arka sokaklar mesutun vurulma sahneleri / Mesut Guneri Vurulma Sahnenleri mp4 3gp flv mp3 video indir

Arka Sokaklar Mesutun Vurulma Sahneleri

arka sokaklar mesutun vurulma sahneleri

Arka Sokaklar b&#;l&#;m fragmanında şoke eden sahne!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Zafer Ergin'den 'Rıza Baba' açıklaması

Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın usta oyuncusu Zafer Ergin, canlandırdığı karakterin sezon finalinde vurulmasına ilişkin, 'Rıza Baba ölecek mi?' sorusunu cevapladı.

Posta Gazetesi'nden 'Mesut Yar'ın, "Rıza Baba doktorlara emanet!" başlıklı yazısı şöyle:
"Rıza Baba'ya (Arka Sokaklar / Kanal D) bir kez daha 'Ölecek misin?' diye sordum. Yanıt, 'Kendimizi 10 sezondur Türk hekimlerine emanet ediyoruz. Eh onlar da işlerini iyi yapıyorlar' oldu.

Biz Rıza Baba'yı (Zafer Ergin) yine bizzat kendilerine teslim ettik. İş artık onların yeteneklerine ve Allah'ın takdirine kaldı. Bu durumda herkese sakin olmasını öneriyorum. Öyle gaza gelip de 'Çoban Komiser' için yaptığınız gibi gıyabi cenaze merasimi filan yapmayalım dostlar.

Baba o hastaneden sağlam çıkari ben eminim!"

İŞTE REKOR KIRAN O SAHNE

OYUNCULAR

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel(Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman(Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

Arka Sokaklar dizisinin bölümünde, Hüsnü Çoban'ın vurulduğu sahne rekor kırıyor. Hüsnü Çoban'ın vurulduğu sahne youtube üzerinde 3 günde 1 milyon izlenme sayısına ulaştı. Arka Sokaklar dizisinin sevenleri Hüsnü Çoban için cenaze namazı bile tertipledi. İşte Hüsnü'nün vurulduğu sahne ve detaylar

GOOGLE ADSENSE - 1

Arka Sokaklar dizisinin bölümünde, Hüsnü Çoban'ın vurulduğu sahne rekor kırıyor. Hüsnü Çoban'ın vurulduğu sahne youtube üzerinde 3 günde 1 milyon izlenme sayısına ulaştı. Arka Sokaklar dizisinin sevenleri Hüsnü Çoban için cenaze namazı bile tertipledi. Hayat mücadelesi veren Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği Arka Sokaklar dizisinin bölümünde belli olacak. Arka Sokaklar dizisinin bölümü ise 29 Nisan Cuma günü Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak

Hüsnü Çoban'ın vurulma sahnesinde mantık hatası, ekran başındaki izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

HERKES GELDİ, AMBULANS YOK Hüsnü Çoban'ın vurulduğu haberini alan ekip olay yerine ambulansı yönlendirdi. Buraya kadar her şey normal. Daha sonra apar topar yola koyulan ekip olay yerine vardığında Hüsnü Çoban'ı cadde ortasında yaralı halde buluyor. Ekibin hastaneden çıkıp olay yerine gitmesi, hatta Mesut komiserin bile gecikmeli olarak geldiği olay yerine ambulansın bir türlü gelmemesi ekran başındaki izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Peki bundan sonra ne olur? İşte senaryolar! 1) Azrail'e bir çelme daha takar, rahat olalım! Böyle efsane bir karakter kolay kolay ölmez. Hele Hüsnü Çoban hiç ölmez. Uzun bir tedavi sürecinin ardından evine de mesleğine de döner. Sıkıntı yapmaya gerek yok 2) Hüsnü Çoban'ı sonsuzluğa uğurlarız Daha önce bir çok kez vurulan ve iyileşen karakterimiz bu sefer o kadar şanslı olamayabilir. Biz ülke çapında kılınacak gıyabi cenaze namazları, akabinde müthiş duygusal bir sahne ile kendisini ebediyete uğurlayıp, Hüsnü Çoban'ı ve o dillere dolanan 'herifler pislik çıktı Rıza Baba' repliğini arşivin tozlu sayfalarına kaldırabiliriz. Peki ya sakat kalırsa? 3) Hayatının kalanına koltuk değnekleri veya tekerlekli sandalyeyle de devam edebilir Sonuçta Hüsnü Çoban'ın sırtından 3 kurşunla vurulduğunu biliyoruz ama bu kurşunlar nereye isabet etti orası muallak! Omur iliğe falan saplanmış da olabilir değil mi? Ya öyle bir şey olur da sakat kalırsa bizim Hüsnü Çoban? O zaman da Metin, Tekin yada Zeliş polis akademisi sınavlarına girer, babalarından aldıkları bayrağı gururla taşırlar. 4) Emekliye ayrılabilir Suat da Çoban ailesi de bu kadar strese daha fazla dayanamayıp, Hüsnü Çoban'a emekli olması konusunda baskı yapabilirler. Rıza Baba için üzücü bir durum olsa da, dilekçeyi alır, üst mercilere iletir. Hüsnü Çoban da hayatına 'Emekli' Başkomiser Hüsnü Çoban olarak devem eder Hüsnü Çoban'a ne olacağı onu nasıl bir akıbetin beklediği sorusu önümüzdeki hafta yanıt bulacak

Arka Sokaklar bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Hüsnü Çoban kimdir?

 

Arka Sokaklar - İşte Gidiyorum!

Arka Sokaklar yeni b&#;l&#;m fragmanına damga vuran sahne! - izle

Arka Sokaklar nefes kesen yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde heyecan kaldığı yerden buakşam devam funduszeue.infonla beklenen Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Hüsnü Çoban öldü mü? Bu soru yeni bölümde netleşecek mi?

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam funduszeue.info “dalya” diyor ve bölümü ile ekrana geliyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mesut, Hakan ve Ali Maruf’un sinyalinin geldiği ormanlık alana doğru yoldadır. Ancak Maruf'un işini bitirmek isteyen biri daha vardır: Kadir, peşine çok sayıda adam takmış buluşma yerine doğru yola çıkmıştır. Sinyal noktasında yalnız Maruf'u bulmayı bekleyen ekip kendini ıssızda, bir sürü silahlı adamın ortasında, desteksiz bulur. Çatışma kaçınılmazdır, Sayıca az olan ekibimiz için ormanın ortasında hayatta kalma savaşı başfunduszeue.info, Nazike, Metin, Tekin, Zeliha yoğun bakım önünde perişan halde beklemeye devam etmektedir. Ancak Hüsnü kötüleşmeye başlar, tansiyonu düzensizleşmiş, nabız yükselmeye başlamıştır. Acilen ameliyata alınan Hüsnü’nün böbreklerinde sorun olduğu, bir tanesinin neredeyse işlevini kaybettiği, vücuttan sıvı atılamadığı bilgisi verilir. Böbrek tek başına ihtiyacı karşılayamadığı için tansiyon düzene girmez ise ne kadar daha dayanabileceği bilinmemektedir. Tekin perişan olmuş, bir köşede tek başına ağlamaktadır. Mesut yanına gider. Tekin içerisindeki tüm acıyı Mesut amcasına haykırır. Mesut bu sinirle emniyete gider.  Rıza babaya haber vermeden Kadir’in sorgusuna girer, Maruf yine kaçmayı başarmış, zamanında ona kol kanat geren Kadir ise bir şey bilmediğini iddia etmektedir. Mesut, adama sorduğu sorulardan her alamadığı cevap karşısında kendini kaybeder. Kadir sonunda dayanamaz ve sorguda bayılır. Hüsnü'nün kötüleşen sağlık durumu ve Mesut'un üzerine atılı suç, ekibi eskisinden de zor bir noktaya sürükler. Kendini bir dönüm noktasında bulan ekip, tüm darbelere rağmen sonuna kadar ayakta kalmak için ant içer. Dayanmak zor olabilir, ama direnmek mecburidir

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanına damga vuran sahne - izle

ARKA SOKAKLAR'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.

Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanına damga vuran sahne - izle

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

Yayın Tarihi : 06 Mayıs Cuma /

Yayın Saati  :      

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM 1. FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM 2. FRAGMANI

Arka Sokaklar Zirvedeki Yerini Koruyor!
Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı.

Kanal D’nin 10 yıldır ekranlarda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı.

Haftaya bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Arka Sokaklar, Total’de 9,53, AB’de ise 7,18 reyting alarak iki hafta üst üste birinci oldu.

Arka Sokaklar dizisine yeni düşman geliyor

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar‘a Rıza Baba ve ekibine karşı yeni bir düşman funduszeue.info haftalarda fenomen karakter Hüsnü Çoban’ın ölüp ölmediğiyle gündemde olan Arka Sokaklar dizisine yeni bölümde bir düşman karakter daha katılacak. Daha önce Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizilerinde rol alan Buminhan Dedecan Arka Sokaklar‘a konuk olacak. Oyuncu dizide Cavit karakterini canlandıracak.

Arka Sokaklar Bölüm

Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde, Mesut yaşam mücadelesi veriyor!

Mesut, Gümüş’ü yakalamak ve terör örgütünün kaçırdığı rehineleri kurtarmak için girdiği operasyonda vurulur. Acilen hastaneye kaldırılan Mesut, ameliyata alınır. Kurşunlardan bir tanesi karaciğerine saplanmıştır ve yaşamı pamuk ipliğine bağlıdır. Hastanedeki yetersiz teçhizat yüzünden İstanbul’daki tam teşekküllü bir hastaneye götürülür. Gümüş de İstanbul’a gelir.

Mesut’un karaciğerindeki hasar büyüktür. Yaşaması donörün bulunmasına bağlıdır. Bulunan donörlerden bir tanesi ise, Tunç’tur. Hayat-memat meselesi haline gelen durum için hemen ameliyata alınır. Tunç da hazır bulunmaktadır. Bu sırada Gümüş’ün hain planı devreye girer.

Hüsnü, kendisinden habersiz evlenen kızı Zeliş’i affetmiyordur. Evden eşyalarını getirip kızını yeni hayatı ile baş başa bırakır. Zeliş, ne yapacağını bilmez. İki arada bir derede kalmıştır. Ailesi ve Alphan; fakat, beklemediği bir durum ile karşılaşır!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası