san sebastian cheesecake memet özer / Pin on Sebastien cheesecake

San Sebastian Cheesecake Memet Özer

san sebastian cheesecake memet özer

SAN SEBASTIAN CHEESECAKE

San Sebastian Cheesecake

Cheesecake Tarifi

San Sebastian Cheesecake Tarifi

Bu nefis tarifi mutlaka deneyin diyorum..

Yanma derecesi,kıvamı ve içinin akışkanlığı ile damak çatlatan nefis bir tarif..

Diğer cheesecake tariflerime buradan bakabilirsiniz.

San Sebastian Cheesecake Malzemeleri

3 paket (1050 gr) Pınar Taze Peynir 

1.5 su bardağı toz şeker

480 ml krema

6 adet orta boy yumurta

Yarım çay kaşığı tuz

30 gr.un (1 tepeleme yemek kaşığı)

Çikolatalı Sos Malzemeleri

1 paket krema

200 gr.çikolata

San Sebastian Cheesecake Yapılışı

24 cm kelepçeli kek kalıbının içine fırın kağıdı yerleştirelim.

Kenarlarını yapıştıralım.(kalıbı hafif ıslatırsak yapışır)

3 paket taze peyniri,bir tutam tuzu ve toz şekeri bir kaba alalım.

Mikserle şeker eriyene dek çırpalım.

Bu aşamada fırını 200 dereceye alt üst fanlı ayarda ısıtmaya başlayalım.

Şeker eridiğinde mikseri bırakalım.

El çırpıcısını alalım,yumurtaları teker teker ekleyelim.

Her bir yumurtayı ekledikten sonra karışıma yedirelim.

Kremayı ekleyelim.

Tekrar çırpalım.

Son olarak unu eleyerek ekleyelim.

El çırpıcısı ile çırpalım,karışıma yedirelim.

Kalıba süzgeçten geçirerek dökelim.(içinde topak kalmasın)

Isınmış fırında (orta rafta) 35 dakika pişirelim.

Bu sürenin sonunda fırından çıkaralım.

Fırından çıkardığımızda sallanması gerekiyor.

Oda sıcaklığına gelene kadar tezgahta bekletelim.

Ardından buzdolabına alalım.

1 gün bekletelim.

Servisten 1-2 saat önce kremayı bir kaba döküp ocağa alalım.

Kaynama noktasına geldiğinde altını kapatıp,çikolataları kırıp,karıştıralım.

Kısa sürede çikolata eriyip sos kıvamına gelecektir.

Sos oda sıcaklığına gelince servis yapalım.

Afiyet olsun..

San Sebastian Cheesecake

Cheesecake Tarifi

San Sebastian Cheesecake Tarifi

GönderenArzu Göncü Hangül

Reviews Kukis

Zomato

Diğer pastanelere göre daha pahalı bir yer. Ancak her şey çok lezzetli. Pastadan bir çatal aldıktan sonra verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ettiğini göreceksiniz. Ayrıca personel de gayet ilgili, siparişiniz konusunda yardımcı oluyorlar.

Zomato

içeriye girer girmez güzel bir koku sarıyor sizi tatlı alanında çok iyi bence san sebastian çok başarılı

Zomato

Gidebileceğiniz en iyi yer ve bütçeye en uygun kaliteli mekan herkesin gitmesi ve bu lezzetlen faydalanması lazım

Zomato

İşletme sahipleri oyunu bitirmiş okeye dönüyorlar. Tatlı üstüne master yapmışlar. Özellikle san sebastian cheesecake reçeliyle beraber en iyi tatlısı ama dükkanda zaten kötü diyebileceğim birşey yok.

Zomato

İçeriye girdiğiniz anda aldığınız o koku bile her şeyi anlatacak eminim. Burada kötü bir şey yemeniz mümkün değil sık sık uğrarız ver her yediğimiz şey mi lezzetli olur şiddetle tavsiye ediyoruz çok kaliteli bir yer.

Zomato

Ne zamandır aklımızda olan fakat bir türlü yolumuzun düşmediği mekana sonunda yolumuz düştü öncelikle en sevdiğimiz mekanlar listesine isimlerini yazdırmayı başardıkları için kendilerini çok tebrik etmek isterim.Şunu belirtmeliyim ki burada tatlılar arasında seçim yapmakta zorlanmanızdan daha doğal bir durumun olduğunu düşünmüyorum.Biz ise tercihimizi Kukis spesiyal ve polka tatlılarından yana kullandık ikisininde tatları birbirinden güzeldi.Fiyatlar da pastaların kalitesiyle uyumluydu.Bir sonraki tatlarda görüşmek üzere

Zomato

Taaa Sarıyerlerden Acıbadem’in ve Üsküdar’ın merkezi olarak gördüğümüz Kukise yine yeniden kovid dinlemeden geldik . Uzun zamandır ailemizle buluşmamıştık 🤣 Her zamanki gibi misafirperverlik her zamanki gibi aile özeni yine aynı şekilde devam etti . Cuma günü öğleden sonra geldik . Mustafa Beyin bizlere ilgisi ikramı ve güzel muhabbeti tekrar gönlümüzü fethetti. Ayrıca Cihan bey de özeni ve ağırlaması ile aynı şekilde . Kasada bulunan arkadaş da hakeza . Yani bir ailenin her bir üyesi ancak bu kadar hoşgörülü olabilir . Bak yine misafirperverliğe giriş yapınca ürünlerin muazzamlığından bahsetmeyi bile unuttum . Brownie mükemmel suffle inanılmazdı . Her şey çok çok güzel . Teşekkürler Kukis. En yakında Avrupa Yakasına 😉

Zomato

Çalışanları çok kibar ve ilgili. Pastaları çok lezzetli!

Zomato

Her anlamıyla çok başarılı bir işletme, ürünlerinden servisine, personelin ilgisinden ikramlarına saymakla bitmeyecek olumlu tarafları olan haftada birden çok kez uğradığımız Kukis puanını sonuna kadar hakediyor. Yakın zamanda Bağdat caddesine açacakları yeni mağazaları ile caddeye farklı bir soluk getireceklerine eminim...

Zomato

Kahvaltı için gittik. Ve gerçekten çok beğendiğim kahvaltı ve pastane mekanlarından biri tavsiye ederim. Kahvaltı şahaneydi ve doğum günü için aldığımız pastada şahaneydi. Mekan güzel dekorasyon sıcak bir hava katmış. Kısaca güzel bir ortam.

Zomato

Pastaları nerdeyse her yeri sollayabilir bence. Hep taze hep güzel. Hele akışkan kurabiyelerini muhakkak tavsiye ederim. Tatlıya doyuran görüntüsü ve lezzeti ile aynı zamanda yemekleride güzel. Sunumlarıda şık her zaman çok yardımcı oluyorlar her gittiğimde tadımlık bişeyler ikram ediliyor eğer paket alıcaksam ve gülümsemeyle ayrılıyorum. Çaylar her daim taze geliyor. Tatlı seviyorsanız ve nerde yesem diyorsanız kesinlikle gitmelisiniz. Resimdeki akışkan çikolatalı pasta favorilerimde ilk sırada.

Zomato

Atıştırmalık poğaça ve kurabiyeler çok lezzetli. Yaş pastaları her zaman güzel ve taze. Hem iş yeri organizasyonlarımızda hem de nüşanımızda tercih ettik ve etmeye devam ediyoruz. Kesinlikle çok kaliteli ve lezzetli ürünlere sahipler

Zomato

Kahvaltısı bu kalitede bir yer için çok uygun ve gayet yeterli. Yemekleri tatlıları lezzetli. Her seferinde ayaklarımız bizi buraya götürüyor.

Zomato

Aldıkları ücretin karşılığını sonuna kadar veren bir işletme. Personelin ilgisi ve kibarlığı, tatlıların porsiyonu ve lezzeti çok iyi. Kesinlikle tekrar tekrar gidilecek bir yer. Çok sevdik.

Zomato

Pastalarına sarılıp yatabilirim o derece mükemmeller😍😍

Zomato

Hayatımda en memnun ayrıldığım mekan burası. Fotoğrafta görünen Budapeşte isimli tatlı acıbadem kekinden yapılmış ve içinde muhteşem kreması var. Tek kelimeyle harika. Giderken meşhur brownie’den de aldık o da aşırı güzel. Ayrıca uzaktan geldiğimizi öğrenince bize salep ve yolluk şeyler ikram eden abiye de burdan selamlar🎈

Zomato

ENG-Kukis Acıbadem is definitely one of the most popular pastry shops in Istanbul. The place where I constantly postpone my visit because of my sweet weakness justified me. It was the best Brownie I had in Turkey. Although it is heavy, it is very hard to find a balanced product that has not been dried and has good chocolate. I also tried the famous Puff Pastry and Banana Roll desserts. They were pretty good pastry products, though not as much as Brownie. Apart from all this, what makes Kukis such a famous and popular pastry shop is their service quality. The staff is kind, helpful and not afraid to show honour to customers. They discovered the golden rule of chandlering and do not hesitate to use it. 17TL / pcs.
.
TR-İstanbul’un en popüler pastanelerinden bir tanesi tartışmasız Kukis Acıbadem. Tatlı zafiyetim yüzünden sürekli ziyaretimi ötelediğim mekan beni haklı çıkardı. Türkiye’de yediğim en iyi Brownie Kukis’e ait. Kıvamı ağır olmasına rağmen kurutulmamış ve iyi çikolata kullanılmış dengeli bir ürün bulmak cidden çok zor. Meşhur Milföy ve Muzlu Rulo tatlılarını da denedim. Brownie kadar olmasa da oldukça iyi pastane ürünleriydi. Tüm bunların dışında, Kukis’i bu kadar meşhur ve sevilen bir pastane yapan şey hizmet kalitesi. Personel yardımsever, nazik ve ikram yapmaktan çekinmiyor. Esnaflığın altın kuralını keşfetmiş ve uygulamaktan çekinmiyorlar. 17TL/adet.

Zomato

Liseye giderken yolumun üstünde olmasından mu bilmem benim için hep ayrıydı. Tatlıları lezzetli. Hiçbir zaman standartlarının altına düştüklerini görmedim. Gönül rahatlığıyla gidilebilir ama açıkcası sırf tatlı yemek amacıyla gelmenize değecek kadar aşırı başarılı değil.

Zomato

Lezzetler çok iyi, fiyatlar uygun. Ancak aşırı popülerlikleri yüzünden mekan sürekli dolu, bu sebeple de çok gürültülü bir yer ve garsonlar da yavaş servis yapıyor. Yine de gidilir tadlar çok iyiydi çünkü

Zomato

Aldığı puanın hakkını sonuna kadar veren bir yer kesinlikle. Tatlıları, pastaları hepsi çok kaliteli ve lezzetli. Özellikle browniesi bugune kadar yediklerim arasında en iyilerden biri. Servis olarak da yaptıkları işin hakkını veriyorlar. Yolunuz düşerse mutlaka deneyin.

Zomato

Buraya aşığım daha fazla söyleyebileceğim bir şey yyok galiba, o kadar güzel ki her şeyi özellikle brownie ve cevizli cookileri mukemmel

Zomato

Kendisi İstanbul’un bi ucundan nerdeyse ayda bir Acıbadem’e gitmeme sebeptir! Burda yediğim pastaların daha iyisini hiçbir yerde yemedim, net! Özellikle Polka’sı ağız sulandırır, rüyalara girer, adı sayıklanır!

Zomato

3.5 den 4 veriyorum. Tatlılar güzeldi de 42 TL ye tart, 4.5 TL ye su mu olur ya.

Zomato

sebastian cheesecake'i denemelisiniz

Zomato

Kesinlikle denenmesi gereken tatlıları var. Güler yüzlü bir ekip çalışıyor. Brownie mutlaka denenmesi gereken tatlılar arasında 🙂

Zomato

Tatlılarına bayılıyorum. Özellikle brownie ve minik sufleleri çok güzel. Bunlar dışında diğer tatlılar da gayet başarılı ama biraz fazla tatlı. Burada insanın tatlıdan içi bayılabilir ama abartmadığınız sürece tatlı ihtiyacınızı birkaç günlüğüne bastırır.

Zomato

Milföy pastayı denedim, çok lezzetliydi. Servis de hızlıydı. Tek yorucu tarafı mekanın kalabalığı ama bu lezzetlere bu kalabalık normal tabi ki :)

Zomato

Budapeştenin meyve oranı azdı. Kokteyl beklentinin üstünde iyiydi. Kokteylin adı Richie richti. Servis ilgisi orta düzeydeydi.

Zomato

Lezzet konusunda üzerine tanımıyorum. Her şeyi birbirinden güzel ve lezzetli. Özellikle hafta sonları inanılmaz kalabalık oluyor

Zomato

Uzun süre kararsız kaldık. Polka ve budapesteyi öven çoktu merak ediyordum ama en son buna karar verdik. Tazeydi, kreması keki her şeyi cok guzeldi cok begendik. Cay tazeydi. Haftaici oldugundan biz yer bulduk ama sonra gelenler biraz sıkıntılı yer buldu boyle guzel bi mekanin daha fazla masaya ve alanı verimli kullanmaya ihtiyaci var. Her sey cok güzeldi. Teşekkürler.

Zomato

Genel olarak tatlılarla aram iyi olmamasına rağmen, burada gördüğüm tatlılar beni görsel olarak mest etti. Hafif tatlılar sevdiğim için denediğim 3 tatlı arasından en çok Red Veled’i sevdim. Bunu önerebilirim. Gayet güzel bir iç dizayna sahip bir mekan ve popüleritesi yüksek. Ayrıca yanyana 2 ayrı dükkanı var. Biri “bahçe” diye geçiyor ve o alanda sigara içilebiliyor. Ayrıca çaylarını çok beğendim, tazeydi ve lezzetliydi.

Zomato

Okulumun karşısında olduğundan mıdır bilmem ama kukisi hep çok sevmişimdir. Çalışanlar inanılmaz iyiler ve çok samimiler. Gittiğimde genelde minik çikolatalı cookie elime tutuştururlar hep, kışın ise salep ve minik poğaça:) Sabah gidiyorsanız çikolatalı kruvasan mutlaka deneyin, akşam üzeri San Sebastian Harika bi seçim olacaktır. Öğlen ise noddle:) . Tek kişiliklerin yanı sıra büyük pastalarıda çok güzel. Doğum günü pastalarını hep oradan aldık ve kötü bir şeyle hiç karşılaşmadık. Bu arada fiyatları çok uygun. Kukiste lezzetli olmayan hiçbir şey bulamazsınız. Acıbadem de kendini daima geliştiren ve fiyat performans açısından en iyilerden...

Zomato

KUKİS ACIBADEM :)
Uzun zaman oldu gideli ancak bu yorum yapmama engel değil. Gidecek olanlara lezzet önerisi yapmakk şahane bir duygu. Gelelim Kukis'in güzel taze tatlılarına.
Gayet taze olan pastaları tatlıları sanırım günlük olarak hazırlanıyor ki bukadar taze. Mekan çok kalabalık olabiliyor. Gittiğimizde hafta sonuydu ve sabahh kahvaltısı öğleden sonraya sarkmıştı. Ama gittiğimizde yer bulduk ve oturup güzel tatlılarından yedik. Fotoğraftaki çeşitler sadece bir kaçı. Gibip görmeli bu tadları denemeli :)

Zomato

Tatlılar tek kelimeyle muhteşem özellikle san sebastian cheesecake i oneririm

Zomato

Her gittiğimizde mutlaka bir şeyler ikram ediliyor, çalışanlar inanılmaz güleryüzlü ve ortam sıcacık. Pastaları konusunda hiçbir zaman hayalkırıklığına uğramadık, her zaman doğum günleri için pastalarımızı buradan alırız. Taptaze ve nefis. Kaliteye göre fiyatlar gayet makul. Özellikle suflemsi browniesini denemenizi öneririm müthiş bir lezzet.

Zomato

Bu kadar yüksek puanlı oluşu sebebiyle uzun zamandır merak ediyordum, hafta sonu gitme fırsatım oldu. Yediğim en güzel brownieydi ve tarttaki sos ağızda çok ferah bir tat bırakıyor. Mutlaka deneyin.
Yaş pastaların 70 80 lira gibi bir fiyatı var, oldukça uygun. 1 brownie, 1 tart ve 1 limon frozen için 49 lira ödedik.
Buranın tek sorunu çok kalabalık oluşu. Mekandaki bütün masalar 4 kişilik. İnsanlar 2 kişi gelip kocaman masada oturuyorlar. Masaları ayırırlarsa eğer yer sorununa bir nebze çözüm olabilir.

Zomato

Biz 3 kişi farklı pastalar seçtik. Seçmemiz çok uzun sürdü çünkü hepsi çok güzel görünüyordu. Tatlarına gelince gercekten Efsane, yediğim en güzel pastalardı. Her şey okadar kıvamındaydı ki eleştirebileceğimiz hiç bir şey yoktu. Çalışanlar çok ilgiliydi, biz cumartesi öğlen gittiğimiz için yer yoktu fakat beklemek istedik. Kalkan yere yeni gelen birisinin oturması ile hakkımızı yemeyip bekleyen vardı diyerek çalışanın bize yer vermesi bizi çok mutlu etti. Servis hızlı, ortam güzel, ve çalışanlar ilgili. İnsan başka ne isteyebilir ki? Fiyatlar da normal. Çok kafeleri, pastaneleri gezen bir insan olarak gerçekten şuan bende 1 numaradasınız. Başarılarınızın devamını dilerim :)

Zomato

Bütün tatlıları o kadar iyi ki! Özellikle çilekli milföy harikaydı. Bir sürü çeşit var kararsız kalmamak imkansız. Keşke şubelerini çoğaltsalar da bu lezzetlere daha sık ulaşabilsem.

Zomato

Konum olarak ters ve park sıkıntısı yaşasak da kurabiyeleri çok taze çayın yanında çok güzel eşlik ediyor fiyatları biraz yüksek

Zomato

Bence bu kadar güzel olup sadece anadolu yakasında olmamalı🙄 çok çok çeşit çok çok güzel keşke yakın olsa da hep gidebilsek.. polka şiddetle tavsiye eder milföy pastayı tek geçerim 😊

Zomato

Mahallemizin keyifli ve mekani..Sık sık giderim,ürünlerini lezzetli,calisan arkadaşları gayet hızli ve misafirperver buluyorum .Kahvaltı konusunda Acibadem Caddesi üzerinde rakibi yok. Bu yüzden haftasonu yer bulmak çok zor..(Keşke eskiden Sahan olan dükkani da ekleseniz..).Kahvalti menüsünde göz
doyuran ,ziyan olacak şeylere yer verilmiyor..Cay termosla geliyor ve bitmeden tazeleniyor..Ekmek tabaği zengin..Favorim pişi..Pastalara gelince her zaman alirim,hepsi çok güzeller..Bu lezzetleriniz ve ikramlariniz ile mahallemize keyif ve değer katmaya devam edin lütfen..

Zomato

Bu sabah arkadaşıma sürpriz yapmak için pasta almaya gittim. Acıbademden Güngören'e götürdüm pastayı. Paketi açtığımızda pasta dağılmıştı çok üzüldük. Tabi yolun uzunluğu ve benim taşımamdan kaynaklıdır muhtemelen. Ama pasta harikaydı yine de çektiğim yol eziyetine değdi. Teşekkürler Kukis

Zomato

Eskiden daha çok ilgi görürdük ikramlar verilirdi bu biraz üzse de tatlının güzelliğine diyecek yok ondan 5 puan veriyorum acıbadem kurabiyesine sarılı sütlü kremalı çilekli yabanmersinli bir kek yemişsiniz hissi yaratıyor ve bu hissi sevdim:))

Zomato

Pastalar o kadar güzel ki hangisini yesem diye dakikalarca düşündüm ve milföyde karar kıldım.Yediğim en güzel milföy pastalardan oldu tazeydi.Fiyatları orta diyebilirim.Servisten dolayı 1 puan kırdım.

Zomato

Pastalar güzel fakat çalışanlar kaba. Sipariş vermek istediğinizde garsonlar ya havaya baktığı için görmüyor yada görmezden geliyor. Son lokmayı ağzınıza attığınız anda tabağı hemen çekip alıyorlar.

Zomato

Pastalar çok güzel fiyatları gayet uygun mekan insanın için açıyor girince çok güzel görüntü var. Lavabolar tertemiz çok beğendim

Zomato

Pastalarını özellikle de acıbadem hamurlu meyveli rulo pastalarını çok seviyorum. Girmekten zevk aldığım dükkan. Hiç oturmadım, ama yolumu özellikle düşürüp çok sık pasta alıyorum.

Zomato

Tatlıları çok lezzetli ve porsiyonları yeterli olduğunu düşünüyorum. Çalışanlar güleryüzlü ve servis hızlı. Mekan güzel. Denemenizi tavsiye ederim

Zomato

Her şeyiyle mükemmel bir yer. İlk girişte hemen limonata ve poğaça ikram ediyorlar ve çok sıcak bir şekilde karşılıyorlar. Poğaçaları çok lezzetli ve taze. Pastalar çok lezzetli ve çikolatası ağır değil. İzmir bombası çok lezzetli, istanbulda yenebileceklerden en en iyisi. Kesinlikle çok nezih ve güzel bir mekan

Zomato

Tek kelimeyle aşık olduğum yer.her gittiğimde yediklerim yetmezmıs gibi evede alıyorum:) Tatlıları efsanee. Hizmet cok basarılı, lezzet cok iyi. Çalısanlar saygılı ve güler yüzlü. Fiyatlar gayet uygun. Daha ne olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.

Zomato

Ofiste her doğum günü kutlamasında Kukis'ten pasta sipariş ederiz ve bugüne kadar kendilerinden hiç şaşmadık. Neredeyse bütün pastalarını denedim, aralarında favorilerim: Mois, Red Velvet, Jakante ve Orman Meyveli. Teslimatı belirtilen sürede gerçekleştirme konusunda dikkat ediyorlar. Ek olarak mini poğaçaları da çok taze ve güzel oluyor. Şubesine gittiğinizde ise mutlaka ufak tefek ikramları olur. Browni'lerini de başarılı buldum, her ne kadar beyaz çikolata sevmesem de. Kesinlikle puanım 5!

Zomato

10 numara bir işletme pastalar çok leziz ve taze kullanılan malzemeler kaliteli. Çalışanlar çok ilgili kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Zomato

Kötü hiç bir eleştiri yapılamaz pastaları aşırı lezzetli çünkü. Şu ana kadar denediğim her pastasını keyifle yedim. Özellikle newyork spesiyalini çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Zomato

Harika bir işletme gerçekten o kadar ilgili ve nazikler ki servis hızları güleryüzleri ve ince ikramlarıda cabası aldıkları puanları hakediyorlar 👌🏻

Zomato

İşini en iyi şekilde yapan herkese saygım sonsuz ve bu işletmenin gerçekten yaptığı işi en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Malzemeler de kaliteden asla ödün vermiyor ve asla tadlar, ürünler aynı şekilde kalmıyor. Sürekli yenileniş içerisin de ve her zaman daha iyisini yapıyorlar.
Kukise her gittiğim de sipariş vereceğim zaman kafam da şöyle bir algı var; asla ya tadı kötüyse diye bi endişem yok. Zaten en güzelini yapmışlardır diye kafam rahat.

Zomato’da 4,9 puanı olmasına cok sevindim, gerçekten hakediyor.
Avrupa yakasında olmadıkları için çok çok üzgünüm

Zomato

Kukis 'in tatlilari pastalari inanilmaz lezzetlidir. Gidip cayiniz kahvenizin yanina vitrinden gore gore sectiginiz pastalari yemenin keyfini inanilmazdir. Fakat uyarmaliyim burayi bos bulabilmek gercekten zor, gidip birkac masanin kalkmasini bekleyebilirsiniz hazirlikli olun (kesinlikle deger) ☺️

Zomato

anadolu yakasındaki tek tercihim. her şey her zaman taze, personel ilgili, servis hızlı, lezzetler tartışılmaz. ve bunca kaliteye rağmen uygun fiyat politikası takdirlik. bozmamaları dileğiyle...

Zomato

I live in Romania and spend my summer vacations in Turkey, even if I’m realy far from kukis, I can’t leave Turkey without going there!! My favourite place❤️

Zomato

Göründüğü kadar tatlılarının lezzetli olmadığını düşünmekteyim ama ekmek konusunda çok başarılılar. İçinde ne olduğunu anlamadığım aşırı lezzetli sarı ekmekleri var. Favorim o diyebilirim.

Zomato

Çalışanlar ilgili ve saygılı, tatlılar lezzetli, lokasyonu güzel, arkadaşlarınla keyifli vakit geçirebileceğin güzel mekan. 
Otopark ne yazık ki mevcut değil.

Zomato

Çok başarılı bir işletme. Çalışanlar guleryüzlü ve hızlı. Tatlıları taze ve lezzetli. Sonunda aradığım San Sebastian cheesecake lezzetini burada buldum.

Zomato

Dört dörtlük diyebileceğim nadir mekanlardan. Mekanın duvarları özenle dizayn edilmiş; fotoğraf severler için şık bir arka plan sunuyor. Çalışanların müşterileriyle olan iletişimleri de oldukça kibar; bir ricada bulunduğunuzda ve ya bir problemle karşılaştığınızda anlayışla karşılayarak yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Tatlıları ise, göründüğü kadar lezzetli. Ben en son gittiğimde San Sebastien Cheesecake denedim, yanında sunulan soslarıyla oldukça lezzetli. Ama bu mekandaki favori lezzetim Brownie. Yumuşacık bir kıvamda ve kakao-fındık uyumuyla tek kelimeyle muhteşem. Daha önce farklı mekanlarda denedim ama buradaki kadar lezzetlisini tatmamıştım, henüz denemediyseniz tavsiye ederim. Ayrıca tatlıları kadar tuzlu kurabiye ve sunumlarıyla da iddialı ve başarılılar, tereddüt etmeden deneyebilirsiniz.👏👏

Zomato

Eğer yakınsanız kahvaltı için mükemmel bir noktasınız. Mutlaka deneyin, tek sıkıntı yer bulamamak olur. Tatlılarını deneme şansım olmadı, tartoletlerini denedim ortalama diyebilirim.

Zomato

Harika bir yer. Özellikle krem şantili ve çilekli pastasını kesinlikle denemelisiniz. Eğer acıbademe uğrarsanız buraya uğramadan geçmeyin derim.

Zomato

Düşünebildiğim tek eksisi kararsız biri olarak o kadar güzel pasta çeşidinin içinden hangisini alacağımı bilememem. Pastacı kremasının tadı, dokusu ve aftertaste'i mükemmel.

Zomato

Diyetteyim hangisinin kalorisi en az dedim ‘hepsinin’ dediler hatta üstüne çikolata sos koyunca tam bi şekeri gluteni kestim pastası oluyormuş😂
Gerçekten çok güzeldi !!!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası