bornova pansiyon fiyatları / İzmir Bornova Günlük Kiralık Daire Fiyatları ve İlanları

Bornova Pansiyon Fiyatları

bornova pansiyon fiyatları

Bornova Otelleri Ara

Yamanlar Dağı’nın eteklerinde kurulan Bornova, üniversite kampüsü, gün içinde gençlerle dolup taşan kafeleri ve alışveriş merkezleriyle İzmir’in en canlı ilçelerinden biri. Bayraklı, Buca, Karşıyaka, Konak ve Kemalpaşa ile sınırları çevrilen ilçeye Fahrettin Altay ve Halkapınar gibi noktalardan metroyla ulaşabilirsiniz. İzmir’in Çanakkale, Aydın, Ankara ve İstanbul’la bağlantısını sağlayan yolların merkezinde bulunan ilçe aynı zamanda otogara da ev sahipliği yapıyor. Bu sayede şehirlerarası otobüsleri kullanarak İzmir’e geldiğinizde doğrudan Bornova’ya ulaşabilirsiniz.  

Osmanlı kaynaklarında daha çok ‘’ Birunabad’’ adıyla geçen ilçe o dönemlerde şehrin biraz dışında kalıyordu. Sonradan İzmir’in büyüyerek gelişmesiyle beraber Bornova az katlı villaları ve apartmanlarıyla İzmir’in göz bebeği sayılan yerleşimlerden biri haline geldi. Yine Osmanlı döneminde Bornova’daki bahçelerde tütün ve sebze gibi ürünler yetiştiriliyor, şehrin diğer ilçelerinde satılıyordu. Demiryolu hattının buraya kadar uzatılması, ilçenin kaderini değiştiren başlıca gelişmelerden biri oldu. Özellikle İngiliz kökenli yabancı yerleşimciler konaklarını Bornova’da inşa ettirmiş, ilçenin her alanda gelişerek güzelleşmesine büyük katkı sağlamışlardı.

Günümüzde yerleşik nüfusu bine yaklaşan Bornova, neredeyse her hafta düzenlenen konserleri, sahne gösterileri ve festivalleriyle İzmir’in hayli canlı noktalarından. İlçede bulunan hastane ve üniversite ise bölgeyi İzmir halkı için olduğu gibi yerli ve yabancı turistler için de cazip hale getiriyor. Bornova’da özellikle eski konakların içerisinde hizmet veren mekanlar hayli popüler. Yaz akşamlarında kafeye dönüştürülen konakların bahçesinde oturarak keyifle İzmir’e özgü lezzetleri tadabilirsiniz. Bornova ve çevresindeki İzmir otelleri, şehrin ulaşım araçlarına oldukça yakın. Adnan Menderes Havalimanı’na indikten sonra İZBAN ve metro hatlarıyla otelinize ulaşabilirsiniz.

Bornova Metro İstasyonu civarındaki en iyi 11 otel

Seçtiğimiz en iyi tesisler

Önce en düşük fiyat

En yakın

En yüksek puanlı

İzmir Şehir Merkezi, Bornova Metro İstasyonu - Haritada görüntüle
  1. Havaalanı transferi
  2. Vale park hizmeti
  3. Servis aracı
  4. Her odada ücretsiz Wi-Fi
  5. Fitness merkezi
  6. 24 saat resepsiyon
  7. Hızlı giriş/çıkış
  8. Bavul emaneti

"Hotel is really amazing and everything was perfect with the amount they are charging."

Gecelik ortalama fiyat

$

Adalet, Bornova Metro İstasyonu - Haritada görüntüle
  1. Vale park hizmeti
  2. Evcil hayvanlar kabul edilir
  3. Her odada ücretsiz Wi-Fi
  4. 24 saat resepsiyon
  5. Hızlı giriş/çıkış
  6. Bavul emaneti
  7. Fitness merkezi
  8. Bar

"I loved the view."

Gecelik ortalama fiyat

$

Kazımdirik, Bornova Metro İstasyonu - Haritada görüntüle
  1. Vale park hizmeti
  2. Her odada ücretsiz Wi-Fi
  3. 24 saat resepsiyon
  4. Bavul emaneti
  5. ATM
  6. Çamaşır yıkama hizmeti
  7. Oda servisi
  8. Emanet kasası

"The MOM hotel has a very strategic location right next to Izmir Bus station."

Gecelik ortalama fiyat

62 $

İzmir Şehir Merkezi, Bornova Metro İstasyonu - Haritada görüntüle
  1. Havaalanı transferi
  2. Vale park hizmeti
  3. Servis aracı
  4. Her odada ücretsiz Wi-Fi
  5. Fitness merkezi
  6. 24 saat resepsiyon
  7. Hızlı giriş/çıkış
  8. Bavul emaneti

"Hotel is really amazing and everything was perfect with the amount they are charging."

Gecelik ortalama fiyat

$


Bornova Metro İstasyonu Önemli Yerleri


Bornova Metro İstasyonu hakkında daha fazla bilgi

Bornova Metro İstasyonu, İzmir şehrinde bulunan mükemmel yerlerden sadece bir tanesidir. seafoodplus.info birçoğu Tren, Metro ve Otobüs Durakları yakınında bulunan otellerde en uygun fiyatları sunmakta. Bornova Metro İstasyonu yakınında lüks otellerden uygun fiyatlı misafirhanelere kadar birçok farklı tercih arasından seçim yapabilirsiniz.

seafoodplus.info'u kullanarak Bornova Metro İstasyonu çevresindeki otellerde yer ayırtmak hızlı ve kolay. Gelişmiş arama seçenekleri ve İzmir şehrindeki detaylı otel bilgileri uygun otelleri bulurken büyük kolaylık sağlıyor. Gelişmiş arama kriterleri ve birçok bilgiyi barındıran otel sayfaları sayesinde İzmir otellerinde yer ayırtmak çok kolay. seafoodplus.info, Bornova Metro İstasyonu gibi ünlü yerlerin yakınında yer ayırtan milyon yolcunun güvenini taşıyor.



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir