kilolular için gelinlik modelleri 2018 / Kilolu Gelinlik Modelleri - Gelinlik Modelleri

Kilolular Için Gelinlik Modelleri 2018

kilolular için gelinlik modelleri 2018

Vücut Tipine Göre
Doğru Gelinlik Seçimi Nasıl Olmalı?


Yasemin Gelinlik, Tunalı gelinlik firması olarak Kızılay Ankara'da yılından beri hizmet vermektedir.  Yaklaşık 40 yıllık bu süreçte Ankara'nın en iyi gelinlik firmalarından biri olduk. Yılların verdiği tecrübe ile gelin adaylarımıza vücutlarına en güzel yakışacak gelinliği seçmelerinde yardımcı olabilmek için bu yazıyı hazırladık. gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, gelinlik modelleri fiyatları, yüz ve vücut tipinize en uygun gelinlik modelleri ve  gelinlik seçimi ile ilgili diğer konularda,  yüz yüze görüşmelerde sizlere daha sağlıklı bilgi vererek yardımcı olabileceğimizi hatırlatarak yazıya başlamak istiyorum.

Armut tipi vücut nedir ve  armut tipi vücut için gelinlik seçimi nasıl olmalı, elma tipi vücut nedir ve elma tipi vücut tipine göre gelinlik seçimi nasıl yapılır, kum saati vücut tipi nedir ve  kum saati vücut tipine göre gelinlik seçimi nasıl olur ayrıca minyon tipli gelin adaylarına doğru gelinlik modelleri, zayıf gelinler için gelinlik modelleri, kilolu gelinler için doğru gelinlik seçimi nasıl olmalı, a tipi gelinlik modellerini kimler tercih etmeli, kısa ve zayıf bayanlar nasıl gelinlik seçmeli, kısa boylular nasıl gelinlik giymeli, sportif ve atletik vücut için gelinlik seçimi gibi gelin adaylarının en çok sordukları soruların cevaplarını yılların tecrübesiyle sizler için bir araya getirdik. Bu yazıyı okumadan gelinlik seçmeyin…

 

armut tipi vücut için gelinlik seçimi, elma tipi vücut gelinlik seçimi, kum saati vücut tipi nedir, gelinlik, minyon tipli gelin adayları gelinlik modelleri, zayıf gelinler, kilolu gelinler

 

Vücut tipine göre gelinlik seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Vücut tipine göre gelinlik seçimi: armut tipli (üçgen) bir vücut için gelinlik seçimi, elma tipli bir vücut için gelinlik seçimi, kum saati vücut tipi için gelinlik seçimi ve vücudunuzun diğer özelliklerini düşünerek en doğru gelinliği seçme şeklinde başlıca dört grupta toparlayabiliriz.
 
Hiç şüphesiz düğün hayatınızın hiçbir zaman unutamayacağınız en özel günüdür. Düğün günü giydiğiniz gelinlikte aynı şekilde hiç unutamayacağınız, hem resimlerde hem de sizin ve eşinizin hafızasında kalacak bir hatıra olacaktır.

Bu sebeple vücudunuzu doğru tanımak ve ona en uygun gelinliği seçmek çok önemlidir. Eğer vücut tipinizi biliyorsanız gelinlik seçmeye hemen başlayabilirsiniz. Hem vücut tipinizi belirlemek, hem de ona en uygun gelinliği seçmek için buyrun başlayalım.


Kum saati vücut tipleri için gelinlik seçimi

1. Eğer kum saati tipi bir vücuda sahipseniz, kalça ve omuzlar aynı genişlikte fakat bel çevreniz daha ince demektir.
 
2. Düşük kesim yaka tercih etmelisiniz. Düşük kesim yakalı gelinlikler sizin boyun hattınızı öne çıkaracaktır ve kum saati vücut tipi için çok uygundur.
 
3. Düşük bel ya da dantelli korse seçmelisiniz . Bu bel kıvrımlarınızı öne çıkaracak ve kum saati vücut tipinizi daha iyi gösterecektir.
 
4. Deniz kızı ya da boru kesim etekleri tercih etmelisiniz. Kum saati vücut tipinde her iki tip kesim etek çok yakışaçaktır.
 
5. Düz kesim elbiselerden kaçınmalısınız. Bunlar kıvrımlarınız ve beliniz için çok bol görünebilirler. Etekteki pileler ve toplanmalar kalçalarınızın orantılı görünümünü bozup orantısız görünmesine sebep olabilir.

 

 

 

vucut tipinize göre gelinlik seçimi nasıl olmalı, gelinlik seçimi yaparken dikkat edilecekler, gelinlik modelleri


Armut tipi (üçgen) vücut tipleri için gelinlik seçimi


 1. Eğer armut tipi yani başka bir deyişle üçgen bir vücuda sahipseniz omuzlarınız kalçalarınızdan  daha ince demektir. Yaka seçiminiz geniş olursa  kalçalarınızı daha kolay saklayabilirsiniz.
 
2. Derin yaka tipli bir gelinlik tercih edin. Derin yakalar ve straplez üst yakalar sizin vücut tipinize iyi gider. Yaka omuzlarınızı olduğundan daha güzel göstermelidir ki, üst straplez yakalar bunu oldukça iyi yapacaktır, ayrıca size takılarınızı gösterme şansı da verir.
 
3. Kuşak veya kuşak kısmında daralan bir gelinlik tercih etmenizi öneriyoruz çünkü bu bakışları kalçalarınızdan uzaklaştıracaktır.
 
4. Gelinliğin üst ve alt kısmını birbirlerinden ayrıymış gibi gösteren ‘’A’’ hatlı etekler tercih etmelisiniz. Bu tip parlak bir etek hacim katacak ve kalçalarınızı daha küçük gösterecektir. Ayrıca katlar, fırfırlar ve tül görüntüyü güzelleştirecektir.
 
5. Yüksek yaka gelinliklerden ve eteklerden kaçınmalısınız.  Pileli veya deniz kızı silüetli etekler de sizin için doğru seçenek değillerdir çünkü kalçalarınızı olduğundan büyük göstereceklerdir.
 

 Elma tipi vücut tipleri için gelinlik seçimi

 1. Eğer elma tipi bir vücuda sahipseniz, bel bölgeniz kalın fakat kollarınız ve bacaklarınız ince demektir.  
 
2. Derin bir V yaka gelinlik tercih etmelisiniz. Derin V yaka tipi gelinlikler belinizin en geniş kısmından bakışları uzaklaştıran dikey bir hat oluşturacaktır. Boyun çizgisi belirgin boncuklu veya süslemeli korsajlar sizin için uygundur ve süslenmiş korsajlar üst görüntüyü zenginleştirir.
 
3. Yüksek bir bel çizgisi tercih etmelisiniz. Yüksek bir bel çizgisi elma tipi vücutlu gelinler için en doğru seçenek olacak ve size uzun bir görüntü verecektir.  
 
4. Parlak ve ışıltılı bir etek tercih edin. ‘A’ şekilli parlak etekler bel civarındaki fazlalıkları saklayacaktır.
 
5. Boru tipi gelinliklerden kaçının. Bu tip kesimler vücudunuzun geniş ve saklamak istediğiniz bölgelerini daha geniş göstermekten başka bir işe yaramayacaktır.
 

 gelinlik modelleri, vücut tipine göre gelinlik seçimi, minyon tipler için gelinlik seçimi, zayıf gelinler için gelinlik seçimi, kilolu gelinler için gelinlik seçimi

 
Vücudunuzun diğer özelliklerine göre doğru gelinlik seçimi:

 
1. Boyunuza uyan bir elbise seçmelisiniz. Bazı gelinliklerin eteklerinde dantel yada başka şekillerde çeşitli süslemeler bulunur, onların olmadık bir zaman ve yerde düşmeyeceğinden emin olmak çok önemli.
 
2. Minyon tipli gelinler dar ‘A’ kesim, kaplamalı ve boru tip elbiseler içinde güzel görünürler. Fakat fazla abartılı süslemelerden kaçınmalısınız. Ayrıca düşük bel ve baldır boy eteklerden de bacaklarınızı daha kısa göstereceğinden dolayı kaçınsanız iyi olur.
 
3. Uzun boylu gelinler kıvrımlı kesim ve kaplamalı gelinlikleri tercih edebilirler. Straplez elbiseler uygun olacaktır. Eteklerin ve yakaların vücudunuzun orantılarını tamamlayacak kadar uzunlukta olduklarından emin olun.  
 
4. Fazla kilolu gelinler ve nispeten büyük beden gelinler saray tarzı empire etekler ve özel uyarlamalar tercih etmelisiniz. Bunlar elbisenin vücudunuzu kapamasına ve fazlalıklarınızı saklamaya yardımcı olur. Pileli, büyük ve uyumsuz elbiseler sizi daha iri ve büyük  göstereceğinden bu tip elbiselerden kaçınmalısınız.
 
5. Üst kısmınız iri ise kıvrımlı yakalı elbiselerden kaçının. Kıvrımlı bir yaka yüzünüzü ve üst bölgenizi saklamak için bir destek sağlayacaktır. Düz yatay yakalı, kayık yakalı ve straplez elbiseler vücudunuzun üst kısmını daha iri göstereceğinden bunlardan da kaçınmalısınız. Straplez elbisenin ancak içten korse ile desteklenmesi ve kaymayacağından emin olunması durumunda giyilmesi düşünülebilir.  
 
Bonus Tavsiyeler:

• Dolabınızdan en sevdiğiniz elbiseyi çıkartın ve bu elbiseyi sizin favori elbiseniz yapanın ne olduğu hakkında bir fikir jimnastiği yapın. Bu elbise niçin sizin en sevdiğiniz elbiseniz oldu? Bu elbisenin en çok neyini seviyorsunuz?
Bu ve benzeri soruları içeren bir liste yapın ve gelinlik alışverişi için ondan sonra dışarı çıkın. Tamam gelinlikler diğer elbiselerden farklıdır, fakat bununla birlikte bu taktik size yol göstermekte yardımcı olacaktır.
• Asla farklı bir ölçüde elbise seçmeyin. Kilo almayı yada vermeyi planlayarak bir elbise seçiminde bulunmayın. Sonra pişman olmamak için o anda size en uyanı seçin.
• Günlük elbiselerinizin bedeni ile gelinlikler arasında beden farkı olabilir. Hatta birkaç beden fark olabilir. Eğer sevdiğiniz ve size uyan gelinliğin bedeni normal bedeninize uymuyorsa panik yapmayın.
• Mutlaka gelinliğinizle biraz dolaşarak prova yapın. Tüm gün ve gece boyunca gelinliğinizi giyme ihtimaliniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın, ayrıca zaman zaman oturup kalkacağınızı veya hareket edeceğinizi de unutmamalısınız. Bu sebeple bu hareketleri gelinlik üzerinizde iken şimdiden prova etmelisiniz. Ayakta iken çok güzel ve çekici görünen bir gelinlik hareket ettikçe veya oturduğunuzda kabusa dönmesin.
 
Uyarılar:
 
Gelinlik de dahil olmak üzere düğünün hazırlık ve diğer tüm ihtiyaçları konusunda bilinçli olmalısınız,  bütçeniz önceden planlı olmalı, aradığınızı bulduğunuzu düşündüğünüzde bütçeyi aşmanın cazibesine kapılmamalısınız.  Her bedene ve her bütçeye uygun seveceğiniz bir gelinliği bulabileceğiniz Yasemin Gelinlik olarak Tunalı Kızılay’daki adresimizde  Ankara’nın en eski ve kaliteli markalarından birisi olmanın gururuyla sizleri de bekliyoruz. Bize sormadan gelinliğe karar vermeyin.
 
Armut tipi vücut nedir ve  armut tipi vücut için gelinlik seçimi nasıl olmalı, elma tipi vücut nedir ve elma tipi vücut tipine göre gelinlik seçimi nasıl yapılır, kum saati vücut tipi nedir ve  kum saati vücut tipine göre gelinlik seçimi nasıl olur ayrıca minyon tipli gelin adaylarına doğru gelinlik modelleri, zayıf gelinler için gelinlik modelleri, kilolu gelinler için doğru gelinlik seçimi nasıl olmalı, a tipi gelinlik modellerini kimler tercih etmeli, kısa ve zayıf bayanlar nasıl gelinlik seçmeli, kısa boylular nasıl gelinlik giymeli, sportif ve atletik vücut için gelinlik seçimi gibi gelin adaylarının en çok sordukları soruların cevaplarını yılların tecrübesiyle sizler için bir araya getirdik. Bu yazıyı okumadan ve Yasemin Gelinlik Tunalı Kızılay’daki gelinlikçimize uğramadan gelinlik seçmeyin…   Bilgimiz ve tecrübemizle hem bütçenize hem de yüz ve vücut tipinize uyan, hem sizin seveceğiniz ve hem de misafirlerinizi hayran bırakacağınız en güzel gelinliği beraber seçelim.

 

Gelinlik modelleri yazımızı okuyun ve Türkiye'de ve dünyada gelinlik trendlerini ve modellerini öğrenin.

 


Unutmayın! En güzel sizsiniz ve siz en güzeline layıksınız.

                                                                                                                                                                   

 

Bir Tunalı gelinlik firması Yasemin gelinlik, uygun  gelinlik modelleri fiyatları ile gelinlik modelleri ile  gelinlik modelleri a kesim,  gelinlik modelleri tesettürlü,  prenses gelinlik modelleri ve diğer tüm gelinlik trendleri ayrıca gelinlikleri ile Ankara gelinlik firmaları arasındaki öncü yerine uygun olarak hizmetinizdedir. Türkiye'den ve dünyadan en güzel gelinlik modelleri ve kişiye özel kesim gelinlik, nişan elbisesi, nedime elbisesi,abiye ve diğer elbiselerimiz ile sizleri bekliyoruz. Yasemin gelinliği gezmeden Ankara'da gelinlik almanızı tavsiye etmiyoruz.

 

Etiketler :

armut tipi vücut için gelinlik seçimi elma tipi vücut gelinlik seçimi kum saati vücut tipi nedir gelinlik minyon tipli gelin adayları gelinlik modelleri zayıf gelinler kilolu gelinler

Kilolu Gelinlik Modelleri

Kilolu gelinler doğru gelinlik tercihi yaparak hoşlanmadıkları bölgeleri kamufle edip göz alıcı bir gelin olabilir. Önemli olan kişinin vücut tipini doğru analiz etmesidir. Doğru model ve kumaşla kilolu gelin adayı da çok hoş bir görüntü sağlayabilir. Kilolu Gelinlik Modelleri arasında;

İşlemeli

Dantel

Straplez

Modelleri görmek mümkün. Özellikle son yılların trendleri arasında olan dantel detayı büyük beden gelinliklerde de kendini göstermekte. Dantele alternatif olarak da modern işlemeler karşımıza çıkmakta. Riski seven gelin adaylarının tercihleri arasında balık modeller vardır. Bu model gelinlikler ilk etapta büyük bedenlerde hoş durmayacak gibi düşünülse de son yıllarda tasarımcılar, özellikle yarım balık modelini üzerinde çok hoş tasarımlar yapmaktadır. Riski sevmeyen gelin adayları ise A kesim ve prenses modelleri rahatlıkla tercih edebilir.

Essense A Kesim Büyük Beden Gelinlik Modeli

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ESSENSE DESİGNS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Işıltısıyla göz kamaştıran ve son derece seksi bir gelinlik modeli olan bu gelinliğin tül seçiminde mat yada parlak tül kullanma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Listele
Essense A Kesim Gelinlik Modeli

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ESSENSE DESİGNS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Peri kızı edasındaki bu gelinlik modeli üzerine monte edilmiş çiçek ve tül detayları ile son derece zarif bir seçim.

Listele
Essense Gelinlik Model

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ESSENSE DESİGNS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Ünlü tasarımcı Stella York tarafından tasarlanan bu gelinlik modeli vintage izler taşıyor. Gelinin omuzlarından dökülen askılar sayesinde asil bir görünüm sağlayan model duvak modelleri son derece rahatlıkla kullanılabilir.

Listele
Essense Büyük Beden Gelinlik Modeli

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ESSENSE DESİGNS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Tercihi romantik gelinlik modellerinden yana olan gelin adayları için tül detayı ve A kesim modeli ile bu model eşşiz bir çözüm.

Listele
Pronovias Straplez Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : PRONOVİAS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Asimetrik tül etek detayı, straplez kesimi ve balık yaka modeli ile bu gelinlik modeli şık bir seçim olacak.

Listele
Pronovias Kalp Yaka Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : PRONOVİAS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Omzu açık bırakan kalp yaka bu gelinlik modeli üzerinde kullanılan danteli ve etek uçlarındaki asimetrik kesim ile gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

Listele
Pronovias Büyük Beden Gelinlikler

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : PRONOVİAS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Pronovias kreasyonuna ait bu gelinlik modeli kilolu gelinlik modellerinde doğru dekolte kullanımının adeta ispatı.

Listele
Pronovias Büyük Beden Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : PRONOVİAS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Etekleri tül detayı ile zenginleştirilen bu gelinlik modeli straplez modeli ve dantelin müthiş zarafeti ile bizim favorimiz.

Listele
Allure Büyük Beden Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ALLURE
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Gelinlik modası ,soft renk ve temalardan oluşuyor. Artık gelinlik renklerinde beyaz dışınd seçenekler görmek mümkün. Allure Bridals koleksiyonuna ait bu gelinlik modeli kır düğünü düşünen gelin adayları için ideal.

Listele
Watters Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : WATTERS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Sraplez ve hareketli detaylara sahip gelinliklerden hoşlanıyorsanız bu gelinlik modeli tam size göre. Göğüs detayında krem rengi dantel gelinlik ile kombinlenen model Kilolu gelin adayları için şık bir çözüm olacaktır.

Listele
Allure Gelinlik Modelleri

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : ALLURE BRİDALS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Kim demiş balık model gelinlik modelini sadece fit vücutlu gelin adayları giyebilir diye. Dantelin şıklığı ile tamamlanan bu balık gelinlik modelinde kullanılan kemerli balerin sayesinde basen bölgesindeki fazlalıkları rahatlıkla kapatabilirsiniz.

Listele
Pronovias Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : PRONOVİAS
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Pronovias koleksiyonuna ait bu gelinlik satenin sade görünümü ve asil duruşu ile tamamlanmış. Göbek ve kalça bölgesinde sorun yaşayan gelin adayları bel bölgesindeki zarif taş detayı ile şıklığınıza şıklık katacak. Yaka dekoltesi ile dikkat çeken bu gelinlik modelinde gelin saçı modelinizi su dalgası yaptırıp açık kullanabilirsiniz.

Listele
Oleg Cassini Büyük Bedene Uygun Gelinlik

Fotoğraf no:

Üretici-Satıcı Firma : OLEG CASSİNİ
Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Oleg Cassini markası olan bu gelinlik modeli A kesimi ve Uzun Dantel kolları ile sade şıklık kelimesinin karşılığını bulmuş hali gibi adeta.

Listele

Kısa Boylu Gelinler İçin Gelinlik Modelleri Nasıl Olmalı?

Bu içerik trendleri ile Mayıs 'de güncellenmiştir.

Düğün sezonun tüm hızı ile devam ettiği şu günlerde gelin adaylarının en büyük isteği gelinliğinin içinde kusursuz ve göz alıcı gözükmektir. Gelinlik seçiminde en önemli kriter, düğünün yapılacağı mekan ve konsept seçimi olsa da vücut yapınıza uygun gelinlik modelini bulmak da aslında önemli kriterler arasında yer alır. Vücut tipinize uygun olarak seçilmiş bir gelinlik, kusursuz görünmenizi sağlayacaktır. Vücut tipiniz ne olursa olsun, doğru gelinliği bulmak hem keyifli hem de stresli bir süreçtir. Özellikle de minyon yapılı diyebileceğimiz kısa boylu gelin adayları, kendileri için en uygun ve ideal gelinliği bulmakta zorlanıyor olabilirler. Yanlış gelinlik seçimi, kısa boylu gelinleri olduklarından daha kısa gösterebilir. Ama merak etmeyin dikkat edilecek bazı detaylar, sizi daha endamlı ve olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Gelin, kısa boylular için gelinlik seçimi nasıl olmalı, kısa boylular gelinlik seçerken neler dikkat etmeli, birlikte bakalım.

Dantel İşlemeli Straplez Çıkarılabilir Balon Kollu A Kesim Gelinlik - Oleg Cassini

Kısa Boylular İçin Gelinlik Modelleri

Yüzlerce farklı tasarımın bulunduğu modeller içinden kısa boylular için gelinlik modelleri bu sezon da minyon hanımların beğenisini kazanıyor. Peki, kısa boylular nasıl gelinlik giymeli, gelinlik alırken nelere dikkat etmelidirler?

Kısa boylu gelin adaylarına tavsiyemiz daha sade modeller seçip, aşırı kabarık ya da aşırı işlemeli ve büyük motifli gelinliklerden kaçınmaları olacaktır. Minyon bir yapıya sahip olduğunuz için abartılı detaylar sizin önünüze geçebilir. İşlemeli bir gelinlik istiyorsanız, işlemelerin gelinliğin üst kısmında olmasına dikkat edin. Etek uçlarındaki danteller ve işlemeler sizi daha kısa boylu gösterebilir. Uzun kollu bir model yerine seçeceğiniz kalın askılı, ince askılı ya da straplez yaka bir model, omuzlarınızın ve boynunuzun güzelliğini ortaya çıkaracaktır. Ayrıca düşük omuz modeller de tercihleriniz arasında olabilir. Kısa boylu gelinler; belden kesintisi olmayan, tek parça halinde gelen A kesim açılımlı gelinlikler ile istedikleri mükemmel görüntüyü yakalayabilirler.

Belinize sıkıca oturan, A kesim kuyruk detaylı bir gelinlik ile olduğunuzdan daha ince ve uzun gözükebilirsiniz. Bu tarz A kesim gelinlikler, kilolu gelinler için de ideal modeller arasındadır. Boyu kısa olsa bile, doğru vücut orantısına sahip gelin adaylarına tek parça halinde kesintisiz tasarlanmış dar kesim balık gelinlik modellerini tavsiye edebiliriz. Bacak boyunuzun daha uzun gözükmesini sağlayan bu modeller, göz alıcı bir şıklık sunarak kısa boylular nasıl gelinlik giymeli sorusunun cevabı olabilir. Son dönemin trend modellerinden bohem ve helenistik tarz, yüksek bel açılımlı, dökümlü etekli şifon gelinlikler de sadelikten yana olan kısa boylu gelinler için gelinlik modelleri arasında.

Dantel İşlemeli Straplez Korseli Balo Tipi Gelinlik - Oleg Cassini

Kısa Boylulara Prenses Gelinlik Modelleri

Fazla kabarık prenses gelinlik modelleri, minyon olarak tabir ettiğimiz kısa boylu gelinler için çok uygun bulduğumuz bir model değil, sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilir. Ama "ben kesinlikle prenses model giymek istiyorum" derseniz, dikkat edeceğiniz bazı detaylar ile size uygun prenses gelinlik modeli bulabilirsiniz. İşte size kısa boylulara prenses gelinlik modelleri için öneriler.

Yüksek belli, ince askılı daha az kabarık prenses gelinlik modelleri belinizin inceliğini ortaya çıkaracağı gibi omuz, bel ve basen orantınızı en iyi şekilde yansıtacaktır. Bu model gelinlikler armut vücut tipine sahip kısa boylu gelin adayları içinde ideal olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer ayrıntı ise seçeceğiniz gelinliğin etek uçlarında dantel bordür olmaması. Bu boyunuzun daha kısa gözükmesine sebep olabilir. Düz tül ya da ışıltılı bir kumaştan tasarlanmış etekler sizin için ideal olacaktır. Büyük motifli dantel kumaştan tasarlanmış prenses modellerden kaçınmanızı tavsiye ederiz.

Dantel ve Boncuk İşlemeli Tül Etekli İnce Askılı A Kesim Gelinlik- Oleg Cassini

Askılı A Kesim Dantelli Minimalist Gelinlik - Oleg Cassini

Kısa Boylu Gelinler İçin Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

Gelinlik seçimi olduğu kadar doğru ayakkabı seçimi de çok önemlidir. Tüm geceki konforunuz ve kusursuz görüntünüz için tercih edeceğiniz gelinlik ayakkabısına çok dikkat etmelisiniz. Özellikle minyon, kısa boylu gelin adayları kendilerini daha uzun gösterecek, gelinliğinin içinde mükemmel görünmelerini sağlayacak ayakkabı arayışındadırlar. Tabii ki ilk akla gelen topuklu gelin ayakkabıları olacaktır. Ama topuklu bir ayakkabı seçerken rahatlığınızdan da ödün vermemelisiniz. Rahat edemediğiniz bir ayakkabı yüzünden düğün gününüzün mahvolmasına izin vermemelisiniz.

İlk olarak gelinliğinizin modeli ve düğün mekanına göre tercihinizi yapmalısınız. İnce topuklu bir stiletto yerine, oldukça yüksek dolgu topuklu bir ayakkabı ile hem boyunuzu oldukça uzun gösterebilir hem de rahat hareket edebilirsiniz. Ayakkabının tüm gece ayağınızda olduğunu düşünürsek, ayaklarınızı ve parmaklarınızı rahatsız etmeyecek yumuşak dokulu ve kalın bantlı bir ayakkabı seçmenizi tavsiye ederiz.

Büyük ya da çok küçük ayakkabı numarasına sahipseniz, gelin ayakkabınızı özel sipariş olarak yaptırabilirsiniz. Ama sipariş vermekte çok gecikmeyin, biliyorsunuz ki gelinliğinizin boyu giyeceğiniz ayakkabıya göre yapılacaktır. Hiç merek etmeyin, bu sezon kısa boylu gelinler için ayakkabı modelleri birbirinden güzel ve farklı tasarımlara sahip. Hatta gecenin ilerleyen saatlerinde daha rahat dans edip eğlenmeniz için yüksek tabanlı çok şık spor gelin ayakkabıları bile mevcut.

Kısa Boylular İçin Gelin Ayakkabısı - Oleg Cassini

Kısa Boylu Gelinler İçin Duvak ve Saç Modelleri

Gelelim minyon, kısa boylu gelinler için duvak seçimine. Gelinliğinize ve yüz şeklinize uygun seçeceğiniz bazı duvak modelleri ve saç modelleri boyunuzun daha uzun gözükmesine yardımcı olacaktır.

Gelinliğinizi bütünleyen en önemli ayrıntılarından, gelinliğin vazgeçilmez aksesuarlarından biridir duvak. Uzun ya da kısa, çift katlı ya da tek katlı olmak üzere çok çeşitli modellerin olduğu duvaklar arasından seçim yaparken gelinliğinizin modelini, düğünün konseptini ve mekanını göz önünde bulundurduğunuz gibi vücut ve yüz yapınıza da uyacak bir model seçmelisiniz. Kısa boylu gelin adaylarına tavsiyemiz çok uzun duvaklar yerine üst kısmı kabarık, kısa duvak modelleri tercih etmeleri yönünde. Özellikle kabarık çift katlı duvak modellerini olabildiğince yukardan takmanız boyunuzun daha uzun gözükmesini sağlayacaktır.

Gelelim "kısa boylu gelinler için saç modelleri nasıl olmalı" sorusunun yanıtına. Gelin saçınızın şekline karar verirken saçınızın boyu, gelinliğinizin yaka ve sırt modeline uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Kısa boylu, minyon gelin adaylarına modern taranmış bir at kuyruğu ya da sade bir topuzun çok yakışacağını düşünüyoruz. Toplu bir saç modeli boyun bölgenizin güzelliğini vurguladığı gibi, boyunuzun daha uzun gözükmesini sağlayacaktır. Yüksek bir taç ile birlikte kullanacağınız tek kat, orta boy bir duvakta şık bir görüntü yarattığı gibi boyunuzu daha uzun gösterecektir.

Kısa Boylu Gelinler İçin Duvak Modelleri - Oleg Cassini

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası