komik lakırdı / Kürtçe Lakırdi - Mehoye Din - Dailymotion Video

Komik Lakırdı

komik lakırdı

AK Parti Grup Toplantısı ve seçim kazanma sanatı...

Yeni dönemin ilk AK Parti Grup Toplantısı, "liderlik ve tam sahasiyaset dersi" niteliğindeydi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "seçimkazanma stratejisini" -anlamak isteyenler için- açık, seçik paylaştı. Siyasetin, "insanyönetme sanatına dair inceliklerindenkesintisiz hizmet esaslı kurgusuna,kadro yenilemenin gerekliliğindendeneyimli isimlerden istifade edilmesine" kadar pek çok ayrıntı, Erdoğan'ın konuşmasının satır aralarına yerleştirilmişti.
Oturumu yöneten AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin'in, siyasal manifesto içerikli başlangıç tespitleri dikkat çekici idi...
"... Recep Tayyip Erdoğan artıksadece bir şahsın ismi değildir. Tambağımsız Türkiye idealinin ve bu idealigerçekleştirecek politikaların şifresi,rumuzudur... Esas hedef Türkiye hilalininkırılmasıdır... Her seçimde olduğugibi aziz milletimiz, büyük bir siyasibasiret göstererek, bu yüzyılın Türkiyekarşıtı kampanyasını sona erdirmiştir..."
CHP, hakiki manada öz eleştiri yapmadan taht kavgası vere dursun Cumhurbaşkanımızın siyaset yapma biçimindeki sıralama ve mesajların adresi, iki ayrı eksen arasındaki farkı fark etmek için yeterliydi.
Erdoğan, AK Parti ve kendisine oy versin ya da vermesin, tercihini demokratik yollarla gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Uğradıkları hakaretlere rağmen iradelerine sahip çıkan depremzedelere şükranlarını iletti.
27. Yasama Dönemi ve önceki dönem milletvekillerinin emeklerini unutmadı, hayatını kaybeden siyasi dava arkadaşlarını ise rahmetle yâd etti.
Sonra, Genel Merkez birimlerinden başlamak üzere... Kadın ve Gençlik Kollarına, il, ilçe ve belde teşkilatlarına, kampanya ekibine, tüm adaylara, aday adaylarına, mahalle ve köy temsilcilerine, sandık müşahitlerine, oy kullanmak için kilometrelerce yol kat eden gurbetçilere aynı ayrı tebriklerini sundu.
Elbette... MHP Genel Başkanı DevletBahçeli ve ülkücülere ayrı bir başlık açtı. Ardından... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve milli görüşçülere, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve alperenlere, DSP Genel Başkanı ÖnderAksakal ile HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve arkadaşlarına, 28 Mayıs seçimi öncesinde destek açıklamasında bulunan Sinan Oğan'a isimlerini zikrederek "en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Özetle... Siyasetin bir takım oyunu olduğunu ve tabandan tavana emeğe saygı ile sürdürüldüğünü herkese bir kez daha gösterdi.
Ve nihayet... Samimi bir öz eleştiriye yönelmek yerine seçim yenilgisinin faturasını yine millete çıkarmaya çalışan CHP ve türevi muhalefete yüklendi. Son noktada ise siyaseten bitirici vuruşu yaptı: "... Sahne önündekilerdeğişse de perde gerisindekilerhep aynı kaldı. Şahısların değişmesiasla ve asla bir zihniyet değişimine yolaçmadı!"

***


BU VESİLEYLE BELİRTMEK GEREKİRSE...
AK Parti'de eski bakanlar, henüz yeni rollerine alışmaya çalışıyorlar gibi geldi bana. Bakan protokolü alışkanlığı sanırım bir süre daha devam edecek. Tabii siyasetin çekirdeğinden gelen önceki bakanlar, milletvekilliğinin ve Meclis'in hakkını vermeyi iyi biliyorlar. Teknisyen kimlikli eski bakanlar ise artık yasamanın asli parçası olduklarını idrak ederek birikimlerini TBMM'ye yansıtacaklardır.
Bu aşamada, Sn. Cumhurbaşkanımızın eski bakanları Meclis'te, Komisyon Başkanı olarak görevlendirmesinin ne kadar ustaca bir karar olduğu da fark ediliyor. Hem geçiş döneminin idaresi hem de sonrakiler için içtihat nitelikli örneklerin oluşması bu dönemi farklı kılacak.
Son bir not...
Numan Kurtulmuş ismi Meclis Başkanlığı'na çok yakıştı. Özellikle de siyasetin dilinin yeniden inşasına büyük katkısı olacaktır. Yeni Bakanlar ise... Medya ile ilişkilerde dikkatli ve mesafeli olmayı öncelemişler. Daha çok işleri ile ön plana çıkacak, sınırlı ve hedef odaklı beyanatlarıyla görünür olacaklar. Ne diyelim? Hayırlı olsun...

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası