palm city antalya satılık daire / Antalya Pal City Vali Konakları satılık daire - 25/06/ - funduszeue.info

Palm City Antalya Satılık Daire

palm city antalya satılık daire

Antalya Manavgat'ta 3+1 Dubleks Daire


Ula&#;&#;m:Konu ta&#;&#;nmaz b&#;lgenin ana arteri olan Antalya &#;Mersin D-&#; Karayolunun &#;km. kuzeyinde Yaparlar caddesi &#;zerinde konumludur. Evrenseki mahallesi Manavgat il&#;e merkezinin bat&#;s&#;nda yer almaktad&#;r. B&#;lgede genel&#;yap&#;la&#;ma dokusu genelde tek katl&#; k&#;y evleri ve seyrek olarak villa a&#;&#;rl&#;kl&#; olup &#;ok say&#;da &#;zeri bo&#; villa imarl&#; parsel bulunmaktad&#;r.&#;D&#;Karayolu &#;zerinde akaryak&#;t istasyonlar&#; bulunmaktad&#;r. sokak &#;zerinde ise zemin+1 katl&#; olarak in&#;a edilmi&#; villa bloklar&#; bulunmaktad&#;r.&#;Mahalle genelde orta gelir grubuna hitap etmektedir. Konu m&#;lk&#;n km. g&#;neyinde D&#; Karayolu ve m g&#;neydo&#;usunda Evrenseki&#;Mahalle merkezi bulunmaktad&#;r. S&#;z konusu b&#;lgeye ula&#;&#;m &#;ahsi ara&#;lar ile sa&#;lanmaktad&#;r.

&#;zellikler: 48 ba&#;&#;ms&#;z b&#;l&#;m no.'lu dubleks mesken H blok 2+&#;at&#; katta olup g&#;ney&#;do&#;u ve ba cephelidir. Ta&#;&#;nmaz projesine g&#;re 2. Katta (80m2) 1 oda, salon, antre, hol mutfak, wc ve 2 adet balkon hacimlerinden &#;at&#; katta ise (45 m2) 2 adet oda, banyo, hol ve 1 adet a&#;&#;k teras (15 m2)&#;hacimlerinden olu&#;maktad&#;r. 15 m2'lik teras alan&#; b&#;r&#;t alana dahil edilmemi&#; r. Ta&#;&#;nmaz yasal olarak m2 kullan&#;m alanl&#;d&#;r. Ta&#;&#;nmaz&#;n&#;projesine ayk&#;r&#; olarak &#;at&#; katta yer 16 m2'lik &#;at&#; aras&#; b&#;l&#;m&#; i&#; hacime dahil edilerek m2 kullan&#;m alanl&#; hale getirilmi&#;tir.&#;Ta&#;&#;nmaz&#;n salon, oda ve di&#;er &#;slak zeminlerin tamam&#; seramik kaplama olup, duvarlar al&#;&#; s&#;va &#;zeri plastik boyal&#; ve tavan&#;kartonpiyerlidir. Dairelerin giri&#; kap&#;lar&#; &#;elik kap&#;, i&#; kap&#;lar panel kap&#; ancak kap&#; kollar&#; yok, pencereler ve balkon kap&#;lar&#; pvc&#;dir. Mu ak dolab&#;&#;ve tezgah&#; bulunmamaktad&#;r. Dairenin banyo alan&#;nda zeminler ve duvarlar seramik kapl&#; olup sadece musluklar tak&#;l&#; di&#;er vitrifiye tak&#;mlar&#;&#;bulunmamaktad&#;r. De&#;erleme konusu ta&#;&#;nmaz olduk&#;a bak&#;ms&#;z olup i&#; duvarlar su alm&#;&#; duvarlardaki s&#;valar ve boyalar d&#;k&#;lmeye ba&#;lam&#;&#;t&#;r.&#;Ta&#;&#;nmaz banka bilgisi dahilinde % in&#;aat seviyesinde kabul edilmi&#;tir.

Palm City Villaları

Türkiye'de Satılık Lüks Villalar

Palm City Villas şehrin gürültüsünden uzak konumda olan Döşemealtı bölgesinde bulunmaktadır. Doğa içerisinde yer alan site Türkiye'de inşaat sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahip olan bir firma tarafından yapılmıştır. Rahat bir yaşam sunan ve istediğiniz tüm özelliklere sahip olan site Konyaaltı plajına 14 km uzaklıktadır.

Lüks Villalardan oluşan site okul, market, restoran, kuaför ve masaj salonu gibi ihtiyaç duyabileceğiniz tüm sosyal aktivitileri içerir. Geniş bir bahçe içerisinde yüzme havuzları, voleybol ve basketbol sahaları, sauna, Fin hamamı ve bilardo salonu bulunmaktadır. Villalarda merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, akıllı ev sistemi, yangın alarm sistemi ve güneş enerjisi mevcuttur.

Palm City 5 değişik villanın bulunduğu geniş bir sitedir.

Palm City villalarında satılık sadece 1 adet villa bulunmaktadır

5 yatak odalı daire bir oturma odası, bir açık plan mutfak, 3 banyo ve 2 balkon ile birlikte m²'dir.

Villanın türü Grand Palmira'dır. Villa m2 büyüklüğünde olup 5 yatak odası, ayrı mutfak, salon, 3 banyo ve kendi yüzme havuzu ile bahçeye sahiptir.Büyük yatak odası giyinme odası ve ebeveyn banyosuna sahiptir. Salonda yangın çıkış kapısı bulunmaktadır.

Lütfen Antalya'da satılık diğer villaları inceleyiniz.

Bu villalar satıldı.

Daha FazlasıKapat

Döşemealtı Altınkale Mahallesi Satılık Ev

Altınkale Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. funduszeue.info ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Altınkale Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Altınkale Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi’nin nüfusu toplam kişidir. Bu nüfusun %49’u erkek, %51’i kadındır.

Altınkale Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Altınkale Mahallesi Antalya’nın Döşemealtı ilçesine bağlı olan 33 mahalleden biridir. Altınkale Mahallesi; Döşemealtı ilçe merkezine yaklaşık 3 km, Antalya il merkezine ise yaklaşık 22 km uzaklıktadır.

Altınkale Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Altınkale Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Antalya şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Döşemealtı’na gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Döşemealtı’na uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Antalya Havalimanı’dır. Havalimanı, Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır ve Döşemealtı’na yaklaşık 35 km uzaklıktadır.

Antalya ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Altınkale Mahallesi ulaşımı Döşemealtı’na gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Döşemealtı’na otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Altınkale Mahallesi’ne ulaşabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

  • DC Meydan - Döşemealtı
  • DC15A: Meydan - Döşemealtı
  • SD Sarısu - Organize Sanayi
  • SD20A: Sarısu - Döşemealtı
  • DC Otogar - Dağbeli - Bademağacı
  • DM Otogar - Ahırtaş
  • DM85A: Otogar - Ekşili
  • DM Otogar - Karaveliler
  • Otogar Depolama - Kirişçiler
  • Meydan

Altınkale Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Altınkale Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için mahallede bulunan eğitim kurumlarını araştırdık. Altınkale Mahallesi’nde “Döşemealtı Halil Akyüz Anadolu Lisesi” bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Döşemealtı’nda bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Döşemealtı’nda 60 okul bulunmaktadır.

Döşemealtı Altınkale Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya DöşemealtıAltınkale Mahallesisatılık konut fiyatları ortalama Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya DöşemealtıAltınkale Mahallesisatılık konutların ortalama büyüklüğü metrekaredir. Antalya’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık konut arıyorsanız funduszeue.info üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Sahibinden veya emlakçıdan; lüks, bahçeli, dubleks ve özel havuzlu seçenekler için tıklayın! güzeloba martılı da 4+1 müstakil bahçeli villa asansörlü. devamını oku Döşemealtı / Antalya5+1 dp4 Favorilere ekle Satılık. Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni, ALANYA GAZİPAŞA FULL DENİZ MANZARALI M2 4+1 SATILIK VİLLA, Avsallarda Bahçeli ve Lüks Eşyalı Müstakil Villa, Alanya Bektaş'ta Satılık 3+1 Villa Deniz Doğa Manzaralı, GÜZELOBA'da DENİZE YÜRÜME MESAFESİNDE ÖZELLİKLİ SİTEDE VİLLA, ERMENEKDE FULL YAPILI DENIZ MANZARALI VILLA, Döşemealtı Altınkale'de Özkan Konakları'nda Satılık 6+1 Villa, GÖKHAN ÜÇGÜN'DEN ALTINKALE'DE TAM MÜSTAKİL, UYGUN FİYATLI VİLLA, Kemer Kiriş'te 5+1 Havuzlu Site İçi Villa, ANTALYA KONYAALTI SARISU DA 6+2 VİLLA SATILIK / FOR SALE, GÖKHAN ÜÇGÜN'DEN ÇAĞIN KONAKLARI'NDA HAVUZLU, ÇOK ÖZEL VİLLA. 4+1 m². İlanlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın! Giriş Yap Profilim İlan Ver İlanlarım Favorilerim Kayıtlı Aramalarım Mesajlarım Üyelik İşlemlerim İlan Ver Satılık Antalya Satılık Alanya Satılık Villa Harita. Satılık Villa Kırsal Mahalle Satılık Villa Kalkan Mh. Akdeniz'de tatil denildiğinde akla gelen ilk şehirlerden biri olan Antalya, hızla gelişen bir ekonomiye ve değerlenen gayrimenkul fiyatlarına sahip. 31 Ağustos Antalya, satılık Villalar ve Lüks Evler - Antalya Prestijli Emlaklar. Kadriye'de Kelepir Yeni Yapım Dubleks Daire. Analya Alanya'Da Kargıcak Mahallesinde Satılık funduszeue.info Manzaralı Metrekare 2+1 Giyinme Odalı Metrekade Havuzlu, Fitnesli Otoparklı. İlgili ilanlar Antalya. Antalya Döşemealtı Satılık Villa - Müstakil, Ormana Sıfır, Yüzme Havuzlu, Lüks Satılık Villa - funduszeue.info Plato Having a Villa in Antalya. Doğanın tam ortasında, yemyeşil ağaçlar arasında bulunan tam donanımlı villalar, yeni sahiplerine ihtiyaç duyacakları her şeyi sağlıyor. Akdeniz'de tatil denildiğinde akla gelen ilk şehirlerden biri olan Antalya, hızla gelişen bir ekonomiye ve değerlenen gayrimenkul fiyatlarına sahip. Tüm Sonuçlar; Sahibinden; Bankadan; İnşaat Firmasından; Döşemealtı, Altınkale Mahallesi. Antalya’da kiralayacağınız bir villa ile hem denizin tadını çıkaracak hem de evinizin huzurunda tatil geçireceksiniz. Everyone dreams of owning a villa. , TL. Belek / Serik. Evliya Cihan GÖKER İlan No: 02 01 89 39 19 95 02 01 Telefonu Göster Mesaj. Antalya Satılık Villa fiyatları ve ilanları funduszeue.info"da! © RE/MAX Türkiye   +90 () 8 (RMX). 3,, TL. 6,, TL. Antalya bölgesindeki en iyi emlak tekliflerini bulun. Kadriye / Serik. Satılık 3+1 Daire … 4+1 m². 4 Aralık Aradığınız villaları sitemizde kolayca bulun. Hiçbir surette izinsiz kullanılamaz. Stresten uzaklaşmak için eşsiz deniz manzarasıyla güne başlamaya ne dersiniz? Alanya'da satılık villalar kaliteli ve konforludur. 4+1 m ². Belek'de Emsalsiz Satılık Lüks Villa. Antalya Belek Satılık Villa ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, funduszeue.info'da! Antalya Satılık Villa için ilan bulundu. Kat. Antalya bölgesinde adet Villa TL'den başlayan fiyatlarla. Satılık Villa . BELEK. 7 + 2 m 2 Sıfır Bina. Fiyat TL. - Bugün Antalya Satılık Villa sahibinden fiyatları ve ilanları nı en iyi fiyata bulmak için tıklayın! antalya belek de satılık trıbleks villa. Belek'de Full Eşyalı Satılık Daire. Antalya Konyaaltı Satılık Villa fiyatları ve ilanları funduszeue.info"da! Antalya Döşemealtı Satılık Villa - funduszeue.info Diğer ilan seçeneklerini incelemek isterseniz bu sayfaları gezebilirsiniz ; Denizli Pamukkale Akhan Mahallesi Satılık Daire; Konya Karatay Satılık Daire 4+1 m ² 4. Çok bilgili Antalya Satılık Villa ilanları ve uygun fiyat için tıklayın. Burada emlakçıdan Antalya villa ve evler listelenmiştir. merkeze yakın villa *ultralüx villa*havuz* güvenlik* MURAT CAN İlan No: 17 79 46 72 77 79 Telefonu Göster Mesaj. SAHI yaz ' ye telefonundan ücretsiz SMS at. Belek de Acil Satılık Villa. lara güzeloba şehir merkezinde havuzlu asansörlü satılık villa. Satılık Villa İlanları . Antalya, Türkiye'nin en iyi turistik yerlerinden biridir. Satılık Daire ve Villa İlanları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.