldığı için uygulama sırasında ve sonrasında kimyasal mastiğin aşağı çökme yapmadan durmasını sağlar

– Esnek yapıda olduğu için derz içine çok kolay uygulanır .

– Polietilen malzemeden imal edildiği için kimyasal mastiğe yapışmaz . Kimyasal mastiğin derzin alt yüzüyle bağlantısını keser ve mastiğin daha uzun süre derzden ayrılmadan çaılşmasını sağlar .

Verim

Beton derz boyu ile aynı .

Ambalaj

5 mm çap mt

Depolama

Serin, kuru ve korunaklı ortamda orijinal ambalajda 20 yıl.

Teknik bilgiler

Görünüm açık gri renkli yuvarlak kesitli fitil

Tehlike sınıfı ateş tutulduğunda yanıcı

Kullanım sıcaklığı ortam şartlarında her sıcaklıkta

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası