1 ve 2 sayısı çizgi çalışması / Anasınıfı Çocukları İçin 1 den 5 e Kadar Çizgi Çalışmaları -

1 Ve 2 Sayısı Çizgi Çalışması

1 ve 2 sayısı çizgi çalışması

B G : K : Kazanım 4: Nesneleri sayar. (Belirtilen sayı kadar nesneyi gösterir.)

D G : K : Kazanım 3: Söz dizimi kurallarına göre cümle kurar. (Düz cümle kurar. )

D G : K : Kazanım 4: Konuşurken dilbilgisi yapılarını kullanır. (Cümle kurarken sıfatı kullanır.)

S D G : K : Kazanım 3: Kendini yaratıcı yollarla ifade eder. (Duygu, düşünce ve hayallerini özgün yollarla ifade eder. )

S D G : K : Kazanım 3: Kendini yaratıcı yollarla ifade eder. (Özgün özellikler taşıyan ürünler oluşturur.)

M G : K : Kazanım 1: Yer değiştirme hareketleri yapar. (Yönergeler doğrultusunda yürür. )

2 Rakamı Çizgi Çalışması


2 Rakamı Çizgi Çalışması
BölümSınıf Çizgi ve Boyama Çalışmaları
Bu kategoride 2 Rakamı Çizgi Çalışmasıdosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 1.Sınıf Çizgi ve Boyama Çalışmaları linkine tıklayabilirsiniz. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya butonları ile facebook ve twitter sayfanızda paylaşabilirsiniz.
Dokümanı indirmek için aşağıdaki hemen indir linkine tıklayabilirsiniz.
Eklenme Tarihi

Bu doküman şimdiye kadar kez indirilmiş. (Bugün:0 , Bu ay:0)

   Bu dosyaya 0 kişi oy verdi. Oy ortalaması 0



Teşekkür Edenler:İlk siz teşekkür etmek ister misiniz?


Paylaşan
Esma KirazdibiDoküman Arşivi'ni gör.(Sen de Paylaş)
Teşekkür Et Şikayet EtSitene Ekle

BU DOSYAYA BAĞLANTI (LİNK) VEREBİLMEK İÇİN GEREKLİ KODLAR

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ

YAZIM KURALLARI

Makale Yazım Şablonu

A) Yazarların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Temel Hususlar

1-) Dergimize gönderilen bütün makalelerde bilimsel yayınların temel bir gereği olan “yöntem”başlığı altında araştırmanın modeli, deseni, varsa evren-örneklem ya da katılımcıları ve belirlenme yöntemleri, veri toplama araç ve yöntemleri ve geçerlik ve güvenirlik çalışmalarına yer verilmelidir. Literatür-Kaynak taramasına dayanan derleme ya da analitik makalelerde de makalede taranan kaynakların nasıl tarandığı ya da makale kurgusunun nasıl şekillendirildiğine dair bilgi verilmelidir. Meta-analiz, sentez çalışmaları gibi başka çalışma ya da eserleri inceleyen çalışmalarda da bu eserlerin hangi kriterlerle seçildiği ve nasıl incelendiği rapor edilmelidir. Makalede herhangi bir etik ya da telif hakkı izni vb. hususlar söz konusu ise bu da yöntem kısmında belirtilmelidir.

2-)Aynı yıl içerisinde (çağrılı ve özel sayılar hariç olmak üzere) bir yazarın sadece bir makalesi yayınlanır. Yazar başka bir makale gönderse ve makale kabul alsa dahi takip eden yıl içinde uygun bir sayıda yayınlanmak için sıraya alınır.

3-) Dergimiz makale yazarlarından makaleleri için hakem önerileri kabul etmemektedir. Bilimsel yayınların kalitesi ve etik kriterler gereği kör hakemlik esastır.

4-) Bir yazar, makalesi tüm süreçleri tamamlanıp yayına hazırlandığı esnada makalesini geri çekmek isterse aynı yazardan takip eden yıl içerisindeyeni çalışma kabul edilmez.

5-) Dergimizde yayımlanması için gönderilecek makaleler en az , en fazla (özet ve kaynakça dahil), kitap incelemeleri en az , en fazla kelime aralığında olmalıdır. Bu kriterlere uymayan çalışmalar hakeme gönderilmez ve editör tarafından reddedilir.

6-) Yazarlar makale gönderirken dergimizin kapsamına uygun konularda çalışma göndermelidir. Kapsam dışındaki makaleler editör tarafından reddedilir.

7-) Hakem süreci tamamlanan makaleler için yayın öncesinde bir intihal tarama programı kullanılarak benzerlik raporu gönderilmesi istenir. Bu raporu göndermeyen yazarların makaleleri yayımlanmaz. Benzerlik raporlarında farklı alanlarda makale türleri de dikkate alınarak üst sınır (kaynakça hariç) %30 olarak belirlenmiştir. Bu değerin üzerinde benzerlik gösteren makaleler süreç tamamlanmış olsa da reddedilir.

8-) Daha önce bir bilimsel toplantıda sunulmuş, özeti-geniş özeti basılmış ya da herhangi bir tezden üretilmiş yayınlarda yazarın bunu mutlaka hem sisteme yüklerken hem de kapak sayfasında belirtmesi gerekmektedir. Bu konuda herhangi bir eksiklikten dolayı dergi sorumlu tutulamaz. Ayrıca daha önce herhangi bir yerde sunulmuş ve tam metin bildiri olarak yayınlanmış olan çalışmaların makaleye çevrilerek dergimizde yayımlanması için gönderilmesi uygun görülmemektedir. Bu şekilde bir çalışma hakemlik süreçleri tamamlansa bile intihal raporunda benzerlik oranı çok yüksek çıkacağından dolayı da reddedilir.

9-) Dergimize gönderilen tüm çalışmalar dergimiz şablonuna yerleştirilerek gönderilmelidir. Zaman zaman başka dergilerin şablonu kullanılarak yüklenen çalışmalar olabilmektedir. Başka bir derginin şablonuna göre düzenlenmiş; o şablona uygun versiyon üzerinde intihal raporu alınmış ve bu raporla gönderilmiş çalışmalar mevzubahis çalışmaların aynı anda birden fazla dergiye gönderilmiş olma ihtimali ya da diğer dergi editörleri tarafından bir sebepten reddedilmiş olmaları (özellikle rapor üzerindeki tarihle dergimize yükleme tarihi arasındaki süre çok kısa ise) gibi ihtimaller göz önünde bulundurularak  editör tarafından reddedilmektedir.

) Dergimizde sayıya özgü makale kabulü usulü yoktur. Dergimize değerlendirilmek üzere gönderilen makale çalışmaları için herhangi bir sayı, hakem, süre ve yayınlanma garantisi verilememekte olup, yayın koşulları tamamen hakem sürecinin tamamlanmasına, yetkili kurul/komisyonların ve editörün iznine ve uygun sayının yayım tarihine bağlıdır. Dergimiz her sayısında belirli bir sayıdan fazla makale basamamaktadır. Dolayısıyla tüm süreçleri biten çalışmalar dahi yayımlanmaları planlanan uygun sayıları beklemekte ve önce süreçlerinin sonuçlanma tarihi, daha sonra da gönderilme tarihine göre sıralanarak uygun sayıda yayımlanmaktadır.

B) Dergide Yer Alacak Makaleler, Aşağıdaki Maddelerde Yer Alan Kriterleri Taşıyor Olmalıdır:

1.  Dergiye yayımlanmak için gönderilen yazılar, iyi tanımlanmış bir probleme dayanmalı ve başlıklar bu problemle uyumlu olmalıdır. Yararlanılan kaynaklar, çalışmanın kapsamını yansıtacak zenginlik ve yeterlikte olmalıdır.

2. Dergi, Türkçe ve İngilizce makaleleri kabul etmektedir. Dergiye gönderilen yazıların redaksiyonunu editörler yapar. Yazım ve noktalamada TDK Yazım Kılavuzunun en son baskısı esas alınır. Gönderilen yazılar dil ve anlatım açısından bilimsel ölçülere uygun, açık ve anlaşılır olmalıdır.

3. Yayımlanmak üzere gönderilen yazılar (özetler, tablo-şekiller ve kaynakça dâhil) dergi yazım kurallarına göre belirtilen ölçülerde [en az , en fazla kelime aralığında] olmalıdır.

4. Hakem sürecinden geçmiş yayınların yayımlanması ile ilgili nihai kararı dergi Editörleri ve/veya Yayın Kurulu verir.

5. Hakem oluru alan makaleler, Editörler tarafından öncelikle derginin ilgili sayıdaki konu içeriği ve her sayıda basılabilecek makale sayısı esas olmak üzere hakem raporlarının tamamlanma tarihlerine göre (aynı tarihte tamamlananlar için de gönderilme tarihine göre) sıraya konarak Yayın Kurulu onayından sonra yayımlanır. Yayımlanan makalelerde makalenin gönderilme ve kabul tarihleri belirtilir. Burada belirtilen kabul tarihi ilgili sayıda basılacak makalelerin yayım kurulunca resmen onaylanma tarihidir.

6. Dergide yayımlanan yazıların telif hakkı dergiye aittir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (eğer basılmışsa), telif hakkı karşılığında yazarlara bir adet dergi gönderir. Yayımlanmış yazının tamamının tekrar yayın hakkı, derginin iznine bağlıdır.

7. Dergiye gönderilen tercüme ve çeviri yazılar için çalışma sahibinin yayın izni ve orijinal metin gereklidir. Ayrıca tercüme çalışmalar da telif çalışmalar gibi hakem onayına gönderilir.

8.  Dergideki yazıların tüm bilimsel ve hukuki sorumluluğu yazarına/yazarlarına aittir.

9. Dergiye gönderilen yazılar Windows ortamında ve Ms Word uygulamasının ve sonrasındaki sürümlerinde yazılmalı ve derginin web sitesinde belirtilen güncel adrese belirtilen şekilde gönderilmelidir/yüklenmelidir. Yazı içinde kullanılan grafikler Windows ortamında açılabilecek bir grafik formatında, fotoğraflar da fotoğraf formatında olmalıdır. Orijinal fotoğraflar yüksek kontrastlı ve ser karton olmalıdır. Şekil, tablo ve fotoğraflar numaralandırılmalıdır. Numaralandırılmış şekil, tablo ve fotoğraf adları üstte yer almalı; şayet alıntı yapılmışsa kaynağı şekil veya tablonun altında gösterilmelidir. Tablo ve şekiller metinden ayrı sayfada değil, metnin içerisinde ilgili yerde olmalıdır.

 Makale iki dosya halinde hazırlanacak ve sisteme "Makale Tanıtım Sayfası" adı ile ayrı dosyalar olarak yüklenecektir. Bu doğrultuda ilk dosyada, makaleye ilişkin bir tanıtım sayfası hazırlanmalıdır. Tanıtım sayfasında, Yazar(lar)ın İletişim Bilgileri: Ünvan, Ad Soyad, Adres Bilgileri Üniversite, Bölüm, Şehir, Posta Kodu, Ülke, E-mail, ORCID ID, Tel No vb. Bu bilgiler aynı zamanda, dergi sistemi aracılığıyla makale yüklerken ilk kısımda yer alan yazar ekle bölümünden de tüm yazarlar bilgileriyle birlikte sisteme girilmelidir. Söz konusu makale herhangi bir kurum tarafından desteklenmiş ve/veya özeti bir kongrede bildiri olarak sunulmuşsa bu sayfada belirtilmelidir. Bu sayfada ayrıca makalenin hangi araştırma alanına ait olduğuna dair de bilgi verilmelidir (Ör: İşletme - Örgütsel davranış ya da Yeni Türk Edebiyatı - Türkiye Sahası Yeni Türk edebiyatı gibi). Söz konusu bu tanıtım sayfası makale metninden ayrı olarak (ayrı dosya olarak) sisteme yüklenmelidir. Bu dosya dışında hazırlanacak ikinci dosya "Makale Metni" başlığı ile sisteme yüklenmeli ve makale metninde yazarı tanıtıcı bilgilere kesinlikle yer verilmemelidir. Makalenin ilk sayfasında, Makalenin Türkçe başlığı (12 punto koyu, sadece ilk harfleri büyük, ortalı) ve özeti (en az en fazla kelime), sonrasında İngilizce başlığı (12 punto koyu, sadece ilk harfleri büyük, ortalı) ve İngilizce özeti (Abstract) verilmelidir.  Türkçe ve İngilizce özetlerin altında mutlaka anahtar sözcükler (en az 3, en fazla 5 kelime) olmalıdır. Türkçe ve İngilizce özetler, çalışmanın amacını, yöntemini, kapsamını ve temel bulgularını kapsar nitelikte olmalı ve her ikisi de en az en fazla kelimden oluşmalıdır.

Metinlerde yazı karakteri; özet ve abstract başlıkları Times New Roman 11 punto ve özet metni için Times New Roman 10 punto ve özet metinleri tek satır aralığında yazılmalıdır. Ana metinbaşlıkları Times New Roman 12 punto, alt başlıklar Times New Roman 11 punto ve tüm metinler Times New Roman 11 punto, satırlar bir buçuk aralıklı, varsa dipnotlar 9 punto ve tek aralıklı yazılmalıdır.

Paragrafların ilk satırı 1,25 cm içeriden başlamalı, paragraflar arası ise önce 6nk, sonra 6nk ve iki yana yaslı olmalıdır. Makale başlığı, özet ve abstract başlığı ortalanarak yazılmalı, makalede yer alan diğer başlıklar (ana ve alt başlıklar) paragraf girintisiz ve iki yana yaslı (paragraf girintisi olmadan) olarak yazılmalıdır.

Sayfa düzeni normal, sayfa yapısı tüm kenarlardan (üst, alt, sağ ve sol) 3cm olacak şekilde ayarlanmalıdır.

Denklemler numaralandırılmalı ve numaralar denklemin sağına hizalı olacak şekilde parantez içerisinde yer almalıdır.

Metin içerisinde yer verilen tablo ve şekiller sayfa ölçülerini aşmamalı gerekirse tablo ve şekil içindeki yazı fontları 9 puntoya kadar küçültülmelidir. Tablo ve şekil başlıkları ayrı ayrı numaralandırılmalı ve numaralandırma tablo/şeklin üst kısmında ortalanarak yazılmalıdır. Tablo ve Şekil için kaynak gösterilecekse tablo ve şeklin alt kısmında gösterilmelidir. Tablo ve şekil başlıkları küçük harfle yazılacak (özel isimlerin ilk harfleri büyük olabilir) koyu (bold) olmayacaktır. Tablolar tek satır aralıklı (paragraf ayarları; üst;0 nk ve alt 0 nk) olacak şekilde ayarlanacaktır. Tablo ve şekil içindeki yazım karakterlerinde (başlıklar da dahil) koyu (bold) yazım karakteri kullanılmayacaktır. Tablolarda dikey çizgi kullanılmayacaktır.

Metin içerisindeki başlıklar, aşağıdaki sıra ve karakterler şeklinde sadece ilk harfleri büyük olmalıdır.

Örnek Sıralama:

Makale Türkçe ve İngilizce Ana Başlığı: (12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, ortalı)

Özet (Başlık;11 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, ortalı); Özet Metni (10 punto, tek satır, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok)

Abstract (Başlık; 11 punto, oyu, sadece ilk harfler büyük, ortalı); Abstract Metni ((10 punto, tek satır, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok)

Giriş (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok, başlık numaralandırması yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

funduszeue.infoi Ana Başlık (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

Birinci Ana Başlığın Alt Başlığı (Başlık; 11 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

Birinci Ana Başlığın Alt Başlığının Alt Başlığı (Başlık; 11 punto, koyu, italik, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

2. İkinci Ana Başlık (12 Punto, Koyu)

İkinci Ana Başlığın Alt Başlığı (Başlık; 11 punto, koyu,sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

İkinci Ana Başlığın Alt Başlığının Alt Başlığı (11 punto, koyu, italik, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

3. Araştırmanın Amacı ve Önemi (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

4. Yöntem (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

5. Bulgular ve Tartışma (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

Sonuç ve Öneriler (Başlık; 12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok, başlık numaralandırması yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, 1,25cm paragraf girintili)

Kaynakça (12 punto, koyu, sadece ilk harfler büyük, iki yana yaslı-paragraf girintisi yok, başlık numaralandırması yok); Metin (11 Punto, tek satır aralıklı, iki yana yaslı, paragraf girintisi yok; her kaynakta alt satır-ikinci satırdan itibaren- 0,5cm içerden başlayacak.)

Metin içi referans vermede ve kaynak göstermede APA atıf stili baz alınmaktadır.

a) Referanslar dipnotlar şeklinde değil, metin içerisinde gösterilecek ve yazar soyadı (kurum ve rapor adı vs.), tarih ve sayfa numaralarının verildiği sisteme göre yapılmalıdır. Örnek: Eğer Ahmet Öztürk’e ait yılında yayınlanmış bir kitabın sayfasını çalışmanızda kullandıysanız, kaynakçada kaynağın tam kimliğini vermek şartıyla yazı içerisinde referans şöyle verilmelidir (Öztürk, , s. 35). Eğer gönderme DPT’nin yılındaki raporunun sayfasına yapılıyor ise şöyle verilmelidir (DPT Raporu, , s. 48).

b) Yazarlar, konu ile doğrudan ilgili olmayıp çalışmada yer alması gerektiğine inandığı bilgileri, metin içerisinde ilgili sözcüğün sağ üst köşesine sıra numarası vererek, aynı numara ile sayfa altına 9 punto tek satır aralığı ile dipnot olarak vermelidir.

c) Tablo, Şekil ve Grafik gibi normal yazı dışındaki göstergelerin çok olması durumunda tablo, şekil ve grafik için başlıklar; Ek Tablo: 1, Ek Grafik: 3 ve Ek Şekil: 7 gibi yazılmalıdır. Ekler bölümü metin sonunda Kaynakçadan sonra verilmelidir. Bu göstergelere metin içerisinde yapılan göndermeler mutlaka Ek Tablo:1, Ek Grafik: 3 veya Ek Şekil: 7 şeklinde yapılmalıdır. Tablo, şekil, grafik ve resim için şayet alıntı yapılmışsa, Tablo ve/veya şeklin altında mutlaka kaynak belirtilmelidir.

d) Makalenin sonunda yazar soyadlarına göre alfabetik olarak düzenlenecek (1 satır aralıklı) Kaynakça kısmı bulunmalıdır. Kaynakçada, sadece bu çalışmada başvurulan eserler yer almalıdır ve kaynakça, metin içerisinde verilen referanslar çerçevesinde aşağıda belirtilen örneklere uygun olarak hazırlanmalıdır:

ÖRNEK KAYNAK GÖSTERME:

KİTAPLAR

1) Tek yazarlı kitap:

Kaynakçada: Özdemir, A. (). Yönetim bilimlerinde ileri araştırma yöntemleri ve uygulamalar. İstanbul: Beta Yayıncılık.

Metin içinde: (Özdemir, , s. )

2) İki yazarlı kitap:

Kaynakçada: Kara, S. ve Aydemir, O. (). Finans Matematiği için püf noktalar. Ankara: ABC Yayınları.

Metin içinde: (Kara ve Aydemir, , s. )

3) İkiden çok yazarlı kitap:

Kaynakçada: Koçyiğit, M., Tekel, E. ve Karadağ, E. (). Eğitimde ahlâk ve etik. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

Metin içinde: İlk atıfta tüm yazarlara yer verilir, daha sonraki atıflar (Koçyiğit vd., , s. ) şeklinde devam eder.

4) Editörlü kitap:

Kaynakçada: Arı, A. (Ed.). (). Eğitim bilimine giriş. Konya: Eğitim Yayınevi.

Metin içinde: Arı, , s. ).

KİTAPTA BÖLÜM:

Kaynakçada: Keleş, Y. (). İnsan kaynakları yönetiminin tarihi gelişimi. E. Pelit (Ed), Turizm işletmelerinde insan kaynakları yönetimi içinde (ss. ). Ankara: Grafiker Yay.

Metin içinde: (Keleş, , s. 10)

MAKALELER

1) Tek yazarlı makale:

Kaynakçada: Aydınözü, D. (). Trakya’da vejetasyon devresi ve bu devredeki yağışlar. Kastamonu Eğitim Dergisi, 18(1), doi:funduszeue.infoxxxx

Metin içinde: (Aydınözü, , s. )

2) İki yazarlı makale:

Kaynakçada: Şimşek, A. ve Bal, M.S. (). Tarih şeridi aracılığıyla öğretmen adaylarının tarihsel zaman algılarının incelenmesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi Araştırmaları Dergisi, 1(1), doi:funduszeue.infoxxxx

Metin içinde: (Şimşek ve Bal, , s. )

3) Aynı yazara ait birden fazlar eser: Aynı yazarın aynı yılda yayınlanmış birden fazla eseri makalede kullanılmışsa eserler a,b,c, şeklinde sıralamaya tabi tutulur.

Kaynakçada: Gregory, A.W. ve Hansen, B.E. (a). Residual-based tests for cointegration in models with regime shifts. Journal of Econometrics, 70,  

Metin içinde: (Gregory ve Hansen, a, s. 22)

Kaynakçada: Gregory, A. W. ve Hansen, B. E. (b). Tests for cointegration in models with regime and trend shifts. Oxford Bulletin of Economics and Statistics, 58(3), –

Metin içinde: (Gregory ve Hansen, b, s. )

ÇEVİRİ ESERLER

Kaynakçada: Gujarati, D.N. (). Temel ekonometri (Şenesen ve G.G.Şenesen, Çev.). İstanbul: Literatür.

Metin içinde: (Gujarati, , s. )

TEZLER

Kaynakçada: Koçyiğit, M. (). Üniversite öğrencilerinin nedensel yüklemeleri ve öğrenme stilleri (Yayımlanmamış yüksek lisans tezi). Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar.

Metin içinde: (Koçyiğit, , s. 75)

YAZARI BELLİ OLMAYAN RESMİ, ÖZEL YAYINLAR, RAPORLAR Vb.

Kaynakçada: MEB. (). İlköğretim Fen ve Teknoloji ders kitabı. Ankara: Devlet Kitapları Müdürlüğü.

Metin içinde: (MEB, , s. 65).

SEMPOZYUM, KONGRE vb. TOPLANTILARDA SUNULAN BİLDİRİ

Kaynakçada: Ulu, M., ve Peker, M. (). Sınıf öğretmeni, öğretmen adayı ve 5. Sınıf öğrencilerinin problem çözme stratejilerinin karşılaştırılması. VIII. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu.

ARŞİV BELGELERİ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası