tuğçe açıkgöz kimdir / Tuğçe Açıkgöz Kimdir? - Sedef - Show TV

Tuğçe Açıkgöz Kimdir

tuğçe açıkgöz kimdir

Son Güncellenme:

Tuğçe Açıkgöz, ATV ekranlarının yeni projesi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Dila rolü ile izleyenleri büyüleyecek. Oyuncu, yılında doğdu ve eğitimini de Kadir Has Üniversitesi'nde tamamladı. İşte, Tuğçe Açıkgöz hayatı

Haberin Devamı

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Açıkgöz, 10 Şubat tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kartal Doğa Anadolu Lisesi ve Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde de eğitim alan Açıkgöz, aynı birimde asistan olarak görev yapıyor. Oyuncu, radyo sunuculuğu da yapıyor.

Tiyatro sahnelerinde de yer alan Tuğçe Açıkgöz, ilk defa 'te Alaturka ve Babam Geri Döndü adlı filmleri için kamera karşısına geçmişti.

milliyet logodemiroren logo

T&#;rkiye'den ve D&#;nya’dan son dakika haberler, k&#;şe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate b&#;t&#;n konuların tek adresi funduszeue.info; funduszeue.info haber i&#;erikleri izin alınmadan, kaynak g&#;sterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© funduszeue.info

Tuğ&#;e A&#;ıkg&#;z kimdir, nereli, ka&#; yaşında?

Haberin Devamı

Sol Yanım dizisi ile çıkış yakalayan genç oyuncu Tuğçe Açıkgöz son günlerde Kaan Yıldırım ile aşk iddialarıyla gündeme geldi. Son olarak Börü'nün dijital platformdaki bölümlerinde yer alan Tuğçe Açıkgöz'ün hayatı merak konusu oldu. Peki, Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Tuğçe Açıkgöz'ün oynadığı diziler

Tuğçe Açıkgöz kimdir?

10 Şubat tarihinde Eskişehir’de doğan Tuğçe Açıkgöz, Kadir Has Üniversitesi’nde eğitim görmüş isim burada Tiyatro bölümünü okuyarak mezun olmuştur. İstanbul Büyük Şehir Tiyatroları Çocuk bölümü olmak üzere çok sayıda tiyatro oyununda yer alan Tuğçe Açıkgöz daha sonra başarılı dizi ve film projelerinde yer almıştır. yılında bir televizyon filmi olan “Alaturka” filminde yer alarak ilk oyunculuk sınavına çıkmış olan isim akabinde ise “Babam Geri Döndü” filminde oynamıştır.

Haberin Devamı

yılında “Vatan Sağolsun” dizisinde Şehit eşini canlandırmış olan ünlü oyuncu, yılında ise “Yaz’ın Öyküsü” dizisinde Ekim karakteri ile yer almıştır. Son olarak ise dijital platformda yayınlanan Börü dizisinde oynamaktadır.

Tuğçe Açıkgöz DİZİLERİ VE FİLMLERİ

– Alaturka (Tv Film)

– Babam Geri Döndü (Tv Film)

– Vatan Sağolsun

– Ağlama Ne Olur (Tv Film)

– Alev (Tv Film)

– Yaz’ın Öyküsü (Ekim)

– Baba Mirası (Film)

– Leke (Şirin)

Sol Yanım (Zeynep)

Börü (Ece Kara)

Tuğçe Açıkgöz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tuğçe Açıkgöz Kaan Yıldırım ile sevgili mi?

Tuğçe Açıkgöz kimdir? Tuğçe Açıkgöz kaç yaşında ve nereli? Soruları araştırılıyor. Kaan Yıldırım ile ilişki yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Tuğçe Açıkgöz merak ediliyor. Peki, Tuğçe Açıkgöz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Tuğçe Açıkgöz hakkında

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat yılında Ankara'da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Açıkgöz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu, Halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini yılında yayınlanan Alaturka filmi ile yaşayan Açıkgöz, ’te Yaz’ın Öyküsü, ’da Leke, ’de Sol Yanım, ’de Menajerimi Ara ve son olarak Börü’de rol alan başarılı oyuncu performansı ile büyük beğeni toplamıştı.

ROL ALDIĞI PROJELER

: Leke (Şirin karakteri) (TV Dizisi)

: Baba Mirası (Sinema Filmi)

: Yaz'ın Öyküsü (Ekim karakteri) (TV Dizisi)

: Alev (TV Filmi)

: Ağlama Ne Olur (TV Filmi)

: Vatan Sağolsun (Elif karakteri) (TV Dizisi)

: Babam Geri Döndü (Yeşim karakteri) (TV Filmi)

: Alaturka (Tuğçe karakteri) (TV Filmi)

Tuğ&#;e A&#;ıkg&#;z kimdir, ka&#; yaşında? Kaan Yıldırım ile sevgili mi?

Magazin basınında Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Açıkgöz daha önce birçok projede rol almıştı. Güzel oyuncu son olarak Börü’nün internet dizisinde oyunculuk performansını göstermişti. Peki, Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında?

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

’ten bu yana birçok farklı projede yer alan Açıkgöz, magazin basının gündeminde üst sıralardaki yerini aldı. Başarılı oyuncunun Kaan Yıldırım ile sevgili olduğu iddia edildi. İki isimden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

doğumlu olan başarılı oyuncu Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. ’te Yaz’ın Öyküsü, ’da Leke, ’de Sol Yanım, ’de Menajerimi Ara ve son olarak Börü’de rol alan başarılı oyuncu performansı ile büyük beğeni toplamıştı.

Instagram’da bine yakın takipçisi bulunan Tuğçe Açıkgöz, “acikgoztugce” adlı hesabı kullanıyor.

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası