güvenç kurtar hangi takımlı / Güvenç Kurtar kimdir, hangi takımları çalıştırdı?

Güvenç Kurtar Hangi Takımlı

güvenç kurtar hangi takımlı

Melike Çelik A Spor ekranlarında sunucu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Başarılı isim hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Melike Çelik Kimdir?

Melike Çelik sunucu, spiker, moderatör. Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü&#;nden başarı ile mezun olmuştur. Daha sonra, Anadolu Üniversitesi&#;nde Medya ve İletişim önlisans eğitimini tamamlamıştır.

Edebiyat okuduğu dönemde yazılı basında editörlük yapmayı hedeflemiş, yine üniversite döneminde tiyatro ile ilgilenmiştir. Hem sahne, hem de editörlük yapmak isteyen güzel isim, iletişim bölümü&#;nde eğitim almıştır. Ardından senesinde BJK Tv bünyesinde spor dünyasına giriş yapmıştır.

Melike Çelik Nereli?

Melike Çelik İstanbul doğumludur.
Melike celik1

Melike Çelik Kaç Yaşında?

Melike Çelik 30 yaşındadır. Doğum tarihi 10 Mayıs , burcu ise boğa&#;dır.

Evlimi? Kısaca Hayatı, Kariyeri:

Güzel isim evlimi sorusu ile de merak konusudur, sorunun cevabı bekar&#;dır.

Günümüz itibariyle A Spor ekranlarında Son Sayfa isimli futbol programını sunmaya devam etmektedir. Serdar Sarıdağ, Güvenç Kurtar, Serhan Türk ve Serdar Kelleci de zaman zaman programda konuk olarak yer almaktadır.

Üniversite döneminde spikerlik kursuna gitmiş ardından bu işi yerinde öğrenmenin daha iyi olacağına inandığı için medya dünyasına giriş yapmıştır.

senesinde, BJK TV&#;de medya kariyerine başlamış, ardından Haber Global TV&#;de kariyerine devam etmiştir. yılının Temmuz ayında ise A Spor bünyesine dahil olmuştur.

A Spor ekranlarında 5 sene Mustafa Göksu Son Sayfa isimli programın moderatörlüğünü üstlenmiş ve Melike Çelik&#;e devretmiştir.

Sunuculuk kariyeri öncesinde, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi&#;nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır. Staj döneminde, Star TV kanalında çalışmış ve Büyük Risk isimli yarışma da soru editörlüğü yapmıştır. Beşiktaş TV&#;de 5 sene editör, spiker ve sunucu olarak çalışmıştır.
Melike celik7

Melike Çelik Boyu, Kilosu

Melike Çelik boyunda ve 54 kilodur.

Melike Çelik Hangi Takımlı?

Melike Çelik&#;in hangi takımı tutuyor sorusunun cevabı Beşiktaş&#;tır.

Resmi instagram hesabı @melikecelikofficial ve resmi twitter hesabı @melikecelik__ &#;tir.


KimNereli

Güvenç Kurtar kimdir? Güvenç Kurtar kaç yaşında, nerelidir? Güvenç Kurtar hangi takımları çalıştırmıştır?

Futbolculuk döneminde Beşiktaş, Altay, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor , Kocaelispor gibi köklü kulüplerin formasını giyen Güvenç Kurtar, sezonunda 2. Ligden 1. Lige yükselttiği Kocaelispor'un ertesi sene son haftalara kadar şampiyonluk yarışında kalmasını sağlayarak yapmıştır. Peki Güvenç Kurtar kimdir? Güvenç Kurtar kaç yaşında, nerelidir? Güvenç Kurtar hangi takımları çalıştırmıştır?

GÜVENÇ KURTAR KİMDİR?

Güvenç Kurtar 25 Temmuz yılında Uşak doğumlu, Türk eski futbolcu, teknik direktör.
Futbolcuyken Beşiktaş, Altay, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor , Kocaelispor ve Düzcespor'da oynamıştır. Kocaelispor'da Ceyhun Güray ve Mustafa Çapanoğlu gibi futbolcularla beraber Türkiye 2. Futbol Ligi sezonundan (şimdiki 1. Lig) 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp Süper Lig'e yükselmeyi başarmıştır. Ayrıca aynı sezon gol krallığı da yaşamıştır.

Teknik direktörlük kariyeri

Birçok Anadolu takımını çalıştırmış olan Güvenç Kurtar, sezonuna Bingölspor'da başlamış, sezon ortasında Denizlispor teknik direktörlüğüne geçmiştir. Güvenç Kurtar, Türk futbol dünyasında en büyük çıkışını sezonunda 2. Ligden 1. Lige yükselttiği Kocaelispor'un ertesi sene son haftalara kadar şampiyonluk yarışında kalmasını sağlayarak yapmıştır. Kocaelispor sezonunu 1. Lig 4.'sü olarak tamamlamış, aynı yıl Türkiye'yi UEFA kupasında temsil etmeye hak kazanmıştır .Teknik direktör olarak Diyarbakırspor kulübünden istifa etmiştir. sezonu için daha önce de çalıştırdığı 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. sezonunun başlarında alınan başarısız sonuçlardan ötürü 17 Ekim tarihinde görevinden istifa etmiştir.

10 Ocak tarihinde Adanaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 24 Mart tairihinde yönetim ile yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda görevinden ayrıldı. Adanaspor'da görev aldığı dönemde takımının başında çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Futbolcu başarıları

Türkiye 1. Lig: 1

(Kocaelispor ile.)

Teknik direktör başarıları

Türkiye 1. Lig: 1

(Kocaelispor ile.)

İkincilik (1): (Diyarbakırspor ile Süper Lig'e yükseldi.)

Güvenç KurtarGündemGüncelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası