seher kitabı ibb / İBB, HDP’li Demirtaş’ın kitabını satmaya başladı - Türkiye Gazetesi

Seher Kitabı Ibb

seher kitabı ibb

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür A.Ş.'ye bağlı İstanbul Kitapçısı'nda Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitapları satılmaya başlandı.

4 KİTABI SATIŞA ÇIKARILDI

Selahattin Demirtaş'ın Seher (Dawn), Devran ve yeni çıkan kitabı Leylan İstanbul Kitapçısı'nda internet üzerinden satışa çıkarıldı. Demirtaş'ın ilk romanı olan Leylan'a 26,25 TL, öykü kitabı olan Devran'a 17,25 TL fiyat biçildi. Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı ve 12 öyküden oluşan Seher'e 14,25 TL fiyat biçilirken, Seher'in İngilizce çevirisinin ücreti 80 TL olarak belirlendi. 

İBB, Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını satmaya başladı - Resim : 1

TARTIŞMA YARATTI

Selahattin Demirtaş'ın kitaplarının İBB tarafından satılması sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar İBB'nin bu adımına destek verirken bazı kullanıcılar da eleştirdi.

"DAWN" DÜNYA STARININ ELİNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Altın Küre ve Emmy Ödüllü ABD'li oyuncu Sarah Jessica Parker, Demirtaş'ın Dawn kitabı ile New York sokaklarında yılında görüntülenmişti. Parker'ın ABD'de Nisan 'da yayımlanması planlanan kitaba erkenden ulaşmış olması ayrıca dikkati çekmişti. Parker'ın kitabın yayıncısı olduğu iddia edilmişti. 

İBB, Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını satmaya başladı - Resim : 2

İBBSelahattin DemirtaşHDP

İBB, şimdi de Demirtaş'ın kitaplarını satmaya başladı

HDP eski başkanı Selahattin Demirtaş cezaevinde iken Devran ve Seher adlı iki kitap yazdı. Devran adlı kitapta yer alan öykülerin sahnelendiği tiyatronun ilk gösterimine ise, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, hafta sonunda katılarak, destek verdi. Bu destek ziyaretine hem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hem de İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Yavuz Ağiralioğlu tepki göstermiştir.

İBB DEMİRTAŞ'İN KİTAPLARINI SATMAYA BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Demirtaş'a verdiği desteği bugün başka bir noktaya taşıdı. İBB, Demirtaş'ın Devran ve Seher adlı kitaplarını satmaya başladı

Diğer taraftan sosyal medyada yapılan yorumlarda, Selahattin Demirtaş'ın kitaplara koyduğu isimlere dikkat çekilmektedir. Seher isminin, 13 Mart tarihinde Ankara'da Güvenpark Otobüs Duraklarına yapılan ve 36 kişinin öldüğü terör eylemini yapan YPG'li teröristin ismiyle (Seher Çağla Demir) aynı olduğu belirtilmektedir.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan gazeteci Nedim Şener "Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, tiyatro ile kitap ile şiir ile türkü ile yavaş yavaş alışacaksınız. Bir gün şehitleri hatırlayıp, "ben neyi alkışlıyorum' dediğinizde kızarmış avuçlarınızla yüzünüzü kapatacaksınız ama geç olacak" dedi.

CHP'li liderlerin eşleri, Demirtaş'a destek için tiyatroya gittiTiyatro ziyaretine bir tepki de İyi Parti'denSoylu'dan Demirtaş'ın tiyatro oyununa giden Dilek İmamoğlu'na tepki

Bu Habere Tepkiniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası