denizli dazkırı / Dazkırı Belediyesi Resmi Web Sitesi

Denizli Dazkırı

denizli dazkırı

kaynağı değiştir]

İlçenin iki havalimanına yakınlığı bulunmaktadır. 20&#;km mesafede bulunan Denizli Çardak Havalimanı ile 60&#;km uzaklıktaki Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Havalimanı ilçeye hava yolu ulaşımı sağlamaktadır.

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

Denizli - Dazkırı Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kaptan şoför ile sohbet edin. Genellikle varış noktanız hakkında çok şey bilirler. Hatta Denizli - Dazkırı arasında otobüsün hangi tarafında daha iyi manzara olacağı konusunda öneride bulunabilirler!

Kilometrelerce güzel doğal manzaralarıyla, etkileyici insan yapımı görüntüleriyle Denizli - Dazkırı otobüs seferinde görsel bir terapi içinde olacaksınız.

Diğer ulaşım araçlarıyla karşılaştırılınca otobüs en az karbon ayak izi oluşturandır. Denizli - Dazkırı otobüslerinin uçakla seyahatte görmenizin imkansız olduğu manzaralar keşfetmenize olanak sağlayacağından bahsetmiyoruz bile.

Kişiselleştirilmiş otobüs seyahati müzik listesi oluşturarak kendi gerçek müzik puanınızı oluşturun: Denizli - Dazkırı otobüs yolculuğunuz için mükemmel arkadaş.

Biliyor muydunuz?

Her gün sadece ABD'de ortalama şehirlerarası otobüs seferi yapıldığını biliyor muydunuz? Günlük otobüs sefer sayısı üst üste 9 yıldır şaşırtıcı şekilde büyümeye devam etmektedir!

Almanya'da bazı otobüs firmalarının yolcularına gittikleri yere göre düşük maliyetli atıştırmalıklar ve bölgesel bira teklif ettiklerini biliyor muydunuz? Şerefe!

Dünyanın en uzun kariyerli otobüs kaptanı km fazla yol katetti ve bir Dünya Rekoru sahibi oldu.

Son Dakika Dazkırı Haberleri

  • Afyonkarahisar'da Gül Tadında Foto SafariAfyonkarahisar'da Gül Tadında Foto Safari

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde Zafer Kalkınma Ajansının koordinasyonu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TGA) destekleriyle gül tarlalarında foto safari etkinliği gerçekleştirildi. Sosyal medya fenomenleri ve fotoğraf meraklılarının katıldığı etkinlik, Darıcılar köyünde bulunan gül vadisinde düzenlendi. Darıcılar köyü muhtarı Mevlüt Kan, fotoğraf sanatçılarına ve Zafer Kalkınma Ajansına teşekkür etti ve yağlık gül üretiminin hem tarımsal anlamda hem de ekonomiye katkısı anlamında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

  • Haz Çamurda kaybolan araçtan cansız bedeni çıkan yaşlı adam toprağa verildiÇamurda kaybolan araçtan cansız bedeni çıkan yaşlı adam toprağa verildi

    Denizli-Afyonkarahisar karayolunda sel ve çamurun yuttuğu otomobilde eşiyle birlikte mahsur kalan ve olay yerinde hayatını kaybeden sürücü son yolculuğuna uğurlandı.

  • Haz Afyonkarahisar'da Heyelan Felaketi: Bir Kişi Hayatını KaybettiAfyonkarahisar'da Heyelan Felaketi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Afyonkarahisar'da meydana gelen heyelan felaketinde bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Temizlik çalışmaları devam ederken, bölgedeki toprak yarıkları ve yıkılan demir bariyerler felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Heyelanın izlerini silmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.

  • Haz Afyonkarahisar'da Heyelan Felaketi: 1 Ölü, 1 YaralıAfyonkarahisar'da Heyelan Felaketi: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Afyonkarahisar-Denizli karayolu Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyünde meydana gelen heyelan felaketinde 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Temizlik çalışmaları devam ederken, bölgedeki toprak yarıkları ve yıkılan demir bariyerler felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Yolun trafiğe açılması için ekipler yoğun çaba harcadı.

  • Haz Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyorAfyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor

    Dazkırı ilçesinde yaşanan sağanak sonrası oluşan heyelan nedeniyle Afyonkarahisar-Denizli kara yolunun tek şeridi kapanmıştı. Çalışmalar sonucu toprak altında kalan otomobiller kaldırıldı ancak kara yolunun tamamen açılması için çalışmalar devam ediyor. Trafik akışı tek şeritten sağlanıyor. Olayda 1 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi yaralanmıştı.

  • Haz Heyelanda hayatını kaybeden Nevzat Emer'in cenazesi Denizli'de toprağa verildiHeyelanda hayatını kaybeden Nevzat Emer'in cenazesi Denizli'de toprağa verildi

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalan otomobilde hayatını kaybeden Nevzat Emer'in cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Merkezefendi ilçesindeki Gümüşler Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verilen Emer'in yakınları törende gözyaşı döktü. Heyelanda yaralanan eşi Züliye Emer'in ise tedavisi sürüyor ve durumu iyi.

  • Haz Çamurda kaybolan araçtan cansız bedeni çıkan yaşlı adam toprağa verildiÇamurda kaybolan araçtan cansız bedeni çıkan yaşlı adam toprağa verildi

    Denizli-Afyonkarahisar karayolunda sel ve çamurun yuttuğu otomobilde eşiyle birlikte mahsur kalan ve hayatını kaybeden sürücü son yolculuğuna uğurlandı. Olayda heyelana yakalanan araçlardan birinde sıkışan sürücü Nevzat Emer hayatını kaybederken, eşi yaralandı. Emer'in cansız bedeni toprağa verildi.

  • Haz Selin dağlardan getirdiği çamur 2 aracı böyle yuttu! Şoför oracıkta can verdiSelin dağlardan getirdiği çamur 2 aracı böyle yuttu! Şoför oracıkta can verdi

    Denizli-Afyonkarahisar karayolunda 4 kişinin bulunduğu iki aracı yutan sel ve çamurun gelme anına ulaşıldı. Görüntülerde süratle gelen selin bir aracı tamamen kapladığı diğerini ise etrafını doldurduğu anlar yer aldı.

  • Haz Denizli-Afyonkarahisar karayolunda sel felaketi: 1 ölü, 1 yaralıDenizli-Afyonkarahisar karayolunda sel felaketi: 1 ölü, 1 yaralı

    Denizli-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen sel felaketinde 4 kişinin bulunduğu iki araç sular altında kaldı. Görüntülerde süratle gelen selin bir aracı tamamen kapladığı diğerini ise etrafını doldurduğu anlar yer aldı. Olayda heyelana yakalanan 4 kişiden biri hayatını kaybederken, bir diğeri yaralandı. Selin geldiği anlar bir tır sürücüsünün kamerasına yansıdı ve felaketin boyutu gözler önüne serildi.

  • Haz Heyelanın yuttuğu araçlarda 1 ölü, 1 yaralıHeyelanın yuttuğu araçlarda 1 ölü, 1 yaralı

    Afyonkarahisar-Denizli karayolunun Sarıkavak mevkiinde selin getirdiği çamurun yuttuğu 2 araçtan birinde mahsur kalan yaşlı adam öldü, eşi yaralandı. Heyelana yakalanan 2 araç içindeki 4 kişiden sürücü ve arkadaşı kurtulurken, diğer araçta bulunan Nevzat Emer hayatını kaybetti. Yaralı eşi hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından her iki yönde de trafiğin kapatılmasıyla uzun araç kuyrukları oluştu.

  • Haz Sel felaketinde toprak altında kalan araçtan sağ kurtulan şahıs dehşet anlarını anlattıSel felaketinde toprak altında kalan araçtan sağ kurtulan şahıs dehşet anlarını anlattı

    Afyonkarahisar-Denizli karayolunun Sarıkavak mevkiinde selin getirdiği çamurun yuttuğu araçtan son anda kurtulan Mehmet Seçkin, dehşet anlarını anlattı. Olayda heyelana yakalanan 2 araç içindeki 4 kişiden biri hayatını kaybederken, diğerleri yaralandı. Sağ kurtulan Seçkin, 'Uzaktan diğer aracın battığını gördük ve maalesef müdahale edemedik' dedi. Sel felaketi nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda saatlerce bekleyen sürücüler ise yolun açılmasını bekliyor.

  • Haz Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan: 1 ölü, 1 yaralıAfyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan: 1 ölü, 1 yaralı

    Dazkırı'da etkili olan sağanak nedeniyle Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan meydana geldi. İki araç toprak altında kaldı, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Karayolunun kapanan tek şeridinin açılması için ekiplerin çalışması sürüyor. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, aşırı yağışların toprak kaymasına neden olduğunu belirtti ve diğer vatandaşların sağ salim kurtarılmış olmasının bir teselli olduğunu söyledi.

  • Haz Selin getirdiği çamur araçları yuttu: 1 ölü, 1 yaralıSelin getirdiği çamur araçları yuttu: 1 ölü, 1 yaralı

    Afyonkarahisar-Denizli karayolunda yaşanan sel baskını sonrası oluşan heyelanda toprak altında kalan 2 aracı çıkarmak için başlatılan çalışma devam ediyor. Baskının ardından köyün tepelerinden karayoluna toprak kayması oldu. Selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan 2 aracı adeta yuttu. Sel ve toprak kayması nedeniyle Denizli'nin Çardak ilçesi ile Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan yol tamamen araç trafiğine kapandı. Her iki yöne de kilometrelerde araç kuyruğunun oluştuğu bölgede, ekipler tarafından arama kurtarma çalışması devam ederken, araçlardan birinde ismi öğrenilemeyen erkek bir şahıs hayatını kaybederken, kadın bir şahıs ise yaralandı. Kurtarma ekiplerini bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

  • Haz Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan: 1 ölü, 1 yaralıAfyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan: 1 ölü, 1 yaralı

    Dazkırı'da öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle Afyonkarahisar-Denizli kara yolunun Devrent mevkisinde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kara yolundan geçen 2 araç toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Toprak altında kalan araçlarda 1 kişinin cesedine ulaşıldı, 1 kişi de yaralı çıkarıldı. Öte yandan, kara yolunun heyelanın meydana geldiği şeridi ulaşıma kapandı.

  • Haz Denizli'de selin getirdiği çamur araçları yuttuDenizli'de selin getirdiği çamur araçları yuttu

    Denizli-Afyonkarahisar karayolunda selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan araçları yuttu. İlk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği bölgede, arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Sel ve toprak kayması nedeniyle Denizli'nin Çardak ilçesi ile Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan yol tamamen trafiğe kapandı. Her iki yöne de kilometrelerde araç kuyruğunun oluştuğu bölgede, ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı. İlk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, çamura gömülü halede bulunan araçların kurtarılması için zamana karşı mücadele veriliyor.

  • Haz Selin getirdiği çamur aracı yuttuSelin getirdiği çamur aracı yuttu

    Selin getirdiği çamur aracı yuttu Denizli-Afyonkarahisar karayolunda selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan araçları yuttu.

  • Haz Bolvadin'de Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 2 YaralıBolvadin'de Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

    Bolvadin'de meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile bir kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Dazkırı'da ise kaymakamlık ve belediye tarafından düzenlenen voleybol turnuvası başladı. 12 takımın katıldığı turnuvanın finali, 15 Haziran'da yapılacak.

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranlarıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranları

    14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranları açıklandı. İşte Afyonkarahisar seçim sonuçları!

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranlarıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranları

    14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranlarını Afyonkarahisar geneli ve ilçe ilçe derledik. Afyonkarahisar'da kim önde? İşte 14 Mayıs Afyonkarahisar seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar oy oranları!

  • May Afyonkarahisar'da Otomobil Kazası: 6 YaralıAfyonkarahisar'da Otomobil Kazası: 6 Yaralı

    Dazkırı ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, B.K. idaresindeki araç ile A.M. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada toplam 6 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldılar.

  • Nis 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçelerde Kutlandı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçelerde Kutlandı

    Afyonkarahisarın Sultandağı, Dinar, Sandıklı, Dazkırı ve İscehisar ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri düzenlendi. Öğrenciler şiirler okudu, gösteriler sergiledi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

  • Nis Dazkırı ve Kızılören'de ağaçlarda zararlı kontrolleri ve budama eğitimi yapıldıDazkırı ve Kızılören'de ağaçlarda zararlı kontrolleri ve budama eğitimi yapıldı

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ve Kızılören ilçelerinde ağaçlarda hastalık, zararlı kontrolleri ve budama eğitimi yapıldı.

  • Mar Otomobilde yapılan aramada 2 kilogram gram skunk isimli uyuşturucu le geçirildiOtomobilde yapılan aramada 2 kilogram gram skunk isimli uyuşturucu le geçirildi

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde polis tarafından durdurulan bir otomobilde 2 kilogram gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

  • Mar ADÜ Hastane personeli, mesai arkadaşları Çelik ve Eryılmaz'ı son yolculuğuna uğurladıADÜ Hastane personeli, mesai arkadaşları Çelik ve Eryılmaz'ı son yolculuğuna uğurladı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan ve hayatlarını kaybeden Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik ve Anestezi Polikliniği Sekreteri İbrahim Eryılmaz'ı mesai arkadaşları son yolculuğuna uğurladı.

  • Mar Acıgöl Dostluk Turnuvası'nın kazananları belli olduAcıgöl Dostluk Turnuvası'nın kazananları belli oldu

    Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde voleybol alanında gerçekleştirilen 'Acıgöl Dostluk Turnuvası' sona erdi.

  • Şub Afyonkarahisar'da devrilen yolcu otobüsünde yaralananlardan 29'u taburcu edildiAfyonkarahisar'da devrilen yolcu otobüsünde yaralananlardan 29'u taburcu edildi

    Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 35 kişiden 29'u taburcu edildi, 6 yaralının tedavisi sürüyor.

  • Şub Otobüs kazasında ölen 8 kişiden 3'ü toprağa verildiOtobüs kazasında ölen 8 kişiden 3'ü toprağa verildi

    AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 8 kişiden 3'ü Dinar ve Dazkırı ilçelerinde defnedildi, 5 kişinin cenazesi ise memleketlerine gönderildi.

  • Şub Afyonkarahisar'da devrilen yolcu otobüsünde yaralananlardan 29'u taburcu edildiAfyonkarahisar'da devrilen yolcu otobüsünde yaralananlardan 29'u taburcu edildi

    Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 35 kişiden 29'u taburcu edildi, 6 yaralının tedavisi sürüyor.

  • Şub Dazkırı'da evleri hasar görenler için yapılan konutun kurası çekildiDazkırı'da evleri hasar görenler için yapılan konutun kurası çekildi

    Dazkırı'da evleri depremde hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 20 konutun kurası çekildi.

  • Ara Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçelerdeki doğalgaz hizmete alım törenlerine katıldıVali Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçelerdeki doğalgaz hizmete alım törenlerine katıldı

    Afyonkarahisar'ın Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde doğalgazı hizmete alım törenleri gerçekleştirildi.

  • Ara Afyonkarahisar'ın 3 ilçesi törenle doğalgaz konforuna kavuştuAfyonkarahisar'ın 3 ilçesi törenle doğalgaz konforuna kavuştu

    Afyonkarahisar'ın 3 ilçesi gerçekleştirilen törenle doğalgaz konforuna kavuştu.

  • Ara Otomobille minibüsün çarpıştığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandıOtomobille minibüsün çarpıştığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesi yakınlarında otomobille minibüsün çarpıştığı feci kazada Aykut Dündar ve Hasan Gülcan hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

  • Kas Antalya'da 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Acil Yardım Hattı Çalıştayı' düzenlendiAntalya'da "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Acil Yardım Hattı Çalıştayı" düzenlendi

    Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye'nin çeşitli illerinden 38 belediyenin temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Acil Yardım Hattı Çalıştayı" başladı.

  • Kas İki otomobil çarpıştı, 5 yaralıİki otomobil çarpıştı, 5 yaralı

    Afyonkarahisar'da dinlenme tesisinden çıkan otomobil ile yolda seyir halindeki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazısanda 5 kişi yaralandı.

  • Kas Afyonkarahisar'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandıAfyonkarahisar'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

  • Kas Drone ile görüntülenen flamingolar görsel şölen oluşturduDrone ile görüntülenen flamingolar görsel şölen oluşturdu

    Drone ile görüntülenen flamingolar görsel şölen oluşturdu Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Acıgöl'de görüntülenen flamingolar görsel şölen oluşturdu.

  • Eki Afyonkarahisar'da boşandığı kadını bıçakla yaralayan sanık hakim karşısındaAfyonkarahisar'da boşandığı kadını bıçakla yaralayan sanık hakim karşısında

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde boşandığı kadını kuaför dükkanında bıçakla ağır yaralayan tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

  • Eki Afyon haber Dazkırı'da deprem konutları inşaatının 2. etabı sürüyorAfyon haber Dazkırı'da deprem konutları inşaatının 2. etabı sürüyor

    Afyon haberler: Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde depremzedeler için yapılan 55 konuttan sonra 2. etap 65 adet çelik konstrüksiyonlu deprem konutlarının yapımı devam ediyor.

  • Ağu Dazkırı ilçesine ilk defa kadın kaymakam atandıDazkırı ilçesine ilk defa kadın kaymakam atandı

    yılında ilçe olan Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesine ilk defa kadın kaymakam görevlendirildi.

  • Ağu Elif Buse Doğan &#;aşk Sana Benzer&#; DediElif Buse Doğan &#;aşk Sana Benzer&#; Dedi

    yılının ilk aylarından itibaren 'Langıdı lang lang', 'Yalan Dünya', 'Yare Gidin Turnalar' ve 'Bir Alo De' adlı eserleriyle 7'den 77'ye herkesin gönlünü kazanan Elif Buse Doğan, yeni eseri 'Aşk Sana Benzer' i müzikseverlerle buluşturdu.

  • Ağu Afyonkarahisar'da lavanta turizmi hareketliliği başladıAfyonkarahisar'da lavanta turizmi hareketliliği başladı

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesindeki lavanta diyarı olarak anılan İdris köyünde 3 bin dekarın üzerindeki lavanta tarlaları turistleri ağırlıyor.

  • Ağu Şehit babası dualarla son yolculuğuna uğurlandıŞehit babası dualarla son yolculuğuna uğurlandı

    Geçtiğimiz yıl Suriye'nin El-Bab bölgesinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel'in vefat eden babası Mehmet Demirel Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

  • Tem Afyonkarahisar'da akaryakıt istasyonunun tabelasına çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandıAfyonkarahisar'da akaryakıt istasyonunun tabelasına çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde akaryakıt istasyonunun tabelasına çarpan otomobildeki ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.

  • Tem Dazkırı Kaymakamı Sakarya dünya evine girdiDazkırı Kaymakamı Sakarya dünya evine girdi

    Afyonkarahisar Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya, hayatını Duygu Büyükolak ile birleştirdi.

  • Haz Afyonkarahisar'da OSB'lerin son durumu konuşulduAfyonkarahisar'da OSB'lerin son durumu konuşuldu

    Afyonkarahisar Sanayi ve Teknoloji İş Birliği (SANTEK) Toplantısı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında yapıldı.

  • Haz Acıgöl'de flamingolar görsel şölen oluşturuyorAcıgöl'de flamingolar görsel şölen oluşturuyor

    Acıgöl'de flamingolar görsel şölen oluşturuyor Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde bulunan ve ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Acıgöl'de görüntülenen flamingolar görsel şölen oluşturdu.

  • May Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı adım adım ilçeleri ziyaret ediyorAfyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı adım adım ilçeleri ziyaret ediyor

    Göreve gelir gelmez ilçe ziyaretlerine hız veren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sırasıyla Evciler, Dazkırı, Başmakçı, Dinar, İscehisar, Bayat ve Emirdağ ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerin genel durumunu yerinde öğrendi.

  • May Son dakika haberleri! Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 17 yaralıSon dakika haberleri! Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 17 yaralı

    Gelen son dakika haberlerine göre Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 17 yaralıAFYONKARAHİSAR Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

  • May AFYONKARAHİSAR - Servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 17 kişi yaralandıAFYONKARAHİSAR - Servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 17 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı.

  • May Protokol üyeleri yağmur yağması için dua ettiProtokol üyeleri yağmur yağması için dua etti

    Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde uzun yıllardan bu yana gerçekleştirilen ve gelenek haline gelen yağmur duası bu yılda yapıldı.

  • nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır