kale ticaret / İletişim – Taksi Plakası | Plaka Alım Satım | Plaka Kiralama | Plaka Fiyatları

Kale Ticaret

kale ticaret

ESKİ SERİ TAKSİ PLAKASI İSTANBUL PLAKA FİYATLARI

How to get to Kale Ticaret in Bagcilar by Bus, Cable Car or Metro?

Public Transit to Kale Ticaret in Bagcilar

Wondering how to get to Kale Ticaret in Bagcilar, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Kale Ticaret with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Kale Ticaret in real time.

Looking for the nearest stop or station to Kale Ticaret? Check out this list of stops closest to your destination: İstoç Oto Market-2; İstoç Oto Market - Bakırköy Yönü; İstoç Ada - Cebeci Yönü; Mahmutbey Köprüsü - Göztepe Mah.-Istoç Yönü; Batişehir - Son Durak Yönü; İstoç Camii - Basaksehir Yönü; İstoç Ada; Göztepe Mahallesi - Sondurak Yönü; Bölge İdare Mahkemesi - Sondurak Yönü; İstoç Metro - Mecidiyeköy Yönü; Bahçeler - Bakirköy-Istoç Yönü.

BusY76OFMetro:M3Cable Car:MİNİBÜS: AMİNİBÜS: AMİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Kale Ticaret easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Kale Ticaret easy, which is why over million users, including users in Bagcilar, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Cable Car and Metro, costs and ride fares to Kale Ticaret, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Bagcilar, İstanbul

İSTANBUL SARI TAKSİ PLAKASI ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

T ile başlayan 3 harfli plakası ile hizmet sektöründe sunulan taksiler, kullanım alanlarına göre belirli bir taksi durağına bağlanabileceği gibi bağımsız olarak da çalışabilen taksiler sarı renkli ticari araçlardır. Taksimetre yardımıyla müşterilerin varış noktalarında ne kadarlık bir tutar ödeyeceği belirlenir. Duraktan veya telefon vasıtasıyla aranarak çağrılan taksiler, yolcuların belirli bir ücret karşılığında taşınmasını sağar.

0 Km Taksi Kiralamak İsteyenlerin Başvuru Merkezi

İstanbul sarı taksi plakası seçeneklerinin ilk harfinde T harfinin bulunması zorunludur. Bu plakayı almak için belirli bir ücretin ödenmesi gerekir. Resmi olarak  üzerindeki resmi ticari taksiler, taksi gereksinimi olan kişilerin konforlu bir şekilde yolculuk etmesini sağlar. İkinci el taksi kiralama, ticari plaka alım, satım ve kiralama, 0 km taksi kiralama gibi hizmetleri veren firmamız, taksiciliği meslek olarak yapmak isteyen veya İstanbul sarı taksi alarak kiralamak isteyenler için esnek seçenekler sunuyor.

Taleplerinize Göre En Nitelikli Araçlar

İstanbul sarı taksi plakası ve aracı için motor hacmi, kilometre, yıl ve model seçenekleriyle çok geniş bir araç gamına sahip olan firmamız üzerinden talebinize uygun olan satılık veya kiralık İstanbul sarı taksi modellerini inceleyebilir, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan seçenekler için direkt olarak satıcı ile iletişime geçebilir ve müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz. En rekabetçi fiyatlarla en nitelikli araçlara sahip olabileceğiniz sitemize günün her saati ulaşmanız mümkündür.

İstanbul Sarı Taksi Fiyatları

İstanbul sarı taksi plakası fiyatları satıcının biçtiği değere göre belirlenir. yılı içinde En yüksek 3,8 milyon liraya alıcı bulan İstanbul plaka fiyatları yıl içinde en düşük milyon liraya alıcı bulmuştur. Belirli kurallara tabi olan taksilerde araç içinde sürücü harici bir kimsenin işletmeci olarak bulunması yasaktır.

Kale Taksi: Taksi Plakası Kiralama, Satış, Alım Hizmetleri

Firmamız taksi plaka hizmetleri konusunda yılından itibaren çalışmalarına başlamıştır. yılında Kale Taksi adı ile hizmetlerine devam etmiş olup, yılında Oto Center şubesini açmıştır. senesinde Kadıköy ve ardından yılında Çorlu şubesi ile faaliyetlerine devam etmiştir.

Firmamız, taksi plaka konusunda hizmetleri ile birçok firmanın ilerisinde olmuş ve İstanbul dışında da şube açan ilk firma olarak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam etmiştir. Firmamızda sunmakta olduğumuz hizmetlerden bazıları;

Taksi Plakası Alım Satım ve Kiralama Fiyatları

Taksi plakası ihtiyaçları insanlar açısından bir gelir elde etmek ve yatırım yapmak için gereklidir. Firmamız plaka kiralama ve satışı hizmetlerini vermektedir. Kiralık taksi plakası seçeneklerine bakarak, bütçeniz doğrultusunda değerlendirme yapabilirsiniz.

Sitemizde yer alan fiyatları inceleyebilir ve farklı semtlerde ticari taksi plaka fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. İstediğiniz semtlerde kiralama ve satış fiyatlarının nasıl olduğuna bakabilir, bütçeniz doğrultusunda hizmetlerimize göz atabilirsiniz.

Taksi plaka borsasında olan tüm gelişmeleri anlık olarak takip etmenize olanak sağlayan ilan sistemlerimize göz atabilirsiniz. Sitemizde yer alan “fiyat sor” seçeneği ile hangi ilde ve hangi ilçede taksi plakası fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız; kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Ticari Taksi Alım Satımı

Ticari taksi alım satımı insanların ticarette çok fazla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Tercih edeceğiniz aracın taksi için uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Sitemizde yer almakta olan ticari taksi modellerine göz atabilirsiniz.

İlanlarda yer almakta olan ticari taksi seçeneklerine bakabilir, araç özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Kilometresi ve diğer detayları ilanlarda yer aldığı için alacağınız aracın hangi özelliklere sahip olduğuna bakabilir, daha sonra süreci değerlendirebilirsiniz. Oto Servis Yedek Parça Hizmeti

Firmamız, ticari taksi plaka kiralama, satış, ticari taksi satışı gibi hizmetlerinin yanı sıra oto servis ve yedek parça hizmeti de sunmaktadır. Araçların bakımlarının doğru şekilde yapılması her zaman daha uzun süre sorunsuz bir kullanım açısından önemlidir. Araç bakımları konusunda uzman olan ekibimiz ve bu konuda usta olan çalışma arkadaşlarımız ile araçlarınızın bakımları konusunda hizmet vermekteyiz.

Diğer Hizmetler

Firmamız muhasebe, emlak alım satımları, turizm ve inşaat gibi alanlarda da hizmetlerine devam etmektedir. İhtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmetleri almanız açısından her alanda uzman bir ekip ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Profesyonel ekip arkadaşlarımız ile müşterilerimizin beklentilerine uygun hizmetlerimizi sunmaktayız.

Almak istediğiniz hizmetler ile ilgili tüm sorularınız için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, fiyat alabilir ve sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz. E-bülten sayfasına kayıt olabilir ve buradan sektörde yer alan değişiklikleri, gelişmeleri, haberleri ve en önemli bilgileri takip edebilirsiniz.

Kale taksi yalnızca internet sitesi değil aynı zamanda sosyal medyada da çalışmalar sürdürmektedir. Sosyal medya hesapları üzerinden bizi takip ederek, sektör ile ilgili tüm gelişmelere göz atabilirsiniz.

Firmamızdan günün her saati plaka borsası hakkında bilgi alabilir, ticari taksi seçeneklerine bakabilir ve bunun dışında araçlarınız ile ilgili yaşanabilecek sorunlarda teknik destek alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ile her zaman müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız, her geçen gün daha geniş müşteri portföyü ile çalışmalarına devam etmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir