gökhan yıkılkan / Gökhan Yıkılkan Filmleri - funduszeue.info

Gökhan Yıkılkan

gökhan yıkılkan

gökhan yıkılkan

  • komik bir adammış bu.

  • son dönemde televizyonda izleyip güldüğüm bir kaç adamdan biridir gökhan yıkılkan.

    daha öncesinde kendisini tanımışlığım yoktu ama gece geç bir saatte televizyonda denk geldim programına. (bkz: bi zahmet)

    tiplemeleri, ses tonu, doğaçlamaları ve "halk çocuğu" tavrıyla beni benden aldı gece gece. umarım yakın zamanda keşfedilir de daha güzel projelerde izleyebiliriz kendisini.

  • "mektup okutan amele" karakterini içeren şakası efsane olmuştur gözümde. tabi keklenen amcanın da bunda katkısı büyük.
    müthiş yetenekli şakacı diyelim kendisine.

    edit: otopark sakasi ve kaleye gecirme sakasinda insanlari azarlayip, korkutup, aleme rezil edip ustune para veren ''sakaci'' olmustur. bunun saka olmadigini, evde kendisine kufur ederek izledigimizi bilmesini isterim.
    he illa ''saka bu saka'' anlayisinda israrli ise bir gun karsilasmak isterim kendisiyle..

  • yaptığı şakalar sıklıkla "eşşek şakası" ayarında olan, eğlendirip güldürmekten ziyade sinir stres yaratan, lüzumsuz tv programcısı.

  • insan onurunu yerler altina alip sonra para vererek kurtardigini sanan zat. kanimca yolda cok dayak yer.

  • çok yetenekli adam. ileride adını sıkça duyacağız gibi. sonu şahan gökbakar'a benzemez inşallah. fakat şu şakası biraz fazla kaçmış sanki;

    funduszeue.info&#x;funduszeue.info

    link ölmüş;

    funduszeue.info?v=-rhx2algywa

  • en son yaptığı şaka ile metal müzik dinleyicilerine ayar vermiş aynı zamanda şakayı kakaya döndürmüştür.

  • bu adamın yaptığı zeka yoksunu şakanın videosunu facebook'ta izledikten sonra hala nasıl olup da trt'de program yapabildiğini anlamadığım adam. kovulmalı ve bir daha hiç bir kanalda iş bulamamalı. televizyonda bu tür sığlıklar yer almamalı.

    bir de bu şakayla ilgili haberi okuduktan sonra yaptığı cahilliğin hala fakında olmadığını gördüm. yazık adama

    bir dahaki sefere bu şakayı kavgadan kaçınan efendi insanlara değil, kendi canlandırdığı tipteki insanlara yapmasını öneririm, yerse tabii ama yemez.

    funduszeue.info&#x;ni kacirdi&kategoriid=5

  • yaptığı bir "şaka" yüzünden linç ediliyor şu günlerde. neymiş çocuğa psikoljik şiddet uygulamış. eşşek kadar adam yıkıldı bu şakadan sonra ha. hayatı kaydı. daha unutamıyor o dakikaları. ne yaptın be gökhan, bitirdin adamı yahu.

  • eşek kadar adam olduğu için bir yandan tokatlanıp bir yandan maymun edilmesini şaka olarak gören yazarlar peydahlamıştır.
    kaldı ki eşek kadar olan adam bence 16 yaş civarıdır.
    he eşek kadar olsa değişirdi tabi, telefonunu isteyip; vermemek için yalvarmasını yayınlamak şaka programı olurdu.
    kimliğine el koyardın, o eşek kadar olduğu için kavga etmeden senin suyuna gidip kimliği almaya çalışırdı. bu da normal.

    annesi, kardeşi, sevgilisi, arkadaşı onun otoparkçı bozuntusu karşısında binbir türlü aşağılanmasını görmüş ne yazar.
    dostum bu adam eşek kadar. gururuna sokayım o yüzden..

  • dk

    dk

    Bandırma Füze Kulübü () afişi
    Seni Bulacam Oğlum! () afişi
    Kırmızı Oda () afişi
    Hep Yek 3 () afişi
    Oflu Hoca Trakya'da () afişi
    Güvercin Hırsızları () afişi
    Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet () afişi
    Hep Yek 2 () afişi

    Hep Yek 2

    Bilinmiyor

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.