lacivert kitap yazarı / T. Y. Mazer kimdir? - Kitapları, Özgeçmişi, İletişim bilgileri

Lacivert Kitap Yazarı

lacivert kitap yazarı

Altın Kitaplar

PINAR GOGULAN

Pınar Gogulan, Essex Üniversitesi, finansal ekonomi bölümünden mezun oldu. On üç sene Londra’da, bir sene New York’da yaşamış ve çeşitli lider finans şirketleri ve bankalarda yönetici pozisyonunda çalıştı. İkinci oğlu Can Leo’yu doğururken yaşadığı ölüme yakın deneyimden sonra psişik yeteneklerini fark edip finans dünyasına veda etti. Regresyonun kendi yaşamında yarattığı olumlu etkileri deneyimleyen Pınar Gogulan, IBRT (Dünya Regresyon Terapistleri Birliği) ve EARTH (Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği) onaylı eğitim veren Radianced Okulu’nda regresyon danışmanlığı diplomasını aldı. Institute of Recall Healing’den Recall Healing eğitimini aldı ve Gilbert Renaud ile Instute of Recall Healing Türkiye’yi kurdu. EARTH üyesi olan Gogulan, Hans TenDam, Tricia Caetano, Marion Boon, Andy Tomlinson, Christine Alisa, Neeta Sharma, Marc Van Hecke gibi nice duayenin eğitim ve seminerlerine katıldı. Her sene regresyon kongrelerine ve çeşitli ileri teknik eğitimlerine katılmakta ve öğrendiği tüm yeni teknik ve bilgileri çalışmalarına yansıtmak- tadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum’daki yüzlerce danışanının şifasına şahitlik eden Gogulan, yılında hem kendi seminer ve eğitimleri için hem de uluslararası platformda nice kıymetli duayen ve eğitmeni getirme amaçlı ‘’School of Younity’’i kurmuştur.


2 x 25,47 TL
50,93 TL
3 x 17,06 TL
51,18 TL
6 x 8,76 TL
52,55 TL
9 x 6,12 TL
55,11 TL
2 x 25,47 TL
50,93 TL
3 x 17,19 TL
51,57 TL
6 x 8,81 TL
52,85 TL
9 x 5,96 TL
53,64 TL
2 x 25,43 TL
50,87 TL
3 x 17,14 TL
51,41 TL
6 x 8,84 TL
53,05 TL
9 x 5,98 TL
53,78 TL
2 x 25,37 TL
50,74 TL
3 x 17,06 TL
51,18 TL
6 x 8,70 TL
52,18 TL
9 x 5,89 TL
53,02 TL
2 x 25,67 TL
51,34 TL
3 x 17,32 TL
51,95 TL
6 x 8,95 TL
53,71 TL
9 x 6,19 TL
55,74 TL
2 x 25,19 TL
50,37 TL
3 x 16,89 TL
50,68 TL
6 x 8,58 TL
51,50 TL
9 x 5,87 TL
52,82 TL

‘Lacivert’ için Netflix ile görüştüğünü açıklayan Mazer: +18 sahne istediler, kitabın hamurunda olmadığından istemedim

funduszeue.info

‘Lacivert’ için Netflix ile görüştüğünü açıklayan Mazer: +18 sahne istediler, kitabın hamurunda olmadığından istemedim

‘Lacivert’ için Netflix ile görüştüğünü açıklayan Mazer: +18 sahne istediler, kitabın hamurunda olmadığından istemedim

RS FM’de yayınlanan Gündem Dışı programına konuk olan 'Lacivert’in yazarı Tuğba Y. Mazer, "Yapımcılarla konuştuğumuzda +18 sahne koymak istediler. Bunu , Sputnik Türkiye

T+

T+

T+

/html/head/meta[@name='og:title']/@content

/html/head/meta[@name='og:description']/@content

funduszeue.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Serhat Sarısözen

funduszeue.info

Serhat Sarısözen

funduszeue.info

SON HABERLER

tr_TR

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

funduszeue.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Serhat Sarısözen

funduszeue.info

programlar, netflix

programlar, netflix

(güncellendi: )

Abone olTelegramTwitter
Serhat Sarısözen - Sputnik Türkiye

Serhat Sarısözen

Tüm yazılar

RS FM’de yayınlanan Gündem Dışı programına konuk olan 'Lacivert’in yazarı Tuğba Y. Mazer, "Yapımcılarla konuştuğumuzda +18 sahne koymak istediler. Bunu istemediğimi söyledim çünkü kitabın kumaşında bu yok. Kitap 10 yaşına kadarki okurlar için de yazıldı. yaşındaki okuyucularıma sen bunu izleyemezsin diyemem” ifadelerini kullandı.

Gündem Dışı’nda Serhat Sarısözen’in bu hafta stüdyo konuğu bilim-kurgu üçlemesi 'Lacivert’in yazarı Tuğba Y. Mazer’di.

‘Erkek karakterin fantastik bir karakter olmasını istemedim’

Lacivert’e ilişkin Mazer, “Evden kaçan bir kız hayal ettim. Bu kızın zor bir hayatı olacaktı. Bir şeyleri elde etmek için çabalayan ve bunun için savaşan bir karakter olmasını istedim. Erkek karakterin ise fantastik bir karakter olmasını istemedim. Çünkü çeviri kitaplarda Türkiye’de bunlardan yeterince vardı. Amacım aksiyon yazmaktı. Bu aksiyonun da kozmopolit bir yerde, İstanbul’da geçmesini istedim” dedi.

Mazer, “Çocukluğum zor geçti. Çok fazla okumayı seviyordum, çok da hızlı okurum. Aksiyon ve bilim-kurgu filmlerin hayranıyım. Üniversiteden beri yazma deneyimlerim hep oldu. Yazarlık benim için ruhumu besleyen, aşkla yaptığım bir şey” diye konuştu.

‘Düşük bir bütçeyle yapılırsa çocuk oyuncağına döner’

Lacivert’in Netflix yapımı olarak da izleyiciyle buluşması için yapımcıların kendisiyle görüştüğünü açıklayan Mazer, şunları kaydetti:

“Lacivert, hakkıyla yapılırsa çok ciddi bir bütçeye ihtiyaç duyan bir proje. Düşük bir bütçeyle yapılırsa çocuk oyuncağına döner. Asla böyle bir şey istemiyorum, ticari bir kaygım yok. İzlediklerinde insanların ‘Türkiye’de de böyle bir iş yapılıyormuş, vay be!’ diyecekleri bir proje olsun istiyorum. Yapımcılarla konuştuğumuzda +18 sahne koymak istediler. Bunu istemediğimi söyledim çünkü kitabın kumaşında bu yok. Kitap 10 yaşına kadarki okurlar için de yazıldı. yaşındaki okuyucularıma sen bunu izleyemezsin diyemem. Genel bir kitleye hitap etmesini istiyorum. Ticari bir kaygım yok.”

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası