ankara üniversitesi karta para yükleme / Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme | seafoodplus.info

Ankara Üniversitesi Karta Para Yükleme

ankara üniversitesi karta para yükleme

KAMPÜS KART PROJESİ

KAMPÜS KART PROJESİ

Kampüs Kart Başvurusu Kampüs Kart, Üniversitemizin tek geçerli kimlik kartıdır. Kampüs Kartların dağıtımı Üniversitemizdeki tüm birimlerin görevlendirdiği personel tarafından yapılmaktadır. Kampüs Kart başvuruları SKS Daire Başkanlığının web sayfasında, Kampüs Kart Duyuru ekranındaki seafoodplus.info linki üzerinden yapılmaktadır. Kampus Kartlarına birimlerinden ulaşamayan personelimiz Personel Daire Başkanlığından, öğrencilerimiz de SKS ‘’Kampüs Kart’’ Ofisinden bilgi alabilirler. Aynı linkten, yenileme veya Standart Kampüs Kart ile Limitli (Kredi Kartı Özellikli) Kampüs Kart arası geçiş yapılabilir.

Standart Kampüs Kart başvurusu yapıldıktan sonra, beyan ettiğiniz iletişim numaranıza kısa mesaj ile onay gelmektedir. İkinci kısa mesaj ile Vakıfbank Maltepe şubesine yönlendirildiğine dair bilgi gelir. Basımı tamamlanan Standart Kampüs Kartlar günlük olarak Vakıfbank Maltepe Şubesinde toplandıktan sonra; Personelimizin Standart Kampüs Kartları, Personel Daire Başkanlığına, Öğrencilerimizin Standart Kampüs Kartları da SKS Kampüs Kart Ofisine gönderilerek birimlere göre ayrıştırılır. Kampüs Kartlar belirtilen noktalardan alınarak Siz Değerli Kampüs Kart Kullanıcılarına teslim edilmek üzere birimlerde hazır bulundurulur.

Limitli (Kredi Kartı Özellikli) Kampüs Kart başvurusu yapıldıktan sonra, talep ettiğiniz teslim yerine Vakıfbank kurye görevlisi tarafından kullanıcıya teslim edilir. Bazı Limitli (Kredi Kartı Özellikli). (Kampüs Kart kullanıcıları başvuruları banka tarafından banka mevzuatları gereği kredi kartı onayı veremediğinden, kullanıcıya otomatik olarak Standart Kampüs Kart gönderilecektir.)

Geçici Kampüs Kart; kullanıcıların Kampüs Kartlarına ulaşamaması durumunda veya herhangi bir sorun yaşadığında ikame olarak kullanabileceği tüm özellikleri barındıran bir karttır. Geçici Kampüs Kartlara personelimiz Personel Daire Başkanlığı üzerinden, Enstitü öğrencileri ilgili enstitülerindeki Kampüs Kart görevlisinden, lisans ve ön lisans öğrencilerimiz de Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ön bürosundan, farklı statü ve durumda olabilecek kullanıcılar ise SKS Kampüs Kart Ofisinden Geçici Kampüs Kart alabilirler.

Kampüs Kart Yükleme ve Kullanım İşlemleri Önemli Not: Saat a kadar seafoodplus.info link üzerinden Kampüs Kart yemek hesabına yapılan yüklemeler aynı gün kullanılabilecektir, ancak dan sonra yapılan yüklemeler, ertesi gün kullanılabilmektedir. ATM Yükleme İşlemleri: Standart ve Limitli Kampüs Kartlar, Vakıfbank ATM’lerinde işlem yapabilecektir. Vakıfbank ATM’lerinde yükleme işlemleri kullanıcıların cep telefonlarına gelen şifre ile giriş yapıp Kredi Kartı Borcu Ödeme sekmesinden kartlarına bakiye yükleyebileceklerdir. ATM ler deki tüm menüler Standart ve Limitli Kampüs Kartlara açıktır, ancak Standart Kampüs Kart kullanıcılarının bu menülerdeki başka hiçbir sekmede işlem yapmaları mümkün değildir. EFT/Başka Banka Kredi Kartı Borcu Ödeme Üzerinden Yükleme İşlemleri: EFT ile bakiye yükleme işlemleri yalnızca Standart ve Limitli Kampüs Kartlara yapılacaktır. EFT işlemi kullandığınız bankanın ‘’Başka Banka Kredi Kartı Borcu Ödeme’’ ekranından yapılacaktır. (kullanıcısı olduğunuz bankada farklı isimlendirilebilmektedir) Tüm kartlarla Vakıfbank Maltepe Şubesi üzerinden işlem yapılmaktadır. Vakıfbank Maltepe Şubesi harici başka şube seçen kullanıcılar, seçtikleri şube üzerinden işlem yapmalıdır. Sanal Pos Yükleme İşlemleri: Tüm Kampüs Kart kullanıcıları seafoodplus.info Linki üzerinden Kampüs Kartlarının havuz hesabına yükledikleri bakiyeyi yemek hesabına aktarımını yapmalıdır. Kampüs Kartlarına ilişkin iade işlemleri için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Kampüs Kart web sayfasında bulunan Kampüs Kart Bakiye İade Dilekçe örneği ile başvurmaları durumunda bakiye iadesi yapılacaktır. Kampüs Kartlarla ilişkin yaşanabilecek tüm sorunlarda [email protected] e-posta ile yardım alabilirsiniz.

Standart Kampüs Kart: Standart Kampüs Kartların hesabına ATM veya EFT/Başka Banka Kredi Kartı Borcu Ödeme Üzerinden yükleme yapılır. seafoodplus.info linki üzerinden TCKN ile giriş yapıp üst satırda kart bilgilerini gördükten sonra yükleme yapacağı kartını seçip ve provizyonda bekleyen işlemi yoksa, para yükle sekmesinden yükleyeceği miktarı yazarak, para yükle butonuna bastığında ödeme ekranına geçiş yapacaktır. Ödeme ekranına gelindiğinde Kampüs Kartının bilgilerini ya da herhangi bir Vakıfbank kart bilgilerini girerek ve Standart Kampüs Kart bilgilerini kullanarak işlemini tamamlayacak kullanıcılar kart tipini Master Card olarak seçmelidir ve bir önceki ekranda kendisine ait seçtiği kart yükleme işlemini provizyona alınarak tamamlayacaktır. Kampüs Kartını kullanacağı harcama cihazına geldiğinde ilk okutmasında provizyonda bekleyen işlemi Kampüs Kartına güncelleyerek yükleyecektir. Güncelleme işleminden sonra ikinci kez okuttuğunda tanımlı grup ücreti kartından tahsil edilerek kullanım izni verilecektir. Cihaz ekranlarında işlem bilgileri görünecektir. Limitli Kampüs Kart: 1. Limitli Kampüs Kart kullanıcıları herhangi bir yükleme yapmadan, kullandıkları Limitli Kampüs Kartında limit olması halinde, seafoodplus.info link üzerinden TCKN ile giriş yaparak yukarıdaki işlemleri 2. basamaktan itibaren takip ederek tamamlayabilir.

Geçici Kart: Geçici Kampüs Kart kullanıcıları herhangi bir yükleme yapmadan, seafoodplus.info link üzerinden TCKN ile giriş yapacak TCKN ile giriş yapamıyorsa kendisine tanımlanan geçici kartın üzerinde bulunan numarayı TCKN giriş sekmesinde, başına GEC ya da gec yazıp ön kısmına ekleyerek toplamda 11 karakter olacak şekilde (örn: gec ya da GEC), yazarak giriş yapabileceklerdir. Üst satırda kart bilgilerini gördükten sonra yükleme yapacağı kartını seçip ve provizyonda bekleyen işlemi yoksa, para yükle sekmesinden yükleyeceği miktarı yazarak, para yükle butonuna bastığında ödeme ekranına geçiş yapacaktır. Ödeme ekranına gelindiğinde herhangi bir banka kartı kullanılarak bir önceki ekranda kendisine ait seçtiği kart yükleme işlemini provizyona alınarak tamamlayacaktır. Kampüs Kart Şifre İşlemleri Kampüs Kart kullanıcıları, kartlarını teslim alıp şifreleri geldiğinde kartlar kullanıma açılmaktadır. ŞİFRE gelmeyen Kampüs Kart kullanıcısı iseniz herhangi bir Vakıfbank şubesine giderek ya da SKS Kampüs Kart Ofisinden saat arası bulunan banka görevlilerinden veya [email protected] e-posta adresinden TCKN ve cep telefon numaranız ile şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Kampüs Kart vpos (yükleme ekranı) işlemleri ve talimat verme Kampüs Kart Üniversitemiz tüm yemekhanelerinde aktif olarak kullanılabilmektedir. Standart Kampüs Kart kullanıcıları ATM’den veya EFT başka banka kredi kartı borcu ödeme işlemleri ile karta para yüklendikten sonra, Limitli (Kredi Kartı Özellikli) Kampüs Kart kullanıcıları limiti dahilinde herhangi bir işlem yapmadan, limiti yoksa ATM ve başka banka kredi kartı borcu ödeme işlemi ile bakiye oluşturması halinde, İKİNCİ İŞLEM olarak SKS web sayfasında, Kampüs Kart Duyuru ekranında ki seafoodplus.info linki üzerinden yemek hesabına yüklediği paranın tamamını veya bir kısmını aktararak işlemini sonuçlandırmalıdır. Ayrıca kullanıcıların bir kez seafoodplus.info link üzerinden TALİMAT vererek otomatik olarak Kampüs Kartın yemek hesabında TL ‘nin altına düşünce TL ‘yi, talimatı bağladıkları kartlarında bakiye olması durumunda yemek hesabına aktarım yapılacaktır. Bu şekilde ikinci işlemi kullanmadan kampüs kartlarını kullanabileceklerdir.

KAMPÜS KARTA KAMPANYA YÜKLEME İŞLEMLERİ Üniversitemiz öğrenci yemek ücreti 3,00TL. ‘dir. Kampüs Kart ile kampanya yüklemesiyle 55,00TL. ‘ye 20 adet yemek alındığında öğrenci yemek ücreti indirimli olarak 2,75TL. ’dir. Ayrıca her kampanya alımına ek olarak 2 yemek ücretsiz dahil edilerek toplamda 22 adet yemek yüklenecektir.   Kampanya yüklemesi için bilgilendirme: Kampanya alımları seafoodplus.info link üzerinden TCKN ve doğrulama kodu ile giriş yaptıktan sonra ‘’Kampanya Yükleme’’ butonunu tıklayarak alım işlemlerini tamamlayabileceklerdir. Kampüs Karta kampanya yüklemesi ile alınan kampanyanın iadesi olmayacaktır. İlk yemekhane geçişinde 1 adet yemek, almış olduğu abonelik paketindeki mevcut yemek sayısından düşülecek, gün içerisindeki ikinci ve daha sonraki geçişleri ise misafir (17,00TL.) ücretlendirmesine tabi olunacaktır. Karta yüklenen yemekler her öğretim yılı içerisinde tüketilmek zorundadır. Kampanyaların son kullanma tarihi yükleme yapılan öğretim yılının 31 Temmuz tarihine kadar kullanılabilecektir. Kartta kalan kampanya adetleri bir sonraki öğretim yılına aktarılmamaktadır.

Kampüs Kart yükleme ve kullanım da hata verme durumu Kampüs Kart kullanıcıları yükleme işlemlerini bitirdikten sonra Turnike ve Fişli Harcama cihazlarında okumayı işlemini yaptığında kart okuma hatası alıyorsa muhtemelen başka bir kartı bulunmaktadır. Bunun tespiti için öncelikle SKS web sayfasında, Kampüs Kart Duyuru ekranında ki seafoodplus.info linke giriş yaptığında görünen Kart No ile Turnike ve Fişli Harcama cihazlarında Kampüs Kartını okuttuğunda ekranda görünen Kart No eşleştirme işlemi yapılarak kontrol edilmelidir. Yapılan kontrol de Kart No eşleşmiyor ise dağıtım noktasından diğer kartınıza ulaşmanız gerekmektedir yada elinizdeki kart no’sunu [email protected] e-posta adresine TCKN ve cep telefon numaranız ile bildirmeniz durumunda sisteme tanımlaması yapılarak o kartın kullanımı sağlanacaktır. Kampüs Kart yükleme işlemlerinde işlem sonunda RED hatası alan kullanıcıların banka sanal limitleri sıfırlanmış veya mevcut mail/telefon order alışveriş tercihi yurtiçi ve yurtdışı  kapalı durumda olabilmektedir. Çözüm için [email protected] e-posta adresine kart numarası, TCKN ve cep telefon numaranız ile durumunuzu anlatan kısa bir bilgi ile irtibata geçmeniz durumunda sorununuz çözümlenecektir.

-Kampus Kart projesinde oluşabilecek sorunlara çözüm amaçlı Tandoğan yerleşkesinde bulunan Şevket Aziz Kansu Binası zemin katta ‘Kampus Kart Ofisi’ açılmıştır ve sorunlara çözüm bu ofisten sağlanmaktadır. -Projede bu zamana kadar oluşan temel sorunlardan biri kişilerin birden fazla kart başvurusunda bulunmaları ve elindeki kartının geçerli kart olmaması -Bu duruma çözüm olarak Bilgi İşlem tarafından yapılan uygulama vasıtası ile ‘Kampüs Kart Ofisinden’ kişinin elinde bulunan kartını aktif etme işlemi yapılmaktadır. -Kampüs Kart projesinde yaşanan başka temel sorunlardan biride kişilerin yükleme talimatlarını yerine getirememelerinden kaynaklıdır. Genelde kullanıcılar kartına para yatırdıktan sonra ‘seafoodplus.info’ web sayfasına girerek aktarım işlemini geçekleştirmemelerinden ötürü sorun yaşanmaktadır. Sayfanın görseli aşağıdaki gibidir.

Yemek Fiyatları Üniversitemiz yemek fiyatları, Yönetim Kurulunun 07/07/ tarih ve toplantı sayılı, sayılı karar gereği belirlenmiştir. Öğretim Üyesi 10,00 TL Diğer Akademik Personel 8,00 TL Memur-Hizmetli , Taşeron 6,00 TL Öğrenci 3,00 TL Öğrenci Kampanya (22 yemek) TL İşçi 10,00 TL Misafir 17,00 TL Önemli Not: Tüm kullanıcıların günlük 1(bir) yemek hakkı bulunmaktadır, ikinci yemek ve daha fazlasını almak istediğinde TL misafir ücreti üzerinden faydalanacaktır. Proje kapsamında aynı zamanda Kampüs Kartlar geçerli tek kimlik kartı olarak üniversite giriş-çıkışlarında da kullanılmaktadır…

Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme

Kampüs Kart Ankara Üniversitesinde kullanılan kimlik kartıdır. Üniversite içinde kimlik kartları akıllı kart özelliği olan kartlar olarak hizmete sokulmuştur. Bu özellik sayesinde yemek hizmetinde hızlı bir şekilde ödeme yapılması sağlanır.

  • Ankara Üniversitesi yemekhanelerde geçerlidir.
  • Öğrencievlerinde,
  • Kampüs giriş-çıkışlarında,
  • Havuz ve spor tesislerinde

Bu özellikler dışında kazandırılabilecek bir özellik daha vardır. Banka kartı olarak kullanmak isteyenler bankaya başvuru yaparak bu özelliği kazandırabilirler. Böylece aynı zamanda banka kartına sahip olmuş olursunuz.

Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır?

İçindekiler

Ankara Üniversitesi Kampüs Kart para yükleme işlemi için aşağıdaki yöntemleri kullanmalısınız. Yöntemlerin detayları aşağıda verilmiştir.

  • ATM Cihazı ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme
  • EFT ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme
  • Sanal Pos ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme

ATM Cihazı ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme

ATM cihazlarını kullanarak kartınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Standart ve Limitli Kampüs Kart kullanıcıları bu imkandan faydalanabilirler. Vakıfbank ATM cihazlarını kullanarak bakiye yükleme işlemi yapmak mümkündür. Yükleme yaparken cep telefonuna şifre gönderilir. Sonra bu gelen şifre ile giriş yapıp Kredi Kartı Borcu Ödeme sekmesine tıklamanız gerekir. Daha sonra bu kısımdan bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

EFT ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme

EFT işlemi yaparak bakiye yükleyebilirsiniz. Bu işlemi Standart ve Limitli Kampüs kart sahipleri yapabilir. Çalıştığınız bankanın ‘’Başka Banka Kredi Kartı Borcu Ödeme’’ ekranından yapabilirsiniz. Vakıfbank Maltepe Şubesi dışındaki şubelerden birini seçenler seçtikleri şube üzerinden işlem yapmak zorundadırlar.

Sanal Pos ile Ankara Üni Kampüs Kart Para Yükleme

Sanal POS ile bakiye yükleme işlemi yapabilirsiniz. Bu işlem için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Önce aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşın.

Kampüs Kart bakiye yükleme işlemi için tıklayınız.

  • Daha sonra ilgili alanları doldurarak kredi kartınız yardımıyla ödeme yapın.
  • Saat &#;dan önce yapılan bakiye yüklemeleri aynı gün kullanılabilir, sonra yapılanlar ertesi gün kullanılır.

Eğer Kampüs Kartınızda bulunan bakiyenin iade edilmesini istiyorsanız web sayfasında bulunan Kampüs Kart Bakiye İade Dilekçe Örneğini doldurup başvuru yapmanız gerekir.

Bank24 Jet

TBMM 

TBMM Kart

Bozuk para arama, para üstü bekleme derdini ortadan kaldıran, hızlı ve rahat ödeme aracınız: temassız banka kartı!

Elektronik para özelliği ile

TBMM Kart’ınızı Visa/MasterCard logosu bulunan tüm üye işyerlerinde, şifreli harcama yaparken (limitleriniz dahilinde) kullanabilirsiniz.

Banka kartı özelliği ile

  • Para yatırabilirsiniz.
  • Para çekebilirsiniz.
  • Hesap bakiyenizi ve hareketlerinizi öğrenebilirsiniz.
  • Banka nezdindeki tüm hesaplarınızla ilişkilendirebilirsiniz.
  • Bank24 kartlarımıza sunulan tüm bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

 Diğer banka ATM'lerinden yaptığınız bakiye görüntüleme ve nakit çekim işlemleriniz için işlem masrafı alınmaktadır.

Kart Limiti Hakkında

Kart limiti: Kartın üzerinde bulunacak (temassız işlemler için) en yüksek bakiye tutarını ifade eder. Kart limiti, bankanın belirlediği limitin (5 TL – TL arası) üzerinde olmamak kaydıyla seafoodplus.info internet şubesi, 0 0 Dialog ve Halkbank ATM’leri aracılığı ile değiştirilebilir.

Size en yakın Halkbank Şube ve Bank24 adreslerini öğrenmek için tıklayınız.

Kayıp durumunda ne yapmalıyım?

0 0 numaralı Halkbank Dialog hattına kayıp/çalıntı durumunu bildirmeniz gerekmektedir.

Başvurunuz alındığında kartınız ödeme işlemlerine kapatılacaktır.

Vadesiz hesaptaki ve karta yüklenmek üzere bekleyen banka merkezindeki bakiyeniz kartın kayıp/çalıntı durumunu Dialog hattımıza bildiriminizden sonra kullanıma kapatılacak ve yenilenen kartınıza aktarılacaktır.

Karta yüklü bakiye elektronik para hükmünde olup, kayıp/çalıntı durumunda bakiyenin nakden ya da yenilenen karta iadesi mümkün değildir.

Kamp&#;s Kart

VakıfBank’ın anlaşmalı üniversitelerine özel tasarladığı, isteyen öğrencilerin başvuru yaparak Kredi Kartı özelliğini de kullanabildiği ürünüdür.

Kampüs Kartlarımız Like Card özelliklidir ve Like Card’ın sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilmektedir. Bu özelliklere ek olarak üniversitelerde; Öğrenci kimliği, Geçiş Kontrollerinde (Turnike), Yemekhanelerde, Öğrenci Yurdunda, Otoparklarda, Kütüphanelerde kullanılabilmektedir.

Tüm VakıfBank Worldcard ürün özellikleri ve kampanya haklarından yararlanabilir.

Anlaşmalı Üniversiteler:

İstanbul Teknik Üniversitesi.
Ankara Üniversitesi
Yalova Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Üniversitesi


Detaylı bilgi için tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir