karabük öğrenci apart / Holiday Inn - Trabzon-East, An Ihg Hotel Трабзон, Турция

Karabük Öğrenci Apart

karabük öğrenci apart

Kemal Onur Özman

UNESCO DÜNYA MİRAS YOLUNDA AMASRA

0

ТР
BARTIN VALİLİĞİ
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ
UNESCO DÜNYA MİRAS YOLUNDA AMASRA STRATEJİK EYLEM PLANI
PROJE KOORDİNATÖRÜ

HAZIRLAYANLAR

Ayşegül YAYLI
İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı
Baran AYDIN
Amasra Müzesi Müdürü
Yrd. Doç. Dr. Mustafa ARTAR
Bartın Üniversitesi
Yrd. Doç. Dr. Sevgi GÖRMÜŞ
Bartın Üniversitesi
Ahmet BAYRAK
Turizm Araştırmacısı
PROJE VE KİTABA KATKI SAĞLAYANLAR Doç. Dr. Selma ÇELİKYAY
Bartın Üniversitesi
Hüseyin BORAN
Amasra Müzesi Müdürlüğü
İrfan NAS
Bartın Üni. Peyzaj Mimarlığı Y.Lisans Öğrencisi
FOTOĞRAFLAR Çiğdem DEMİRCİ
Bartın Üni. Peyzaj Mimarlığı Y.Lisans Öğrencisi
Meltem DOĞAN
Bartın Üni. Peyzaj Mimarlığı Y.Lisans Öğrencisi
Faruk ÖZFIÇICI
Bartın Üni. Peyzaj Mimarlığı Y.Lisans Öğrencisi

Eylem Planının Tamamı

amasra-unescoUNESCO Yolunda Amasra

1ТП2Т Amasracomtr

Amasra Deresi Taşkon Koruma İhalesi

0

Amasra Deresi Taşkon Koruma İhalesi

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, amasra bulunan Horhor, Kestaneli, Hisarönü ve Kayaaltı dereleri taşkın koruma inşaatı yapım ihalesinin 15 Aralık’ta DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce Kastamonu’da gerçekleştirileceğini açıkladı.
Proje kapsamında 2 kilometreyi aşkın çift taraflı beton duvar, taban kaplama, korkuluklar, 12 adet yapılacağını belirten Milletvekili Tunç yapım süresinin ise 550 gün olduğunu belirtti.

Milletvekili Tunç, Amasra’nın ortasından geçen derelerin ıslah edilmesi ile birlikte Amasra’da çok önemli bir sorunun ortadan kalkacağını, taşkın tehlikesinin önleneceğini, Kum mahallesinde oturan vatandaşların daha yaşanılır temiz bir çevreye kavuşmuş olacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, İnkumu yandereleri 2. kısım taşkın koruma inşaatı yapım ihalesinin de 7 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti. Daha önce ihaleleri gerçekleştirilen Abdipaşa’da beş adet dere, Kurucaşile’deki dereler, Kumluca Çayı, Ulus Çayı ve Çerçi Deresi taşkın koruma inşaatı ile üniversite kampüsünden geçen Kutlubeyyazıcılar köyü ana deresi taşkın koruma inşaatlarının yapımına başlandığı söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın’ın il merkezinde de Gecen Köyü Deresi, Kavallar Subalığı dereleri, Esentepe derelerinin yapımının tamamlandığını Merkez Tuna Mahallesi Hasanlar deresinin de ihale hazırlığının yapıldığını belirtti.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da her alanda dev yatırımlara imza attıklarını belirterek, bu yatırımlarda Devlet Su İşleri yatırımlarının da büyük yer tuttuğunu belirtti. Tunç, Bartın’da 3 adet baraj, 2 adet gölet, ırmak Islah projesi ve içme suyu projesinin gerçekleştirilmekte olduğunu, 26 adet taşkın koruma çalışmasını tamamladıklarını, 15 adet taşkın koruma çalışmasının da devam ettiğini söyledi. Tunç, DSİ’nin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar için Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su işleri Bakanı Veyel Eroğlu’na teşekkür etti.

milliyet haber

1ТП2Т

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir