rasim ozan kütahyalı boşnak konuşması / Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü

Rasim Ozan Kütahyalı Boşnak Konuşması

rasim ozan kütahyalı boşnak konuşması

Beyaz TV’nin Rasim Ozan Kütahyalı aşkı bitmiyor

Boşnaklar hakkında söylediği sözler nedeniyle Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı yeniden Beyaz TV ekranlarına gözükünce Twitter ayağa kalktı. Rasim Ozan Kütahyalı'yı ekranlarda görmek istemeyen vatandaşların açtığı konu başlığı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında daha önce yorumcu olarak bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklar hakkında söylediği çirkin sözlerden dolayı kanaldan kovulmak zorunda kalmıştı. Beyaz Futbol programının yapımcısı Ertem Şener, reyting kaygısıyla Rasim Ozan Kütayhalı’yı ekranlara tekrar çıkartarak bir özür konuşması yapmasına olanak sağlamıştı. Fakat gelen tepkilerin dinmediğini gören kanal yönetimi Rasim Ozan Kütahyalı’yı programa tekrar çıkarmama kararı aldı.

BEYAZ TV'NİN RASİM OZAN KÜTAHYALI AŞKI BİTMİYOR

Rasim Ozan Kütahyalı aşkı bitmeyen Beyaz TV dün akşam yeniden Rasim Ozan Kütahyalı’yı ekranlara çıkartarak bir deneme daha yapmaya karar verdi. Dün özellikle Twitter’da konuyla ilgili tepki mesajları yağdı. 

Gelen bu ve buna benzer binlerce mesajdan sonra kanal yönetiminin nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

HABERLER

Gökçek Ailesi’ne ait Beyaz TV kanalında yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ adlı programın yorumcularından biri olan Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında söylediği “Kusturmalı Boşnak saksosu” şeklinde ırkçı ve belden aşağı sözleri ile Boşnaklar’a hakaret etmişti. Yaşanan bu olayın ardından görevine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı için dün yayınlanan programda dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

3-3 sona eren Beşiktaş – Fenerbahçe maçının ardından programın moderatörü Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı’nın derbinin skorunu bilmesi üzerine bir konuşma yaptı. Ardından eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar da Rasim Ozan Kütahyalı hakkında olumlu bazı açıklamalarda bulundu. 

Rasim Ozan Kütahyalı için dün akşam yayınlanan programda kamuoyu yoklaması yapıldığını öne süren Boşnaklar, Kütahyalı’nın sözlerini hatırlatarak derneklere tepki için çağrıda bulundu.

“Biz Boşnaklara Hakaret Eden Rasim Ozan Kütahyalı skoru bilmiş diye yazanlar biz Boşnaklar bu şahsiyeti istemiyoruz” şeklinde atılan bir çok mesaja, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya adresi de etiketlendi.

Kanal yönetimi daha önce de Rasim Ozan Kütahyalı’yı geri getirmeye çalışmış ve Ertem Şener bazı açıklamalar yapmıştı. Ancak Boşnak yurttaşların tepkileri nedeniyle bu girişim sonuçsuz kalmıştı.

İşte o paylaşımlar:

b1.jpgb2.jpgb3.jpgb4.jpg

siyasetcafe.com

Etiketler :rasim ozan kütahyalı, beyaz tv, beyaz futbol, ertem şener, ahmet çakar

Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü

DUVAR - Beyaz TV’de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, 21 ay sonra yine Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla 21 ay sonra ekranlara döndü.

KÜTAHYALI ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLADI

Kütahyalı, programda bağımsız Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegovic'in sözleri ve resmiyle konuşmaya başladı. Kütahyalı uzun süre sonra ilk yayında Boşnaklardan tekrar özür diledi. Kütahyalı programın başlangıcında şu ifadeleri kullandı: "Ben Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar, tekrar özür diliyorum. Bana düşman olanlar bu sözleri kullanarak bana saldırdılar. Kendi meselelerine asil Boşnak halkını karıştırmasınlar."

Rasim Ozan Kütahyalı programa çıkar çıkmaz kişisel Twitter hesabından "Nerede kalmıştık" tweetini atarak geri döndüğünü duyurdu.

BOŞNAKLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara döneceği iddiasıyla kamuoyunda ve çok sayıda Boşnak dernek ve sivil toplum kuruluşunda tepkiyle karşılanmıştı.

Boşnaklardan 'ROK' tepkisi: Geri dönmesinBoşnaklardan 'ROK' tepkisi: Geri dönmesin

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara geri dönmesi için özel izin veren siyasetçi kim?

Beyaz TV’deki Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumcu olarak ekranlara çıkan Rasim Ozan Kütahyalı bir programda Boşnak vatandaşlara ahlaksızca sözler söylemişti. Daha sonra MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı başta olmak üzere Boşnak vatandaşlar Rasim Ozan Kütahyalı’ya tepki göstermiş ve kanaldan kovulmasını istemişti. Baskılara dayanamayan Beyaz TV yönetimi Kütahyalı’yı kanaldan kovmak zorunda kalmıştı.

Reyting kaygısı güden Beyaz TV Aylar sonra Rasim Ozan Kütahyalı’yı yeniden ekranlara çıkarma gafletinde bulmuş, programa katılan Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında “eşeklik yaptım” diyerek bir özür konuşması da gerçekleştirmişti. Yaptığı özür konuşması karşılık bulmayan Kütahyalı, Boşnak vatandaşların yeniden ayaklanmasıyla sadece ekranlara bir gün çıkabilmişti.

ÖZEL İZİN ERDOĞAN’DAN MI ALINDI?

Yaşanan bunca hadiseye rağmen Kütahyalı'nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan alınan 'özel izinle' hafta sonu yayınlanacak 'Beyaz Futbol'da yeniden boy göstereceği ileri sürüldü.

Medyaradar'ın aktardığı habere göre Kütahyalı'nın ekrana döneceği iddiasına karşı başta Boşnak dernekleri olmak üzere halktan yoğun tepkiler gelse de kanal yönetimi gereken "izni" bizzat AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı belirtildi.

Daha öncede Beyaz TV’nin ısrarlarıyla ekranlara çıkarılmak istenen Rasim Ozan Kütahyalı’ya Erdoğan’ın “özel izin” vermesi Boşnak vatandaşları çok kızdıracağa benziyor.

MHP'den Perinçek'e olay sözler: Adamı varsa FETÖ'den...MHP'den Perinçek'e olay sözler: Adamı varsa FETÖ'den...

Fatih Altaylı iktidarın o kararına ateş püskürdü: Durum bu kadar vahim olamaz şaka yapıyorsunuzFatih Altaylı iktidarın o kararına ateş püskürdü: Durum bu kadar vahim olamaz şaka yapıyorsunuz

Kanal D’den istifa eden Buket Aydın'dan olay sözler: Kanal D’den istifa eden Buket Aydın'dan olay sözler: "İntikamım acı olacak"

Cüneyt Özdemir HDP'li vekile canlı yayında 3 kere bu soruyu sordu: PKK terör örgütü mü?Cüneyt Özdemir HDP'li vekile canlı yayında 3 kere bu soruyu sordu: PKK terör örgütü mü?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir