sakura park evleri yalova / Sakura Park Fiyatları ve Projesi - Zingat.com

Sakura Park Evleri Yalova

sakura park evleri yalova

HABERLER
20. Sayı (Temmuz-Ağustos 2013)Yalova’da şehrin gürültü ve stresinden uzak, doğayla iç içe, sakin bir yaşam sunan Apec Çelik firmasının Sakura Park evleri, sosyal tesis alanları üzeri ve havuz çevresinde yeşil alan çözümlerinde BTM Optigreen seyrek yeşillendirme sistemini tercih etti. BTM bayisi Levent İnşaat’ın malzeme satışını gerçekleştirdiği projede, su yalıtımı ve bahçe çatı uygulamaları şantiyenin kendi ekipleri tarafından yapıldı. BTM ise teknik uzman kadrosuyla projeye, uygulama başlangıcı ve kontrolü desteği sundu.
Mevcut 1200 metrekare teras alan üzerinde su yalıtımı katmanları olarak sırasıyla BTM Bitümer astar, PP3000 bitümlü örtü ve Botanik PP3000 örtü (Dın 4062 belgeli kök tutma özellikli APP katkılı bitümlü örtü), TS 11758-2 uygulama standardına uygun olarak döşendi. Daha sonra seyrek yeşillendirme ve sedum bitkilendirmeye yönelik BTM Optigreen sistem bileşilenleri uygulaması yapıldı. Su yalıtım katmanları üzerine drene olan fazla suyu tutacak ve süzgeçlere yönlendirecek RMS 300 (min. 2 lt su tutma özellikli) nem tutucu şilte, birbiri üzerine 10 cm bindirilerek serildi. Üzerine topraktan süzülen suları aşağıya drene edecek FKD 25 (25 mm çift kademeli drenaj levhası ) birbiri içine bindirilerek uygulandı. Sistemin en üst katmanı olarak filtre ve ayırıcı görev üstlenen Type 105 sistem filtresi birbiri üzerine 10 cm bindirilerek serildi. Bu noktadan sonra firmanın peyzaj ekibinin temin etmiş olduğu 30 - 35 cm’lik yeşil çatı sistemine uygun toprak katmanı eklenerek bitki tabakasının alt zemini oluşturuldu. Projeye özel seçilmiş bitki, çiçek ve çim ekimi uzman peyzaj ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
BTM, “Yeni Nesil Bahçe Çatılar” semineri 5 Ekim’de YEM’de Düzenlenecek
BTM & Optigreen işbirliğinde 5 Ekim 2013 Cumartesi günü YEM etkinlik alanında İstanbul Peyzaj Mimarları Odasının da desteklediği bir etkinlik düzenlenecek.  Etkinlikte BTM, Türkiye’de bir ilke imza atarak Avrupa standartlarında almış olduğu TS EN 13948 sertifikasının tanıtımını yaparak, bu belgeyi almaya hak kazanan BTM Botanik PE4 ürünün kullanım avantajlarını sunacak.  Alman yeşil çatı uzmanı Optigreen firması ise ekonomik çatı çözümleri dışında, yüksek ve değişken eğimli çatı çözümlerini, bahçe çatılara inovasyon katkılarını, Avrupa’daki uygulama örnekleriyle anlatacak.
 


R E K L A M

İlginizi çekebilir...

Sakura Park, Yalova Merkez

895.000 - 1.450.000 TL

Sakura Park 40 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor ve toplam 74 villa,bahçeli dubleks ve daireler bulunuyor. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, kafe, fırın, şömineli oturma alanı, bilardo, masa tenisi ve masaj odası bulunuyor.

Sakura Park 40 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor ve toplam 74 villa,bahçeli dubleks ve daireler bulunuyor. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, kafe, fırın, şömineli oturma alanı, bilardo, masa tenisi ve masaj odası bulunuyor.

895.000 - 1.450.000 TL

Sakura Park Kat Planları

Tüm fiyat listesi

ZİNGAT BANA EV BUL

Bilgilerinizi girin, sizi arayalım Hayalinizdeki evi Zingat bulsun!
Zingat'ın aradığım evi bularak tarafıma önermesi için kişisel e-posta adresim ve telefon numaram aracılığıyla iletişim kurmasına izin veriyorum.

Sakura Park Fiyat Listesi

Fiyat Listesi

Tip:Metrekare:Fiyat:

ND Type

E Type

General

D Type

BD Type

C Type

K Type

L Type

B Type

Konak Type

Sakura Park Özellikleri

Arsa Alanı : 40000 m²

Daire Sayısı : 74

Bahçe : Var

Çocuk Oyun Alanı : Evet

Masaj Salonu : Evet

Restoran / Kafe : Evet

Sauna : Evet

Tam Donanımlı Spor Salonu : Evet

Açık Yüzme Havuzu : Evet

Daha FazlaDaha Az

Sakura Park Nerede?

Piyasa Bilgileri

Konut Sayısı

72 Konut

Konut Tipleri

2+1  

Fiyat Aralığı

420.000 - 420.000 TL

Proje Alanı

40000 m2

Teslim Tarihi

Proje HAKKINDA


Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park projesi Yalova Merkez'de yer alıyor. 40 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Sakura Park Yalova projesi 72 konuttan meydana geliyor.

Sakura Park projesinde 2 oda 1 salon daireler, 4 oda 1 salon bahçe dubleksleri, ikiz villalar, müstakil villalar ve konaklar yer alıyor. Projede konutların alanlar 110 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sakura Park Yalova projesinde banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. 35 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılan projede geniş sosyal donatı alanları bulunuyor.

Sakura Park Yalova projesi Kaplıca bölgesi Termal’e 10 dakika, Karaca Arboretum’a 5 dakika, Yalova merkeze ve marinaya 5 dakika, AVM’lere 2 dakika, Doğal organik sebze ve meyve üretim alanları hemen yanı başında, Bursa Uludağ kayak merkezine 45 dakika, Osmangazi Köprüsü ile İstanbul'a 40 dakika mesafede konumlanıyor.

Proje ÖZELLİKLERİ


PROJE İLE İLGİLİ YORUMLAR


Copyright © 2017 Yeniemlak. Tum hakkı Netbu Ltd. Şti'ye aittir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir