fox iyilik son bölüm izle / FOX TV İyilik 6. Bölüm full izle! İyilik dizisi son bölüm Youtube'dan tek parça izle

Fox Iyilik Son Bölüm Izle

fox iyilik son bölüm izle

FOX TV'nin yeni dizisi İyilik'in 7. bölümü 10 Haziran günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi İyilik'in 7. bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz

İYİLİK 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Sinan’ın Damla’yı kız arkadaşı olarak Neslihan’ın evine yemeğe getirmesi hem Neslihan’a hem Murat’a büyük bir şok olur. Ancak Sinan’ı kullanarak Neslihan’ın Murat’tan ayrılmasına sebep olmak isteyen Damla’nın planı ters teper ve Neslihan, Damla’ya inat onu kendi tuzağına tutsak eder. Damla’yı Sinan’la birlikte görmeye tahammül edemeyen Murat ise ikisinin evlenmesine engel olabilmek için son kozunu oynar. Murat’ın sürprizinin Şahika başta olmak üzere herkesin üzerinde büyük bir etkisi olacaktır…

İYİLİK 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Damla’nın hamile olduğunu öğrenmesi, Neslihan’ın kaza yapmasına sebep olmuştur. Bir yanda kocasının çocuğuna hamile metresi, bir yanda da babasının metresinden olduğunu öğrenip kayıplara karışmış kardeşi… Bu yükün altından annesi gibi kalkamayacağına inanan Neslihan, ortada günahsız bir bebek söz konusu olduğu için aradan çekilmeye ve Murat’tan boşanmaya karar verir. Murat’ı kaybetmeyi göze alamayan Damla ne kadar ileriye gidecektir?

İYİLİK 4. BÖLÜMDE NE OLDU?

Lansman gecesi Murat ve Damla’yı öpüşürlerken gören Neslihan’ın yaşadığı ihaneti inkar etmesi artık mümkün değildir… Peki bu durumla nasıl yüzleşecektir? Annesi Şahika gibi ailesi uğruna bu ihaneti affedecek midir yoksa Koray’ın tavsiye ettiği gibi kendisinden başkasını düşünmeden mi hareket edecektir?

İYİLİK 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Neslihan’ın “kocam nerede” diye Damla’nın kapısına dayanması şüphelerinin en doruk noktasıdır. Damla ve Murat, bu durumdan sıyrılsalar da Neslihan’ın şüpheleri durulmaz. Damla ise bu durumdan faydalanıp, Neslihan’ı Murat’ın onu aldattığına iyice ikna etmeye çalışır. Şahika dahil kimseye bu konuda tam olarak güvenemeyen Neslihan son çareyi Koray’a danışmakta bulur. Herkesin peşinde olduğu gerçekler ise holdingin yıldönümü kutlamasında bir araya gelir. Pandora’nın kutusu açılmak üzeredir…

İYİLİK 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Neslihan ve Damla komşu olmuşlardır. Damla yavaş yavaş Neslihanların evine sızar, hayatlarına girer. O kadının kendi olduğunu gizleyerek Neslihan’ın gözünü Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceği konusunda açarak ikisinin arasını bozmaya çalışır. Neslihan Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceğinden şüphelenmeye başlar ama o kadının Damla olduğunu farkında değildir. Bir akşam Neslihan, Murat’ı gizli gizli Damla’nın evine girerken görür.

İYİLİK 1. BÖLÜMDE NE OLDU?

Neslihan, kocası ve çocuklarıyla şahane hayatına devam ederken, bir gün spor salonunda fenalaşır. Onu tanımadığı, genç bir kız kurtarır. Daha sonra adının Damla olduğunu öğrendiği bu kızla arkadaş olurlar. Kızın, evli bir adamla birlikte olduğunu ve anlattıklarının içindeki çaresizliği fark edip onu bu ilişki konusunda yalnız bırakmamaya karar verir. Adamın kendi kocası olduğunu bilmeden..

İYİLİK DİZİSİ KONUSU

Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu bir kızla. Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır. Ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin

İYİLİK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İyilik dizisinin oyuncuları arasında; İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş yer alıyor.

İyilik Oyuncuları ve Karakterleri

İsmail Demirci (Doruk)
Hatice Şendil (Ceyda)
Sera Kutlubey (Damla)
Perihan Savaş (Şahika)

İyilik 7. bölüm izle

İYİLİK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İyilik dizisi İstanbul’da çekileceği tahmin ediliyor. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen İyilik dizisinde renkli görüntüler oluştu.

İyilik dizisinin FOX TV'de 10 Haziran günü yayınlanan 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır.

İYİLİK 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Global

İyilik 7. Bölüm Full İzle FOXİyilik dizisi 7. bölüm Tek Parça Full izleFOX TV izleİyilik 7. bölüm izleiyilik dizisidizi izledizi haberlerifox dizilerifox iyilik yeni bölüm izleİyilik 10 haziranİyilik izle youtube

FOX TV İyilik 6. Bölüm full izle! İyilik dizisi son bölüm Youtube'dan tek parça izle

Ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı İyilik 6. bölüm tek parça olarak yayınlandı mı?

FOX TV ekranlarında yayınlanan İyilik son bölüm full izle! 03 Haziran Cuma tarihinde İyilik son bölüm full internete yüklendi.

İşte İyilik dizisi hakkında merak ettikleriniz

İyilik 6. Bölüm Tek Parça Full İzle

İyilik 6. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link

İyilik 6. bölüm Youtube'dan tek parça olarak izleyebileceğiniz link

İyilik dizisi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda oynuyor?

Fox tv'nin yeni dizisi İyilik ilk bölümü ile 29 Nisan Cuma günü ekranlara geldi.

Dizi yayın hayatına başladığı günden itibaren her hafta Cuma günleri saat 'da ekrana gelilyor..

İyilik Dizisi konusu nedir?

Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır.

Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir.

Üstelik de kardeşi yerine koyduğu bir kızla.

Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır.

Ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

İyilik Dizisi Oyuncuları ve Künyesi

TÜR: Dram

YAPIM ŞİRKETİ: Med Yapım

YAPIMCI: Merve Girgin Aytekin ve Direnç Aksoy Sidar

YÖNETMEN: Murat Öztürk

BAŞROL OYUNCULARI:

Neslihan (Hatice Şendil)

Murat (İsmail Demirci)

Damla (Sera Kutlubey)

Şahika (Perihan Savaş)

İyilik dizisi son bölüm 6. Bölüm full izle Fox TV - YouTube

Fox TV yeni dizisi İyilik son bölüm 6. Bölüm tek parça full HD, youtube dizimag ve puhu tv izle seçenekleri haberimizde. İyilik 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar.

İyilik 6. Bölüm full tek parça HD izle

İyilik 6. Bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. İyilik 6.Bölümü seafoodplus.info ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

İyilik dizisi oyuncuları

  • Neslihan (Hatice Şendil)
  • Murat (İsmail Demirci)
  • Damla (Sera Kutlubey)
  • Şahika (Perihan Savaş)

İyilik 6. Bölüm Özeti

Sinan’ın Damla’yı kız arkadaşı olarak Neslihan’ın evine yemeğe getirmesi hem Neslihan’a hem Murat’a büyük bir şok olur. Ancak Sinan’ı kullanarak Neslihan’ın Murat’tan ayrılmasına sebep olmak isteyen Damla’nın planı ters teper ve Neslihan, Damla’ya inat onu kendi tuzağına tutsak eder.

Damla’yı Sinan’la birlikte görmeye tahammül edemeyen Murat ise ikisinin evlenmesine engel olabilmek için son kozunu oynar. Murat’ın sürprizinin Şahika başta olmak üzere herkesin üzerinde büyük bir etkisi olacaktır.

#iyilik, İyilik Son Bölüm İzle Full, İyilik Son Bölüm YouTube İzle Full, İyilik Canlı İzle Fox TV, İyilik dizisi oyuncuları, İyilik Son Bölüm Fox TV İzle Full, İyilik 6. Bölüm İzle Full

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir