piknik tüpü sacı / CE belgeli Tüplu sac kavurma ve yufka gozleme saci

Piknik Tüpü Sacı

piknik tüpü sacı

Gülsan Tüplü Sac 45 Cm Tüp Üstü Katmer Kavurma Sacı Çift Fonksiyon p

Sac modellerinin portatif bir yapıya sahip olması kolay kullanım açısından oldukça önemli bir faktördür. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı çift fonksiyon P piknik gibi aktivitelerde kolay bir kullanım sağladığı için tercih edilebilir. Ürün katmer, yufka ve sac kavurmaları hızlı bir şekilde yapabilmenize yardım ederek geniş bir kullanım imkanı tanır. Model, yüksek malzeme kalitesine sahip olarak herhangi bir çizilme, darbe ve kırılma gibi durumlara karşı dirençlidir. Ayrıca portatif yapısı sayesinde kolaylıkla taşıyabilmeye ve konum değiştirmeye yardım eder. Aynı anda birden fazla katmer ve yufkayı pişirebilmeniz için geniş ebatla üretilen model, CE sertifikasına sahip olarak güvenli kullanım desteği sağlar. Siz de hamur işlerini kolaylıkla pişirmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • Geniş boyut
  • Portatif tasarım

Dayanıklı Malzeme Kalitesine Sahip Gülsan Tüplü Sac

Dayanıklı Malzeme Kalitesine Sahip Gülsan Tüplü Sac

Dayanıklı malzeme kalitesine sahip sac modelleri uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Piknik gibi aktivitelerinizde ya da katmer ve sac kavurma yapacağınız günlerde tüp üstü katmer sacı kullanarak kolay bir kullanım elde edebilirsiniz. Bu sayede hızlı bir şekilde pişirme imkanı elde ederek fazla ürün elde edebilirsiniz. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü model, ideal ebatlara sahip olarak çift fonksiyonlu bir kullanım imkanı sağlar. Yufka pişirilen üst tabaka ters çevrilerek sac kavurmaya uygun hale getirilir. İstediğiniz zaman kolay bir şekilde değiştirebileceğiniz tüpü ile birlikte portatif yapı desteği sunar. Statik boya ile çizilmeyen ve hasar görmeyen dış yüzeyi sayesinde rahatlıkla sac kavurma, sac böreği ve katmer gibi çeşitli yiyecekleri yapabilir, bu sayede uzun süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Portatif Şıklık Sunan Gülsan Tüplü Sac

Portatif Şıklık Sunan Gülsan Tüplü Sac

Gülsan tüplü sac modeli gittiğiniz her alanda kolay kullanım etmekle birlikte portatif şıklık kazanabilmeniz için özel malzemelerle üretilir. Rahat ve hafif taşınabilen yapısı sayesinde götürmek istediğiniz her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. 45 cm ölçüsündeki tablası ile de istediğiniz kadar sac kavurma ve katmer gibi ürünleri elde edebilirsiniz. Gülsan tüplü sac 45 cm ebatlarına sahip olarak kolay taşınan ve portatif kullanım imkanı sunan bir üründür. Bu sayede taşıdığınız zaman konforlu bir şekilde yorulmadan elinizde tutabilirsiniz. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı sayesinde portatif şıklık elde ederek de mutfağınızda dekoratif bir görünüm sağlayabilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde kolaylıkla tüpünü açabilir ve el yapımı yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Siz de kullanışlı bir ürün arıyorsanız Gülsan güvencesiyle sunulan tüplü sac 45 cm modelini satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Gülsan 45 cm Tüplü Kavurma Sacı

Uygun Fiyatlı Gülsan 45 cm Tüplü Kavurma Sacı

Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı çift fonksiyon yapısı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca uygun fiyat kategorisinde satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı çift fonksiyon fiyatları, Trendyol üzerinden avantajlı şekilde sunulur. Siz de bu ürünü satın alarak güvenli bir kullanım elde edebilirsiniz. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı çift fonksiyon kullananların deneyimlerinden faydalanabilmek istiyorsanız ürünün alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında detaylı bilgilere de sahip olabilirsiniz. Gülsan tüplü sac 45 cm tüp üstü katmer kavurma sacı çift fonksiyon yorumları ile birlikte önce satın alan müşterilerin geri dönüşlerini okuyarak güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

CE belgeli Tüplu sac kavurma ve yufka gozleme saci

GÖZLEME OCAĞI ? KAVURMA APARATI

Çok amaçlı kullanım

 

Gözleme, Saç tava, Balık

Sebze Közleme , Et Kavurma

 

 

Güzel görünüm (Yağ akma kısmı)

Kullanım kolaylığ ı

Tüpün ısıtmasını önleyen özel tasarım

 

Piknikte

Balkonda

Terasta

Kısacası her yerde

 

Gözleme, Saç tava, Balık Keyfi

 

 

Not: 2 Kg.lık Kamp Tüpü Üzerine takılarak kullanılır.

(Tüp fiyata dahil değildir.)

?

Guveç mangallarimizda da kullanim imkani sunmaktadir. 

Tum turkiye ye il ilce köy kent belde farketmeksizin. 

Ucretsiz kargo ile adresinize gelmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir