kirpik lifting kalıcılığı ne kadar / Kirpik Lifting Nedir? | Kirpik Lifting Fiyatları | Cherry Güzellik

Kirpik Lifting Kalıcılığı Ne Kadar

kirpik lifting kalıcılığı ne kadar

Kirpik lifting ne kadar kalıcı sorusu, kirpik lifting uygulaması yaptıracak kişinin en çok merak ettiği konu. Kirpik laminasyonu ve kirpik permasından farklı bir uygulama olan kirpik lifting bu iki uygulamadan farklı kalıcılık sürelerine sahiptir. Kirpik laminasyonu sonuç olarak kirpik lifting uygulaması ile benzer sonuçlara sahip olsa da, uygulama açısından farklı işlemlerdir. Lifting kelime anlamı ile yükseltme, germe ve kaldırma anlamları taşırken; laminasyon hacim kazandırma anlamında kullanılan bir kelimedir. Kirpik laminasyonu kıl köklerine protein ve vitamin takviyesi yapılarak uygulanan kirpik gerdirme işlemidir. Kirpik lifting ise kirpiklere uygulanan bazı solüsyonlar ile kirpiklerin belli bir süre boyunca dik durdurulması işlemidir.

kirpik lifting ne kadar kalıcı

Kirpik Lifting Ne Kadar Kalıcı?

Kalıcı makyaj uygulamaları, hayat akışı nispeten daha yoğun olup bakımlı görüntüsünden ödün vermek istemeyen hanımların tercihi olmaya devam ediyor. Kirpik lifting uygulaması da kalıcı makyaj uygulamalarından bir tanesi. Kirpik lifting kalıcı mı? Kirpik lifting uygulamasının kalıcılığı kullanımınıza göre değişir. Genel olarak ikinci uygulamadan sonra dikkatli kullanımlarda 3 aya kadar kalıcılığı olur. Kirpik liftingi yaptırdıktan sonra maskara sürmek, makyaj temizleyicilerle sık sık kirpikleri temizlemek, gözleri ovalamak da işlemin kalıcılığının azalmasını sağlayabilir. Gerekli özen gösterilmezse ilk yaptırımda 1 aydan sonra etkisini yitirebilir. Kirpikler, liftingin etkisi geçmeye başlayınca sırayla düşmeye başlar. Hepsi bir anda kendini salmaz.

Kirpik Lifting Ne Kadar Zamanda Bir Yapılır 

İlk uygulamanın ardından tercihen 1,5 ay sonra yenilenmesi önerilir. Böylece ikinci uygulama çok daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar. İkinci uygulamadan sonra 2 - 3 ayda bir yapılabilir. 

İnsanlar Neden Kirpik Lifting Yaptırır?

Aslında başlıca sebep insanın kendini daha iyi hissetmesi olarak söyleyebiliriz. Kirpikleriniz her ne kadar ok gibi ve uzun olsa da kalkık veya kıvrık olmadığı zaman gözleriniz normalden daha düşük görünür. Her sabah kirpiklerinizi kaldırmak için uğraşmanız gerekir. Kirpik kaldırma işlemi yaptıran kişinin gözleri daima bakımlı görünür ve gün sonunda oluşan o yorgun görüntüden kurtulmuş olursunuz. Sabahları işe rimel sürmeden gitseniz dahi kirpikleriniz sanki makyaj yapılmış gibi durur. Diğer bir sebep ise zaman kazanımı. Her sabah rimel kullanımı için harcadığınız zaman size kalır. Son olarak tatile gideceğiniz zaman kirpiklerinizi düşünmek zorunda kalmazsınız. Denize girip çıktıktan sonra bile kirpikleriniz kaşlarınıza uzanır.

Lifting uygulaması sonrasında kalın, dolgun, uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olunuyor. Sonuçta ortalama 2 kat etki bekleniyor. Kirpiklere uygulanan maskenin içinde argan yağı, protein kapsülleri, hidrolize keratin ve vitaminler yer alıyor. Doğal görüntü sevenlere, uzun ve kıvrık görünüm isteyenlere, kirpiklerinde 2 kat yoğun etkiyi yeterli bulanlara bu teknik öneriliyor. Elbette 5 cm'e kadar uzun ve aşırı yoğun kirpik isteyen ve bakışlarında yapay da olsa çarpıcı etki arayanlara kirpik lifting yeterli gelmeyebiliyor, onlar için takma kirpikler öneriliyor. Hamile veya emziren anneler kirpik lifting işlemini rahatlıkla yaptırabilir. 

Kirpik Lifting Neden Regl Döneminde Yapılmaz?

Aslında herhangi bir yapılamama durumu söz konusu değildir. Sadece önerilmez. Bu dönemde kişi ani ruh değişimleri ve hormonal etkilerin altında olduğundan işlemin regl sonrası dönemde yaptırılması tavsiye edilir.

Kirpik Lifting Nasıl Yapılır?

İlk olarak kirpik diplerine silikon ped yerleştirilir. Kirpikler pede yapıştırılır. Bu işlemin düzgün olması için kirpikler tarayarak yapıştırılır. İkinci aşama olarak kirpiklere bir solüsyon uygulanır. Bu solüsyon kirpiklerde 15 dakika kadar kalır. Üçüncü aşamada ise sabitleyici olarak başka bir solüsyon uygulanır. İkinci solüsyonda 10 15 dakika bekletildikten sonra son aşama olan boyama aşamasına geçilir. Boyama aşaması genel olarak istek üzerine yapılan bir uygulama. Kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini sağladığı için kalıcı rimel olarak düşünebilirsiniz. Bu son aşamada boyanın 2 dakika kadar bekletilmesi yeterli olur.

Kirpik Lifting Zararlı mı?

Kirpik lifting kirpik döker mi diye çok fazla merak ediliyor. Genel olarak dökmez fakat size özgü bir hastalığınız varsa genel uygulamadan bağımsız olarak kirpikleriniz etkilenebilir. Zaten ince, zayıf, seyrek, düz kaş ve kirpiklere sahip olan kişilerin, kalın, sık, düz kaş ve kirpiklere sahip kadın ve erkeklerin, kirpikleri ipek kirpikten zarar görmüş kişilerin, kaş ve kirpikleri dökülen kişilerin kirpik lifting yaptırması önerilmez. Kirpik lifting uygulaması yapılırken tecrübeli kişilerce yapılması önemli. Kullanılan solüsyonlardan herhangi biri gözünüze kaçarsa gözünüz yanar ve tahriş olur. İşinin ehli bir makyöz ile çalışıp gerekli talimatlara uyarsanız kirpik lifting işleminden zararsız çıkarsınız. Ne gözleriniz yanar ne canınız acır. İşlem bittikten sonra genel olarak herhangi bir komplikasyonla karşılaşmazsınız. İşin içinde gözleriniz olduğu için tecrübeli kişilerce uygulanması çok önemlidir. Kirpik kaldırıcı işlemler ile kirpik permasını karıştırmamalısın. Perma çok daha fazla kimyasal içerdiği için kirpiklere zarar verebiliyor ama bu işlem aynı zamanda bakım sağladığı için çok daha sağlıklı. Hatta kirpiklerin daha sağlıklı olması için de destek sağlıyor. Doğru bir uygulama yapıldığında ve uzman tarafından işlem gerçekleştirildiğinde lifting kirpik kıllarına ve deriye herhangi bir zarar vermiyor.

Kirpik Lifting Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular

  • Uygulama yaptıracağın yerin hijyeninden ve uzmanın profesyonelliğinden emin olmalısın.
  • Uygulamanın kimyasal bir uygulama olduğunu göz önünde bulundurmalı ve bazı reaksiyonlara yol açabileceğini bilmelisiniz. Uygulamayı yaptıracağınız güzellik merkezini seçerken titiz davranmalı ve işinde uzman kişilerden bu konuda destek almalısınız.
  • Kirpiklerine uygulanacak bakım esnasında sana özel boyutlarda pedler ve kirpiklerine uygun aparatlar kullanılıyor. Arkadaşın için seçilen aparatlar seninkinden farklı olabilir, bu konuda endişelenmemelisin, ancak kullanılan ürünün hijyenik olduğundan ve sterilize edildiğinden emin olman şart.
  • Uygulamanın ardından göz makyajı yapmak isteyenlerin en az 12 saat beklemesi gerekiyor. Suyla temas için ise 24 saat beklemeniz lazım.
  • Uygulama öncesinde göz makyajının çok iyi temizlenmesi gerektiğini unutmayın. Kirpiklerde hiçbir şekilde bir makyaj kalıntısı olmamalı ve kirpikler kuru olmalı.
  • Arpacık, alerji, tahriş, kirpik dökülmesi gibi sorunları olanların bu uygulamayı yaptırması sakıncalı olabiliyor. 
  • Bir önemli hatırlatma uygulamanın süresiyle ilgili. Ortalama ay gibi bir süre boyunca kalıcılığını koruduğunu söylediğimiz kirpik liftingde bu süre kişiden kişiye değişebiliyor.
  • Kontakt lens kullananların uygulamadan önce lenslerini çıkarmaları gerekiyor. 
  • Söz konusu göz olduğundan şok dikkatli olmakta fayda var. Kirpiklere sürülen kimyasal solüsyonlar gözleri tahriş edebileceğinden ya da istenmeyen bazı reaksiyonlara yol açabileceğinden özellikle alerjik olanları bu uygulamadan kaçınması gerekiyor.

Evde Kirpik Lifting Uygulaması

Kirpik Lifting İşlemi Ne Kadar Sürer?

Kirpik liftingi uygulamasının süresi tamamen kirpiklerin tipine göre değişiyor. Eğer kısa ve düz kirpiklere sahipsen bu işlem biraz daha uzun sürebiliyor. Tam bir süre vermek gerekirse 30 - 60 dakika arası sürdüğünü söyleyebiliriz.

Kirpik Lifting Fiyatları

Kirpik lifting uygulaması için standart bir fiyattan maalesef söz edilemiyor. Her güzellik merkezi farklı fiyatlarla müşterilerini karşılıyor. Güzellik merkezinin konumu, uzman kalitesi, diğer işlemlerinin varlığı, kullandığı malzemeler fiyatları değiştirebiliyor. Eğer kirpik lifting yaptırmaya kararlıysan, hijyenik ve mükemmel bir işlem için yüzlerce lirayı gözden çıkarmasın. Sadece kirpiklere uygulanan bir işlem için bu kadar para harcamak sana mantıklı gelmeyebilir ancak sırf daha ucuz diye bilinmedik yerlerde, hijyenik olmayan koşullarda da işlem yaptırmamalısın. Unutma, güzel kirpiklere sahip olacağım derken mikrop kapma ihtimalin de var. Herkese güzellik dolu günler dileğiyle.

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik lifting, uzman eller tarafından yapıldığında, daha etkileyici bakışlara sahip olmak isteyen kadınlar için çok etkileyici bir kalıcı makyaj uygulamasıdır.

Sade, doğal görünümü ve az bakım gerektirmesi ile, kirpik lifting; günümüzde en trend güzellik ve bakım uygulamalarından biridir. Doğal kirpiklere hacim kazandıran ve bakışlara daha etkileyici bir görünüm kazandıran güzelliği arttıran kirpik lifting, ayrıca sonuçların anında görünmesi ve rötuş gerektirmeden 10 haftaya kadar kalıcılığa sahip olması ile de son derece avantajlıdır. Ayrıca, uygulama sonrası maskara ve göz makyajı sürmek de mümkündür. Peki, kirpik lifting nasıl yapılır? Ne işe yarar? Kimler için uygundur? Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin…

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik lifting, geleneksel olarak yapılan kirpik permalarına daha etkili, doğal ve güvenli bir alternatif kirpik kıvırma ve kaldırma yöntemidir. Gözlerin daha büyük ve bakışların daha dikkat çekici olmasına yardımcı olması ile bugün on binlerce kadın tarafından tercih edilmektedir. Kirpiklerini uzatırken bakım yaptırmak istemeyen kadınlar için harika bir alternatiftir.

Kirpik Lifting Nasıl Yapılır?

Uzmanınız, kirpiklerinizi temizleyerek işe başlayacak ve ardından göz kapaklarınıza bir ürün uygulayacaktır. Daha sonra, kirpikler yukarı doğru taranır ve krem bazlı perma solüsyonu uygulanmaktadır. Bu aşamada, size üç farklı kaldırma seçeneği sunulacaktır. Kirpiklerinizin ne kadar kalkık ve dikkat çekici görünmesini istediğinize bağlı olarak bu üç farklı seviyeden birini tercih edebilirsiniz.

Ardından, alt kirpikler bir jel ped veya bant ile kapatılır ve silikonları uygulanır. Piyasada, birçok farklı silikon ve kirpik kaldırma çubuğu bulunmaktadır. Bunlar arasındaki en büyük fark, çubukların daha yuvarlak olmasıdır. Bu nedenle, onları kullanarak güzel bir yuvarlak etki yaratmak daha kolaydır. Ancak, kirpiklerin uçları genellikle çubuğun yüksekliğinden daha uzundur.

Bu nedenle, onları renklendirmek oldukça zordur. Ayrıca, kirpikler silikonla desteklendiğinde daha önce yapılan kirpik liftingden kaynaklanan kıvrımları ütülemek daha kolay olur.
Daha sonra, kirpikler silikon kalkanın üzerine taranır. Kirpikleri daima iç köşede ve düz bir şekilde taramak bu noktada son derece önemlidir. Dış köşede, kedi gözü efekti için düz yukarı veya hafifçe dışa doğru fırçalamayı tercih edebilirsiniz.

Tarama sırasında silikon kalkanı parmaklarınızla yerinde tutun. Bunu yapmak, silikon kalkanın aşırı hareket etmesini önleyecek ve işi kolaylaştıracaktır. İşlemi doğru yapmak için kirpiklerin yönünü birkaç kez yeniden ayarlamak daha iyi olacaktır.

Bunu yapmak için, alttaki yapıştırıcıyı çözeceğinden kirpiklere başka bir yapıştırıcı katmanı eklemeniz yeterlidir. Losyonların etkinliği, kullanılan tutkal miktarına bağlı olarak değişecektir. Bu nedenle, kirpikleri yeniden konumlandırmaktan tutkal tabakasının çok kalınlaşmaya başladığını gördüğünüzde, nemli bir kulak çubuğu ile çıkarmak ve baştan başlamak iyi bir fikirdir. Kirpiklerin tamamından değil, sadece memnun olmadığınız kısmından çıkardığınızdan emin olun. Böylece işiniz kolaylaşacaktır.

Kirpik kaldırma aleti kullanarak kirpikleri gözün iç köşesinden taramaya ve ayırmaya başlayın. Tutkalı silikon kalkanın üzerine 5 mm’lik kısımlar halinde uygulayın. Ardından, kirpikleri yukarı doğru tarayın. Yapıştırıcıyı tüm kalkana bir kerede uygularsanız, dış köşeye ulaştığınızda yapıştırıcı kuruyacaktır.

Kalkana düzgün bir şekilde takmak için kirpikleri yukarı doğru sıkıca tarayın. Kirpikleri zayıf bir şekilde takarsanız, kalkandan daha kolay gevşeyecektir. Bu da, işlemin geri kalanının zorlaşmasına neden olacaktır.

Bu aşamadan sonra, perma losyonu uygulamasına geçilir. Bunun amacı, kirpiklere şekil verebilmektedir. Dış köşe kirpikleri iç köşe kirpiklerinden daha kalın ve daha güçlü olduğu için losyonu her zaman gözün dış köşesinden uygulamaya başlayın. Unutmayın, kirpikler ne kadar eşit şekilde kaldırırsanız o kadar güzel, doğal ve etkileyici görünecektir.

Sabitleyici losyonu çıkardıktan sonra, kirpikleri tercih ettiğiniz kimyasal bir boya ile renklendirin. Uzun süreli bir sonuç için her zaman yüksek kaliteli bir renk tonu kullandığınızdan emin olun.
Renklendirme aşamasından sonra, kirpiklerin kütikülleri hala biraz kaldırılır. Böylece, renk tonu kirpiklere daha kolay geçecektir. Bu, renklendirmenin zamanlamasını kaldırmadan renklendirmeye kıyasla azaltabileceğiniz anlamına gelmektedir. Artık, kuru bir kulak temizleme pamuğu ile çıkarabilirsiniz.

Tüm modern kirpik kaldırma sistemleri, kirpiklere nemi geri kazandırmak ve besleyici maddeler eklemek için mutlaka besleyici bir ürünle sona ermektedir. Tedaviden sonra, kirpikleri ıslatmak veya rimel kullanmak için beklemenize gerek yoktur.

Kirpik Lifting Öncesi ve Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kirpik lifting öncesi:
• Lens takıyorsanız çıkarın.
• Göz kapaklarınızın ve kirpiklerinizin tamamen temiz olduğundan emin olun. Makyaj yapmaktan ve temizleyici yağlar sürmekten kaçının.

Kirpik lifting sonrası:
• İşlemden sonra 24 saat boyunca kirpiklerinizi su ile temas ettirmekten kaçının.
• 24 saat boyunca maskara sürmekten kaçının.
• İlk 24 saat boyunca buhar odasına girmeyin.
• Yüz üstü uyumaktan kaçının.
• Yağ bazlı göz makyajı ve temizleyici kullanmayın.
• Kirpiklerinizi her gün fırçalayın.

Kirpik Lifting Ne Kadar Kalıcıdır?

Sonuçlar, kirpiklerinizin doğal uzama süresinin nasıl olduğuna bağlı olarak değişecektir. Ancak, kirpik lifting kalıcılığı ortalama haftaya kadar sürmektedir. Bununla birlikte; uygulama sonrası 48 saat boyunca maskara sürülmemesi ve 24 saat boyunca kirpiklere el ile temas edilmemesi önemlidir. İlk 24 saat makyaj yapmak kesinlikle yasaktır. En ufak bir su teması bile kirpiklerin şeklini bozabilir.

Kirpik Lifting Kimler İçin Uygundur?

Kirpiği olan herkes bir kirpik lifting adayıdır. Ancak, en iyi sonuçlar genellikle sağlıklı kirpiklerle alınmaktadır. Tekrarlayan kirpik lifting uygulamaları planlıyorsanız, seanslar arasında bir kirpik bakım serumu kullanmanız önerilecektir. İpek kirpikler daha çarpıcı sonuçlar sağlayabilirken, kirpik lifting daha doğal bir görünüm elde etmek için harikadır. Diğer faydaları neler mi?
İpek olduğu gibi rötuş yaptırmak için tekrar gelmenize gerek yoktur.

Kirpik Lifting

Kirpik Lifting Nasıl Yapılır?

En çok tercih edilen popülerleşen güzellik akımlarından olan kirpik lifting işlemi kirpiğe özenli, hassas, dikkatli şekilde uygulanmalıdır. Kirpiğinizin uzun süre kıvrık, hoş, estetik görülmesine olanak sağlayan uygulama günümüzde oldukça ilgi görür. Vitamin ve keratin takviyesi bakımından zengin olup kirpiklerinizin sağlıklı bir yapıya kavuşmasına destek sağlayabilir. Kirpik üzerindeki etkisini yaklaşık 6 - 8 hafta arasında gösterebilir. 12 haftaya kadar etkin kullanım güvenliği sunar. Uygulama için başvurduğunuz malzemeler tek kullanımlık değildir. Her bir ürünle aynı işlemi 10 defa tekrarlayabilirsiniz. Pek çok güzellik salonunda uygulanabilen bu işlemi yaparken dikkatli, özenli davranmanız tavsiye edilir. Çeşitli malzemelerden oluşan setlerden sağlıklı, verimli sonuç almanız için hepsini birlikte kullanmanız önerilir. Özenli, dikkatli olmak kaydıyla evde rahat, pratik şekilde uygulayabilirsiniz. Özellikle kadınlar arasında popüler şekilde tercih edilen uygulama gözlerinizin hoş ve alımlı görünmesine yardım eder.

Kirpik Lifting Ne Kadar Kalıcıdır?

Ürün kalitesi, orijinalliğine göre kalıcılığı değişen uygulama ortalama 2,5- 3 ay kullanılabilir. Gözlerinizin estetik, hoş ve alımlı görünmesine olanak sağlayan, doğal, kıvrımlı kirpiklere sahip olmanız için özel olarak geliştirilen uygulamayı kendiniz evde yapabilir ya da bir güzellik uzmanından yardım alabilirsiniz. Kirpik lifting yapıştırıcısı, pedi, boyası, tarağı, silikonu ve temizleme losyonu gibi pek çok malzeme set içerisinde yer alır. Etkileyici bakışlara, hacimli, uzun kirpiklere sahip olabileceğiniz bu uygulama sayesinde maskara, rimel gibi makyaj ürünlerini kullanmak zorunda kalmazsınız. Kısa kirpiklerin bile oldukça güzel, hoş, kıvrımlı görünmesine imkân tanıyan özel bakım uygulaması çeşitli testlerden geçirilmiştir. İçeriğinde vücuda zarar veren maddeler barındırmaz. Uygulamayı evde yapmak istiyorsanız acele etmeden talimatlara bağlı olarak işlemlerinizi özenli, hassas şekilde gerçekleştirmeniz gerekir. Bu sayede etkili, sağlıklı, başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kirpik Lifting Nasıl Bozulur?

Kirpiklerinizde dökülme, zayıflama olmadan hoş, kıvrımlı, estetik ve alımlı görünmesini sağlayan bu uygulamayı bozmak için güzellik uzmanından yardım alabilirsiniz. Vitamin ve keratin bakımından zengin olup kirpiklerinizi güçlendirerek gür ve hoş görünmesine yardımcı olur. Lifting işlem süresi kişinin kirpik yapısına bağlı olarak değişebilir. Kirpik lifting uygulaması makyaj grubu içerisindedir. Uygulama sonrası herhangi bir makyaj malzemesi gibi silince çıkmaz. Cinsiyet fark etmeksizin herkese uygulanabilen, müşterilerin geneline hitap eden bu uygulama doğal, bakımlı, kıvrımlı kirpiklere sahip olmanıza yardım eder. İşlem sonrası oldukça hoş, estetik, bakımlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kalıcılığını uzun süre devam ettiren bu işlemi üç ay sonra tekrarlayabilirsiniz. Ürünlerin kalıcılığına zarar vermemesi için makyaj temizleme losyonunu göz çevresinden uzak tutmalısınız. Kirpiklerinizin doğal, bakımlı, canlı ve kalın görünmesini sağlayan lifting ürünlerini Trendyol'da analiz edebilir, bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle rahatlıkla satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir