eyüp park avm nasıl gidilir / SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR - METRO & OTOBÜS & UCUZ OTOPARK | Biz Evde Yokuz

Eyüp Park Avm Nasıl Gidilir

eyüp park avm nasıl gidilir

Eyüp Park AVM, nerede, Metro, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Eyüp Park AVM konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Eyüp Park AVM adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Eyüp Park AVM adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Eyüp Park AVM adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Eyüp Park AVM için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Veysel Karani - Akşemsettin; Maliye Blokları; Maliye Bloklari - Yesilpinar Yönü; Veysel Karani Camii - Alibeyköy Yönü.

OtobüsT39K47ET49ZMetro:M7Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: B

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Eyüp Park AVM için yol tarifi alın.

Eyüp Park AVM adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Eyüp konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Eyüp Park AVM için Metro, Otobüs ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Eyüp, İstanbul

Nerede, Ziyaret, Giriş ve Bilet Ücreti &#; İSTANBUL

Vialand Tema Park popüler eğlence üniteleri yanı sıra İstanbul&#;da nerede olduğu giriş ve bilet fiyatları gibi merak edilen soruların cevapları bu yazımızın devamında. 7 den 70&#;e ailecek eğlence imkanı sunan Tema Park hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dipnot: Eğer İstanbul&#;daki Eğlence Merkezlerini görmek isterseniz sizi şöyle alalım. Hazır buralara kadar gelmişken İstanbul&#;un keyfini sürmek isterseniz; İstanbul&#;daki gezilecek yerleriçin oluşturduğumuz listemize de bir göz atabilirsiniz.

Tema Park&#;dan Kısa Bir Video

Daha çok video gelmesi için lütfen Youtube Kanalımıza Abone olun. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Vialand Tema Park Hakkında Bilgiler

Otel, AVM, Eğlence parkı gibi pek çok alanda hizmet veren Vialand aslında daha önceden pek çoğumuzun hakkında bilgi sahibi olduğu bir yer. Eski adı İsfanbul olan bu yer sadece isim değişikliği ile artık Vialand olarak hizmet vermekte.

Ailece Eğlence Üniteleri

Ailecek eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlere kesinlikle burayı ziyaret etmelerini tavsiye ederiz.

1- Saray Salıncağı

40 kişilik kapasitesi ve 20 metre çapındaki dairesi ile Osmanlı Sarayı’nın bahçesinde heyecanı doruklara taşıyan bir salıncak.

2- Angry Birds Çılgın Yolculuk

Angry Birds: Çılgın yolculuk; vızıldayan arı sürüleri, şiddetli patlamalar, etkileyici özel efektler ve 3 boyutlu görüntülerle Vialand tema park aklınızı başınızdan alacak.

3- Sihirli Oda

Optik illüzyon sonucu köşelerin birinde duran bir insan, diğer köşedekinden 2 veya 3 kat daha büyük görünüyor. Bu teknikten birçok sinema filminde de yararlanıldı. En başta Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gandalf ve hobbitlerin iç sahne çekimlerinde.

4- Ice Age ( Buz devri )

Özel 4-D efektleri ile dolu bu yolculukta Scart’in, arkadaşları Manny, Diego ve özellikle Sid ile yolda geçirdiği maceraları ve çok sevdiği palamudunu yok eden eski bir zaman makinesi ile uğraşmasını kahkahalarla izleyeceksiniz.

5- Çılgın Nehir

9’ar kişilik botlarla asla unutulmayacak bir serüven, Çılgın Nehir’de.

6- Jet Ski

Şehrin orta yerinde asla unutamayacağınız bir jet ski deneyimini burada yaşamanız mümkün.

7- Kahraman İtfaiyeciler

Geleceğin itfaiyecileri ilk tatbikatlarını yapsın; bol bol da eğlensin diye Kahraman İtfaiyeciler için tasarlanan bir ünite.

8- Küçük Madenciler

Yüksek dozda güvenli, yeterli dozda heyecanlı bir tren: Küçük Madenciler.

9- Minik Kaşifler

Dünyanın tüm çocukları burada buluşuyor, hem görerek hem de gezerek dünya kültürlerini öğreniyor. metre uzunluğundaki kanallar, dünyanın her yerinden geçiyor.

King Kong

Hollywood’dan İstanbul’a uzanan bir yolculuk&#; Efsanevi King Kong ile yerden 15 metre yüksekte, (ebeveyn ile En az cm. üstü) çığlıklar ve kahkahalar karışıyor birbirine.

Planet

Yepyeni bir ünite Planet ile m2 büyüklüğünde dev küresel bir sinema ekranında eğlenceyi doruklarda yaşayacaksınız.

12 – Fatih’in Rüyası

“’e lütfen!” diyorsunuz ve Fatih’in Rüyası, sizi İstanbul’un fethedildiği güne geri götürüyor.

Çocuklara Eğlence Üniteleri

1- Zıp Zıp Kanguru

Zıplamanın en eğlenceli hali.

2- Atlı Karınca

Atlıkarınca, 82 kişilik kapasiteli, 15 metre çapında genişliğiyle kocaman, rengârenk ve çok eğlenceli.

3- Cesur Sürücüler

İlk araba sürme deneyimi asla unutulmaz. Hele bu kadar eğlenceli ise hiç unutulmaz. Kocaman bir parkur ve bir sürü oyuncak araba Cesur Sürücüler’de. Direksiyon ise bu kez çocukların elinde.

4- Çarpışan Araba

“Çarpışan arabalar her zaman eğlencelidir!”

5- Mini Kule

Vialand tema park içerisinde yüksekten korkmayan çocuklar için “Mini Kule” görev başında.

6- Neşeli Çiftlik

Mutlu tavukları, mutlu inekleri ve çiftlik hayatını gezip öğrenebilecekleri bir tren yolculuğu tüm çocukları bekliyor.

7- Heli Ride

İstanbul’un gökyüzüne uzanan bir helikopter yolculuğu ile muhteşem bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayacaksınız.

8- Ocean Ride

Sanal gerçeklik ile suların altında sizi bekleyen sürprizlere hazır olun.

Korkusuzca Eğlence Üniteleri

1- Nefeskesen

3 saniyede km’ye ulaşan hızıyla gerçek eğlenceye davet eden Nefeskesen’de, kendinizi rahat bırakın! Çığlık atmak serbest! Nefeskesen ünitesi saatte kişilik kapasitesiyle, sizinle…

2-

28 metre yukarıdan ve tersten Vialand nasıl mı görünüyor? Denemeden bilemezsiniz!

3- Viking

Sulu eğlenceleri seviyorsanız, dünyanın en popüler 4’üncü eğlence ünitesi Viking, favoriniz olacak. 15 metreden aşağıya, beklenmedik bir anda harika bir düşüş, adrenalin tavanda!

4- Adalet Kulesi

Eğer isterseniz, Adalet Kulesi’ndeki yerinizi alıp 50 metre yükseğe çıkmanın keyfini sürebilirsiniz.

Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti

Ziyaret saatleri: Hafta İçi: – &#; Hafta Sonu: –

Vialand Günlük Bilet Fiyatı (Kişi Başı): TL.

Vialand Tema Park Ulaşım Bilgileri

Adres: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi – Eyüp / İstanbul

Telefon:  85 63

Nasıl Gidilir?: TEM ve E-5 aksının tam ortasında yer alması nedeniyle her yönden ulaşımın kolaylıkla sağlandığı mükemmel bir konumda yer alıyor. Ziyaretçiler kişisel araçlarıyla bölgeye rahatlıkla ulaşabilecekleri gibi, şehrin çeşitli bölgelerinden belirlenen saatlerde kalkacak olan özel servis araçlarıyla da bölgeye ulaşım sağlayabilecekler.

Toplu Taşıma ile gelmek isteyenler ise; 36CE &#; 38M &#; 49G &#; C &#; 39D O &#; 39Y &#; 47 &#; 49T &#; 49Y &#; 49Z &#; 94Y &#; 99 &#; 99Y hat numaralı araçları kullanarak buraya çok rahatça ulaşabilirler.

Konum Bilgisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası