nazlı çelik recep tayyip erdoğan / Nazlı Çelik Erdoğan'a söz verdi - Gündem Haberleri

Nazlı Çelik Recep Tayyip Erdoğan

nazlı çelik recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nazlı Çelik'e sigarayı bıraktırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyaretinde yanındaki gazeteciler arasında bulunan Nazlı Çelik, Erdoğan'a sigarayı bırakma sözü verdi.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi'ne katılmak içni Pakistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini birçok basın mensubu da takip ediyor. Basın mensupları arasında Star Ana Haber'in spikeri Nazlı Çelik de yer alıyor.

Yolculuk esnasında Nazlı Çelik'in sigara kullandığını öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nazlı Çelik'in sigara paketine el koydu ve sigarayı bıraktığına dair yazılı söz aldı. Böylece her fırsatta vatandaşları ve çalışma arkadaşlarını sigarayı bırakmaya teşvik eden Erdoğan'ın sigarayı bıraktırdığı son isim Nazlı Çelik oldu.

Çelik, ayrıca "Sigarayı Bıraktım. Nazlı Çelik" yazılı; imzasının ve tarihin bulunduğu bir kağıda imza atarak sigarayı bırakmaya yazılı olarak söz verdi.

Nazlı &#;elik Erdoğan'a s&#;z verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad'da düzenlenecek Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi'ne katılmak üzere Pakistan'a gitti.

Seyahatte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik ediyor.

NAZLI ÇELİK DE AYNI UÇAKTA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistanziyaretini çok sayıda basın mensubu da takip ediyor. Bu gazeteciler arasında Star Ana Haber'in spikeri Nazlı Çelikde var.

Nazlı Çelik Erdoğana söz verdi

SİGARA PAKETİNE EL KOYDU VE İMZA ALDI

Süperhaber'de yer alan habere göre; yolculuk esnasında Nazlı Çelik'in sigara kullandığını öğrenen Cumhurbaşkanı, sigara paketine el koydu ve ünlü spikerden sigarayı bıraktığına dair yazılı söz aldı. Her fırsatta çalışma arkadaşlarını ve karşılaştığı vatandaşları sigarayı bırakmaya teşvik eden Erdoğan'ın sigarayı bıraktırdığı son isim Nazlı Çelik oldu.

Nazlı Çelik Erdoğana söz verdi


Çelik, sigarayı bırakma konusunda gönülsüz olsa da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ısrarı karşısında sigarayı bıraktığına dair notun altına imzayı atmak zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV ve Star TV’de “Se&#;im &#;zel” programına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV ve Star TV’de “Se&#;im &#;zel” programına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NTV ve Star TV’de ortak olarak yayınlanan “Nazlı &#;elik ile Se&#;im &#;zel” programına katıldı. Canlı olarak yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, g&#;ndemdeki konulara ilişkin soruları cevapladı ve değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nazlı Çelik’in sorularına cevaben, yerli otomobil üretimine dair gelişmeler, Amerika Birleşik Devletleri’nden F savaş uçaklarının alımıyla ilgili süreç, seçim sonrası kabinenin durumu, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adaylarının seçim vaatleri ve iddiaları, MHP ile ittifak ve ortak miting, bedelli askerlik gibi konularda değerlendirmelerde bulundu.

yılında elektrikli ve akıllı sürüşü olan yerli otomobilin üretileceğini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, projenin başına geçirilecek ismin Mehmet Gürcan Karakaş olduğunu açıkladı. Seçimi kazanan Cumhurbaşkanının arkasında güçlü bir Meclis’in olmasının önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, F savaş uçaklarının alımıyla ilgili olarak, “Biz diyoruz ki Amerika bizim stratejik ortağımız. Stratejik ortağımız olarak Amerika bize başka bir kapıyı çal dememesi lazım” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ &#;EKEBİLİR

NTV-Star TV özel yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel yayında gazeteciler Seda Öğretir, Nazlı Çelik, Ahmed Arpat ve Burhanettin Duran’ın sorularını cevaplandırdı.

Erdoğan şunları söyledi:

Enkazların süratle kaldırılması ve bir taraftan çadırkentler öbür taraftan konteyner kentler, prefabrikler ve şimdi de yarın inşallah temel atmaya başlıyoruz. Kalıcı konutların da süratle söz verdiğimiz gibi bir yıl içerisinde kalıcı konutları bitirmeye Rabbim muvaffak etsin. Böyle bir yıkımın karşısında Türkiye'den daha hızlı refleks gösterecek başka bir ülke yok.
Bakan arkadaşlarım o günden bugüne bölgeden hiç ayrılmadan koordinatörlük görevini yaptılar. Her ilin milletvekilleri oralarda görev yaptı. O ilin valisi bakan arkadaşlarıma yardımcı oldular. Diğer illerden başta büyükşehir belediyeleri olmak üzere bölgeye sevk ettik.
Binlerce iş makinasını, uçağından helikopterine gemisinden İHA'sına kadar depremzedelerimiz için harekete geçirdik. Çalışmaların düzene girmesiyle arama kurtarmadan enkaz kaldırma çalışmalarını profesyonelce yerine getirmeye çalıştık.
' şüpheli tutuklandı, şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı'
Bundan sonra da en önemli gündemimiz deprem olacak. Tek derdimiz yaraları sarmak olacak. Depremde yıkılan binalarda sorumlulukları olanlar soruşturmada.
Bu arada şüpheli tutuklandı. şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerden 4'ünün yurt dışında olduğu, 64'ünün de öldüğü tespit edildi. müteahit, yapı sorumlusu, 18 şüpheli de binada değişiklik yapan kişi. Adli kontroldeki şüpheliden 85'i müteahhit, 56'sı yapı sahibi, 34'ü binada değişiklik yapan kişiler.
Adli süreçler devam ediyor. İddianameler de mahkemelere gönderilecek. Milletime bu acıları yaşatan, sorumluluklarını yerine getirmeyen adalet önünde bunun hesabını verecek.
'Bir yıl içerisinde 11 ilde toplamda bin konut inşa edeceğiz'
Şu anda Çevre Şehircilik ve İklim Değişiklik Bakanlığı'nın geçmiş deneyimleri ve ellerinde tip projeleri var. Yeniden inşa ve ihya dönemi fiilen başlamış durumda. Van'da biz bu işi yaşadık. Bingöl'de, İzmir'de yaşadık. Antalya, Muğla, Manavgat'ta bu işleri yaşadık.
Sadece şehirlerde devasa dikey mimari tarzı değil. Bir taraftan zemin artı 3 bilemedin 4. Bir taraftan da köy evlerini yapmak suretiyle bunları ispatladık.
Bu işte çırak değiliz, kalfalığı geçtik, ustalığı da yakaladık. Artık sulak zeminler değil, sert zeminlerde kalıcı konutların yapılması çalışmalarını sürdürüyoruz.
Toplam 40 bin afet konutunun ihalesi yapıldı. 6 bin köy evinin de ihalesi yapıldı. Böylelikle afet bölgelerinde toplamda 46 bin afet konutu ve köy evinin yapım süreci başladı. Bir yıl içerisinde 11 ilde toplamda bin konut inşa ederek hak sahiplerine teslim edeceğiz.
'Biz ilk defa bu adımları atmıyoruz'
Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bu konularda özellikle biz ilk defa bu adımları atmıyoruz. Bunu söyleyenlerin geçmişinde bu tür adımlar yok.
Sen 1 seneyi hedef koyarsın 13, 14, 15 ay olur. Biz bunu Van gibi depremde ispat ettik. Şu anda bu işi yaşamak görmek isteyenler Van'a giderler, Edremit ilçesinden Van denizini seyrederler. Böyle bir yeri depremin ardından gerçekleştirmiş olan bu iktidar. Aynı şekilde Erciş'i baştan aşağı yaptık. İzmir'de aynı şekilde. Dikey mimariye girmiyoruz. İlk yaptığımız iş süratle zemin kontrollerini yapmak oldu.
'İstanbul'a girişi vizeye tabi tutma gibi tezim vardı'
Depremin tehdit etmediği hiçbir şehir yok ama felaket tellallığı yapmayı doğru bulmuyorum. Bu o şehirde yaşayan insanların o şehirlerde yaşama noktasında onları adeta tehdit altına almayı getirir.
İstanbul Belediye Başkanı iken İstanbul'a girişi vizeye tabi tutma gibi tezim vardı. İstanbul'a her gelen rahatlıkla girsin, bu olamaz. İstanbul'a girmenin bir bedelinin olması lazım. Londra'ya giremezsiniz, belli kuralları var. Bunun sebebi nedir? Trafiktir. Oralarda araç otoparklar şunlarla ilgili olarak yasaklar konulmuştur. İstanbul'da 8 milyondu nüfus. Şu anda 15 milyonu geçti.
Bir de tabii planlama noktasında İstanbul maalesef zannedildiği gibi planlanmadı, uygulamaya konulmadı. Kimse o planlara uymuyor. Bu zamana kadar iddiamız vardı. Kentsel dönüşüm dedik. Muhalefet kentsel dönüşümü rantsal dönüşümü rantsal dönüşüm diye tanımlamaya başladı. Rant toplama işi muhalefete ait. Bu işi iyi beceriyor.
Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için adeta affınıza sığınıyorum yırtındık. Buradaki kentsel dönüşümü yeni yeni hayata geçirdik, o kadar sıkıntılar yaşadık. Aynı şekilde Üsküdar'ın Küplüce, Yavuztürk, Ferah Mahallesi'nde muhteşem konutlar yaptık. Benim vatandaşım oranın belli kısmında çok direndi. Yaptırtmadı. Kendi oturduğum yeri bile verdim. Bizi görsünler onlar da buna uysunlar diye Burhaniye'de. Şu anda oraları bir görseniz, oralardaki kentsel dönüşümün ne kadar güzel, hakikaten insanlara gurur, onur verici olduğunu görürsünüz.
Maksat şimdiden tedbirlerimizi alalım. Bütün tedbirlerimizi alıyoruz, alacağız. İnşallah bunlardan hummalı çalışmalarla en az hasarla bunları atlatmaya gayret edeceğiz. İnşallah CHP ve ortakları bu depremden ders çıkarmış olurlar da kentsel dönüşümün karşısında durmaktan vazgeçerler diyorum.
'Şu anda KYK çok işimizi görüyor'
YÖK'e gerekli talimatları verdik. YÖK'te yüz yüze eğitimle alakalı nasıl Covid'de iki sene sürdü. Online sistemle işi götürdük. İnşallah uzun süre olmayacak ama şu anda online sistemle biraz devam edelim. Şu anda KYK çok işimizi görüyor.
Yurtlarda bir güven var. Osmaniye'de yurda gittim, baktım vatandaşlarım yerleşmişler. Yemek her şey orada çıkıyor. Çocuklar için abur cubur da var. Onlarla oturduk yemeğimizi yedik. Vatandaşla sohbetimde baktım güven var.
Şartlar elverişli olursa uzaktan eğitimle yüz yüze harmanlandığı hibrit öğretim seçeneği tabii ki değerlendirecektir. Gereken adımların atılmasını sağlayacağız. Yüz yüze ile online mukayese edilemez. 
'Hüdapar'ın Cumhur İttifakı'na desteğini önemli ve kıymetli buluyorum'
Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs'tan zaferle çıkacağından ittifak olarak hiç kuşkumuz yok. Cumhur İttifakı'nın yerli, milliliğin, samimiyetin adresi.

Şu anda Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer alan BBP, HÜDAPAR'la ilgili uydurma yaklaşımlar var. Biz ittifakımızın ilkelerinde zaten uyumlu olmuşuz. Uyum olmasa Cumhur İttifakı'nın içerisinde yol yürümeyiz.

Şu anda HÜDAPAR'a yakıştırılmak üzere çirkinlikler var. HÜDAPAR bunları kabul etmiyor, bizim terörle hiçbir ilgimiz olmaz diyor, tamamen yerli ve milli yapı. HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı'na desteğini önemli ve kıymetli buluyorum.
Eğer Karabağ'da, Kızılelma'da buluşabiliyorsak, eğitim, sağlık, adalet, emniyette aynı istikamette buluşabiliyorsak bizim ayrı kalmamız diye bir şey yok. Süreç içerisinde takvimi aynen uygulayabiliyorsak kapımızı kapatmamız mümkün değil. Şurada fazla bir zaman kalmadı.
'En düşük emekli maaşı 7 bin olacak'
Çalışmamızı yaptık, burada açıklayacağım. Güzel bir müjde vereyim. En düşük emekli maaşı 7 bin TL olacak. 5 bin TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz

(vş)

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır