sefa et / Login • Instagram

Sefa Et

sefa et

Her geçen gün büyüyen ve tercih edilen tadına doyamayacağınız et mangal restoranımız hizmetinizdedir. Bu leziz tatları sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Kalite güven lezzet ve tazelik önceliğimizdir. Kullandığımız tüm ürünlerimizde sağlık ve damak tadınızı düşünerek ilerliyoruz. Izgara çeşitlerimizin hazırlık aşamasından sunumuna kadar gıda standartlarına uygunluğu dikkate alınmaktadır. Etlerimizin helal kesim standartlarında olduğunu belirtmek isteriz.

Balıkesir restoran zincirinde tercih edebileceğiniz mekanlar arasında yerini almıştır. Lezzetlerimizin mutlu günlerinizi taçlandırması için özenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sefa et mangal olarak nefis mis kokulu etlerimizin tadına bakmanızı öneriyoruz. Her türlü et ve tavuk ızgara çeşitlerimiz, köftelerimiz, nefis dönerimiz ve yanına uygun damak tadınızı harekete geçirecek çorbalarımız, salatalarımız ve aperatiflerle mekanımızı alışkanlıklarınız arasına sokacaktır. Yemeklerimiz en kaliteli ortamda usta aşçılarımız tarafından özenle hazırlanıp güler yüzlü personelimiz tarafından sizlere servis edilmektedir. Aklınızı başınızdan alacak yemek keyfi yaşamak istiyorsanız mekânımız tam size göre.

Keyifli ve nezih bir ortamda nefis bir menü ile ve ızgaralarımızın en lezzetli halini tatmak için tercihiniz Sefa et mangal diyoruz. Yüzde yüz müşteri memnuniyetini esas alan bizler hijyenik temiz güler yüzlü bir ortamda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Paket servisimiz olmakla birlikte siparişleriniz özenle hazırlanıp en kısa sürede size ulaşmaktadır. Toplantı ve özel günleriniz için organizasyonlarımız vardır. Sözde değil, közde et yemek isteyenler varsa en kısa sürede restoranımızla iletişime geçiniz.

Firma Etiketleri

Sefa Et Lokantası'nın Menüsü

Yorum Yaz

Yorumlar

Sefa Et Lokantası hakkında yorumlar ve incelemeler. 22 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

MEHMET KIZILCA 5 puan vermiş.


isomac

isomac 4 puan vermiş.


Avatarsız

hevincakmak 4 puan vermiş.


Sefa Et Lokantası'nı Paylaş

Sefa Et Lokantası, Aydınlı'nın adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Mayıs 1

Ocak 1

Eylül 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 18 Nisan

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir