ramada otel güre telefon / Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa Telefon Numaraları ve İletişim Bilgileri - seafoodplus.info

Ramada Otel Güre Telefon

ramada otel güre telefon

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa

5 yıldız kalitesiyle hizmet veren Ramada Kazdağları, termal ve SPA özelliğiyle uluslararası turizm otoritelerince ‘Yeşil Anahtar’ da dahil birçok ödüle layık görülmüş bir otel. Tesisin 2 km mesafedeki Güre sahilinde yaz günlerinin keyfini çıkarabileceğiniz özel bir plajı da var. Hem dağ hem deniz havasıyla harmanlanan tesisin 20’si süit toplam odasının her birinde bol konfor bulabiliyor, bol oksijen soluyabiliyorsunuz. Her alanında ücretsiz internet hizmeti sunan otel, tekerlekli sandalye kullanan misafirleri içinde uygun şartlarda ve rahat bir konaklama sunuyor.

Ramada Kazdağları yaz sezonunda ‘tam pansiyon plus’, diğer zamanlarda da ‘açık büfe - yarım pansiyon plus’ hizmet veriyor. Sabah kahvaltı sunumlarında sebze ve meyvelerini bahçeden, yumurtalarını ise kendi kümeslerinden toplayan otelde kullanılan zeytinyağları da kendi üretimleri. A’La Carte ve açık büfe restoranlarında Ege mutfağının en güzel sunumlarıyla karşılaşacağınız otelin pastanesinde de zengin tatlılar ve dağlardan toplardan otlarla yapılan farklı aromalı çaylar tadabiliyorsunuz. Otelin Güre’nin şifalı termal sularıyla yenilenip tazelenebileceğiniz, masaj ve hamamıyla dinlenebileceğiniz SPA’sı hem bayanlara özel, hem de karma olarak hizmet veriyor. Termal havuzu, şelaleli botanik bahçesi, pencereli hamamı - saunası, kar çeşmesi, tuz odası, macera duşu ve manzaralı masaj odalarıyla tam bir terapi merkezi olan SPA metrekare büyüklüğünde olup, dilerseniz deniz manzaralı VİP hizmet de alabiliyorsunuz.

Ramada Kazdağları Edremit’in merkezine 7, Körfez Havalimanı’na 12 km mesafede. Tesiste konaklarken Tahtakuşlar Etnografya Galerisi, Astyra Antik Kenti gibi keyif veren rotaları gezebiliyor, doğa yürüyüşleri yapabiliyorsunuz.

Otel Bilgileri

Tahtakuşlar Etnografya Galerisi'dan kilometre mesafede yer alan Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa Edremit'da güneş terası, tenis kortu sunulmaktadır. Güre Sahili, Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa'a arabayla 5 dakikalık mesafededir.

Konum

Konaklama tesisi, Edremit şehir merkezinden 7 km, Edremit/Korfez havalimanından 12 km uzaklıkta bulunur. Kızılkeçili Köyü Anıt Ağacı'a Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa otelinden arabayla kolayca erişilebilir.

Odalar

Klimalı odalarda özel kasa, ütü ve ütü tahtası, çalışma masası vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi, bornozlar, banyo havluları mevcuttur. Tüm odalarda yastık seçeneği, nevresim bulunurken, bazı odalarda elektrikli su ısıtıcısı, çay/kahve makineleri bulunmaktadır.

Yemek ve İçecek

Açık büfe kahvaltı kafede sunulmaktadır. Konuklar lounge tarzı restoranda uluslararası yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Barda ferahlatıcı içeceklerden seçebilirsiniz.

Büfe kahvaltı satınalınabilir fiyatlarda servis edilir. 

Eğlence ve İş

Ayrıca, rahatlamak istediğinizde Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa otelinde buhar banyoları, masaj ile açık havuz bulursunuz. Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa spor sevenler için voleybol, dart dahil olmak üzere imkanlar sunar.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Kat sayısı:   4.  Oda sayısı:  

Eski isim: ramada resort by wyndham kazdaglari thermal and spa

Güre Çevresindeki En İyi Değerlendirilen Ramada Otelleri

Ramada, konuklarına güvenilir bir konaklama deneyimi sunan uluslararası bir otel markasıdır. Bu popüler marka, yüksek standartlarda hizmet sunar ve konuklarına ferah ve konforlu odalar sağlar. Ramada'nın benzersiz fırsatları arasında ücretsiz havaalanı transferleri, donanımlı spor salonları ve saunası bulunur. Ayrıca, lezzetli yemekler sunan restoran ve barları ile de tanınır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir