şık perde tasarımları / Dekorasyonla Uyumlu 26 Salon Perde Modelleri | Oturma odası fikirleri, Daire iç tasarım, Perde

Şık Perde Tasarımları

şık perde tasarımları

Ev dekorasyonunun en can alıcı parçalarından biri olan perdeler, odanızın tarzını ve kalitesini en güzel şekilde yansıtan tekstil ürünleri arasında. Evinizde sıcak ve samimi bir ortam oluştururken, aynı zamanda stil sahibi bir görünüm için doğru perde seçimi önemli. Odanızın büyüklüğünü ve odanızdaki renk, desen ve dokuları göz önünde bulundurmak, eviniz için doğru perde seçiminde dikkat edilmesi gereken ayrıntılar; tabi stilinize uygun olması ve ihtiyaçlarınızı karşılaması da önemli. Japon perdeler, fon perdeler, drape kumaşlar derken perde sektöründe çeşitlilik oldukça artmış durumda. Perdelerinizle, kendi tarzınızı ve zevkinizi yansıtırken odanıza keyifli bir hava katmak için çeşit çok, fakat ne kadarını biliyoruz bu çeşitlerin? Son zamanlarda en çok tercih edilen stil sahibi 20 perdeyi sizlerin beğenisine sunduk. Dekorunuza uygun perdeyi seçmeden önce, bu perdelerle tanışın..

Farklı seçenek çok! Birbirinden şık 20 farklı perde modeli.

KAYDET

Tüm Perdeler:

1. Ahşap Dikey Perdeler

Japonya ve Kore’de en çok tercih edilen seçenekler arasında olan bu perdeler, salonunuza mistik bir hava katacak güzel bir model.

Ahşap Mobilya, Perde

KAYDET

4. Kruvaze Perdeler

Vintage ve klasik stil sahibi dekorasyonlarda en çok tercih edilen tamamlayıcı bir parça. Fransız dantel işlemelerinden esinlenerek üretilen bu perdeler, sağ ve sol kanatlardaki birleşmelerle, odaya şık ve zarif bir hava katıyor.

Salon, Berjer, Perde, Kruvaze perde

Farklı seçenek çok! Birbirinden şık 20 farklı perde modeli.

KAYDET

3. Ahşap Jaluzi Perdeler

Ahşap doku, size sakin bir enerji sunarak, odanızı daha keyifli bir ortama dönüştürebilir. Dar veya geniş alanlarda kolaylıkla uygulanabilen bu perdeler, farklı renk seçenekleriyle modern görünüme sahip ev ve ofisler için oldukça şık bir dokunuş olacaktır. Jaluzi perdeler ışık denetiminde etkili yönüyle de öne çıkıyor. 

Perde, Jaluzi, Ahşap jaluzi

KAYDET

5. Katlamalı Perdeler

Mekanizmali bir perde sistemi olan bu perdeler oldukça kullanışlı ve şık bir görünüme sahip. Farklı desen seçenekleriyle klasik veya spor mobilyalarınızla uyum sağlayacaktır. Camın yere kadar olmadığı, kısa ve yarım camlı pencerelerde kullanılabilir.

Ahşap Mobilya, Dekoratif Objeler, Perde, Salon

KAYDET

6. Alitalyan Perdeler

Klasik mobilyayla özdeşleşmiş alitalyan perdeler, kısa boyda yapıldıkları için mekanda ferahlık arayanların öncelikli tercihi. Yere kadar uzun yapıldıklarında ise mekanizma ile kısalabiliyor. Manzarası olan salonların geniş camlarında kullanıldığında ferah ve aydınlık bir ortam oluşturarak her zaman ışık almanızı sağlayacak. Bu model için tül seçimi önemli; yumuşak dokulu düz bir tül olması gerekiyor.

Mor, Salon, Yemek Odası, Avize, Perde, Alitalyan perde, Orta sehpa, Halı

KAYDET

7. Rustik Perdeler

Rustik perdeler, ahşap veya prinç boru üzerine halkalı bir perde dekorasyonu. Odanızda ahşap ağırlıkı mobilyalar veya modern tarzda parçalar varsa, rustik boru tercihini ahşaptan yana kullanmak bütünlüğü sağlayacaktır. Ayrıca, modern ve gelenekseli harmanlamak için sıkça tercih edilen bir seçenek. Klasik stilde, prinç aksesuarlar kullanılan bir mobilyanız varsa, sarı veya krom pirinç rustik uygulaması odanız için uygun olabilir. Kumaş olarak ahşapta, keten ve naturel perdeler; pirinçte ise daha klasik ve ağır ürünler kullanılıyor.

Salon, Rustik perde, Gri, Halı, Zigon sehpa, Tv ünitesi, Lazzoni, Fon perde, Krem, Berjer

KAYDET

8. Japon Perdeler

Yere kadar uzanan pencereli odalar için geniş bantlı dikey perdeler, odanızı hem şık hem de daha yüksek gösteriyor.

Berjer, Halı, Japon perde, Köşe koltuk, Salon, Sarı, Siyah, Siyah- Beyaz, Yemek Odası, Perde

Farklı seçenek çok! Birbirinden şık 20 farklı perde modeli.

KAYDET

9. Boncuk Perdeler

Sadece boncuklardan oluşan, odanıza ışıltı ve dinamizm getirecek enerjisi yüksek estetik bir tasarım.

KAYDET

Termal Perdeler

Diğer adıyla soğutan stor perde. Oda sıcaklığını sabitleyen bu perdeler, yazın serin kışın ise sıcak tutuyor. Perdelerinizin, yalıtımlı bir duvar görevi görmesini istediğiniz odalarda bu perdeler size yardımcı olacaktır.

Mutfak, Perde

KAYDET

Stor Perdeler

Güneşlik olarak veya tek başına da kullanılabilen perdelerdir. Modern stilde odalarla şık bir uyum yakalaycaktır. Stor perde mekanizmalı bir sistem olduğu için her cama uygun değil. Pencerelerin çok sık açılıp kapandığı odalarda stor ve jaluzi kullanışlı olmayabilir. 

Ahşap Mobilya, Bordo, Halı, Lacivert, Orta sehpa, Perde, Salon

KAYDET

Plise Perdeler

Sıralı şekle sahip bu perdeler, odanıza hoş ve yumuşak girişi sağlarken mahremiyetinizi korumanın zarif bir yoludur. Dışarıdan gelen ışığı ayarlamak için istenen konuma getirilebilir; böylece dışarıdaki manzaranın da keyfini sürebilirsiniz.

Balkon, Kırmızı, Plise perde

KAYDET

Tül Perde Modelleri

Çok az güneş alan evler veya güneş görmeyen karanlık odalar için, güneşi engellemeyen tül perde kullanımı oldukça uygun bir seçim.

1. Fransız Tül Perdeler

Ülkemizde de geniş bir kitleye sahip bu perdeler, estetiği ile göz kamaştıran parçalar arasında. Kullanımı oldukça kolay ve ütü istemeyen bu perdeler; yere kadar uzanan ve bol pileli şık görüntüsüyle öne çıkıyor. Fransız tül perde düz kumaştan çok dantelleri ve işlemeleriyle biliniyor.

Beyaz mutfak, Halı, Mutfak, Mutfak masası, Pembe, Perde

KAYDET

2. Briz Tül Perdeler

Genellikle yazlıklarda ve mutfaklarda tercih edilen bu perdeler kuşak ile toplandığında zarif görüntüsüyle ortama hoş bir hava katıyor.

Avize, Beyaz mutfak, Country mutfak, Mutfak, Perde, Aydınlatma

KAYDET

4. İp Perdeler:

İp perdeler, hem güneşin girişine izin veriyor, hem de zarif ve şık bir görünüm sağlıyorlar. Farklı renkler, farklı materyallerde çeşitler mevcut.

Oturma Odası, Kahverengi, Sarı, Lambader, Duvar saati, Duvar kağıdı, Berjer, Halı, Perde, İp perde, Duvar dekorasyonu

KAYDET

5. Zebra Perdeler

Kullanışlı olmasıyla öne çıkan bu perdeler, günümüzde sık tercih edilen seçenekler arasında. Güneş ışığını engeller ve istenildiği zaman ortamı karartır veya istenildiği zaman şeffaf kısımları biraya getirilerek mekanın ışık almasını sağlar. Bir çok renk ve model seçenekleri ile isteklere uygun alternatifler sunuyor.

Balkon, Gri, Lambader, Perde, Zebra Perde, Sarı, Kırmızı, Taş duvar

KAYDET

Fon Perde Modelleri

1. Drape Fon Perdeler

Otel lobileri, tiyatro sahneleri gibi mekanların perde modelidir. Dekoratif amaçlı kullanılan bu perde türü için geniş ve ferah alanlar gerekli, küçük bir salon için doğru bir tercih olmayacaktır. 

Altın, Avize, Fon perde, Perde, Salon, Aydınlatma, Alitalyan perde

KAYDET

2) Blackout Fon Perdeler

Işığı engellediği için karartma perdesi olarak da bilinen bu perdeler, çok fazla güneş gören evler için sıcak yaz günlerinde kurtarıcı bir seçenek olabilir

Salon, Avize, Asma tavan, Fon perde, Perde, Gri

Farklı seçenek çok! Birbirinden şık 20 farklı perde modeli.

KAYDET

3) Zikzak Fon Perdeler

Geçtiğimiz yılın en trend seçeneklerinden olan zikzak perdeler, kullanıldığı mekanlarda yüksek bir enerji ve muhteşem bir görüntüye sahip.

Fon perde, Perde

KAYDET

4. Düz Fon Perdeler

Düz fon perdeler, sade ve zarif duruşuyla kendisine hayran bırakan perde seçenekleri arasında. Yere kadar uzanarak göz dolduran bu perdeler salonunuza şık bir estetik katacak. 

Lambader, Fon perde, Aydınlatma, Bordo, Salon

Siz de paylaşın!

Evinizin dekoru ile ilgili siz de fikir ve yorum almak ister misiniz?

HEMEN PAYLAŞ
Evinizin Dekoratif Örtüsü Armoni Modern Perde Modelleri

İç mekanı güneşten korumak amacıyla kullanılan perdeler dekoratif özellikleri ile iç tasarımın en önemli unsuru haline gelmektedir. Doğru perde seçimi yaşam alanlarınıza zarafet ve şıklık kazandırırken yanlış yapılan perde seçimi evinizi kasvetli bir ortama dönüştürebilir. Armoni modern perde modelleri ile perdeleriniz hem açık hem kapalı durumdayken evinize yeni bir dekoratif karakter kazandırmaktadır.

Armoni perde modelleri pencere boyutlarınızla uyumlu olacak şekilde tasarlanmaktadır. Küçük boyutlu pencereniz için alacağınız dekoratif örtü niteliğindeki perdeniz pencere boşluğuna sığmazsa istediğiniz estetik görünümü elde edemezsiniz. Perdenizin mekanlarınızda baskın bir görüntü oluşturmaması için pencere boyutunuzla uyumlu perdeleri seçmelisiniz. Ayrıca küçük boyutlu pencereniz için açık renk kumaş tercih etmeniz mekanının küçük görünmesini de engeller.

Oturma odanız için seçeceğiniz perdelerin yumuşak dokusu gün boyunca mekanın yeterli ölçüde ışık almasını sağlar. Hafif kumaşlardan üretilen modern perde modelleri perde kapalıyken bile gün ışığını iç mekanlarınıza taşır. Gölgelik görevi gören Armoni Perde modelleri çekici görüntüsü ile evinizi dekore ederken sıcaklığın yüksek olduğu dönemlerde rahatsız edici sıcaklığa karşı koruma sağlar.

Modern Perde

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası