karadayı 107 bölüm / Karadayı Bölüm videosunu izle | Takvim TV

Karadayı 107 Bölüm

karadayı 107 bölüm

Karadayı Bölüm

Feride'nin Mahir'den isteği ne olacaktır?

Mehmet Saim, Kerime'yi öldürmüştür ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla'dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim'i arar. Yardım ister. Kerime'nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyler. Vedat ve Mualla üst kata çıkar ve Kerime'nin cansız bedenini bulurlar. Mehmet Saim'in öldürdüğünü anlamışlardır. Her şeyi Feride'ye anlatacaklardır. Vedat ve Mualla Feride'ye gerçekleri anlatabilecek midir? Mehmet Saim onlara engel olmayı başarabilecek midir?Annesini kaybeden Feride büyük bir acı içindedir. Kardeşinden sonra annesini de kaybetmiştir. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmektedir. Müdür Selim ve Savcı Adnan'a güvenmeyen Feride anlatılardan asla tatmin olmamaktadır. Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenmek istemektedir. Araştırmaya başlar. Feride katilin babası olduğunu öğrenecek midir?Hapishaneden gizlice çıktığı anlaşılan Mahir hücre hapsi cezasına çarptırılmıştır. Bu sırada Feride'nin annesini kaybettiğini öğrenir. Eli kolu bağlıdır. Feride'nin yanında olmak istemektedir, gizlice dışarı çıkabilmenin yollarını aramaya başlar. Mahir Feride'yi görmeyi başarabilecek midir? Feride'nin Mahir'den isteği ne olacaktır?

DEVAMI

Karadayı b&#;l&#;mde Feride'nin b&#;y&#;k acısı - İzle

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Feride annesinin katilinin babası olduğunu öğrenecek mi? Annesinin ölümünün ardından Feride Beyefendinin peşine düşmeye devam edecek mi? Mahir, Feridenin yanında olabilmek için bir hamle yapacak mı?

Karadayı Bölüm 2. Fragmanı İzle



Karadayı Bölüm 1. Fragmanı İzle



Karadayı Bölüm Özeti

Mehmet Saim, Kerime’yi öldürmüştür ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla’dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim’i arar. Yardım ister.

Kerime’nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyler. Vedat ve Mualla üst kata çıkar ve Kerime’nin cansız bedenini bulurlar. Mehmet Saim’in öldürdüğünü anlamışlardır.

Karadayı bölümde Feridenin büyük acısı - İzle


Her şeyi Feride’ye anlatacaklardır. Vedat ve Mualla Feride’ye gerçekleri anlatabilecek midir? Mehmet Saim onlara engel olmayı başarabilecek midir?

Annesini kaybeden Feride büyük bir acı içindedir. Kardeşinden sonra annesini de kaybetmiştir. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmektedir.

Karadayı bölümde Feridenin büyük acısı - İzle


Müdür Selim ve Savcı Adnan’a güvenmeyen Feride anlatılardan asla tatmin olmamaktadır.

Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenmek istemektedir. Araştırmaya başlar. Feride katilin babası olduğunu öğrenecek midir?

Hapishaneden gizlice çıktığı anlaşılan Mahir hücre hapsi cezasına çarptırılmıştır. Bu sırada Feride’nin annesini kaybettiğini öğrenir. Eli kolu bağlıdır.

Karadayı bölümde Feridenin büyük acısı - İzle


Feride’nin yanında olmak istemektedir, gizlice dışarı çıkabilmenin yollarını aramaya başlar. Mahir Feride’yi görmeyi başarabilecek midir? Feride’nin Mahir’den isteği ne olacaktır?

Karadayı son bölüm de Feride'den acı veda—İzle

KARADAYI BÖLÜM

Karadayı'nın yeni bölümünde Feride, babası Mehmet Saim'in öldürdüğü annesini gözyaşlarıyla toprağa veriyor.

Karadayı hayranlarının uzun süredir merakla beklediği sahneler, yeni bölümde ekrana geliyor. Yürekleri yakacak bu bölümde; hırsızlık suçu verildiği için annesinin ölümüne inanmayan Feride katilin peşine düşecek.

Yeni bölümde; cinayete tanık olan evin çalışanları Vedat ve Mualla kaçmaya karar verecekler. Kerime'nin kanının yerde kalmasını istemeyen Vedat, Feride'ye annesini, babasının öldürdüğünü anlatmak isteyecek. Annesini kaybeden ardından da babasının katil olma şüphesine düşen Feride'nin ızdırabı ekran başındaki milyonları derinden etkileyecek.

MEHMET SAİM ÇEMBERİN İÇİNDE SIKIŞIYOR!

Geçtiğimiz bölümde, Mehmet Saim'in büyük bir soğukkanlılıkla karısını öldürmesi izleyenleri şoke etti. Yeni bölümde Mehmet Saim akıl almayacak gaddarlıkla oyununu oynamaya devam edecek. Feride'ye karısını kaybetmiş, üzgün, gözü yaşlı baba rolünü oynarken Müdür Selim ve Savcı Adnan'la işbirliği yaparak Kerime'nin ölümünün üstünü kapatmaya çalışacak.

Vedat, Mehmet Saim'in katil olduğunu Feride'ye anlatabilecek mi?, Mehmet Saim'in kusursuz planı işleyecek mi?, Feride, hapiste olan Mahir'in yardımı olmadan gerçekleri su yüzüne çıkarabilecek mi?, Her zaman adaletten yana olan Feride, gerçekleri öğrendiğinde ne yapacak? gibi birçok soru yeni bölümde yanıt bulacak.

KARADAYI BÖLÜM FRAGMANI

KARADAYI BÖLÜM 2. FRAGMANI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası