polat yol yapı karabük / Safranbolu - Karabük Yolu Tüneli - Kartaş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

Polat Yol Yapı Karabük

polat yol yapı karabük

Polatyol İnşaat

Polatyol inşaat

yılında kurulmuş olan Polatyol inşaat yapı günümüze kadar aralıksız şekilde çalışmalarını sürdürerek gelmiştir. Firma özellikle belirlemiş olduğu değerlere bağlı kalarak yapmış olduğu çalışmalar ile ulusal pazarda belirlemiş olduğu konumu uluslararası alana taşımaktadır. Şirket geleneksel unsurları bütünleştirerek kurumsal yönetim anlayışıyla çalışmalarını sunmaktadır. Uzman ekip ile yapılan çalışmalar farklı alanları gerçekleştirecek olan projeler için birbirinden farklı fikirlerin oluşturulması sağlamaktadır.

Polatyol İnşaat Faaliyet Alanları

Geniş faaliyet alanı ile aralıksız şekilde çalışmalarını sürdüren firma gayrimenkul, inşaat ve enerji sektöründe hizmet vermektedir. Farklı hizmet alanlarında çalışmalarını sürdürmekte olan firma yapmış olduğu projeleri ile özellikle Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinde ulaşımı daha kolay hale getirmektedir. Karayolu, demir yolu gibi pek çok farklı alanda yapılacak olan projelendirme çalışmalarında uzman kadro ile çalışma yapılmaktadır.

Firmaya Ait Projeler

Karayolu projeleri, demir yolu projeleri, barajlar, su arıtma tesisleri, boru hatları, katı atık depolama tesisleri, dekopaj gibi pek çok farklı alanda tamamlanmış olan çok sayıda farklı proje bulunmaktadır. Firma hizmete başladığı günden itibaren kısa süre içerisinde geliştirmiş olduğu hizmetleri ile pek çok farklı alanda faaliyete geçirmiş olduğu projelere sahiptir.

Ülke sınırlarının dışında Azerbaycan, Umman, Fas gibi pek çok farklı alanda şirket faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle yapılan çalışmalarda hayat kalitesini yükseltmek adına alt ve üst yapı projelerinin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Yapılacak olan çalışmalar öncesinde hazırlanacak olan projeler için alanında uzman olan ekip ile çalışma yapılması sağlanmaktadır.

Polatyol-insaat

Polatyol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat

Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Polatyol İnşaat , ENR’ın (Engineering News Record) “Dünyanın en Büyük Uluslararası Müteahhidi” listesine girdi. Polatyol, yılında müteahhitlerin ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri geliri esas alarak hazırlanan, ENR listesinde dünyanın en büyük ’uncu firması oldu.

Karayolu Projeleri

&#; Maçka Gümüşhane üçüncü kısım yolu inşaatı,

&#; Maçka Gümüşhane dördüncü kısım yolu inşaatı,

&#; Okmeydanı köprülü kavşak inşaatı,

&#; Torul Gümüşhane yolu inşaatı,

&#; Terra projesi şehiriçi asfalt yolu yapımı,

&#; Karadeniz sahil yolu Araklı İyidere kesimi,

&#; Esenler ve Davutpaşa kavşağı inşaatı,

&#; Karadeniz sahil yolu Çarşıbaşı Trabzon-Araklı Trabzon-Maçka kısmı,

&#; Quriyat-Sur yolu inşaatı II kısım Lot I &#; Oman,

&#; Ujar- Yevlahk otomobil yolunun yeniden yapılması,

&#; Yevlahk &#; Gence yolunu rehabilitasyon projesi,

&#; Kasırga hasarlara, rehabilitasyon çalışmaları, Sur sahil yolu ve Al Ayjah yolu,

&#; Karabük-Mengen yolu,

&#; Devrek-Zonguldak kavşağı ve Karabük-Yenice yol inşaatı çalışmaları,

Karabük dördüncü bölge sınırı karayolu inşaatı,

Safranbolu-Karabük yolu inşaatı,

Polatyol İnşaat Eston Şehir

Kurulduğu günden bugüne kadar ağırlıklı olarak altyapı işlerine önem veren Polatyol İnşaat konut sektörüne Eston Şehir projesiyle girdi.

Ana SayfaHakkımızdaGrup ŞirketlerimizBelgelerimiz

ÜrünlerimizReferanslarımızİletişimFaaliyetlerimiz

Ana Sayfa

KURUMSAL REFERANSLARIMIZ

KARDEMİR A.Ş.

KARÇİMSA.A.Ş.

T.C.K. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C.K. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C.K.   6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

KARABÜK VALİLİĞİ (KÖYDES)

KARABÜK MERKEZ İLÇE (KÖYDES)

KARABÜK BELEDİYESİ

YENİCE KAYMAKAMLIĞI (KÖYDES)

YENİCE BELEDİYESİ

SAFRANBOLU KAYMAKAMLIĞI ( KÖYDES)

SAFRANBOLU BELEDİYESİ

OVACIK KAYMAKAMLIĞI ( KÖYDES)

OVACIK BELEDİYESİ

ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI ( KÖYDES)

ESKİPAZAR BELEDİYESİ

ŞİRKETLER

POLAT YOL YAPI A.Ş.

ASYOL YAPI A.Ş.

İMA MÜH. LTD.ŞTİ.

ER YAPI İNŞfunduszeue.infoŞTİ.

TAMTAŞ YAPI MALZ. A.Ş.

ALAGÖZLER KUM ÇAKIL A.Ş.

BANER İNŞ. LTD.ŞTİ.

AKAL  İNŞ.VE  MÜH. LTD.ŞTİ.

KOLİN İNŞ. TURZM. A.Ş.

DEMSA İNŞAAT VE funduszeue.infoŞTİ.

BAYBURT GROUP

ÖZTAŞ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

FERNAS İNŞAAT funduszeue.infoŞTİ.

ÜLFET BETON A.Ş.

KAYAOĞLU İNŞAAT funduszeue.infoŞTİ.

ANKARA İNŞAAT LTD.ŞTİ.

FARSEL İNŞAAT TİCARET A.Ş.

GÜZAY İNŞAAT LTD.ŞTİ.

HGG İNŞAAT LTD.ŞTİ.

FİL İNŞAAT VE MAKİNE LTD.ŞTİ.

ÖZKARDEŞLER İNŞAAT LTD.ŞTİ.

KARABÜK ENERJİ A.Ş.(GÜRMAN GRUP)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası