cukur mahallesi nerede / Çukur dizisi nerede çekiliyor? Çukur İstanbul'un hangi mahallesinde çekiliyor?

Cukur Mahallesi Nerede

cukur mahallesi nerede

Çukur Mahallesi nerede? Çukur dizisi nerede çekiliyor?

Çukur dizisi nerede çekiliyor? Show TV’nin sansasyon yaratan dizisi Çukur her Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizinin mekanları da merak ediliyor. Diziyi izleyenler, Çukur mahallesi nerede sorusunun da yanıtını merak ediyor. Dizide geçen Çukur Mahallesi, İstanbul’un en belalı mahallelerinden birisi olarak resmediliyor ve Çukur’un kontrolü için büyük bir savaş yaşanıyor. Gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozuldu ve savaş başladı. 

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir kitle oluşturan Çukur'un başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş rol alıyor.

Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan, önce dövmeleriyle dikkat çeken Çukur dizisinin çekildiği mahalle de merak uyandırmıştı.

Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor.

Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor.

Koçova Mahallesi diye bir mahalle bulunmuyor. Bu isim sadece dizide geçen ailenin soyadı olma özelliğini taşıyor.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ’DA ÇUKUR’A KATILDI

Bu sezonun en çok merak edilen dizilerinden, Ay Yapım imzalı “Çukur”un kadrosuna başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ dahil oldu. Üstündağ dizide “Koçovalı” ailesinin en büyük ağabeyi olan “Kahraman” karakterine hayat verecek.

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap’dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı “Tamam mıyız ?” adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.



DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda oyunculuk ödülü aldı.

Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği’ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa’da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa’da okudu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu’nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı. Orta metraj film olan “Torbacının Esrarı” adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi Amsterdam ve İstanbul’da tamamladı. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Karşı Cinsle Tanışma Sanatı” adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir.2014 yılında “Ulan İstanbul” dizisinde Karlos karakterini canlandırmaktadır. Erkan Kolçak Köstendil, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım’ın oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide oynamaktadır.

Ödülleri :

Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması – En iyi senaryo -En iyi görüntü – kısa film “Vakit”
Kral Midas Kısa Film Yarışması ‘En İyi Film-En İyi Yönetmen’ – kısa film “Vakit”
Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülü – AuT (Oyun)
17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü – (Aut – Sıfırnoktaiki)
47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödülü – kısa film “Vakit”

Tiyatro :

AuT (Oyun) – İkincikat tiyatrosu
Karşı Cinsle Tanışma Sanatı – Isparta “sanal cafe”

Filmleri :
2008 – Güz Sancısı
2009 – M.A.T (Dizi)
2009 – Mukadderat
Tarot
Inside The Door
Vakit
Torbacının Esrarı
Sakarya Fırat
2012 – Babalar ve Evlatları (Dizi)
2013 – Merhamet (Dizi)
2014 – İtirazım Var
2014 – Ulan İstanbul

ÖNER ERKAN

Genç oyuncu Öner Erkan 4 ocak 1980 tarihinde İzmirde doğmuştur. 15li yaşlardayken aldığı ilk eğitim olan tiyatro eğitimini almıştır. Ardından ise 9 eylül üniversitesi tiyatro bölümünü 2002 yılında bitirmiştir. Oyunculuk üzerine Bahçeşehir üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Genç oyuncu Öner Erkan‘ın ilk oyunculuk deneyimi Trt'de sunduğu bir çocuk programı olmuştur. 2002-2004 yıllarında İstanbul şehir tiyatrosunda dansçı olarak çalışmıştır.

2004 senesinde oyunculuk maksadıyla Oyun Atölyesine girmiştir. Ardından ise Bornova Bornova isimli filmindeki başarılı oyunculuğuyla Altın Portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır. Başarılı ve genç oyuncu Avrupa yakasında Fatoşun genç sevgilisini ardından İki aile dizisinde ise Ferit karakterini canlandırmıştır. Oynadığı filmler ise Organize işler,yedi kocalı hürmüz,son osmanlı yandım ali,kağıt,hırsız var gibi filmlerdir. Yalan dünya dizisinde canlandırdığı Bora karakteri ile de büyük kitlelerce tanınmıştır.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2002 yılında Kuzenlerim Murat
2003 yılında Gelin
2004 yılında Hırsız Var filminde
2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde
2006 yılında Son Osmanlı Yandım Alifilminde
2007 yılında Made in Europe filminde
2008 yılında Kağıt filminde
2009 yılında Kahve Bahane Yılmaz
2009 yılında Bornova Bornova filminde
2010 yılında 7 Kocalı Hürmüz filminde
2010 yılında Deli Saraylı Ayyar
2011 yılında Üsküdar'a Giderken Erdem
2012 yılında Yalan Dünya Bora
2014 yılında İtirazım Var Gökhan
2015 yılında Mutlu Ol Yeter

RIZA KOCAOĞLU

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 tarihinde İzmir Tepecik’de doğmuştur. Babası Göztepe’nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu’dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe’lidir. Oyuncu olan Gözde adında kız kardeşi var. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Şehir Tiyatroları’nda, BKM’de, Dot’ta çalıştı.Çağan Irmak’ın 2001 yılında yönettiği “Bana Şans Dile” adlı dizi film ile sinemaya başladı.

Ödülleri :
2001 – Şile Büyülü Fener Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü – Bana Şans Dile

Oynadığı Tiyatro Oyunları :
Vur/Yağmala/Yeniden
Kürklü Merkür
Hakimiyeti Milliye Aş Evi
Gelin ile Kaynana
Bizans Düştü

Filmleri Ve Dizileri :
2013 – Behzat Ç. Ankara Yanıyor
2012 – 2014 – Karadayı (Dizi)
2011 – 2012 – Kuzey Güney
2011 – Labirent
2011 – Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2010 – Kaybedenler Kulübü
2010 – Av Mevsimi
2010 – 2011 – Ezel (Dizi)
2010 – Elif
2009 – Başka Semtin Çocukları
2009 – Sonsuz
2009 – Elveda Rumeli
2008 – Sınıf (Dizi)
2007 – Emret Komutanım: Şah Mat
2006 – Kabuslar evi – Karanlıktan gelen
2005 – Organize İşler
2004 – Gece Yürüyüşü (Dizi)
2004 – Ruhun Duymaz (Dizi)
2001 – Yeni Hayat (Dizi)
2001 – Bana Şans Dile (Dizi)

NEBİL SAYIN

1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Nebil Sayın Ankara Üniversitesi Dtcf Tiyatro Bölümü Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisi ile gerçekleştiren Nebil Sayın daha sonra Suskunlar, İntikam, Aşk Emek Hayaller ve Hayat Yokuşu gibi bir çok projede yer almıştır. Günümüzde oyunculuk kariyerini Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan İçerde dizisi'nde Coşkun karakteri ile sürdürmektedir. Nebil Sayın aslen Mardin Savur'ludur.

KUBİLAY AKA

05 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren son derece sosyal bir çocukluk geçiren ve zaman içerisinde büyüdükçe yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aka, orta başarıda giden eğitim hayatı sonrasında da üniversite hayatına başlamaya hak kazandı. Lise hayatının ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü'nü kazanan ve zaman içerisinde buradan başarılı bir şekilde mezun olmayı başaran Kubilay Aka, zaman içerisinde kendisine oyuncu olmayı hedef edinmiş ve bu uğurda ilerleme yoluna gitmiştir.

Bu anlamda bireysel olarak girişim yapma yoluna da gitmiştir. Okulunun bitmesinin ardından kendisini oyunculuğa çok daha fazla yakın gören Kubilay Aka, bu anlamda yakışıklılığını da fırsat bilerek kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladıktan sonra sektör içerisinde yer almak adına girişimler yapmaya başlamıştır. Türkiye'nin 2016 yılında ekran başına kilitlenmesine neden olan ve ciddi anlamda izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Vatanım Sensin dizisi kadrosuna Ali Kemal rolü ile girmiş ve daha ilk deneyiminde adından çok ciddi bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştır. Dizinin ustalar ile dolu oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara ve Baki Davrak gibi isimler yer almıştır ve çok uzun süre reyting rekorları kırarak devam etmiştir.

Çukur Sokak hangi mahallede?

İçindekiler:

  1. Çukur Sokak hangi mahallede?
  2. Çukur dizisindeki ev nerede?
  3. Çukurun çekildiği yere nasıl gidilir?
  4. Çukurun kahvesi nerede?
  5. Kocova mahallesi nerede?
  6. Cukur neresi?
  7. Koçovalı ailesinin evi nerede?
  8. Koçova mahallesi nerede?
  9. Çukur Kahve hangi sokakta?
  10. Balat tam olarak nerede?
  11. Çukur kahvesi hangi sokakta?
  12. Çukur dizisinin kahvesi hangi sokakta?
  13. Koçova hangi ilde?
  14. Istanbulda Çukur diye bir semt var mi?
  15. Cukur Mahallesi gerçekte var mi?
  16. Çukur neresi?
  17. Alev alev hangi semtte çekiliyor?
  18. Cennet Mahallesi hangi semtte?
  19. Balat hangi tarafta?

Çukur Sokak hangi mahallede?

Çukurdizisi Tarihi Yarımada'da rengarenk evlerin bulunduğu Fener Balat'ta çekiliyor. Çukurdizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmaktadır. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Çukur dizisindeki ev nerede?

İstanbul'da çekilen diziye göre herkes Çukurdiye bir semt arasa da, bu yalnızca dizide kullanılan isimdir. Çukur, İstanbul'un Balat semtinde çekilmektedir. Koçovalıların evide İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat'ta çekilmektedir.

Çukurun çekildiği yere nasıl gidilir?

Balat, Fatih bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Çukur Balat adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 28, 36CE, 399B, 41Y, 44B, 48E, 55T, 90, 90B, 99, 99A.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1B, M2.

Çukurun kahvesi nerede?

Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor.

Kocova mahallesi nerede?

Çukur'daki merak uyandıran mahalleİstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor. Koçova Mahallesidiye bir mahallebulunmuyor.

Cukur neresi?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. İlk sezonun birinci ve ikinci bölümünde bazı sahnelerin çekimleri Fransa'nın başkenti Paris'te ve üçüncü sezonun bazı sahneleri Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilmiştir.

Koçovalı ailesinin evi nerede?

Koçovalılar'ın eviise Balat'ta bulunmamaktadır. Ev, Çekmeköy'de bulunan Reşadiye Dereyolu'ndadır. Bölgede birçok villa tipi evler bulunmaktadır. Dizinin diğer sahneleri ise Balat dışında Tarlabaşı girişinde çekilmektedir.

Koçova mahallesi nerede?

Çukur'daki merak uyandıran mahalleİstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor. Koçova Mahallesidiye bir mahallebulunmuyor.

Çukur Kahve hangi sokakta?

Dizide yer alan meşhur Çukur kahvesiBalat semtinin arka sokaklarında yer alıyor. Dostlar Kahvesiile birlikte Balat'ın arka sokaklarında dizide kullanılan Koçovalı Aş Evi ve Berber Muhittin'in dükkanını da bulunmaktadır.

Balat tam olarak nerede?

Balat, İstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç kıyısında Ayvansaray ile Fener arasında bir semttir. Anadolu Yakası'nda bulunan BalatOtantik Semt adı, Rumca saray anlamına gelen palation kelimesinden gelmektedir, surlardaki Blaherna Sarayı'na yakınlığından ötürü semt bu adla tanınmıştır.

Çukur kahvesi hangi sokakta?

Dizi, Ayvansaray Mahallesi'nde çekilmektedir. Dostlar Kahvesi, ÇukurAş Evi ve Berber Muhittin'in dükkanları ise Balat'ın arka sokaklarında kalmaktadır. Bu yerler artık, dizide kullanıldıkları adlarla daha kolay bulunmaktadır. Kahveninadres numarası 26'dır.

Çukur dizisinin kahvesi hangi sokakta?

Dizideyer alan meşhur Çukur kahvesiBalat semtinin arka sokaklarında yer alıyor. Dostlar Kahvesiile birlikte Balat'ın arka sokaklarında dizidekullanılan Koçovalı Aş Evi ve Berber Muhittin'in dükkanını da bulunmaktadır.

Koçova hangi ilde?

Koçovası, Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir mahalledir.

Istanbulda Çukur diye bir semt var mi?

İstanbul'daki tarihi Yarımada'da rengârenk evleriyle yerli ve yabancı turistlerin popüler gezi mekânlarından biri olan Fener Balat'ta artık 'Çukur' turizmi yaşanıyor. Show TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'a ev sahipliği yapan semt, dizinin hayranlarıyla dolup taşıyor.

Cukur Mahallesi gerçekte var mi?

Çukurdizisiyle ilgili en çok merak edilen; Çukuradıyla geçen mahalleile Koçovalıların sahibi oldukları kahvenin nerede olduğudur. Mahalle, Balat semtinde bulunuyor. Ancak gerçekteadı Çukurdeğildir. Dizi, Ayvansaray Mahallesi'nde çekilmektedir.

Çukur neresi?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. İlk sezonun birinci ve ikinci bölümünde bazı sahnelerin çekimleri Fransa'nın başkenti Paris'te ve üçüncü sezonun bazı sahneleri Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilmiştir.

Alev alev hangi semtte çekiliyor?

Alev Alevdizisinin ilk çekim yerleri arasında Büyükçekmece'deki Alkent 2000 mahallesi var. Ev sahneleri burada çekilmektedir. Alev Alevdizisinin tanıtım çekimleri İstanbul Şile'de bulunan meşhur Ağlayankaya plajında gerçekleşirken Beykoz ayakkabı fabrikasında dizi setleri için kurulan platoda da çekimler yapıldı.

Cennet Mahallesi hangi semtte?

Sokakları buram buram tarih kokan, rengârenk evleriyle içimizi ısıtan Fatih ilçesinin Balat semtinde çekilen Cennet Mahallesidizisi bu mahalledeyaşayan iki gencin birbirlerine olan aşklarını ve imkânsızlıklarını anlatıyor.

Balat hangi tarafta?

Balatİstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç kıyısında Ayvansaray ile Fener arasında bir semttir. Balatadı, Rumca saray anlamına gelen palation kelimesinden gelmektedir, surlardaki Blaherna Sarayı'na yakınlığından ötürü semt bu adla tanınmıştır.

Çukur dizisi nerede çekiliyor? Koçavalı Mahallesi İstanbul'un hangi semtinde?

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının dizilerinden olan Çukur, konusu kadar çekildiği yerler de ilgi görüyor. Ay yapım imzalı Sinan Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin Çukur mahallesi ya da Koçavalı Mahallesi olarak bilinen yerleri de izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Çukur mahallesi nerede? Çukur İstanbul'un hangi semtinde çekiliyor? İşte, o konu hakkında ayrıntılar.

KOÇAVALI MAHALLESİ NEREDE?

Show TV'de ekranlara gelen Çukur dizisi Fatih’in Balat semtinde çekiliyor. Diziye adını veren Koçova Mahallesi veya Çukur Mahallesi diye bir yer aslında yok. Tarlabaşı Bulvarı’nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Dizi setine mahalle sakinlerinin ve diziyi severek izleyenlerinde aşırı yoğun ilgi gösteriyor. Bu nedenle sette geniş güvenlik önlemleri alınıyor. 

Çukur Mahallesi Haritası

Çukur Mahallesi haritası 41.036945 enlem ve 28.977501 boylam konumunda gösterilmektedir.

Çukur Mahallesi Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı?

Çukur Mahallesi İstanbul ilinde yer almakta olup, Tarlabaşı semtinde bulunan Çukur Mahallesi Beyoğlu ilçesine bağlıdır.Çukur Mahallesi haritası konumu ise 41° 2' 13.0020'' Kuzey ve 28° 58' 39.0036'' Doğu gps koordinatlarıdır. Çukur Mahallesi bağlı olduğu Beyoğlu ilçe merkezine 0 kilometre mesafe uzaklıktadır. Çukur Mahallesi İstanbul şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 3 kilometredir.

FacebookTwitter

Çukur Mahallesi Haritası Yakınında Bulunan Yerler

Çukur Mahallesi çevresinde bulunan çeşitli yerler ve Çukur Mahallesi ile arasındaki mesafeler.

Yorumlar
kuzey kocovali22 Mayıs 2018 - 12:25

selamin aleyküm ben cukurdanim ve almanyadayim hamdolsun türk´üm ve almanya da oldugum icin cukuru arastiririm ve haritayi buldum hadi byby

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası