bim 2022 maaşları / İşe Gir: Bim Maaşları Ne Kadar

Bim 2022 Maaşları

bim 2022 maaşları

GÜNCEL ZAMLI!

Türkiye&#;nin hemen her bölgesinde en az birkaç şubesi olan Bim, birçok alanda çalışma fırsatı sunuyor. Burada çalışmak isteyenler ise Bim çalışma şartları bilgilerini merak ediyor. İlgili mağazada çalışmak hususunda Bim maaşları güncel rakamları hakkında bilgi sahibi olmak istediğinizi biliyoruz. Part time dâhil tüm detayları açıkladık!

İlgili markette yapılabilecek en temel meslek kasiyerlik olsa da farklı meslek dalları da var. Bim maaşı ne kadar diye soruyorsanız tüm pozisyonlar için bilgileri aktardık. Bim çalışanları ne kadar maaş alıyor? Merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Çalışma şartları içerisinde mutlaka incelemeler yapın. Bim personel çalışma saatleri sizin için uygun mu? Bim kasiyer, müdür maaşları dâhil her detaya değindik. Bim&#;de çalışmak için pek çok detayı, sizlere en doğru bilgiyi aktarabilmek adına araştırdık. O halde Bim personel maaşları ve şartlarına değinmeye başlayalım! 🙂

Bim Çalışma Şartları Nasıl?

Bim Çalışma Şartları

Bim&#;de çalışmaya karar vermeden önce en önemli soruyu kendinize sormalısınız: &#;Bim çalışma şartları bana uygun mu?&#; Eğer bu şartlar size uygunsa diğer bilgilere geçebilirsiniz. Lafı çok uzatmadan Bim şartları ile ilgili detaylara geçmek istiyorum için Bim çalışma şartları:

  • Personeller için sabah ve akşam vardiyası vardır.
  • Sabah vardiyası ile saatleri arasında, akşam vardiyası ise ile saatlerini kapsıyor.
  • Bim&#;de part time ya da tam zamanlı olarak çalışma şansınız var.
  • Eğer part time çalışıyorsanız günlük en fazla 6 saat çalışıyorsunuz.
  • Resmi tatillerde kullanılacak izinler mağaza müdürü ve çalışanlar arasında belirleniyor.
  • Tam zamanlı çalışan olarak işe başlıyorsanız da günlük 8 saat çalışma süreniz var.
  • Burada çalışmak için haftalık 45 saati doldurmanız gerekiyor.
  • Bir gün haftalık izin hakkınız var.
  • Ekstra mesai yapmanız gereken durumlar var. Depo sayımları buna bir örnek, daha sonra bu mesailerinizin karşılığını alıyorsunuz.
  • Bim maaşınıza ek olarak yemek parası da ekliyor. Bu miktarı görüşme sırasında size söylüyorlar.
  • Bayramlarda “Bim alışveriş çeki” hediye ediyor.

EK BİLGİ

Ayrıca bir detaya daha değinmek istiyorum. Bim&#;in belirlediği bir süre boyunca İŞKUR ile bağlantılı çalışıyorsunuz. Bu süre genelde 3 ay oluyor. Bim çalışma şartlarını sıralarken bu 3 aydan sonraki süreci baz aldık.

1- Bim Çalışma Saatleri

Bim personel çalışma saatleri için iki vardiya olduğundan yukarıda bahsettik. Peki, Bim çalışma saatleri ne durumda? Mağaza saatlerini de sizlere vermiş olalım. Bim saatleri yaz ve kış olarak farklılık göstermekte. Bim çalışma saatleri:

  • İlgili market kış aylarında  saatleri arası hizmet veriyor.
  • Yaz  aylarında ise – saatleri arasında açık oluyor.

Benzer içerik:

Bim Maaşları
'e girdiğimiz şu günlerde Perakende Kulis olarak yine gelenekselleşmiş olarak,siz değerli okurlarımız için büyük perakendecilerin çalışma şartlarını ve en çok merak ettiğiniz maaş oranlarını kaleme alacağıseafoodplus.infoçtiğimiz yılında pandeminin de etkisi ile sektörde,firmalar çok uç rakamlarda büyüme gerçekleştirdi.Şüphesiz bu büyümeden personellerde nasibi alacaktır.İşte en detaylı şekilde BİM Çalışma şartları/Saatleri ve Maaşları hakkında merak ettiğiniz bilgiler.'in yılı için çalışma şartlarını ele almak gerekirse geçmiş dönemlere nazaran,herhangi bir değişim söz konusu değseafoodplus.info yasalarda ne varsa BİM,aynı şekilde personel istihdam etmektedir.Kısaca özetlemek gerekirse günlük çalışma saati 8,5 saat olarak tanımlanmıştıseafoodplus.info 8,5 saatin 1 saati sizin çay ve yemek molanızdıseafoodplus.info zaman fazla çalışmanız söz konusu olsa da bu çalışmaların karşılığını denkleştirme,yani erken çıkış veya geç giriş saati olarak alırsınıseafoodplus.info arada haftada 1 günde haftalık izin hakkınızın olduğunu ekleyelim.



YILI BİM PART TİME ÇALIŞMA SAATLERİ


Sektörde en çok Part Time personel çalıştıran şirketlerinden biri olan BİM'de Part çalışan personeller,haftalık 29 saat çalışıseafoodplus.info 29 saat genelde 4 gün içinde tamamlanır,haftanın kalan 3 günü ise personel izinlı sayılır.


YILI BİM PERSONEL VE YÖNETİCİ MAAŞLAERI



Bu yıl asgari ücretin 4, gibi bir rakam olması ile,maaş konusu hayli merak edilmeye başlandı.BİM her yıl genelde devletin asgari ücrete verdiği zamdan yaklaşık yüzde 40 ile 50 daha fazla personeline zam veren bir firmadıseafoodplus.infoıca BİM'in sektördeki benzer rakiplerine oranla çalışanına yaklaşık yüz arası daha fazla ücret ödediğini seafoodplus.info da BİM'i rakiplerine göre çalışan açısından daha tercih edilebilir yapıyor.


Unutmadan açıklayalım BİM'de çalışan bir personel aldığı maaşa prim harici tüm ödemeler seafoodplus.info PARASI,YEMEK PARASI ve ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ aşağıda verdiğimiz rakamlara seafoodplus.info dahil olmayan ne derseniz?Envanter primi aldığınız maaşa dahil değseafoodplus.info ayrıca hesaplanır ve her ay değişken seafoodplus.info yeni bir personel ilk primini ancak işe başladıktan 3 ay sonra seafoodplus.infom Beklediğiniz rakamlara


BİM YILI ÇALIŞAN MAAŞLARI

Bim maaş artış oranı %40 olarak belirledi.



*Kasa tazminatı MS VE MSY bürüt TL

*Kasa tazminatı mağaza personeli saat bürüt TL


*Kasa tazminatı saatlik üçretli personel saat başı bürüt 0,50 TL


*Yol bürüt TL


*Yemek bürüt TL


*Günlük temsicilik bürüt 20 TL


*Hediye kartı net Ramazan ayı TL


*Hediye kartı net Kurban bayramı TL


*Mağaza bulma pirimi bürüt 2, TL


*Ölüm yardımı 1. derece yakın TL

-Mağaza Sorumlusu ile TL


-Mağaza Sorumlusu Yard. ile TL


-Personel 5, ile 5, TL


-Depo Çalışanı ile TL


-Part Time Personel ile TL


Kısaca özetlemek gerekirse BİM'in personeline sağladığı imkanlar YOL PARASI - YEMEK PARASI - SGK - MAAŞ ve ENVANTER PRİMİ şeklindedir.

BİM İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bu konuda size aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak,nasıl başvuru yapmanız gerektiğini okuyabilirsiniz.


BİM İŞ BAŞVURUSU HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

BİM İŞ BAŞVURUSU KAÇ GÜNDE BELLİ OLUR?

Hemen belirtelim başvurulara yaklaşık gün arasında dönüş yapılıseafoodplus.infoe bir ayı geçen ve dönüş yapılmamıl başvurulara olumsuz demek doğru olmasa da,umutlanmak yersiz olabiliyor.

BİM'E İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞLAMAK NASILDIR?

İŞKUR günümüzde neredeyse her perakendeciye personel ihtiyacına göre yönlendirme yapmaktadıseafoodplus.info şirketler aldıkları destekten ötürü ilk 3 ay personellerin maaş ödemesini İŞKUR yapmaktadıseafoodplus.info BİM'e yeni ve İŞKUR üzerinden başlayan bir kişi ilk 3 ay PRİM,YOL PARASI ve YEMEK PARASI seafoodplus.info 3. ayından sonra bu hakları almaya başlar.

İŞKUR üzerinden BİM'e başlayanlar ilk 3 ay maaşlarını BİM'in anlaşmış olduğu bankadan değseafoodplus.info ve Ziraat bankasından her ayın 'i arası kimlik cüzdanları ile alabilirler.

BİM'İN SAHİBİ KİM?

BİM İlk kurulduğundan beri çok ortaklı bir yapıya seafoodplus.info dönemde hissedarları az olsa da,ilerleyen dönemlerde ortakları ve payları değişmişseafoodplus.info en büyük hissedar MUSTAFA LATİF TOPBAŞ'dıseafoodplus.info dışında BİM'de Yıldız Holding'inde önemli derecede hissesi vardır.

Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz bir soru varsa "YORUMLAR" kısmında seafoodplus.infoe 24 saat içinde tüm sorular cevaplandırılmaktadır.

BİM Kasiyer ve Personel Alımı &#; Çalışma Şartları ve Maaşları

Türkiye&#;de perakende mağazalar zinciri denildiğinde akla ilk gelen mağazaların başında BİM gelmektedir. Ülkemizde binlerce mağazada, on binlerce kişiye istihdam sağlayan BİM&#;in çalışma şartları ve maaşlarından, aynı zamanda işe alım süreçlerinden bahsedeceğiz.

Eğer sizlerde Türkiye&#;nin en büyük perakende mağazalarından birisi olan BİM&#;de kasiyer olarak veya başka bir görevde çalışmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

BİM&#;de tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak 2 farklı çalışma şekli bulunmaktadır. BİM bünyesinde çalışmak isteyenler için seçenekler ise mağaza, depo ve ofis olarak sınıflandırılabilir. Yoğun bir çalışma temposu olan bu işlerde çalışabilmek için en az lise mezunu olmak gerekmektedir. Aynı zamanda erkek adaylar için askerliği ile ilişkisi bulunmayanlar tercih edilmektedir.

BİM mağazalarında başlıca 3 farklı pozisyon bulunmaktadır. Bunun dışında depo ve ofis için çeşitli eleman pozisyonları yer almaktadır. Mağazalardaki pozisyonlar;

  • Personel
  • Mağaza Sorumlu Yardımcısı
  • Mağaza Sorumlusu

BİM Kasa ve Reyon Personeli Olmanın Şartları

  • En az lise mezunu olmak.
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak istemek.
  • Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın olmak.
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olmak.
  • Tercihen sigara kullanmamak.

BİM&#;de işe alım süreci 2 farklı şekilde olabilmektedir. Birisi direk olarak BİM&#;in kendi aldığı elemanlardır. Bunun için BİM&#;in internet sitesi üzerinden iş ilanlarını takip edebilir ve online olarak başvuru yapabilirsiniz.

Diğer bir seçenek ile İŞKUR aracılığı ile işe alımdır. BİM, İŞKUR ile ortak çalışmaktadır. Zaman zaman İŞKUR aracılığı ile çok sayıda personel alabilmektedir. Bu tarz alımlarda o esnadaki şartlara göre ilk aylık maaşları İŞKUR ödemekte ve sonrasında BİM maaşları ödemeye başlamaktadır.

BİM Kasiyer Maaşları

Kasiyerler 2 farklı çalışma sistemi ile çalışmaktadır. Part time ve tam zamanlı olarak çalışan kasiyerlerin aldıkları maaşlar farklıdır. Part time kasiyerlerin yılı için alacakları yaklaşık aylık net maaş miktarı TL civarındadır. Bunların çalışma koşulları, saatleri ve şartları mağaza sorumluları tarafından belirlenmekte, eğer ekstra çalışma olursa mesai ücreti de almaktadırlar.

Bilindiği gibi, Asgari ücret yılı için TL olarak belirlendi ve Cumhurbaşkanı tarafından resmen açıklandı. Günlerdir yılı için geçerli olacak olan asgari ücretin ne kadar olacağını heyecanla bekleyen çalışan kesimi yılı için belirlene TL’lik net asgari ücreti memnuniyetle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılı için asgari ücretin TL olacağını açıkladı. Erdoğan, asgari ücret için işverenden artık gelir ve damga vergileri alınmayacağını söyledi.

BİM bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan kasiyerlerin aldıkları maaşlar ise TL arasında değişmektedir. Tam zamanlı çalışan kasiyerlerin günlük mesai süreleri 8,5 saattir. Eğer bu saatin üzerinde çalışma olursa maaşa mesai ücreti olarak eklenir.

Aynı zamanda aylık prim bulunmaktadır. Prim miktarı satışa ve performansa göre TL arasında değişebilmektedir. Aynı zamanda BİM çalışanlarına yemek ücreti vermektedir.

BİM Personel Maaşları

Kasiyer dışında BİM bünyesindeki ana görevler mağaza sorumlu yardımcılığı ve mağaza sorumluluğudur. Bu pozisyonlarda çalışanlar; pozisyona, mağazaya ve kıdeme göre farklı maaşlar alabilmektedir. Aynı zamanda prim sistemi üzerinden çalışılmaktadır.

Mağaza sorumlu yardımcılarının aldıkları maaşlar yaklaşık TL, mağaza sorumluların aldığı maaşlar ise TL civarındadır. Fakat mağaza cirosu, satış primleri, ürün primleri gibi ekstra primler ile bu maaşlar değişebilmektedir.

Bim Personeli Hangi İşleri Yapıyor?

Bim personeli olmak isteyen bir kişi hangi işlerin yapıldığını merak edebiliyor. Bim’de çalışmaya başlayan bir kişi için pek çok farklı iş alanı bulunuyor. Herkes kendine göre bir iş alanına başvurup o alanda çalışıyor ve bazı sorumluluklara sahip oluyor. Bunlardan birisi kasiyerlik olmakta. Kasiyer olan bir personel kasaya bakmakla uğraşıyor. Müşteri geldiğinde kasaya giden kasiyer, müşterinin ürünlerini geçirip ücreti alıyor. Eğer sıra yok ise kasiyer farklı işlerle ilgilenebiliyor.

Bim çalışanı olarak yapılabilecek bir diğer görev temizlik işleri ile uğraşmak. Bim’de kasiyerliğe ek olarak temizlik personeli de alınabiliyor. Temizlik personeli sayesinde günün belirli saatlerinde veya gerektiğinde temizlik ile uğraşan çalışan, buna ek olarak yere düşen paketleri kaldırabiliyor veya bunun gibi çeşitli sorunları da düzeltebiliyor. Kısacası temizlik görevlisi hem temizlik hem de çevre düzeni ile ilgileniyor.

Bim personeli olarak yapılabilecek bir diğer iş depo sorumlusu olarak açıklanabilir. Depoda görev alan bir çalışanın amacı depo yönetimini sağlamak ve ürünler ile ilgilenmek. Örnek vermek gerekirse depo sorumlusu olan bir personel araç ile gelen ürünleri depoya gönderir. Eğer raflarda ürün azaldıysa azalan ürünleri depodan alıp raflara yerleştirir. Kısacası depo sorumlusu, ürünlerin durumu ile ilgilenen bir alan olarak bizleri karşılıyor.

Originally posted

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir