sen anlat karadeniz 6 bölüm full / Fan İşi Senaryo (Sen Anlat Karadeniz) - 6.Bölüm: Evlat Kokusu (27) - Page 30 - Wattpad

Sen Anlat Karadeniz 6 Bölüm Full

sen anlat karadeniz 6 bölüm full

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm

Karadeniz'de sular dinmiyor!

Mustafa, Eyşan'ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat'a Yiğit'i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir'in canı emniyettedir ama Vedat'ın Nefes'e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes'e şartını koşar. "Yiğit'i görmek istiyorsan, evlen benimle!" Annesinden ilk öğrendiği rakamlar olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğit'i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar'ın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğit'e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa'nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat'ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?

DEVAMI

"Al&#x;c&#x;s&#x;n&#x; hala bulamad&#x;n m&#x;?"

Nefes, çiçeğin baş&#x;ndan ayr&#x;l&#x;p kenardaki ince h&#x;rkas&#x;n&#x; d&#x;şar&#x;ya ç&#x;kmak için üzerine geçirdiğinde 

"Almak isteyen çok olmad&#x;" dedi.

"Olana da sen vermiyorsun"

Şaşk&#x;nl&#x;kla Fikret beye döndüğünde yaşl&#x; adam&#x;n yandan s&#x;r&#x;tarak kendisine bakt&#x;ğ&#x;n&#x; gördü. Üzerine nereden geldiği belli olmayan bir sinir sinerken inkar etmek ister gibi omuz silkti.

"Bakamazlar diye vermedim  Yoksa bir gün illaki birine sat&#x;lacak"

Fikret bey, genç kad&#x;n&#x;n inkar&#x;na içten içe gülerken kafas&#x;n&#x; sallad&#x;. Sonra masan&#x;n üzerinde kendi b&#x;rakt&#x;ğ&#x; kitab&#x; görünce bir şey hat&#x;rlam&#x;ş gibi Nefes'e döndü.

"Burada çok iş olmaz demiştim ya. Can&#x;n s&#x;k&#x;ld&#x;ğ&#x;nda içerdeki kitaplardan al&#x;rs&#x;n. Okumak istersen tabi. Kitaplar olmasa ben burada vakit geçiremem."

&#x;çerideki odaya girip ç&#x;kt&#x;ğ&#x; zaman, bu fikir Nefes'in de akl&#x;na gelmişti; fakat Fikret beyden çekindiği için kitaplara dokunmaya cesaret edememişti. Yaşl&#x; adam&#x;n teklifine gülümseyip teşekkür ettikten sonra Berrak'&#x;n yan&#x;na ç&#x;kt&#x;.

Nefes, günün geri kalan&#x;n&#x; gelen birkaç müşteriyle ilgilenmek d&#x;ş&#x;nda Berrak'la beraber d&#x;şar&#x;daki masada oturarak geçirmişti. Saat ilerleyince masan&#x;n üzerindekileri kald&#x;r&#x;p dükkan&#x;n önünü toparlad&#x;ğ&#x; esnada duyduğu sesle geriye bakt&#x;.

"Yenge"

Arabas&#x;n&#x; karş&#x; yola park eden Fatih, gülerek yan&#x;na geliyordu.

"Bugünkü özel şoförün benmişim"

Nefes, Tahir'in gelmemesine şaş&#x;r&#x;rken asl&#x;nda içten içe sevinmişti de. Fikret bey gün içinde büyük bahçeye gidince, bir de Berrak dükkanda misafir olunca, Yiğit'le konuştuklar&#x;n&#x; yapacak f&#x;rsat bulamam&#x;şt&#x;. Yine de elini beline koyup

"Abin neden gelmedi?" demekten geri kalmad&#x;.

Fatih, benin suçum yok der gibi ellerini iki yana kald&#x;r&#x;p

"Valla bilmiyorum. Asl&#x;nda işi de yoktu. Ben niye geldim anlamad&#x;m."

Nefes'in akl&#x;na Berrak gelince gülerek

"Ben anlad&#x;m." dedi.

Kumluktan ayr&#x;l&#x;rken abisinin tavr&#x;ndan bir şey anlamayan adam yengesinin tav&#x;rlar&#x;ndan da bir şey anlamam&#x;şt&#x;. 

"Valla ben yine anlamad&#x;m. Ama sen anlad&#x;ysan gidelim yenge"

Nefes, Fatih'e gülerek içeriye girdi. Eşyalar&#x;n&#x; al&#x;p, arkas&#x;ndaki kad&#x;nla birlikte d&#x;şar&#x;ya ç&#x;kt&#x;ğ&#x;nda, geride b&#x;rakt&#x;ğ&#x; adam&#x;n şen şakrak halinden eser de kalmam&#x;şt&#x;. 

"O da m&#x; buradayd&#x;"

Fatih'in şaşk&#x;nl&#x;ğ&#x;n&#x;n bir benzerini d&#x;şar&#x;ya ç&#x;kan Berrak da yaşam&#x;şt&#x;. Üçü birlikte araban&#x;n yan&#x;na geldiklerinde; Nefes, iki gencin durgunluğundan yararlan&#x;p arka koltuğa oturdu. Yan&#x;na kimse oturmas&#x;n diye de bir ayağ&#x;n&#x; koltuğa doğru yar&#x;m şekilde uzatt&#x;.

Fatih, soru dolu bak&#x;şlarla yengesine bak&#x;p dururken karş&#x;l&#x;ğ&#x;nda ald&#x;ğ&#x; sadece bir omuz silkmesi olmuştu. Berrak ise Nefes'in arkaya geçmesi nedeniyle Fatih'in yan&#x;na oturmak zorunda kalm&#x;şt&#x;.

Yola ç&#x;kt&#x;klar&#x; vakit Nefes telaşla,

"Önce fotoğrafç&#x;ya gideceğiz" dedi.

"Nap&#x;caz ki?"

"&#x;şim var. Ama aram&#x;zda, kimseye söylemek yok."

Fatih, yengesine "Tamam" diyerek arabay&#x; foto Rasim'in dükkan&#x;na sürdü. Araba küçük dükkan&#x;n önünde durunca Nefes, aceleyle d&#x;şar&#x;ya ç&#x;k&#x;p h&#x;zl&#x; ad&#x;mlarla fotoğrafç&#x;ya girdi. Arkas&#x;ndan ise yengesi arkaya bacağ&#x;n&#x; uzat&#x;p oturunca bir sorun var zanneden Fatih'in şaşk&#x;nl&#x;ğ&#x;n&#x; b&#x;rakm&#x;şt&#x;.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası