zerrin zeren karanlık dünyam / ‎Karanlık Dünyam by Zerrin Zeren - Song on Apple Music

Zerrin Zeren Karanlık Dünyam

zerrin zeren karanlık dünyam

Similar Albums

    Scrobble Stats

    Recent Listening Trend

    DayListeners
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    1
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    1
    0
    0
    1
    0
    1
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    1
    0
    0
    0
    0

    Zerrin Zeren

    yılında söylediği “Karanlık Dünyam” adlı şarkı hala sevilmektedir.

    Zerrin Zeren, yılında Kırşehir’de doğmuştur.

    Zerrin Zeren, yılında Kadir İnanır’ın başrolde oynadığı “Tophaneli Murat” adlı sinema filminin şarkılarını söyledi. O filmde söylediği “Karanlık Dünyam” adlı şarkı hala sevilmektedir.

    Yaşadığı süre içinde; 14 tane 45'lik, 2 tane de LP yapmıştır.

    Zerrin Zeren, A yüzünde, sözlerini Ülkü Aker'in yazdığı ''Yazık Sana'', B yüzünde de Stelios Kazantzidis'in Mi Moy Lete Gi'afti isimli şarkısından yine Ülkü Aker tarafından yazılan Türkçe sözlerle Fikret Babalı tarafından aranje edilen ''Aşkta Gurur Olmaz'' isimli şarkıyı yorumladığı ikinci 45'liğini Murat Plak'tan yılında çıkarttı. Bu plaktaki ''Yazık Sana'' isimli şarkı yılında başrollerde Ayhan Işık’ın oynadığı “Beyoğlu Kanunu” isimli filmde kullanıldı.

    Zerrin Zeren, şarkılarını arabeski andıran ya da fantazi tarzında daha doğrusu taverna türünde yorumladı. yılında çıkardığı “Halkalı Şeker / Tatlı Dile Güler Yüze” adlı plağı çok tutuldu ve beğenildi.

    yılında dönemin ünlü eğlence mekanları; Çakıl, Borges ve Maksim Gazinolarında Selami Şahin ve Hakkı Bulut gibi isimlerle sahne aldı. "Karışık Tavernalar 7" isimli karışık albümünde beraber çalıştığı Hayko ile de gazino ve müzikhollerde defalarca sahne alan Zerrin Zeren, İzmir Fuarındaki Ekici-Över Gazinosunda sekiz ay boyunca assolist olarak sahneye çıktı.

    yılında evlendi ve Serdar Buyukedes adında bir oğlu oldu. Evlilik ve doğumdan sonra bir daha sahne almadı. yılında şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşinden ayrıldı. Bir yıl kadar müzik hayatına ara vermek zorunda kalan Zerrin Zeren, sevenleriyle buluştuğu Karagümrük Konseri çıkışında kimliği belirsiz kişilerce topuklarından vuruldu. Yaşanan bu kötü olay sonrasında tekrar müziğe ara vermek zorunda kaldı.

    yılında Avustralya, Melbourne‘de vereceği konser için özel aracıyla çıktığı yolculuğunda Bulgaristan sınırını geçerken feci bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

    yılında şarkıcı Elif Kaya Zerrin Zeren’in söylediği “Karanlık Dünyam” şarkısını yeniden yorumlamıştır.

    Filmleri :
    Müzik Ekibi :
    - Tophaneli Murat (Şarkılar) (Sinema Filmi)

    Albümleri (LP) :
    - Karşık Tavernalar 7
    - Tavernada Aşk

    45’lik Plakları :
    - Dane Dane Benleri / Çiğdem Der Ki
    - Yazık Sana / Aşkta Gurur Olmaz
    - Başkası Yok / Bir Şeyler Oldu Bana
    - Güzelleri Severim / Büyü Yaptım Sana
    - Kısmet Yoksa / Sarhoşken Öleyim
    - Boştur Dünya / Ölmek Var Dönmek Yok
    - Sensiz Duramam / Dinle Sevgilim
    - Tatlı Dillim / Dadaloğlu
    - Halkalı Şeker / Tatlı Dile Güler Yüze
    - Başka Gül Koklamam / Kanım Kaynadı Sana
    - Karanlık Dünyam / Vız Gelir Dünya
    - Gitmek Mi Zor / Hasret Kolay Mı Çekilir
    - Ben Dertliyim / Kaşların Karasına
    - Bulunur Mu Bulunur Mu / İnsan Doğarken Ağlar


    Kaynak:funduszeue.info

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası