atatürk köşesi anasınıfı / 4-A SINIFI ATATÜRK KÖŞESİ - SEYİTHAN İZSİZ İLKOKULU

Atatürk Köşesi Anasınıfı

atatürk köşesi anasınıfı

Atatürk Köşesi

Okulların vazgeçilmez ürünlerinden biri pano çeşitleridir. Bu panoların Atatürk ile donatılması, öğrencilerin bilgi alabilmesi açısından son derece önemlidir. Birbirinden farklı bilgilerle bezenen Atatürk köşesi pano olarak satışa sunulduğundan okul yöneticileri ve öğretmenler sıklıkla tercih ederler. Sınıf ve okul içerisine uygun olan birbirinden farklı model bulunur. Hazır bir şekilde müşterilerin beğenisine sunulan çeşitler, oldukça dikkat çekicidir. Atatürk’ün doğduğu Selanik’ten, son çıktığı sefere kadar kronolojik bir sıralamayla hazırlanır. Siz de hazır Atatürk köşesi satın almak istiyorsanız Trendyol’dan aradığınız ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte kaliteli malzemelerden üretilen bir Atatürk köşesi elde edebilir, öğrencilerinizin geniş bir bilgi birikimine sahip olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bilgi Veren Atatürk Köşesi Çeşitleri

Bilgi Veren Atatürk Köşesi Çeşitleri

Atatürk, Türkiye’nin önemli devlet adamları arasında ilk sıradadır. Birbirinden şanlı zaferleri yaşatan ve Türkiye Cumhuriyetini ilan eden Atatürk, okullarda belli başlı derslerde çocuklara öğretilir. Bilgi veren birbirinden farklı tabloların hazırlanması çocukların eğitimi açısından son derece önemlidir. Okul için Atatürk köşesi birbirinden farklı bilgilerle süslenmesi gerektiğinden öğretmenler ve müdürler genellikle geniş kapsamlı çeşitleri satın alırlar. Okul Atatürk köşesi çeşitleri genellikle İstiklal Marşının 10 kıtası ve Gençliğe Hitabe ile hazırlanır. İki farklı kısma ayrılan bu iki başyapıtın arasında Atatürk’ün fotoğrafı bulunur. Oldukça dikkat çekici özelliğini çarpıcı renklerinden alır. Böylelikle son derece eşsiz bir görünüm imkanı sunar. Sınıf Atatürk köşesi çeşitleri, bilgi verici özellikleriyle bilinir. Bununla birlikte Atatürk’ün birbirinden farklı fotoğraflarıyla birleşerek çocukların sevgisini artırır. Birbirinden farklı renklere sahip olan pano çeşitleri, öğrencilerin dikkatini çeker. Böylelikle bazı okullarda renkli Atatürk köşesi çeşitleri tercih edilir. Siz de hem bilgi verici hem de renkli bir pano satın almak istiyorsanız bu ürünlerden birini tercih edebilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelerden İmal Edilen Atatürk Köşesi Modelleri

Dayanıklı Malzemelerden İmal Edilen Atatürk Köşesi Modelleri

Atatürk’ün resimlerinin yer aldığı pano çeşitleri genellikle okul ve sınıf ortamlarında kullanılır. Bu sebeple herhangi bir darbeye karşı dayanıklı olan çeşitlerin tercih edilmesi uzun ömürlü kullanım açısından son derece önemlidir. Cam Atatürk köşesi darbelere karşı dayanıklıdır. Kalın cam malzemelerden imal edildiğinden herhangi bir kırılma ya da çatlama oluşmaz. Bununla birlikte okul ve sınıf kullanımına uygundur. Ürünü duvara sabit bir şekilde monte ederek kullanmaya başlayabilirsiniz. Duvara sıkı bir şekilde bağlı olduğuna dikkat etmeniz son derece önemlidir. Çerçeveli Atatürk köşesi çeşitleri, yaygın olarak tercih edilir. Özellikle kenar kısımları ahşap malzemelerden imal edildiğinden oldukça dayanıklıdır. Birbirinden farklı çerçeve renkleri arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz. Böylelikle öğrencilerinizin dikkat çekme olasılığını artırabilirsiniz. 3 boyutlu Atatürk köşesi çeşitleri sayesinde keskin ve kaliteli bir görünüm elde edebilir, dayanıklı yapılarıyla uzun süre kullanabilirsiniz.

Uygun Atatürk Köşesi Fiyatları

Uygun Atatürk Köşesi Fiyatları

Pano çeşitlerinin kolay bir şekilde duvara monte edilmesi son derece önemlidir. Bununla birlikte herhangi bir şekilde kırılmaması ve hasar görmemesi de okul kullanımı açısından gereklidir. Atatürk köşesi modelleri yapışkanlı folyolarla satışa sunulur. Sınıf ve okul içerisine uygun olan birbirinden farklı model bulunur. Özellikle Atatürk'ün yer aldığı her fotoğrafın, yüksek kaliteli HD baskılara sahip olması, görünüm açısından önemlidir. Folyolar çıkarıldıktan sonra yapışkan kısmını pürüzsüz bir duvara monte edebilirsiniz. Böylelikle kullanım kalitenizi yüksek oranda artırabilirsiniz. Farklı ebat ve malzeme çeşitleri arasından dilediğinizi tercih edebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz okul dilerseniz de sınıf için Atatürk köşesi satın alarak, kaliteli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlı modeli bulabilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Atatürk köşesi fiyat kategorisi ve marka çeşitliliği arasından beğendiğinizi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Anaokulu Atatürk Köşesi ve Duvar Resimleri
Okul girişleri, okul duvarları ve Atatürk köşesi için emek verilen güzel çalışmaları paylaştım. Umarım beğenirsiniz.

atatürk köşesi örneği

Okul girişleri için Atatürk Köşesi ve Yazı
Altın sarısı pullar ile kağıt üzerine yapışrıtılak oluşturuldu. Emek verilen bir çalışma.

yazi örneği

okul girisi

&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;

okul duvar resmi örneği

Okul duvar resimleri örneği
Fon kartonu ile oluşturulmuştur.

anaokulları duvar resmi

&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;

okul kapısı süslemesi

Okul giriş kapısı için resim örneği

Fon kartonu ile resimler oluştulmuş ve resimlerin arkasına fon olarak  büyük parşömen kağıdı yapıştırıldı.

&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;

anasınıfı kapısı

Sınıf kapısı için sınıf mevcudu grafiği

anaokulu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir