sakarya karasu satılık köy evi / Sakarya Karasu Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve İlanları

Sakarya Karasu Satılık Köy Evi

sakarya karasu satılık köy evi

sakarya karasu satılık daire

Marmara Bölgesinde yer alan Sakarya ilçesi Karasu, yazlık daire seçimi yapmak isteyenlerin tercihleri arasında. Sakin ve huzurlu bir bölge de seçim yapmak isteyenler, Karasu’ da yazlık dairelere göz atmak istiyorlar. Elbette ki hem İstanbul’ a hem de Bolu’ ya yakın olması, gezilecek yerleri de ön plana çıkarmaktadır. Karadeniz’e kıyısı olan bu semt, daha öncesinden bir köy olsa da günümüzde Sakarya’ ın gözde semtleri arasına girmiştir. Denize ve nehre yakın olan yazlık daireler, farklı teknik özellikleri dahilinde, alıcılar tarafından tercih edilmektedir. Eğer ki, karasuda yazlık daireler için ilanlara ulaşmak istiyorsanız, web sayfamız üzerinde yer alan filtre özelliğini kullanarak, kendiniz ve bütçeniz için en uygun seçimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yazlık daire özellikleri

                Genel olarak, yazlık, daire, müstakil ev, konut seçimi yapılırken, dikkat edilmesi gereken özellikler aşağıda ki gibidir.

  • Konumu
  • Fiyat bilgisi
  • Alanı (metre kare )
  • Oda sayısı
  • Bina yaşı
  • Kat sayısı
  • Isıtma özelliği
  • Banyo sayısı
  • Kullanım durumu
  • Site içerisinde olup olmadığı
  • Bahçe ve havuz özelliği

Gördüğünüz gibi bu tip özellikler, karasuda yazlık daireler seçimi yapılırken dikkat edilmesi gerekenler arasında. Elbette ki tüm bu özellikler, fiyatları etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Sizlerde, bu tip özelliklerin seçimini yaparak, deniz manzaralı, havuzlu ya da denize, plaja, nehre yakın bir seçim yapabilirsiniz. Böylelikle yaz aylarında, sakin ve huzurlu bir bölgede, Karedeniz’ in güzelliklerini yaşayarak bir tatil geçirebilirsiniz.

Yazlık daire fiyatları

                Yazlık daire fiyatları, seçimlere göre değişiklik gösterse de ortalama olarak 60.00,00 TL’ den başlayarak 400.00,00 TL ve üzerine kadar yükselmektedir.  Genel olarak 300.000,00 TL ve 400.00,00 TL aralığında olan daireler, villa tipi olurken, 4+1 ve üzeri daireler olarak sınıflandırılmıştır. Elbette ki dublex özellikleri, 2-3 banyo sayısı, havuzlu olması ve site içerisinde olması da dairelerin teknik özellikleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, ısıtma özelliği doğalgaz ( kombi ) ya da kalorifer  ( merkezi ısıtma ) olduğu görülebilmektedir. Seçimlerinizde bu özelliklere dikkat ederek, satın almanız tavsiyeler arasında yer alıyor.

 

Sakarya Emlak İlan
Reklam
Reklam

Sakaryaemlakilan.com Sakarya Karasu Satılık ilanlarının tümünü sizin için bir araya getiren Sakarya emlak ilan sitesidir. İlanları dilediğiniz gibi listeleyip bütçe ve kriterlerinize göre emlak ilanlarını filtreleyerek aradığınız daireyi bulabilirsiniz. Karasu Satılık sayfasında Adapazarı, Serdivan, Camili, Hendek, Sapanca ve tüm Sakarya ilçelerinin Sakarya Karasu Satılık İlanlarını görebilir ve hatta Ücretsiz Karasu Satılık ilanınızı verebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden Emlak talepleri sayfasını ziyaret ederek tüm Sakarya kiralık ev, satılık arsa, kiralık iş yeri ve kiralık bina ve bir çok emlak talebinde bulunabilirsiniz. Müşteri temsilcileierimiz Sakarya emlak talebiniz için size en kısa sürede dönüş sağlayacaklardır.

Sakarya Emlak İlan
Adres : Çark Cd. Değirmenci Apt. No:74/Kat:3 - Adapazarı / Sakarya
Cep Telefonu : 0542 633 37 56 Fax : 0264 278 35 33 E-Posta : [email protected]

sakarya kocaali de tam müstakil satılık villa

Sakarya Sahibinden Satılık Daire
Sakarya Sahibinden Satılık Daire

İlan Özeti

Tapu Durumu Kat Mülkiyetli

İlan Açıklaması

  • sakarya kocaali yalı merkezde bulunuyor
  • denize ve merkeze yakın
  • üç adet yatak odası mevcuttur 
  • tam müstakildir

Sakarya Karasu Satılık Daire bütçenize en uygun ve güncel ilanlar burada. Sakarya Karasu Satılık Daire hızlıca ulaş . Sakarya Karasu Satılık Daire ilanları ...Satılık Villa Kiralık Eşyalı Yazlık Satılık Daire Kiralık Daire Ev Satılık Arsa Mustakil. Emlak Konut Daire Ev Satılık Kiralık Arsa Tarla Arazi Villa İlanları Zeytinlik sakarya karasu satılık daire, karasu kiralık daire, karasu merkez satılık daireler, karasu 3+1 satılık dire, karasu 2+1 satılık daire,

İlan Özellikleri

Dış Özellikler
Konut Tipi
Manzara
Ulaşım
Muhit
İç Özellikler

İLANIN HARİTA BİLGİSİ BULUNMUYOR

BÖLGENİN SOKAK GÖRÜNÜMÜ BULUNMUYOR

İLANIN VİDEO GÖRÜNÜMÜ BULUNMUYOR

Danışmanın Diğer İlanları

Sakarya Sahibinden Satılık Daire

Sakarya Satılık Villa ilanlarının tümünü sizin için bir araya getiren emlak ilan sitesidir. İlanları dilediğiniz gibi listeleyip bütçe ve kriterlerinize göre emlak ilanlarını filtreleyerek aradığınız daireyi bulabilirsiniz.

Sakarya Sahibinden Satılık Daire - Tüm hakları saklıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası