izmir bungalov / İzmir’de En İyi 7 Bungalov Otel ve 2023 Fiyatları | Gezenti Anne

Izmir Bungalov

izmir bungalov

İzmir’de günden güne sayısı artan bungalov evler, tatilinde sıcak ve samimi bir ortam arayanların ilk tercihleri arasında yer arıyor. Gerek şehir merkezinde gerek birbirinden popüler turistik ilçelerinde konaklama seçenekleri arasında ilgi gören bungalov evler, doğa ile iç içe bir tatil için de olanak sunuyor. Eğer siz de İzmir en iyi bungalov ev seçeneklerini değerlendirerek keyifli bir tatil planlıyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız.

En İyi İzmir Bungalow Listesi

Hem en iyi bungalov evleri hem de size sunduğu avantajları listelediğimiz yazımız sayesinde alternatiflerinize kısa süre içinde ulaşarak bir tercih yapabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız İzmir en iyi bungalov evler listemiz:

Morkoyun Bungalov Kamp

morkoyun bungalow

ETS FİYATI

İzmir Karaburun’da yer alan Morkoyun Bungalov Kamp konuklarına keyifli bir bungalov deneyimi sunuyor. Bölgenin sevilen işletmelerinden olan Morkoyun Bungalov Kamp kahvaltı dahil hizmet veriyor. Ücretsiz internet bağlantısı ve otopark hizmeti sunan tesis aynı zamanda evcil hayvanlar konusunda da dostane bir tutum izliyor. Bahçesi ve restoranı bulunan tesisin bungalovlarında mini buzdolabı, saç kurutma makinesi ve kozmetik ürünleri gibi olanaklar mevcut.

Seal Beach Club

seal beach club

ETS FİYATI

Karaburun’da yer alan Seal Beach Club plaja sıfır mesafede konumlanıyor. Sevimli bungalov evler, yemyeşil bir bahçe, birkaç adımda deniz gibi özelliklerle öne çıkan tesiste restoran, bar gibi hizmet birimleri de son derece başarılı. Dilerseniz tesisin apart dairelerini veya jakuzili odalarını da değerlendirebilirsiniz. Odalarda televizyon ve mini bar gibi eşyalar standart. Oda kahvaltı konseptli Seal Beach Club konuklarına sabahları açık büfe kahvaltı ile güne başlama fırsatı sunuyor. Güneşlenme üniteleri, 24 saat oda servisi ve özel plaj diğer dikkate değer ayrıntılardan.

Myhouse Urla

myhouse urla

ETS FİYATI

Otel konforunda ev huzuru mottosuyla hizmet veren Myhouse Urla adından da anlaşıldığı gibi İzmir Urla’da konumlanıyor. Bu keyifli mekan özel bahçeleri olan 4 adet bungalov odaya sahip. Klima, televizyon, mini bar, çay/kahve seti gibi olanaklara sahip olan bungalovlar dışında tesisin ana binasında yer alan 8 ayrı oda seçeneği de mevcut. Tesis alanında restoran, bar, açık yüzme havuzu, etkinlik alanı, stüdyo, atölye alanı, kapalı sera ve açık bostan gibi ortak alanlar bulunuyor. Mekanda yoga, retreast gibi etkinlikler ve hasat organizasyonları da düzenleniyor.

Casa Luna Hotel Alaçatı

casa luna

ETS FİYATI

20 metrekarelik bungalovları ile İzmir Alaçatı’da hizmet veren Casa Luna Hotel Alaçatı, merkezi konumuyla ve ferah bungalovlarıyla ilgi görüyor. Çarşıda yer alan işletme Ilıca plajına sadece 10 dakikalık mesafede. 15 yaşından küçük misafirlerin kabul edilmediği bu yetişkin otelinde hem bungalov hem de farklı standartlarda oda seçenekleri bulunuyor. Havuz, restoran, bar gibi mekanlara ev sahipliği yapan otelde kahvaltı ücretsiz ve fiyata dahil olarak sunuluyor. Bungalovlarda mini bar, klima, televizyon, ücretsiz şişe su, saç kurutma makinesi ve buklet malzemeler mevcut. Hem romantik hem de keyifli bir tatil için listenize almanızı önerdiğimiz oteli incelemeden plan yapmayın.

Salkım Konak Ağaç Evler

salkım konak

ETS FİYATI

Selçuk’ta yer alan Salkım Konak Ağaç Evler şaraplarıyla da öne çıkan keyifli bir seçenek. Açık yüzme havuzları, şaraphane, restoran, bar gibi olanaklara sahip olan tesiste 12 oda bulunuyor. Hem ahşap bungalovlar hem de lüks seçeneklere sahip olan tesis konuklarına arzu ettikleri standartları sunabilmek için birbirinden değişik özelliklerle donatılmış konaklama birimlerinden oluşuyor. Ağaç ev, delüks oda, delüks ev, balayı odası gibi seçeneklerin her biri dikkate değer. Popüler bir tercih olan ağaç evlerde klima, televizyon, mini bar, elektrikli su ısıtıcı gibi olanaklar mevcut. Ayrıca konuklar için kablosuz internet bağlantısı ücretsiz.

Teos Ormancı Tatil Köyü

teos ormancı

ETS FİYATI

Seferihisar’daki Teos Ormancı Tatil Köyü, kendine ait plajı ve restoran, bar gibi hizmet birimleri olan bir işletme. 47 odası bulunan tatil köyünde bungalovlar ve farklı oda tipleri mevcut. Çift yatak odalı bungalovlarda 3 kişi konaklanabiliyor. Otomatik ısıtma ve soğutma sistemi olan odalarda televizyon ve buzdolabı gibi imkanlar da yer alıyor. Çocuk parkı, güneşlenme üniteleri ve ücretsiz otopark bulunan tesis aileler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

Okeanos Beach Bungalow

okeanos beach bungalow

İzmir Seferihisar’da konumlanan Okeanos Beach Bungalow sahilde yer alıyor. Denize sıfır bir tesis arıyorsanız Okeanos Beach Bungalow mutlaka listenizde olması gereken adreslerin başında geliyor. Restoran, kafe, bar, plaj, güneşlenme üniteleri, ücretsiz otopark imkanlar bulunan tesis aynı zamanda ücretsiz internet bağlantısı da sunuyor. Odalarında klima, televizyon, saç kurutma makinesi gibi imkanlar bulunan işletme aynı zamanda evcil dostlarınızla birlikte konaklama olanağı sağlıyor. Ortak bir mutfağı bulunan mekanda konuklar yiyeceklerini kendileri hazırlayabiliyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanına 35 dakika uzaklıkta yer alan Okeanos Beach Bungalow avantajlı konumuyla kendi özel plajına sahip. Şemsiye ve şezlonglarla kullanıma hazır hale getirilmiş olan plaj dinlenmek ve zaman geçirmek isteyen konuklara gün boyu hizmet veriyor.

Tepe Lodge By Dura

tepe lodge

Çeşme’deki Tepe Lodge By Dura hem bungalov hem de römork evleriyle hizmet veren bir işletme. Çeşme limanına hakim manzarasıyla keyifli bir ortama sahip olan tesisin tüm evleri kendilerine ait bahçelerine, ısıtma sistemlerine, buzdolabı, yemek alanı gibi imkanlara sahip. 16 metrekarelik bungalovların yanı sıra çadır konaklama da seçenekler arasında bulunuyor. Sürdürülebilirlik prensibi ile üretilen tarım ürünlerinin kullanıldığı mutfakta hazırlanan kahvaltı ile güne başlayabileceğiniz Tepe Lodge By Dura sakin bir mekanda huzur dolu bir tatil için doğru tercihlerden biri olabilir.

Fame Beach Bungalow

fame beach bungalow

İzmir Dikili’de yer alan Fame Beach Bungalow denize sıfır konumda, sevilen bir işletme. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Fame Beach Bungalow otopark, plaj, açık büfe ve alakart restoran, bar, masa oyunları gibi imkanlara sahip. Konuklar plajdaki şezlong ve şemsiyelerden ücretsiz yararlanabiliyor. Bungalovlarda klima, televizyon, balkon gibi özellikler standart. Ayrıca otopark kullanımı da ücretsiz.

Sakızlar Park Bungalow

İzmir Alaçatı’nın popüler tesislerinden biri olan Sakızlar Park Bungalov Pazaryeri Camii’ne birkaç kilometre mesafede konumlanıyor. 9 bungalovla hizmet veren tesis sevilen plajlara 3-4 km mesafede yer alıyor. Bungalovlarda televizyon, kasa, veranda, saç kurutma makinesi gibi olanaklar standart. Tesiste bulunan restoranda kahvaltı servisi yapılıyor. İnternet bağlantısı ve açık yüzme havuzu da işletmenin diğer önemli özellikleri.

İzmir’de Nerede Kalınır

Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir, Ege bölgesinin de önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. Ege denizi boyunca yer alan harika turistik ilçeleriyle her yıl binlerce kişiyi ağırlayan şehirde konaklamak için oldukça fazla seçenek bulunuyor. İş, kültürel seyahat veya eğitim gibi konular için İzmir’i ziyaret eden konuklar, kentin merkezi ilçelerinde kalmayı tercih ederken tatil amaçlı seyahatler genellikle sahil belde ve ilçelerine yöneliyor.

Şehir merkezinde kalmak isterseniz Konak, Alsancak, Karşıyaka gibi sevilen mevkileri tercih edebilirsiniz. Konak Meydanı şehir merkezindeki en turistik noktalardan biri olurken Alsancak civarı da hem genç hem de hareketli nüfusun yoğun olduğu ilçelerden biri olarak öne çıkıyor. Konak ile karşı karşıya olan ve adını da konumundan alan Karşıyaka ise kentin modern yüzü diyebiliriz.

Eğer tatil için sahil ilçeleri değerlendirmek isterseniz o zaman işiniz daha zor. Çünkü Sığacık, Dikili, Seferihisar, Urla, Çeşme, Alaçatı, Foça, Mordoğan, Gümüldür, Karaburun gibi oldukça keyifli onlarca adres arasından bir seçim yapabilirsiniz.  

Kategoriler Temalara Göre Oteller

1 – LA CASA VERDE, FOÇA

Son yılların efsane dizilerinden La Casa De Papel’den esinlenmiş, La Casa Verde İzmir Eski Foça yolu üzerinde yer alıyor ve İstanbul, Berlin, Nairobi ve Tokyo isimli, her biri farklı konseptteki 4 adet bungalov evden oluşuyor. Oldukça keyifli tasarımlara sahip bungalov evler doğanın kalbinde izole bir taril imkanı sunuyor. Hayal, Peri ve Masal isimli 3 kızı olan doğasever bir çiftin çocuklarını bahçeli bir evde büyütme sevdası ile başlayan hikayeleri bungalov ev ve restoran işletmeciliğine dönüşmüş. Bu tatlı bungalov evler kısa sürede İzmirlilerin hafta sonu doğaya kaçış rotalarından biri olmuş.

Son yılların efsane dizilerinden La Casa De Papel’den esinlenmiş, La Casa Verde İzmir Eski Foça yolu üzerinde yer alıyor ve İstanbul, Berlin, Nairobi ve Tokyo isimli, her biri farklı konseptteki 4 adet bungalov evden oluşuyor. Oldukça keyifli tasarımlara sahip bungalov evler doğanın kalbinde izole bir tatil imkanı sunuyor.

Hayal, Peri ve Masal isimli 3 kızı olan doğasever bir çiftin çocuklarını bahçeli bir evde büyütme sevdası ile başlayan hikayeleri bungalov ev ve restoran işletmeciliğine dönüşmüş. Bu tatlı bungalov evler kısa sürede İzmirlilerin hafta sonu doğaya kaçış rotalarından biri olmuş. 

La Casa Verde hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın.

 

2 – KAYSERKAYA BUNGALOV EVLERİ, ŞİRİNCE

İzmir’in en turistik köylerinden Şirince’deki Kayserkaya Bungalov Evleri Matematik Köyü’ne yakın bir konumda yer alıyor. Çam ormanları içerisinde akşam günbatımının, gece de yıldızların izlenebileceği doğanın kalbindeki tesiste 7 tane bungalov ev, 5 tane dağ evi, 3 tane şömineli kır evi, restoran ve yüzme havuzu bulunuyor.

Kayserkaya hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın.

 

3 – FOÇA DOME GLAMPING

Foça’nın şirin köyü Kozbeyli’de çam ve zeytin ağaçları içerisine gizlenmiş altı adet Glamping çadırları ile FOÇA DOME doğa iç içe lüks tatil konforu sunuyor. Özel tasarımıyla içindeyken dahi doğayla bağınızın kopmadığı çadırlarda şeffaf tavanı sayesinde yıldızları izleyerek uykuya dalınıyor, kuş sesleri eşliğinde, size özel geniş ahşap terasta sunulan doğal kahvaltıyla güne başlanıyor.

Foça Dome Glamping İletişim bilgileri ve Konaklama ücretleri için tıklayın.

İZMİR FOÇA DOME GLAMPING

 

4 – BUNGALOVE SEFERİHİSAR

Sığacık ve Akarca’nın ortasında bulunan, tamamı meyve ağaçları ile kaplı bir kamp alnında yer alan Bungalove’da mandalina ağaçları arasında, 5 dönüme yayılmış 3 tip konaklama seçeneği bulunuyor. Şehre yakın oluşunun da avantajıyla her an kolayca kaçabileceğiniz ve her mevsimde ayrı keyif alabileceğiniz yeni adresiniz oluyor. Bungalove’da bol oksijen sayesinde sabah dinlenmiş uyanıp, kendinizi serin maviliğe bırakacağınız, çevrenin doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz muhteşem bir gün geçirip ardından yastığa başınızı koyduğunuzda gülümseyerek hatırlayacağınız anılar kalıyor.

Ad 20

Bungalove Hakkında Bilgiler, Konaklama Ücretleri ve İletişim Bilgileri için tıklayın.

 

5 – AĞAÇ EV İZMİR, TORBALI

İzmir merkezine 40 dakika uzaklıkta, Torbalı İlçesi’nde yer alan Ağaç Ev İzmir Onat Bey ve eşi Irmak Hanım işletiyor.  Çam ormanlarının arasında zeytin ağaçlarının da eşlik ettiği Ağaç Ev İzmir’de 4 ayrı müstakil bungalov bulunuyor. Evlerin yanı başında akan derenin, kuş cıvıltıları, yemyeşil ağaçlar ve bahar dallarıyla insan şehrin tüm stresinden kaçıp bolca huzur doluyor. Tesiste girişler için akıllı kilit sistemi, şömine, soba, misafirlerin yemek pişirebilmesi için tüm mutfak gereçlerinin bulunduğu mutfak, yemek takımları, havlu, şampuan, saç kurutma makinesi, temiz çarşaflar, ekstra yastık ve battaniyeler bulunuyor.

Ağaç Ev İzmir Konaklama Ücreti, Fotoğraflar ve İletişim Bilgileri için tıklayın.

 

 

6 – PİNGALA GLAMPING CARAVAN HOTEL, KARABURUN

Çocukken bir karavanda yaşayıp dünyayı dolaşmak pek çoğumuzun hayali değil miydi?

Pingala Glamping Caravan Hotel ile artık hayallerimize bir adım daha yaklaşmamız mümkünİzmir’in Karaburun İlçesinde deniz kenarındaki ormanlık alanda konumlandırılmış Pingalakamp’ta ister karavanda ister glamping çadırda konaklayabilir, milyon yıldızlı ortamda huzurlu bir uykuya dalabilirsiniz.

Pingala Kamp hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın. 

 

7 – HAYAL TADINDA, BİRGİ KÖYÜ

İstanbul’un kaosundan kaçanlar kulübü üyelerinden Seda & Umut çiftinin İzmir’in Birgi köyünde aldıkları bir araziyi düzenleyerek  yaşama alanı ve zeytin çiftliğine çevirmiş. Çiftliğe burada doğan kızları Hayal’in ismi verilmiş. Hayal Tadında tesislerinde zeytin ağaçlarının arasında, her birinin kendine ait bahçesi ve kamelyası bulunan 2 tane tiny house konseptli ÇOBAN EV, bir tane de TAŞ EV bulunuyor. Çiftlik Birgi köyünün tarihi sokaklarına 2 km mesafede bulunuyor.

Hayal Tadında hakkında detay bilgiler, konaklama ücretleri ve fotoğraflar için tıklayın.

 

İzmir Lezzet Durakları / İzmir En iyi Restoranlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.