kabine toplantısı kararları son dakika / Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Haberleri | TRT Haber | TRT Haber

Kabine Toplantısı Kararları Son Dakika

kabine toplantısı kararları son dakika

Kabine Toplantısı kararları! Cumhurbaşkanı Erdoğan a&#;ıkladı! 9 Ocak Kabine kararları

EYT NE ZAMAN MECLİS'E GELECEK?

EYT ile çalışmayı yakında Meclis'imizin takdirine sunuyoruz. Gençlerimizin istihdamına katkı sağlamak amacıyla 6 bakanlığımızın ortak çalışmayla başlattığımız 1 Milyon Yazılımcı Projemizin ilk etabını tamamladık. Devam eden ilgi sebebiyle programları daha da güçlendirmek kararı aldık.

Yeni yılın ilk iş gününde ihracat rakamlarını açıkladık. milyar dolarlık başarı için tüm sanayicilerimizi, üreticilerimizi, ihracatçılarımızı tekrar tebrik ediyorum. Son 20 yılda 7 kat artırdığımız geldiğimiz seviyeyi yeterli bulmuyoruz.

Salı günü yeni yılın memur ve emekli maaş artışının ilk etabını açıkladık. Yüzde 24 olarak açıkladığımız artış içimize sinmediği ilgili bakanlarımıza bu oranın artırma yönünde çalışmaları talimatını verdik.

Cuma günü Ziraat Bankamızın tarım kesimine yönelik çalışmalarını değerlendirdiğimiz programda çiftçilerimizle buluştuk. Cumartesi günü Antalya'da bir dizi programa katılarak, hem Antalyalı kardeşlerimizle hasret giderdik, hem de kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi tekrar ilettik.

Kumluca'da selden zarar gören vatandaşlarımızın verdiğimiz desteklerle hızla tekrar toparlandıklarını görmekten memnun olduk. Hamdolsun anahtar teslim töreninde devletimizin gücüne ve kabiliyetine vatandaşlarımızla bir kez daha şahitlik ettik.

Aynı günün akşamında kadınlarımızla rahmetli Menderes'in yadigarı eski dokuma fabrikasının müzeye dönüştüğü yerde güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Yaklaşık civarında kadınımızla bir arada olduk. Pazar günü de gençlerimizin coşkusuna ortak olduğumuz programla bir araya geldik.

Bu sabah Sakarya Arifiye'den yola çıktık. Arifiye'de yeni nesil Fırtına obüslerinin TSK'ya teslim törenine katıldık. Bu Fırtına obüsleri düşmana korku, dosta güven. Bu vesileyle Altay tankını, zırhlı personel taşıyıcılarını inceleme imkanı bulduk. Bir dönem satıldı kapatıldı diye diline doladığı yerdir Arifiye.

SON DAKİKA 6 Haziran Kabine kararları! Asgari ücretli, memur, emekli milyonları ilgilendiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de gerçekleştirilen kritik kabine toplantısı milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Kabine toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak. Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamalardan. Ancak özellikle maaş zammı bekleyen Asgari ücretli memur emekli milyonlarca kişi 4 gözle zam haberlerini bekliyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? 6 Haziran kabine kararları saat kaçta açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi ile birlikte yeni kabine belli olmuştu. Kritik isimlerden oluşan yeni kabine bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabinede ana gündem maddesi maaş zamları ve ekonomi oldu. Şimdi milyonlarca kişinin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı kabine kararlarında. Özellikle Asgari ücretli memur ve emekli heyecanla bu kararların duyurulmasını bekliyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı kabinesi hangi kararları aldı? Asgari ücretli memur emekli maaş zammı ne zaman gelecek? Son dakika 6 Haziran kabine kararları ve detaylar haberimizde…

kabine-toplantisi-kararlarijpg

YENİ KABİNE İLK KEZ TOPLANDI

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci kabinesi yani yeni kabine bugün ilk kez toplandı. Toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Beştepe’de gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddeleri ise ekonomi ve maaş zamları oldu. Ayrıca seçim sürecinde aksayan adımlar da kabinede ele alınan konular arasında yer alıyor. Hakan Fidan Mehmet Şimşek Fahrettin Koca Mehmet Özhaseki gibi kritik isimlerin de yer aldığı kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek yeni kararları açıklayacak.

kabine-toplantisi-kararlarijpg

6 HAZİRAN KABİNE TOPLANTISI BAŞLIKLARI

6 Haziran Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantısı başlıkları merak ediliyordu. Bugün yapılan kabine toplantısında ana başlıklar şu şekilde oldu;

  • Ekonomide atılacak adımlar ve alınacak önlemler
  • Asgari ücretli emekli memur maaş zamları
  • Emekli bayram ikramiyesi zammı
  • İsveç'in NATO'ya üyeliği
  • Ev hanımlarına erken emeklilik

kabine-toplantisi-kararlarijpg

6 HAZİRAN KABİNE TOPLANTISI KARARLARI

Seçim sonrası ilk kez toplanan yeni kabineden çıkacak kararlar milyonlarca kişi tarafından merakla Takip ediliyor. Yeni kabine Bugün ilk kez toplantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçmesi ve kabine kararlarını açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Haziran kabine kararlarını açıkladıktan sonra haberimizde sizlerle paylaşacağız

Kabine Toplantısı

Memur maaşı temmuz zammı i&#;in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika a&#;ıklama geldi. &#;ğretmen, polis, doktor, hemşire, &#;n lisans ve lisans mezunu memurların g&#;ndeminde Temmuz memur maaş zammı son durum gelişmeleri yer alıyor. Kabine Toplantısı'nın g&#;ndeminde de emekli, memur maaşı zammı yer aldı. T&#;İK mayıs ayı enflasyon oranı ile temmuz ayı memur ve emekli zammı tablosu belli oldu. Tabloya g&#;re, Mayıs'ta T&#;FE 39,59 olarak belirlendi. Ocak d&#;neminde memur zammı enflasyon farkı ve toplu s&#;zleşme zammı y&#;zde 8 ile belirlenmişti. Temmuz d&#;neminde ise toplu s&#;zleşme zammı y&#;zde 6 oldu. G&#;zler şimdi temmuz memur zammı i&#;in gelecek olacak a&#;ıklamalara &#;evrildi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, yeni d&#;nemin ilk yasal d&#;zenlemelerine ilişkin, g&#;r&#;şmeler dahilinde sunulacak en d&#;ş&#;k memur maaşı tutarının altını &#;izdi. &#;te yandan konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan değerlendirmelerde bulundu. Peki, Temmuz memur maaş zammı ne kadar, ka&#; TL olacak? Memur zammı y&#;zde ka&#; yapılacak? İşte, memur maaş zammı son durum

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası