finansbank kredi kartı borç sorgulama telefon / Ücretsiz Bilgilendirme Servisleri | QNB Finansbank

Finansbank Kredi Kartı Borç Sorgulama Telefon

finansbank kredi kartı borç sorgulama telefon

QNB Finansbank

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

Nurkan Özdemir

bankacılık uygulamasına giriyorsun, köprü diye birşey çıkıyor. köprü diye bir şeye giriş için ben şifre vs istemedim ki, ben bankacılık işlemlerim için bu uygulamayı kullanmaktayım. köprü kısmını isteğe bağlı yapılmalı. her zaman karlımıza pat diye çıkmamalı.

3 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

79suckre

Yıllardır bankanız ile çalışıyorum ve mobil uygulamaniz her güncellemeden sonra daha da sorunlu hale geliyor. Telefon, hafıza , internet hızı her şey olması gerektiği gibi ama uygulama sürekli donuyor . Ayrıca kk bölümünde ekstre göster dediğimde ve gelecek dönem borç bilgilerini göster dediğimde direkt uygulamadan atıyor. Bir mobil uygulamanin bu kadar sorunlu olması nasıl bir başarıdır acaba .

73 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

QNB Finansbank A.Ş.

22 Mayıs

Sorun yaşadığınız için üzgünüz :( Hatayı tespit ettik, çok yakında yayınlayacağımız güncellemede düzeltmiş olacağız.

Ozgur

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

2 yıl önceki Eski versiyonda bir bankadan beklenen sade, kullanışlı, güvenilir bir mobil arayüze sahipti, son güncellemeyle bunların hepsi gitti, kredi kartı harcamalarımdan, ödeme gününe kadar emin olamıyorum, en basit bir mtv yi bile bulamadım, sıklıkla yavaşlama ve donma oluyor, bu kadar şikayetlere rağmen ısrarla bu versiyon dayatılıyor, şikayet mesajları da otomatiğe bağlamış hepsi aynı çözüm yok.

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

QNB Finansbank A.Ş.

5 Ağustos

Böyle düşünmenize üzüldük. Kredi kartı harcamalarınızı Tüm Kartlarım panosundan ilgili kartınıza seçerek, Dönem İçi ve Bekleyenler butonuna tıklayarak, hesabınızdan yapılan harcamaları ise Hesaplarım panosundan takip edebilirsiniz. Sorun yaşamanız durumunda bize funduszeue.info linkinden ulaşabilirsiniz.

Kredi kartı kullanımlarının incelenebilmesi için banka tarafından hazırlanan ekstreler, doğru bir biçimde okunmalı. Bu şekilde kullanıcılar hem ödedikleri paranın hesabını bilir hem de alışverişlerini buna göre düzenler. Kredi kartı ekstresi bir nevi sizinle bankanız arasındaki iletişim aracıdır. Bu belgede dönem içerisinde yapılan harcamalar, toplam borç, ödenmesi gereken tutar, asgari tutar ve alışveriş tarihleriyle ödeme tarihlerinin tamamı yer alır.

Günümüzde internet bankacılığı kullanılarak kredi kartı ekstresi internet üzerinden incelenebiliyor. Eğer bir internet şubesi hesabınız yoksa, hemen bir hesap alarak ekstrenizi buradan inceleyebilirsiniz. Bununla beraber telefon bankacılığı da size ekstre inceleme imkanı sunuyor.

Kredi Kartı Dönem Borcu Nedir?

Kredi kartı ekstresi ne demek sorusuna yanıt verdikten sonra şimdi de ekstrede yer alan dönem borcu hakkında konuşalım. Kredi kardı dönem borcu, hesap kesim tarihi ardından ekstrenin düzenleneceği zamana kadar yapılan taksitlendirme, harcamalar, işlem masrafları, faizler ve eğer varsa bir dönem önceki borçları kapsayan kredi kartı borçlarını ifade eder. Kredi kartı dönem borçlarını her ay düzenli olarak ödemeniz gerekir. Aksi takdirde kredi puanınız düşer ve bankalardan kredi kartı ve kredi almanız riskli bir hale gelir. Dönem borçlarınızı ödemediğiniz durumlarda toplam borcunuzun üzerine gecikme faizi gelir ve ileride daha çok miktarda ödeme yapmak durumunda kalırsınız. Dönem borcu hesaplanırken şu kalemler dahil edilir:

  • Alışveriş faizi
  • Hesap kesim tarihi öncesinde yapılan harcamalar
  • Taksitli harcamalar
  • Varsa gecikme faizleri
  • Varsa geçmiş dönemde ödenmeyen borçlar
  • Kredi kartı limiti aşıldıysa limit aşım ücreti

Kredi Kartı Borcu ve Dönem Ekstresi Farkı Nedir?

Kredi kartı borcu toplam borcunuzu ifade eder. Dönem ekstresi ise o aylık yapılan ve hesap kesim tarihinden önceki harcamaları ve ödemeleri anlatır. Aradaki temel fark budur. Online kredi kartı ekstresi ile dönem borcu ve toplam borçlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Kredi Kartı Ekstrelerini Neden Düzenli Takip Etmelisiniz?

Kredi kartı ekstrelerini her ay düzenli olarak takip etmelisiniz. Bunun en önemli nedeni ise sizin dışınızda harcama yapılıp yapılmadığını kontrol etmek ve olası aksiliklere karşı bildirimde bulunma imkanı kazanmak. Ekstreleri kontrol ederek aynı zamanda borçlarınızı ne zaman ödemeniz gerektiğini de öğrenebilirsiniz. Bu sayede borçlarınızı geciktirmez ve kredi puanınızın düşmesine sebebiyet vermezsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Ekstresi

Vakıfbank kredi kartı ekstresi incelemesini şu adres üzerinden yapmanız mümkün. Bu inceleme sayesinde kredi kartı aidatı, taksitlendirme, dönem borcu, yapılan alışverişler ve faiz miktarlarını inceleyebilirsiniz. Vakıfbank ekstrelerinizi öğrenmek için 0 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bununla beraber ilgili adresten online ekstre sorgulaması da yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Kredi Kartı Ekstresi

QNB Finansbank kredi kartı ekstresi bilgilerini öğrenmek için 0 0 numaralı telefonu arayabilir bununla beraber online inceleme yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı Ekstresi

Garanti BBVA kredi kartı ekstresi incelemesi yapmak da oldukça basit. Garanti BBVA müşteri hizmetlerine 0 0 numaralı telefondan ulaşarak ekstre bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Yine Garanti BBVA’nın Anında Ekstre uygulamasını kullanarak da detaylı inceleme yapmanız mümkün.

İş Bankası Kredi Kartı Ekstresi

İş Bankası Kredi Kartı Ekstresi incelemesi ile dönem borçlarınızı, kredi kartı limiti bilgilerinizi, faizleri, alışveriş detaylarını ve taksit tutarlarını öğrenebilirsiniz. Bunun için İş Bankası dijital hesap özeti sayfasını kullanmanız yeterli olacak.

Akbank Kredi Kartı Ekstresi

Akbank kredi kartı ekstresi inceleyerek, yaptığınız harcamaları ve borçlarınızı takip edebilirsiniz. Elektronik ekstre ile online ekstrenize hızlı ve basit bir biçimde ulaşabilirsiniz.



Peşin Fiyatına Taksitli Ödeme Seçenekleri

12Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

12Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

6Ay'a Varan
Taksit Fırsatı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay, TL üzeri Televizyon alışverişlerinde ise en fazla 4 ay taksit uygulanır.

Bu uygulama, ticari kredi kartları için geçerli değildir. Akbank ticari kredi kartı ile tüm kategorilerde en fazla 12 taksit ile ödeme yapılabilir. Halk Bankası ve Ziraat Bankası ticari kredi kartları ile tüm kategorilerdeki ürünlere en fazla 6 taksit ile ödeme yapılabilir. İş Bankası ve Finansbank ticari kredi kartları ile tüm kategorilerdeki ürünlere en fazla 3 taksit ile ödeme yapılabilir. Garanti Bankası ticari kredi kartı ile TL'ye kadar yapılan alışverişlerde en fazla 3 taksit ile ödeme yapılabilir. Yapı Kredi Bankasının almış olduğu karar doğrultusunda, Yapı Kredi Bankası ticari kredi kartı ile taksitli ödeme yapılmamaktadır.

Satın aldığınız ürünün sınıfına göre uygulanabilecek taksit sayıları değişkenlik gösterebilmektedir. Ürün Detay sayfasında fiyat bilgisinin altında yer alan taksit miktarı yapılabilecek maksimum taksit miktarını göstermektedir.

Online Alışveriş Kredisi İle Cazip Avantajlardan Yararlanın!

Mediamarkt'tan satın aldığınız ürünlerin ödemesini, kredili ödeme seçeneğiyle 36 aya varan vade seçenekleriyle gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm kredili ödeme seçenekleri ve detayları için tıklayınız.

Havale/EFT Seçeneği İle Güvenli Alışverişin Tadını Çıkarın!

funduszeue.info üzerinden yapacağınız alışverişlerde tercih edeceğiniz ödeme yöntemlerinden biri de EFT/Havale seçeneğidir.

MediaMarkt şirket hesap bilgilerini kullanarak satın alacağınız ürünle ilgili gerekli ödemeyi EFT/Havale şeklinde yapabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonraki 24 saat içinde ödemenizin tamamlanması durumunda, siparişiniz 2 iş günü içerisinde onaylanacaktır. Ödemenin ilgili süre içinde yapılmaması durumunda ise sipariş otomatik iptal edilir. EFT/Havale ile ödeme yöntemini, MediaMarkt mağazalarından satın almak istediğiniz, fakat ilgili mevzuat esaslarına göre nakit ödeme sınırı üzerinde kalan satışlar için de kullanabilirsiniz.

Şirket Unvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

IBAN No: TR

BKM Express İle Ödeme

funduszeue.info üzerinden yapacağınız alışverişlerde avantajlı ödeme seçeneklerinden biri de BKM Express ile yapılan ödemedir. BKM Express, kart bilgilerinizi paylaşmadan, hızlı ve güvenli ödeme yapmanızı sağlayan ücretsiz bir dijital cüzdan hizmetidir.

BKM Express'e üye değilseniz açılan sayfadan hemen üye olabilir ve kartlarınızı hesabınıza tanımlayarak hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda bankanızın sağladığı taksit ve ödül/puan kazanımı fırsatlarından yararlanmaya devam edersiniz.

Hediye Kartı

Hediye kartı seçimi yapmanız durumunda kartın arka yüzünde bulunan kart numarasını ve gizli bölümde bulunan şifreyi bu alana yazarak ilerleyebilirsiniz. (Kart numarası ve şifreniz e-mail ile tarafınıza gönderildiyse bu bilgileri mailinizde bulabilirsiniz.) Hediye kartınızın tutarı alışveriş tutarınızdan daha az ise, kalan tutarı farklı bir ödeme yöntemiyle ödemeniz mümkün olmayacaktır. Kalan tutar ancak farklı hediye kartları birleştirilerek tamamlanabilir. Sonrasında "Devam" butonu ile ödeme tamamlanma öncesi siparişinizin tam özetinin bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.

Hediye Kartı ve EFT/Havale

Satın alma işleminizde hediye kartınızı kullanmanıza ve kalan bakiyeyi EFT/Havale şeklinde ödemenize imkan tanıyan ödeme seçeneğidir. Ödeme yaparken, hediye kartını kullanmak için üzerinde yazan kart numarasını ve gizli bölümde bulunan şifreyi girmeniz yeterlidir. (Kart numarası ve şifreniz e-mail ile tarafınıza gönderildiyse bu bilgileri mailinizde bulabilirsiniz.) Ardından, kalan bakiyeyi ödemek için banka havalesi seçeneğini seçin. Sistemimiz, aktarımı tamamlamak için gerekli bilgileri size sağlayacaktır.


Ekstre Detayları

Ödeme ve Faiz Bilgileri

  • Hesap özetinizde belirtilen borcunuzun tamamını son ödeme tarihine kadar ödediğinizde, önceki dönemden devreden borcunuz yok ise alışverişlerinizden kaynaklanan borcunuza herhangi bir faiz işletilmez, önceki dönemden devreden borcunuz var ise hesap kesim tarihinden borcun ödendiği tarihe kadar faiz hesaplanır.
  • Hesap özetinizin son ödeme tarihine kadar hiç ödeme yapmamanız veya eksik ödeme yapmanız halinde, hesap kesim tarihinden son ödeme tarihine kadar ödenmeyen toplam bakiyeye alışveriş faizi, son ödeme tarihinden itibaren asgari tutarın ödenmeyen kısmına gecikme faizi ve kalan bakiyeye alışveriş faizi uygulanır.
  • Faize faiz uygulanmaz. Sadece anapara borcuna faiz uygulanır.
  • Hesap Kesim Tarihi: Hesap özetinizin hazırlandığı tarihtir.
  • Son Ödeme Tarihi: Dönem borcunuzu veya ödemeniz gereken asgari tutarı ödeyebileceğiniz son gündür.
  • Asgari Ödeme Tutarı: Son ödeme tarihine kadar ödenmesi gereken asgari tutardır. Ayrıca yapılandırılmış borcunuz varsa, taksit tutarları da bu asgari tutara ilave edilmektedir.
  • Güncel faiz oranları hesap özetinizin ön yüzünde yer almaktadır.
  • Hesap özetinde belirtilen faiz oranları BSMV ve KKDF hariç aylık faiz oranlarıdır. Faiz oranlarında değişiklik olması halinde, hesaba konu tarihler için ilgili tarihlerde geçerli olan faiz oranları kullanılarak faiz hesaplanır.

ÜRÜN VE HİZMET ÜCRETLERİ

* Vade dışı yenilemelerden alınır. Bir takvim yılındaki ilk 2 yenilemeden ücret alınmaz.

Yurtdışı Kart Harcamalarına İlişkin Açıklamalar

Yabancı para üzerinden gerçekleştirilen işlemleriniz hesap özetinizde, tercihinize göre Türk Lirası (TL) veya Amerikan Doları (USD) olarak yer alır.

TL ekstre tercih etmeniz durumunda, yabancı para işlemleriniz, uluslararası kart kuruluşlarınca USD'ye çevrilerek Bankamıza iletilir ve işlem tarihindeki QNB Finansbank döviz satış kuru ile TL’ye çevrilerek hesap özetinize yansıtılır.

USD ekstre tercih etmeniz durumunda ise, yabancı para işlemleriniz, uluslararası kart kuruluşlarınca USD'ye çevrilerek Bankamıza iletilir ve hesap özetinize de Amerikan Doları (USD) olarak yansıtılır.

Örneğin, Türkiye'deki yabancı havayolu şirketlerinde kredi kartınızla yapacağınız ödemelerdeki tutar bilgisi, satış belgesi üzerinde TL olarak belirtilmesine karşın hesabınıza/kredi kartınıza döviz olarak yansıtılabilir.

Bu uygulama uluslararası kart kuruluşlarının işlem kurallarıyla bağlantılıdır.

Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu (KKDF) Hesaplamasına İlişkin Önemli Bilgilendirme:

USD ekstre tercih etmeniz halinde, ilgili yasal düzenlemeler gereği, son ödeme tarihi itibariyle ödenmeyen USD harcama tutarı, döviz kredisi olarak değerlendirilmekte ve söz konusu tutar üzerinden %15 oranında KKDF ödenmesi gerekmektedir. Bu nedenle dönem borcunuzun ödenmemesi ya da eksik ödenmesi halinde, hesap kesim tarihindeki dönem borcunun ödenmeyen kısmına %15 oranında Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu (KKDF) hesaplanarak Banka tarafından devlete ödenir ve hesap özetinize yansıtılır.

ParaPuan

  • ParaPuan, Banka'nın belirlediği niteliklerdeki işlemlerde yine Banka'nın belirleyeceği katsayıya göre hesaplanır.
  • ParaPuan karşılığınının nakit olarak ödenmesi veya kart borcundan düşülmesi istenemez, ParaPuan'lar sadece Banka'nın anlaşmalı üye işyerlerinde kart ile mal ve hizmet alımında kullanılabilir.
  • ParaPuan tutarları üçüncü şahıslara devredilemez. Herhangi bir nedenle kartın kullanıma kapatılması, yenilenmemesi, Banka'nın herhangi bir sebeple sözleşmeyi feshetmesi halinde, ParaPuan'lar kullanılamaz.
  • Kartların ParaPuan kazanılması amacıyla (gerçek dışı ve ticari amaçlı) kullanımının tespiti halinde, Banka tek taraflı olarak haksız elde edilen ParaPuan'ları iptal etmeye yetkilidir.
  • Banka ParaPuan uygulamasının işleyişi ve detayları hakkında her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Dijital Ekstre

Cep telefonunuzdan ekstrenize kolayca ve güvenli bir şekilde ulaşmak için Dijital Ekstre talimatı verebilirsiniz.
Talimat verdikten sonra her ay ekstreniz kesildiğinde QNB Mobil üzerinden bilgilendirilir ve ekstre detaylarına ulaşabilirsiniz. QNB Mobil kullanmıyorsanız ya da bildirim size ulaşmazsa, telefonunuza gelecek SMS ile ekstre detaylarınıza ulaşabilirsiniz. 
Dijital ekstreye geçmek için QNB Mobil, İnternet Şubesi, Call Center üzerinden tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

  • Basılı ekstre alıyorsanız, Dijital Ekstre talimatı verdiğinizde basılı ekstre talimatınız iptal edilir.
  • Dijital Ekstre talimatı verdiğinizde, tüm bireysel kredi kartlarınızın ekstreleri Dijital Ekstre olarak iletilir.
  • Dijital Ekstre talimatı sadece asıl kartlar tarafından verilir. Ek kartlara ait harcamalar asıl kartın ekstresi ile birlikte gönderilir.
  • Dijital Ekstre talimatı vermek ücretsizdir.

E-ekstre

E-ekstre talimatı verin doğanın korunmasına yardımcı olun!
E-ekstre talimatınızı verebileceğiniz kanallar:

  • QNB Mobil
  • QNB Finansbank İnternet Bankacılığı
  • QNB Finansbank Şubeleri
  • 49 59 numaralı QNB First Hizmet Hattı

Diğer Bilgiler

  • Kredi kartının isteğe bağlı iptal edilmesi durumunda QNB Finansbank kredi kartlarınızda bekleyen borcunuz var ise, başka açık QNB Finansbank kredi kartınızın olmaması durumunda tüm borcunuz kesilecek ilk ekstrenize yansıtılacaktır.
  • Hesap özetinizde yer alan işlemlere, son ödeme tarihinden itibaren 10 gün içinde, hesap özetininin hangi unsurlarına itiraz ettiğinizin gerekçesini de belirterek itiraz edebilirsiniz. İtirazlarınızı Banka'nın 49 59 QNB First Hizmet Hattı'na iletebilirsiniz. Süresi içinde itiraz hesap özeti kesinleşir.
  • Kartınızı ve/veya kartın kullanılması için gerekli şifre bilgilerini güvenli bir şekilde korumak ve bu bilgilerin başkaları tarafından kullanılmasına engel olacak önlemleri almanız, kartın ve/veya şifre bilgilerinin kaybolması, çalınması, herhangi bir şekilde zilyetliğinizden çıkması veya iradeniz dışında gerçekleşmiş herhangi bir işlemin olması halinde, durumu derhal Banka'nın 49 59 QNB First Hizmet Hattı'na bildirmeniz ve akabinde yazı ile teyit etmeniz gerekir.
  • Kartınızdan vereceğiniz Otomatik Fatura Ödeme talimatlarında, ilgili fatura tutarı ve içeriğine yönelik ters ibraz (chargeback) taleplerinde muhatap Banka değil, ilgili kurumdur. Fatura tutarı ve içeriğine ilişkin tüm talep ve şikayetleride ilgili kurum ile irtibat kurulmalıdır.
  • Bankaca 15 gün önceden yapılan limit artış bildirimine itiraz edilmemesi halinde, limit belirtilen tutara artırılacaktır.
  • Kartınızı, bu hesap özetinde görünen son ödeme tarihinden sonra kullanmaya devam etmeniz (ki kartın zilyetliğinizde kalması da kartın kullanıldığı anlamındadır) sözleşme değişikliğini kabul ettiğiniz anlamına gelecektir. Bilgi için 49 59 QNB First Hizmet Hattıı'nı arayabilirsiniz.
  • Hesap özetinde belirtilen tüm maddeler sözleşme değişikliği hükmündedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası