çınarlı ocakbaşı / Suspicious activity detected

Çınarlı Ocakbaşı

çınarlı ocakbaşı

Çınarlı Ocakbaşı adresi, iletişim bilgileri

Adres: Necmettin Erbakan Bulvarı, Üngüt Yolu, Tapu Kadastro Çaprazı, Onikişubat, Kahramanmaras

Telefon:+



Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: Kilo ile tavuk ızgara Kahramanmaraş, Getir Yemek k maraş, seafoodplus.infoş pınarbaşı çınaraltı restaurant, Kahramanmaraş Köfte Ekmek, Kilo ile Kebap Kahramanmaraş, Yemeksepeti Binevler, Kahramanmaraş Donut, Kahramanmaraş Waffle Sipariş

Yorumlar

Ortada 25 lira verebileceğim kadar takdire şayan bi şey görmedim, içinde az buçuk kebap buldum çok cömert bi müessese.

Adamlar işini temiz yapıyor, porsiyonlar da fiyata göre epey büyük. Mekanın müzikleri bile rastgele açılmıyor belli ki, kalkası gelmiyor insanın. Maraş ortalamasının çok üstünde nezih bir yer.

Masanızda ayranınız bir yudum eksilse tekrar üstünü tamamlayan muhteşem ekibin bulunduğu mekan. Fırsat buldukça geldiğim güzel mekanlardan birisi. Ailenizden birisi hissiyle sizlere hizmet veriyorlar. Tavsiye ediyorum, oldukça iyi.

Porsiyonlar ufak, ikramlar iyi. Masadaki bardağın çatalın temizliği çok çok iyi.

Mezeler bile doyup kalkmanıza yetecektir. Verdiğiniz para hizmetin yanında az bile

On yıldır sizi nasıl fark etmemişim, geçen yıllarıma üzüldüm. Mükemmel servis, leziz bir yemek, yemekten önce doyurucu aparatif ikramı, uygun fiyat, hijyen, güler yüzlü hizmet Daha ne olsun ki?

Sürekli önünden geçip gittiğimiz bir mekan burası ilk defa bugün oturduk ve çok beğendik önce çorba geldi harikaydı çorba ve çorbanın yanında gelen mezeler ile açlığınız hemen yatışıyor biz ortaya karışık kebap söyledik iki kişilik gayet de doyurucu oldu fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim teşekkürler Çınarlı Ocakbaşı

Kahramanmaraş'ta ailecek gidebileceğiniz, her bütçeye uygun güzel bir mekan. Çalışanlar güler yüzlü ve kibarlar. Kebapları oldukça lezzetli, özellikle kemikli tavuk şişlerini denemenizi öneririm. Herkesin emeğine sağlık.

Kaliteye lezzete ve hijyene önem veren bir mekâseafoodplus.info bir ortam güler yüzlü personel daha ne diyeyim.

Arkadaşlar kesinlikle gelmeyin bir ciğer yapıyorlar minnacık,normal boyutunun 5 te 1 i kadar

Çınarlı Ocakbaşı'nın Menüsü

Çınarlı Ocakbaşı'nın henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Çınarlı Ocakbaşı hakkında yorumlar ve incelemeler. 57 tane yorumdan oluşturulmuştur.


uzeyir

uzeyir 5 puan vermiş.


Avatarsız

semramahir 5 puan vermiş.


Avatarsız

ercument 4 puan vermiş.


Çınarlı Ocakbaşı'nı Paylaş

Çınarlı Ocakbaşı, Yamaçtepe'nin adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 02 Mayıs

61

© seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

seafoodplus.info , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the seafoodplus.info Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. seafoodplus.info cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

seafoodplus.info , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

seafoodplus.info başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir