dikmen çetesi / Ankara'da silahlı çatışma! Çete lideri hayatını kaybetti!

Dikmen Çetesi

dikmen çetesi

Vekilin &#;eteci şof&#;r&#;

Vekilin çeteci şoförü

Ankara’daki çete operasyonunda gözaltına alınan Ercan Kılıç DSP milletvekili Güler Aslan’ın şoförü çıktı. Zanlının üzerindeki cep telefonunun milletvekilin adına kayıtlı olduğu belirlendi

ANKARA Milliyet

Başkentteki yerel çetelere karşı mücadele başlayan Ankara polisinin operasyonunda yakalanan Ercan Kılıç’ın, DSP İzmir Milletvekili Güler Aslan’ın şoförü olduğu anlaşıldı.
Dikmen caddesi üzerindeki işyerleri, taksi durakları ve büyük marketlerden haraç aldığı saptanan çete üyelerini belirleyen polis, önceki gece 30 kişiyi gözaltına aldı. Sorguları ve kimlik tespitleri yapılan zanlılar arasında çetenin liderleri olan Battal İ., Adem Ö., Murat K. ve Tolga A.’nın yanısıra Ercan Kılıç adlı bir kişi de bulunuyor. Şimdiye kadar 16 işyeri sahibinin polise şikayetçi olduğu çete içinde yer alan Kılıç, ön sorgusunda kendisinin DSP İzmir Milletvekili Güler Aslan’ın şoförü olduğunu öne sürdü.

Üç ay süren takip
Üç ay süren gizli teknik takip sonrasında yakalanan çete üyeleri arasındaki Kılıç’ın kullandığı .. numaralı cep telefonunun ise yine Milletvekili Aslan adına kayıtlı olduğu belirlendi. Çetenin Dikmen’deki küçük esnafın yanısıra büyük market sahiplerinden de baskı ve şiddet uygulayıp haraç topladığı anlaşıldı. Çete yasası kapsamında sorgulanan ve DGM’nin yedi gün gözetim süresi verdiği çete üyelerinin Dikmen’deki faaliyetleri sırasında zaman zaman polisle çatışmaya girdiği kaydedildi.

‘Gizemliydi, zaten güven vermemişti’
GÜNSELİ ÖNAL Ankara
Kuaförünün ağabeyi olduğu için işe aldığı şoförü Ercan Kılıç "çete" suçlamasıyla yakalanan DSP İzmir Milletvekili Güler Aslan, "Gizemliydi. Güven vermemişti. 15 gün önce işe almıştım, ama yeni şoför arıyordum" dedi. Kılıç’a 15 günlük parasını vereceğini vurgulayan Aslan, Meclis’in B Blok kapısında görevli polisinin referansıyla yeni bir şoför işe aldığını belirtterek, "Bu sefer garantili" diye konuştu.
Şoförünün işe gelmediği cuma günü tutuklandığını, "Kocamın amcası hasta, İstanbul’a gitti" diye kendisine telefon eden eşinden öğrendiğini bildiren Aslan, şunları söyledi:
"Karısı tutuklandığını hemen belirtmedi. Beni üç kere aradı. İkincisinde de kocasının Sincan’a gittiği ifade etti. Mazeret bildirmek için arıyordu, ama dedikleri birbirini tutmuyordu, yalan söylüyordu. Üçüncü kez aradığında kocasının tutuklanıp götürüldüğünü açıkladı. Ama Allah var, benden bir şey istemedi. 'Polise telefon et’ bile demedi. Ne yaptığını, neden tutuklandığını bilmiyorum. Hakkında bir şey bilmiyordum."



GÜNCEL




















Uyuşturucu &#;etesi lideri polisle girdiği &#;atışma sonunda hayatını kaybetti

Ankara Dikmen’de polisle silahlı çatışmaya giren ve uyuşturucu çetesi lideri olduğu iddia edilen Bülent Aramaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, saat sıralarında Huzur Mahallesi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre polis ekipleri, mekan basma, tehdit ve şantaj suçlarından dolayı birkaç aydır teknik takibe aldığı ve uyuşturucu çetesi lideri olduğu öne sürülen Bülent Aramaz ile üç kişinin daha içerisinde bulunduğu 06 DT plakalı otomobil durdurdu. Kısa bir süre sonra araç içindekilerle polisler arasında silahlı çatışma başladı. Çatışmada, araç içerisindeki Elena G. (27), şüpheli Bülent Aramaz ve 3 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bülent Aramaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Öte yandan, diğer iki şüpheli ise yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri ile kaçan şüpheli arasında binaların arasında silahlı çatışma yaşandı. Şüpheliler, daha sonra izini kaybetti. Hava destekli operasyona özel harekat polisleri de katıldı. Özel hareket ekipleri, çevrede bulunan evlerde arama yaptı. Binaya giren Özel Harekat ‘koçbaşı’ ile kapıyı kırarak, evde herhangi bir zanlıya rastlamadı. Şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri mahalleyi abluka altına aldı. Çemberi genişleten ekiplere iki adet polis helikopteri havadan destek veriyor. Öte yandan zanlıların bulunduğu araçta yapılan aramada uzun namlulu silah bulunduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde çalışmalarını tamamlamasıyla otomobil olay yerinden kaldırıldı.

Haberin Devamı

ÇATIŞMA SONRASI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olayın yaşandığı an otomobil tamirciliği yapan iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera görüntülerine, silahlı çatışmanın başlamasıyla birlikte yaralanan şahıslara yardım etmek isteyen vatandaşların olay yerine koşuşturması yansıdı.
Şüphelilerin yakalanması için operasyon devam ediyor.

Kuzenlerden oluşan dehşet çetesi yakalandı

Kuzenlerden oluşan gasp çetesi, kaçırdıkları bir çifti eve kapatıp 4 gün tecavüz etti, yine kaçırdıkları kuyumcuyu soymaya kalktı.

Milliyet'in haberine göre, Ankara polisi, benzerlerine filmlerde rastlanacak vahşilikte gasp olayları gerçekleştiren ve 5 kuzenden oluşan bir çeteyi çökertti. Başkentte evine gittikleri eşcinsel bir anestezi teknisyenine tecavüz ederek parasını ve cep telefonunu, takip ettikleri kuyumcuyu ise kaçırarak parasını, dükkan anahtarını ve kredi kartlarını gaspeden zanlılar, Gaziantep’ten kaçırdıkları iki sevgiliye Şanlıurfa’da 4 gün  boyunca işkence ederek boş senet imzalattı. Sevgililerden S.G. isimli kadına 4 gün boyunca tecavüz eden zanlılardan 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine  gönderilirken, biri serbest bırakıldı.

Domuz bağıyla bağladılar

Alınan bilgiye göre, Ankara’daki bir hastanede anestezi teknisyeni olarak çalışan ve eşcinsel olan A.E. 29 Ocak’ta yolda gördüğü 5 kişiyle para karşılığında birlikte olmak için anlaştı.
Zanlıları evine götüren A.E. tecavüze   uğradı. Zanlılar A.E.’yi domuz bağıyla bağlayarak darp ettikten sonra evdeki 10 bin dolara   yakın parasını alarak kaçtı.

MOBESE kayıtları incelendi

Polis zanlıların izini sürerken, çete 3 gün sonra bir gasp olayı daha gerçekleştirdi. Zanlılar, Dikmen’de bir kuyumcuda çalışan N.A. isimli genci takip etti. N.A.’yı darp ederek bayıltan zanlılar, genç adamı domuz bağı ile bağlayarak ıssız bir araziye göntürdü.
Burada N.A.’ya işkence yapan zanlılar parasını, kredi kartlarını ve dükkan anahtarlarını gaspetti. N.A.’nın kulağının dibinde iki el ateş eden zanlılar olay yerdinden kaçtı. Ellerini çözmeyi başaran N.A. polise giderek olayı anlattı.

Kuzenlerden oluşuyor

Polis ekipleri bölgedeki MOBESE kameralarını inceledikten sonra 3 gün arayla gerçekleştirilen iki gasp olayının aynı kişilerce işlendiğini tespit etti. Zanlıların Şanlıurfa’da yaşayan ve hepsi birbiriyle kuzen olan Ahmet Doni, Mehmet Doni,  Mehmet Çelik, Mehmet Can ve İbrahim   Halil D. olduğu belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı. Ahmet Doni Ankara’da, diğer  4 zanlı ise Şanlıurfa’da yakalandı.
Yapılan aramalarda A.E. ve N.A.’ya ait kimlik ve kredi kartları, sahte kimlikler ile Gazintep’te yaşadığı belirlenen M.T.G. ve S.G. isimli kişilerin kimlikleri bulundu. Ayrıca M.T.G. ve S.G.’nin imzalarının bulunduğu 4 adet boş senet ile M.T.G.’ye ait bir otomobil ele geçirildi.

Suçlamaları kabul etmediler

Soruşturmayı derinleştiren polis, M.T.G. ve S.G.’nin sevgili olduğunu ve 4 Mart günü Gaziantep’te kaçırılıp gasp edilerek 4 gün boyunca alıkonulduklarını ve S.G.’ye ise tecavüz edildiği yönünde başvuru olduğunu belirledi. Ankara Emniyeti’ne getirilen zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Polis bunun üzerine, zanlılarla kurbanlarını yüzleştirdi. A.E., N.A., M.T.G. ve S.G. zanlıları teşhis etti. Zanlılardan Ahmet Doni, Mehmet Doni, Mehmet Çelik ve Mehmet Can tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İbrahim Halil D. ise serbest bırakıldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası