burdur belediyesi şehirlerarası otobüs terminali / Burdur Otogarı Otobüs Terminali Telefon Numarası Adresi Burdur Otogarları

Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali

burdur belediyesi şehirlerarası otobüs terminali

Burdur Otogarı

Burdur Otogarı, Türkiye’nin Güneybatı Anadolu Bölgesinde yer alan ve Göller Yöresi’nde yer alan ili Burdur’a giriş yapabileceğiniz ulaşım merkezidir. Bucak, Yeşilova, Gölhisar, Çavdır, Karamanlı, Ağlasun, Çeltikçi, Altınyayla, Kemer gibi ilçeleri bulunan ilimize bu bölgeye sefer düzenleyen otobüs firmalarının herhangi birinden Burdur otobüs bileti satın alarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Burdur otobüs bileti alarak, Burdur Otogarına giriş yaptığınızda, “Salda Gölü, Burdur Gölü, Salda Orman Plajı, Keraitae, İnsuyu Mağarası, Burudur Arkeoloji Müzesi, Burdur Saat Kulesi, Mısırlılar Evi, Yarışlı Gölü” gibi şehrin gezilmesi gereken noktalarını görebilirsiniz.

Anadolu içerisinde bir transit geçiş noktası konumunda bulunan Burdur, sahip olduğu otogar ile özellikle asker ve yolcu trafiği konusunda önemli bir merkez konumunda yer almaktadır. Burdur Otogarı, Batı Anadolu ile İç Anadolu bölgelerini birbirlerine bağlayan önemli bir kesişim noktasında yer almasına karşın, yakın zamana kadar eski ve küçük bir otogar şehir için yeterli görülüyordu. Ancak yolcu trafiğinin yıllar içerisinde giderek artması neticesinde yılında yeni Burdur Otogarı açılmaktadır. Bugün yeni Burdur Otogarı, yerel ve ulusal çapta hizmet sağlayan farklı otobüs firmaları ile yolcularını beklemektedir. Yeni Burdur Otogarı içerisinde, 20 adet iş yeri, 20 adet yazıhane, restoranlar, park alanları ve bekleme bölümleri yer almaktadır. Akdeniz, Ege, İç Anadolu Bölgeleri arasında kesişim noktasında bulunan Burdur bu özelliği ile yerel ve ulusal çapta hizmet sağlayan otobüs firmalarına ev sahipliği yaparak çok sayıda yolculunun Türkiye’nin farklı noktalarına ulaşım sağlamasına olanak tanımaktadır.

Burdur Otogarından Hangi Firmalar Hareket Ediyor?

Burdur Otogarı üzerinden ülkenin farklı noktalarına sefer düzenleyen firmalar arasında, “Metro Turizm, Yeni Diyarbakır Seyahat, Güney Akdeniz Seyahat, Gölhisar Turizm, Tokat Yıldızı, Has Turizm, Has Diyarbakır, Elazığ Murat Turizm, Ulusoy Turizm, Esadaş Turizm, Iğdırlı Turizm, Lider Adana, Süha Turizm, Antalya Toros Turizm, Öz Elbistan, İsmail Ayaz, Şanal Turizm, Öz Diyarbakır, Güney Lüks Adana Seyahat” gibi otobüs firmaları yer almaktadır. Burdur Otogarı üzerinden firmaları otobüs bileti fiyatları “20 - TL” arasında değişiklik göstermektedir.

Burdur Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim?

Burdur’un merkezinde Özgür Mahallesi üzerinde bulunan yeni Burdur Otogarına dilerseniz şahsi aracınız ya da taksi dilerseniz de toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aydınlıkevler Mahallesi, Armağan İlci Blv. No, Burdur

() 14 98

Burdur Otogarı
Şehirlerarası Otobüs Terminali


Burdur konum haritası

Burdur Otogar&#x; Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon Numarası0 () 14 98
Otogar AdresiAydınlıkevler Mah. Armağan İlci Blv. No
İl AdıBurdur
İlçe AdıMerkez
PostaKodu
Kuruluş Yılı

Burdur İl ve İlçelerinde Bulunan
DiÄŸer Otogarlar


Burdur Merkezli Otobüs Firmaları


Burdur'a Giden Otobüs Firmaları

Hangi ilden Burdur'a gitmek istiyorsunuz?
Aşağıdaki listeden bulunduğunuz ili seçerek otobüs firmasi listesini daraltabilir ya da seçtiğiniz ilden Burdur iline doğrudan sefer yapan otobüs firması olup olmadığını görebilirsiniz.



Burdur'dan Hangi İllere Doğrudan Otobüs Seferi Bulunmaktadır?

Aşağıdaki listeden gitmek istediğiniz ili seçerek Burdur'dan gideceğiniz ile hangi otobüs firmalarının doğrudan seferi bulunduğunu görüntüleyebilirsiniz.
Listede sadece Burdur'dan doğrudan otobüs seferi olan iller listelenmektedir.



ÖNEMLİ NOT: Sayfamızda yer alan otobüs sefer bilgileri İl Merkez otogarlarına göre düzenlenmiştir. Otobüs firmalarının ilçe otogarlarına uğrayıp uğramadığı veya bu ilçelere doğrudan bilet kesip kesmedikleri firma web sitelerinden teyit edilmelidir. Bazı firmaların doğrudan ilçelere kadar seferi varken bazı firmalarda ise seferler il merkez otogarlarına kadar düzenlenmekte ve buradan ilçelere servis yapılmaktadır.

Öte yandan pandemi koşulları sebebiyle veya zaman içerisinde sayfamızda yer alan güzergah listelerinde değişiklik meydana gelmiş olabilir. Bu sebeple seyahat planı yaparken ilgili otobüs firmasının web sitesinden veya çağrı merkezinden kesin durum hakkında bilgi almanız önerilir. Web sitemizin ilgili firmalarla doğrudan bir bağı bulunmamaktadır. Web sitemiz internet üzerindeki açık kaynaklardan elde ettiği verilerle ziyaretçilerimize genel bir bilgi vermekte olup meydana gelecek aksaklıklar konusunda sorumluluk kabul etmemektedir.

Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali&#;nde Sona Doğru

Burdur Belediyesi tarafından yaptırılan Bozkurt Mahallesi&#; ndeki otogar inşaatı geçtiğimiz aylarda sona ermişti. Son olarak çevre ve peyzaj düzenlemelerinin yapıldığı otogar alanında artık açılış için gün sayılıyor.

Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali

Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali

Merakla beklenen açılış öncesi ışıklandırmaların yapılacağı bilgisi öğrenilirken henüz terminalde bulunan iş yerlerinin ihalesi yapılmadı. Giriş ve çıkıştaki asfaltlar ile kavşakların yeşillendirilme çalışmaları ise sona erdi. Son yapılan çalışmalar ile artık terminal hizmete hazır duruma gelmesine karşın açılış konusunda henüz net bir tarih yok. İşyerlerinin ihalesinin tamamlanması ve terminaldeki küçük pürüzlerin halledilmesi ile terminalin en erken Eylül tarihlerinde açılması süpriz olur.

burdur belediyesi sehirlerarasi terminali

türk porno

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası