2022 dünyanın en hızlı arabası / Yılında Dünyada Bulunan En hızlı Ä°lk 5 Otomobil

2022 Dünyanın En Hızlı Arabası

2022 dünyanın en hızlı arabası

kaynağı değiştir]

Venom GT Spyder'ın Final Edition adı verilen 1 birimi, otomobilin altı yıllık üretim sürecini anmak ve Venom GT'nin üretimine son vermek için üretildi.[17] Motor gücü aynıdır ancak boş ağırlık 4 kg (9 lb) azaltılmıştır. Arabanın görünümü, Buzul Mavisi renginde boya üzerine çift beyaz çizgili bir işlemedir. Araç, piyasaya sürülmeden önce 1,2 milyon ABD Doları'na satıldı.[18]

Halefi[değiştir kaynağı değiştir]

Şasi[değiştir

Otomotiv performansının zirvesi olan dünyanın en güçlü süper otomobilleri listemiz ile karşınızdayız. Son zamanlarda bir otomobil hız rekoru kırdıysa ve karşılanmayacak bir etiket fiyatına sahipse muhtemelen onu bu listede bulabilirsiniz. Bu listeye girenlerden bazıları son teknoloji ürünü hibrit, elektrikli aktarma organlarına sahip. Bazıları ise vahşice güçlü içten yanmalı motorları ile mutlular. Ancak hepsi, hem bilimin hem de sonsuz hızın heyecanının kanıtları. Şimdi lafı fazla uzatmadan sizler için hazırladığımız dünyanın en güçlü süper otomobilleri listemize geçelim

Dünyanın En Hızlı Süper Otomobilleri

Devel Sixteen

Dünyanın En Hızlı Süper Otomobilleri - Devel Sixteen

Dünyanın en hızlı süper otomobili, karşılaştığı tüm mevcut rekorları alt üst etmeye çalışan Devel Sixteen. Model, neredeyse duyulmamış bir hıza sahip. Bu hız tam olarak saatte km. Modelin maksimum hızı ise tamı tamına saatte km. Devel Sixteen, beygir gücü, 81 mm dörtlü turbo L V16 motora sahip. Kesinlikle buna bir araba demek yeterli olmaz.

SSC Tuatara

Dünyanın En Hızlı Süper Otomobilleri 2- SSC Tuatara

Dünyanın en hızlı süper otomobilleri listemizde ikinci sırayı ise SSC Tuatara modeli aldı. Kuzey Amerika merkezli SSC, otomotiv alanındaki en son ve en büyük yeniliklerle dolu güzel bir süper otomobil üretti. Modelin maksimum hızı ise saatte km. beygir gücü, düz krank litrelik çift turbo V-8 motoru ve 1,9 milyon dolarlık etiket fiyatı ile listemizin ikinci sırasında olmayı hak ediyor gibi.

Koenigsegg Jesko Absolut

Dünyanın En Hızlı Süper Otomobilleri 3 - Koenigsegg Jesko Absolut

Dünyanın en hızlı süper otomobilleri listemizin üçüncü sırasında da Koenigsegg Jesko Absolut modeli bulunuyor. İsveçli otomobil üreticisi Koenigsegg, yeni bir dünya rekoru kırmak için bu aracı tanıttı. Bu nedenle, diğer popüler süper arabaları Agera RS&#;nin motorunu güncellediler; daha hassas yol tutuşa yatırım yaptılar ve optimum performans için bu arabayı daha hafif ve daha aerodinamik hale getirdiler. Tüm bunların sonucunda ise ortaya saatte km hıza sahip bir canavar çıktı diyebiliriz.

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Dünyanın en hızlı süper otomobilleri listemizin dördüncü üyesi ise Bugatti Bolide oluyor. Model, tam olarak saatte km hıza sahip. arası ise sadece 2,17 saniye. Bugatti Bolide, bu sayıları tabiki de kaputunun altında bulunan 8 litrelik W motora ve bunun sağladığı beygir gücüne borçlu. Son olarak ise modelin sahip olduğu etiket fiyatının da 4,7 milyon dolar olduğunu belirtelim.

En Son Tanıtılan Sınırlı Üretim Bugatti Modeli Hakkında Bilgi Alın⇒

 Hennessey Venom F5

 Hennessey Venom F5

Listemizin son sırasında geldiğimizde ise bizleri Hennessey Venom F5 modeli karşılıyor. Venom F5&#;in kaputunun altında Amerikan yapımı çift turboşarjlı beygir gücünde bir motor bulunuyor. Bu ise Venom F5&#;e tam olarak saatte kilometre hıza ulaşma yeteneği veriyor. Ayrıca model 0&#;dan km hıza iki saniyenin altında çıkabiliyor. Venom F5&#;in etiket fiyatı ise milyon dolar ve bu araçtan dünyada sadece 24 adet mevcut.

Dünyanın En Hızlı Arabaları

Otomobil devleri, asfaltta en hızlı arabayı almak için her yıl birbirleriyle mücadele ediyor. Hem pistte hem de sokakta en hızlı olmak isteyen bu markalar günün sonunda otomobil tutkunlarını mutlu edecek otomobiller üretiyor. Peki böyle bir mücadelenin ardından dünyanın en hızlı arabaları listelerinde hangi modeller listeye giriyor? Bir aracın hızı birkaç yolla belirlenebilir. Çoğu otoyolda saatte 60 mil hızla gidebildiğimiz için, saatte 0'dan 60 mil hızla hızlanabilmek tartışmasız en gerçekçi performans kriteridir. Bir süper otomobilin sahip olabileceği en uç, sınır tanımayan bir rakam olan en yüksek hız istatistiği; son derecelendirme bileşenidir. En yüksek hız, muhtemelen asla başaramayacağımıza rağmen, en çok dikkat çeken hızdır. Kendilerini bir kaldırım şeridinden ayrılmadan güvenle aşağı indirebilecek metal yığınları oluşturmak, büyük bir mühendislik uzmanlığı gerektirir. Dünyanın en hızlı arabasını üretmek ve ürettikten sonra bunu tüm dünyaya kanıtlamak elbette kolay değil.

Dünyanın En Hızlı 5 Arabası

Dünyanın en hızlı arabaları, satın alabileceğiniz en seçkin ve pahalı arabalar arasında yer alıyor. Dünyanın en hızlı arabasının ne olduğu sorulduğunda, “Ferrari” diye mi yanıtlıyorsunuz? Eğer öyleyse, tekrar düşünün! Dışarıda düşündüğünüzden çok daha fazla süper otomobil üreticisi var ve olağanüstü otomobilleriyle her türlü rekoru kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar. “Dünyanın en hızlı 10 arabası” ya da “dünyanın en hızlı arabaları ” gibi listeler, şimdiye kadar ölçülen en yüksek hızlara sahip makineleri gösteriyor! Elbette aracınızın hız göstergesinin km/s'yi aşması pek olası değildir ve sonuçta kanunlar yollarımızda izin verilen hızı sınırlar. Ancak otomobil üreticilerinin F1 arabalarından daha hızlı gidebilen arabalar tasarlayabileceğini biliyor muydunuz? Elektrik mühendisliği ve elit motor sporlarındaki gelişmeler sayesinde, olasılıklar katlanarak artıyor. Tabii ki, bu modellerin istisnai doğası göz önüne alındığında, üretim genellikle az sayıda ünite ile sınırlıdır. Ayrıca, bu küçük değerli taşların fiyatına yalnızca ayrıcalıklı bir azınlık erişebilir. En yüksek hız arayışı, performans otomobil markalarını uzun süredir büyülüyor ve otomobil dünyası elektrik çağına girmeye başladığında bile bunun değişmediğini görmek mümkün. Dünyanın en hızlı 10 arabası gibi listelerin vazgeçilmezi olan multi-milyon sterlinlik hiper arabalar; hız açısından mümkün olanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Dilerseniz 'de dünyanın en hızlı arabaları olan 5 araba listemize yakından bakalım.

1. BUGATTI Bolid

'de piyasaya sürülen ve ağırlığı azaltmak, ivme ve hızı artırmak için titanyum ve karbon fiber bileşenler kullanan, yarışa hazır bu süper otomobil ile tanışın. metre uzunluğunda ve kg ağırlığında olan dünyanın en hızlı arabası; beygir gücü ve Newton metre tork ile 8 litrelik w16 motordan güç alıyor. Yaklaşık km/sa azami hıza sahip ve sıfırdan km/sa hıza 2,1 saniyede çıkabiliyor. Teslimat 'te başlayacak ve milyon dolarlık fiyat etiketi ile sadece 40 araç üretilecek.

2. Bugatti Chiron Süper Spor +

km/s üzerindeki hızlarda bile maksimum aerodinamik verimlilik ve denge sağlamak üzere tasarlanmış, Fransa'da üretilmiş muhteşem bir süper otomobil; dünyanın en hızlı arabalarından biri. metre uzunluğunda ve kilogram ağırlığında olan bu araç, aynı zamanda dünyanın en hızlı arabası hangisi sorusunun da cevaplarından biri. beygir gücü ve Newton metre tork ile 8 litrelik w16 motordan güç alıyor. Saatte kilometre maksimum hıza sahip ve saatte sıfırdan kilometreye hızlanması 2,3 saniye sürüyor. 3,9 milyon dolarlık fiyat etiketi ile bu araçlardan sadece 30 adet üretilecek.

3. Hennessey Venom F5

Amerika Birleşik Devletleri'nde tasarlanmış ve üretilmiş yüksek performanslı bir süper otomobil olan Hennessey Venom F5, 4,6 metre uzunluğu ve 1 kg ağırlığı ile sıfırdan dünyanın en hızlı seri üretim otomobili olacak şekilde tasarlandı. beygir gücü ve Newton metre torka sahip litrelik V8 motordan güç alıyor. Saatte sıfırdan kilometreye 2,8 saniyede çıkabiliyor ve saatte kilometrenin üzerinde bir azami hıza sahip. İşletme, milyon dolardan başlayan fiyatlarla çeşitli şasi modelleri üretecek.

4. Koenigsegg Jesko

'da piyasaya sürülen bir İsveç süper spor otomobili olan ve dünyanın en hızlı arabalarından biri sayılan bu tasarım etkileyici verilere sahip. Aktif arka tekerlek direksiyonunun yanı sıra kg'ın üzerinde aşağı doğru bir güce sahip bir spoylere sahip ve metre uzunluğunda ve kilogram ağırlığında. Newton metre tork üreten ve 2,6 saniyeden daha kısa sürede saatte kilometre hıza ulaşabilen 5 litrelik v8 motora sahip. 3 milyon dolarlık fiyat etiketi ile sadece araba üretilecek.

5. SSC Tuatara

Sürtünmeyi azaltmak ve yüksek hızlarda hassas yere basma kuvveti sağlamak için Amerika Birleşik Devletleri'nde tasarlanmış yepyeni bir süper otomobil olan SSC Tuatara; metre uzunluğunda ve kilogram ağırlığında. Dünyanın en hızlı 10 arabası arasındaki bu araç; beygir güç ve Newton metre tork üreten litrelik bir v8 motordan güç alıyor. Yaklaşık km/sa azami hıza sahip ve sıfırdan km/sa hıza 2,6 saniyede çıkabiliyor. Sadece makine üretilecek ve her biri 1,9 milyon dolara mal olacak. Dünyanın en hızlı arabalarının ne kadar yakıt tükettiğini öğrenmek için yakıt ve km hesaplama yöntemine başvurabilirsiniz. Araç yakıt türlerini ve avantajlarını ayrıca okumak isterseniz Araç Yakıt Türleri içeriğine göz atabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası