turk soy isimleri / Uluslararası İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri Sahiplerini Buldu – funduszeue.info

Turk Soy Isimleri

turk soy isimleri

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

  1. ^Dmitry Gordon (). Диалог длиною в жизнь: беседы с великими и знаменитыми. Izdatelʹskiĭ Dom "Skhili Dnipra".&#;
    Anne Nivat (). "Chapter Wing A. Entryway 9, Third Floor: Willy and Julia Tokarev". The View from the Vysotka: A Portrait of Russia Today Through One of Moscow's Most Famous Addresses. St. Martin's Press. ISBN&#; 10 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak &#;
  2. ^Aleksandr Kazakevich (27 Eylül ). "Вилли ТОКАРЕВ: "Когда тебя подгоняют, надо говорить "О'кей", и делать по-своему…"". 4 Temmuz tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak &#;
  3. ^abcdefRichard Stites, Revolutionary Dreams: Utopian Vision and Experimental Life in the Russian Revolution, p. 17 Haziran tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
  4. ^abcdefghijValeri Mokiyenko, Tatyana Nikitina "Толковый словарь языка Совдепии" ("Explanatory Dictionary of Sovdepiya"), Sankt-Peterburg, Фолио-Пресс, ,
  5. ^abcdefghijПетровский, Н. А. "Словарь русских личных имён", Moscow, АСТ, ,
  6. ^Скрипник, Л.Г., Дзятківська, Н.П. Власні імена людей. — Kiev, Naukova Dumka, ,
  7. ^Gumar Sattarov, "What Tatar Names Tell Us About?" (Гомђр Саттар-Мулилле. "Татар исемнђре ни сљйли?" - Kazan: "Rannur" Publishers, , pp.).
  8. ^Daniel Peris, Storming the Heavens: The Soviet League of the Militant Godless, p. 92 3 Haziran tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
  9. ^Мельников Виталий Вячеславович, Жизнь. Кино., , , p. 10 Ocak tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
  10. ^Елена Душечкина, "Мессианские тенденции в советской антропонимической практике х - х годов" 26 Aralık tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. ("Messianic Tendencies in Soviet Anthropinymic Practice of ss"), Toronto Slavic Quarterly (retrieved August 8, )

İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi ve İpekyolu Yayın Grubu tarafından düzenlenen programda Türk dünyasına hizmetlerinden dolayı birçok siyasetçi, iş adamı ve medya mensubuna ödül verildi.

İstanbul&#;da bir otelde düzenlenen etkinliğe Türkiye&#;den ve Türk dünyasından birçok siyasetçi, diplomatik misyon temsilcisi, iş adamı ve medya mensubu katıldı.

Törende bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu, Türksoy dergisinin çalışmalarını anlatan video izletildi. Daha sonra ödül takdimi başladı.

Yılın Devlet Adamı Ödülü&#;nü Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev adına Özbekistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shukhrat Aminov aldı.

Moldova Cumhuriyeti Gagauz Özerk Yeri Başkanı Irina Vlah da ülkesine ve Türk dünyasına hizmetlerinden ötürü ödüle layık görüldü.

Ödülünü alan Vlay, yaptığı konuşmada Gagauz halkı için 24 yıldır aralıksız çalıştığını belirterek, &#;Türkiye&#;nin Gagauz halkı için yaptığı iyilikleri asla unutmayacağız. Türkiye her zaman bize destek oldu. Birlikte varız ve güçlüyüz. Halkım adına teşekkür ediyorum.&#; ifadelerini kullandı.

Yılın Diplomatı Ödülü&#;nü alan Kazakistan&#;ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekulı da Türk dünyası için hizmet vermeyi sürdüreceğini ve ödülün kendisini bu konuda daha da motive ettiğini söyledi.

Ödül alan isimlerden TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da yıllarca Türk dünyasının gelişmesi ve ilişkilerin en iyiye doğru gitmesi için mücadele ettiğini dile getirerek, &#;Tüm hayatım boyunca hep vatan, bayrak dedik. Milletvekili olduğum dönemde her zaman Azerbaycan ile kardeşliğimizin artması için mücadele ettim. Bundan sonra da aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim.&#; diye konuştu.

Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan da Türk dünyasının sorunlarının medyada görünürlüğünü artırdığı ve uzun yıllardır bu alanda çalışmalar yürüttüğünden dolayı Türk Dünyası Hizmet Ödülü&#;ne layık görüldü.

Törende Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov&#;a da çalışmalarından ötürü ödül takdim edildi.

Ayrıca Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı ve Intercontinental İstanbul Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaeddin İsmihanoğlu&#;na Orta Asya&#;da Yılın İş Adamı, Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel&#;e Avrupa&#;da Yılın İş Adamı, Edelstaal Şirketler Grubu Başkanı Turgut Torunoğulları&#;na Yılın Turizm Yatırımcısı Ödülü verildi.

Uluslararası Bilim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Elçin İsgenderzade&#;ye ise akademik ve bilimsel çalışmalarından dolayı Türk Dünyası Hizmet Ödülü takdim edildi.

Sivil toplum alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Marmara Grubu Vakfı Başkanı Dr. Akkan Suver ve Evsen Vakfı Başkanı Dr. Ali Evsen de Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülünü kazandı.

Türkiye ve Kırgızistan arasındaki ilişkilerin artırılması ve güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalardan ötürü Beta Şirketler Grubu Başkanı Yusuf Uğur Türkiye Kırgızistan Dostluk Ödülü&#;ne, Lina Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Gıyas Halilov da Kırgızistan&#;da Yılın İş Adamı Ödülü&#;ne layık görüldü.

Azerbaycan Azad TV yapımcılarından Etibar Babayev, Beze Group Başkanı Bengü Bilik ve Prof. Dr Cengiz Güneş&#;e de Meslekte Yıl Onur Ödülü verildi.

Azerbaycan Hilal İçtimai Cemiyeti Başkanı Arzuman Abdülkerimov, Rusya Fedarasyonu Türkiye Diyalog Platformu Başkanı Ahmed Ahmedov da törende ödül aldı.

Törende, Kore gazisi Mustafa Şevket Tarı&#;ya da plaket verildi.

Mehmet Kara

 

funduszeue.info?fbclid=IwAR3wTmdcMqsf9KOvWNOKAJcYTgOUfa27mjrN65rOalHqsv8gt7yE7-hCpIs

 

kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası