lahana maydanoz limon kürü ibrahim saraçoğlu / İbrahim Saraçoğlu Beyaz Lahana Kürü - Sağlıklı Diyet Portalı

Lahana Maydanoz Limon Kürü Ibrahim Saraçoğlu

lahana maydanoz limon kürü ibrahim saraçoğlu

Lahana Suyu İle Zayıflayanlar Var mı Lahana Suyunun Faydaları İbrahim Saraçoğlu

Lahana Suyu Kürü Nasıl Yapılır Lahana Suyu İle Kaç Kilo Verilir?

Lahana yüksek miktarda lif içeriği sayesinde kilo vermeniz ve fit bir görüntüye kavuşmanız için çok etkili bir bitkidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’da T.V ekranlarında beyaz lahana suyu ile hazırlanan lahana suyu diyeti vücudumuz için çok faydalı bir besin olduğundan ve kişiyi kısa sürede zayıflattığından bahsetmektedir. Bu kürü uygulayıp lahana suyu ile zayıflayan pek çok kişi vardır.

Lahana suyu çok çabuk kilo verdiren bir içecek olduğundan lahana suyu ile hazırlanan kürler gittikçe popüler bir hale gelmektedir.

Bu makalemizde Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından tarifi verilen verilen, zayıflamanıza, göbek eritmenize yardımcı olacak lahana suyu kürü tariflerini vereceğiz. Bu kürleri yapmak ve uygulamak oldukça kolaydır.

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Lahana İle Zayıflama Kürü 1. Tarif

  1. 3 su bardağı yani 750 ml suyu tencerede kaynatın. İçine 4-5 adet beyaz lahana yaprağını parçalamadan atın ve kapağı kapalı olarak kısık ateşte 7 dk kaynatın.
  2. 5 gün boyunca günde 3 defa ılık olarak tüketin.
  3. 5 günün sonunda küre 3 gün ara verin.
  4. Ve tekrar 5 gün uygulayın.
  5. Bu kürü toplamda 15 gün boyunca uygulamasınız.

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Lahana İle Zayıflama Kürü 2. Tarif

Malzemeler

  1. 4-5 adet beyaz lahana yaprağı
  2. 4-5 dal maydanoz
  3. 750 ml su

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu Tarifi) Yapılışı

750 ml suyu bi tencereye alıp kaynatıyoruz. Kaynayan suya lahana ve maydanozu atıp kapağı kapalı 7 dk kadar kaynatıyoruz. Aşağıdaki şekilde tüketiyoruz;

İlk 5 gün: Her gün sabah ve akşam bir su bardağı

İkinci hafta: Her gün bir su bardağı

Üçüncü hafta: İki günde bir su bardağı

Dördüncü hafta: Üç günde bir su bardağı

Beşinci hafta: Yedi günde bir su bardağı

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Lahana İle Zayıflama Kürü 3. Tarif

  1. 4 adet iri lahana yaprağı
  2. Yarım litre içme suyu
  3. Yarım demet maydanoz
  4. 2 yemek kaşığı limon suyu

Hazırlanışı:

Lahanaları fazla parçalamadan yarım litre yani 2 su bardağı suya atıp 4-5 dakika kaynatın. Daha sonra içerisine maydanozları ekleyip birkaç dakika daha kaynatın. Toplam kaynatma süreniz 5-6 dakikayı geçmemelidir. Suyu süzüp ayırdığınız bu kürü üçe bölerek günün farklı öğünlerinde tüketebilirsiniz. İçmeden önce limon suyu katın.

Lahana Suyu Kürüyle Kaç Kilo Verilebilir?

Lahana suyu kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği tarife göre hazırlandığında ve önerdiği şekilde uygulandığında kür haftada 2 kilo kadar kilo verdirebilir.

Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Lahana Suyunun, Lahana Suyu Kürünün Faydaları

  1. Lahana suyu kürü zayıflamaya ve göbek eritmeye yardımcı olmasının yanı sıra sağlık için de pek çok faydası vardır. İşte bu kürün faydaları
  2. Bu kür yağ yakıcı, ödem atıcı özelliği ile vücutta biriken yağlardan, kilolardan kurtulmanızı sağlar.
  3. Lahananın içerdiği diyet lifleri sayesinde, hazırlanan bu kür kilo vermeye yardımcıdır. Ayrıca metabolizmayı hızlandırır.
  4. Vücudu toksinlerden, zararlı atıklardan temizler, bu kür yağ dokusunda birikmiş toksinleri vücuttan dışarı atar, kolon kanserine yakalanmayı önler
  5. Bu küre yalnızca 3 hafta boyunca devam ederek selülitlerinizden önemli ölçüde kurtulabilirsiniz.
  6. Lahana kürü kemoterapi ve radyoterapi almış kanser hastalarının tekrar direnç kazanmalarında yardımcı olur.
  7. Lahana kürü kan dolaşımını düzenleyip vücudu canlandırır.
  8. Bağırsak kanserini önler.
  9. Uyku apnesini tedavi etmekte etkili rol oynar.
  10. Kanın temizlenmesini sağlar ve damar tıkanıklığını giderir.
  11. Bu kürün 1 yıl boyunca toplamda 4’ü aşmamak üzere tekrarlanmasının sağlığınız açısından hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.

Zayıflatan Lahana Suyu Kürünü Kimler Uygulayamaz?

  1. Vücuttaki iyot miktarını azalttığı için bu kürün guatr hastaları tarafından uygulanması tavsiye edilmez
  2. Lahana gaz yapan bir besin olduğundan yeni doğum yapan ve emziren kadınların bu kürü yapması tavsiye edilmektedir.
  3. Sindirim sistemini harekete geçirdiği için ishal olan hastalara bu kür önerilmez
  4. Kemoterapi gören hastalara bu kürü yapmak önerilmez
  5. Lahana kürü içerisindeki K vitamini sebebiyle kan pıhtısı oluşumunda önemli rol oynar. Bu nedenle kan sulandırıcı ilaç kullananlar bu kürü uygulamamalıdır.

Zayıflatan sebze kürü

Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor. Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.

Beyaz Lahana - Maydanoz- Limon Kürü

Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur. Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı tercih etmelisin. Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, amaca uygun değildir. Maydanozlar taze, sararmamıs ve de küçük yapraklı olmalıdır. İri yapraklı olan maydanozlar amaca uygun değildir. Onlar sadece gösterişlidir.

Bu kürü uygularken tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir. Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne kadar güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır. Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar.

Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin. Ancak tabii ki abur cubur yememek kaydıyla.

Kürün hazırlanışı

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.

Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 20-25 adettir. Maydanozların gövde sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir.

Kürün uygulanması

Yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür.

Not: Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsin. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kıs aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursun.

Bu Habere Tepkiniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası