amigurumi bebek anahtarlık yapımı / Anahtarlıklar/Keychains panosundaki Pin

Amigurumi Bebek Anahtarlık Yapımı

amigurumi bebek anahtarlık yapımı

amigurumi anahtarlık

Amigurumi, el işi sanatlarında örgü tığı ve sık iğne tekniği kullanılarak hazırlanır. Plastik oyuncakların yerini sağlıklı oyuncaklar alır. Plastiklerin insan hayatını olumsuz etkilediği artık herkes tarafından bilinir bir durumdur. Bunların yerine tercih edeceğiniz ip, kumaş gibi malzemelerden üretilmiş olan seçenekleri rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca sadece oyuncaklarla sınırlı olmayan elişi ürünleri, farklı şekillerde de kendini gösterir. Çeşitli modelleri ile kullanacak olanlara geniş bir kapı açar. Şirin görüntüleri ile amigurumi anahtarlık taşımak isteyeceğiniz ürünler arasındadır. Hayal gücünüzü, yaratıcılığınızı katarak oyuncak üretmek sizlere farklı bir enerji katabilir. İplere farklı tekniklerle dilediğiniz şekli vermek terapi gibi gelebilir. Üstelik bu figürleri sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bazı farklı tekniklerle yapılan amigurumi balık, geyik, zürafa anahtarlık sıkça tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Bunlar hayvan figürlerinden bazılarıdır. Hayvan figürlü anahtarlık tasarımlarından sevilen bir diğer seçenek ise amigurumi anahtarlık ayıcık, tavşan desenli figürlerdir. Sevimli görüntüleri ile beğeninizi kazanırlar. Elde edilmek istenilen şekil belirlendikten sonra genellikle baş figürü olarak yapılmış olan bir modeldir. Unicorn anahtarlık amigurumi ise bunun bir örneğidir. Göz alıcı, canlı renkleri ile üretilen ve yumuşak dokuları sayesinde rahat kullanılan model oldukça ilgi çekicidir. İçi yumuşak maddelerle doldurulur. Sizler de el yapımı çeşitli figürler ile üretilmiş alternatifleri inceleyebilir, Trendyol ayrıcalıkları ile sahip olabilirsiniz.

El Yapımı Amigurumi Anahtarlık Modelleri

El Yapımı Amigurumi Anahtarlık Modelleri

Ürünler, anahtarların kaybolmasını önlemek, kolayca kullanılabilmesini sağlamak amacı ile halka şeklindeki aparatlardır. Küçük gibi görünse de günlük hayatta büyük bir yere sahiptir. Yaşanılan ev ve işyerinde genellikle tercih edilir. Kullanışlı olması ise önemli bir detaydır. Amigurumi anahtarlık modelleri binbir çeşitleri ile sizleri karşılar. Günümüzde el yapımı nesneler çok popülerlik kazanması ile öne çıkar. Her yaşa hitap eden modelleri ile müşterilere tercih yapma imkanı sunar. Amigurumi papatya anahtarlık, papatya sevenlerin çok beğeneceği bir tasarımdır. Sarı ve beyazın uyumuyla göz alıcı, dekoratif ürünlere sahip olabilirsiniz. Kişiye özel yapılan tasarımlar ile favori parçanızı kendiniz seçme imkanı bulabilirsiniz. Günlük olarak sıkça kullandığınız anahtarlıkların, ipten üretilmiş olması uzun yıllar size eşlik etmesini sağlar. Amigurumi minik anahtarlık boyutu ile çantalarınızda fazla yer kaplamaz. Hem çanta süsü hem de sonrasında anahtarlık olarak kullanabilirsiniz. Yıkanabilir bir ürün olması ise hijyen açısından ekstra öneme sahiptir. Uygun yıkama koşulları dikkate alındığında deforme olmaz. Kuruduktan sonra tekrardan aynı şekilde kullanabilirsiniz. Ürünün dış yapısında doku kaybı yaşanmaz. Amigurumi bebek anahtarlık kız çocukların tercih ettiği modellerin başında gelir. Beğendikleri lisanslı karakterleri seçerek, dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Özellikle doğum yapan kadınların amigurumi hediyelik anahtarlık tercih etmesi son zamanlarda artış gösterir. Sevdiklerinize uzun yıllar boyunca kullanabileceği, anı olarak saklayabileceği hediyeler tercih edebilirsiniz. Ayrıca nikah hediyesi olarak da kullanılan ürünler, müşterilerin beğenisini kazanır. Sizler de binbir Amigurumi anahtarlık çeşitleri arasından favori modelinizi seçebilirsiniz. Mağaza mağaza dolaşmadan evinizin konforunda seçim yapabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz. Anahtarlık amigurumi popülerliği her geçen gün artan aksesuarlardan biri olarak öne çıkar. Beğendiğiniz karakterler üzerinden ilham alarak kendi nesnenizi oluşturabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil, yeni ev alan ya da ev değiştiren sevdiklerinize de hediye olarak alabilirsiniz. Ayrıca satın alınan ürünlerin altında kullanıcı yorumları vardır. Onlardan ilham alarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Fotoğraflı değerlendirmeler ile elinize gelecek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu sayede sizlere sunulan tüm alternatif fikirler arasında seçim yapabilirsiniz. Tüm seçeneklere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Lisanslı Amigurumi Anahtarlıklar

Lisanslı Amigurumi Anahtarlıklar

Amigurumi, tığ kategorisinde güven veren ve sağlıklı olan çeşitler arasında yer alır. Bunlar el işi ile yapıldığından dolayı dikkat edilmesi gereken bazı küçük hususlar vardır. Amigurumi anahtarlık malzemeleri yapımında kullanılan iplerin müşteriler için alerjen olmaması, organik malzemelerden yapılması önemlidir. Ayrıca antibakteriyel olması sağlık açısından bir risk oluşturmadığını ifade eder. İplerin özellikle ince olması ve tüylenme yapmaması tercih edilir. Kolay kopmayan ipler tercih edildiğinden, daha uzun yıllar kullanılabilir. İç dolgu malzemesinde elyaf kullanılır. Bu özelliği ile yumuşak doku kazanır. Amigurumi erkek anahtarlık ayrı bir kategoride yer alır. Kadınlara oranla daha az çanta kullandıkları için boyut olarak aralarında fark olması normaldir. Küçük amigurumi anahtarlık tam da bunun için daha kullanışlı çeşitler arasındadır. Kendinize ya da sevdiklerinize en uygun olanı belirleyerek, kararınızı verebilirsiniz. Amigurumi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş anahtarlık çeşitleri spor ile ilgilenenlerin dikkatini çeken bir üründür. Görüntüsü ile oldukça beğeni kazanır. Her takım özelinde gerçekleştirilen tasarımlar kullanıcıların ilgisini çeker. Fanatik sevdikleriniz varsa hediye seçeneği olarak düşünülebilir. Ayrıca amigurumi futbol topu anahtarlık modelleri de bulunur. Futbolla ilgili olanların tercih listesinde yer alır. İçinde kullanılan elyafla birlikte yuvarlak bir şekle sahiptir. Bu çeşitler özellikle erkeklerin ilgisini çeker. Ürünler çabuk bozulmayan yapısıyla uzun yıllar saklanabilecek türden birer hediyedir. Sizler de bu amigurumi taraftar anahtarlık çeşitlerine göz atabilirsiniz. Hayranı olduğunuz futbol kulübünün ürünlerini almak isteyebilir, bu parçaları eşsiz birer hediyeye dönüştürebilirsiniz. Amigurumi dondurma anahtarlık, şirin görüntüsü ve renkleri ile birlikte sizi hayran bırakabilir. Üzerinde bulunan topların renklerini dilediğiniz gibi seçme imkanı sunar. Trendyol üzerinden tek tıkla kolayca sipariş oluşturabilir, güvenle satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Amigurumi Anahtarlıklar

Her Bütçeye Uygun Amigurumi Anahtarlıklar

Amigurumi anahtarlık fiyat seçenekleri; ürünün özelliklerine, tasarımına, ipin kalitesine, kullanılan malzemelere bağlı olarak değişiklik gösterir. Kaliteli yapılarının yanı sıra fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Müşterilerin beklentilerine uygun ürün seçenekler, zengin model avantajları ile satışa sunulur. Amigurumi örümcek adam, minnie mouse, kral şakir anahtarlık gibi yoğun detaya sahip olan modellerde fiyat farkı gözlemlenir. Çocukların ve çocuk ruhlu olanların ilgisini çeken bu çeşitler, büyük bir özen ve uğraşla üretilir. Popüler çizgi filmlerin figürlerine sahip seçenekler geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Özellikle bir süper kahraman olan örümcek adam figürü, detaylı yapısıyla karşınıza çıkar. Yüzünde kullanılan ağ, üretim aşamasında ekstra bir uğraş ister. Bunun gibi ürünlerin kategorileri birbirinden ayrılarak fiyat belirlenmesi yapılır. Uzunluk gibi kriterler de fiyatın belirlenmesinde önemlidir. Tercih edilme oranları diğer modellere göre daha fazladır. Amigurumi harf anahtarlık ile kendi isminize uygun harfi seçerek ürünleri özelleştirmenin avantajını yakalayabilir, dilerseniz sevdiğiniz kişinin ismi için de bu ürünü satın alabilirsiniz. Sevdiklerinize onları özel hissettirmek için de oldukça ideal bir tercih olur. Harflerin enerjisi ile siz de tanışabilir, modelleri severek kullanabilirsiniz. Her an yanınızda taşıyarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Amigurumi şirinler anahtarlık ise çeşitli modellere ayrılır. Şirinler karakterlerinin her birinin temsil ettiği farklı unsurlar vardır. Bu figürler arasında dilediğinizi sipariş edebilirsiniz. Aralarında özelliklerinden dolayı fiyat farkı olabilir. Amigurumi ev anahtarlık şeklinde olanı da seçeneklerden biridir. Ürünlerin kampanya zamanlarından yararlanarak kendinize ve sevdiklerinize uygun olan modelleri avantajlı bir şekilde tercih edebilirsiniz. Birbirinden özel ve anlamlı hediyeler almak için de beklentilerinizi karşılaşabilirsiniz. Kullanıcılara oldukça fazla ürün yelpazesi sunan satış noktalarından biri olan Trendyol’a göz gezdirebilirsiniz.

Herkese merhaba!

Bugün sizlere amigurumi miniş kız anahtarlık tarifini getirdik.

Hazırsanız hemen başlayalım!

Malzemeler

Kısaltmalar

Sh:  Sihirli halka

X:  Sık iğne

V:  Artırma

A:  Eksiltme

W:  Aynı yere 3x

Zn:  Zincir

Dc:  İkili trabzan

DCV:  İkili trabzan artırma

Cc:  İlmek kodu

Yapılışı

Elbise

Yeşil iple örüyoruz.

1) 18zn, cc, zn
2) (2x, v) * 6, cc, zn (24)
3) (3x, v) * 6, cc, zn (30)
4) 4x, 4zn, 6x atla, 10x, 4zn, 6x atla, 4x, cc, zn
5) 26x
6) (12x, v) * 2, cc, zn (28)
) 28x
9) (13x, v) * 2, cc, zn (30)
10) 30x

Beyaz iple örüyoruz.

11) 30x

Yeşil ip ile örüyoruz.

12) (dc, dcv) * 5 (45)
) 45dc

Beyaz iple örüyoruz.

17) ters x.

Beldeki beyaz kısma ve yaka kısmına bir sıra cc yapıyoruz.

Kollar

Yavruağzı iple örüyoruz.

) 6x

Ayaklar

Yavruağzı iple örüyoruz.

1) 6 zn, 2. zn&#;den itibaren 4x, w, 3x, v (12)
) 12x
4) 3x, 3a, 3x (9)
5) 2x, 2a, 3x (7)
) 7x
9) 6x, v (8)
) 8x
13) (3x, v)*2 (10)
) 10x

Gövde

1) 2x ile birleştir
2) 24x
3) (11x, v) * 2 (26)
4) (12x, v) * 2 (28)
) 28x
7) (12x, a) * 2 (26)
8 ) (11x, a) * 2 (24),
9) (10x, a) * 2 (22),
) 22x
14) 6x, 6x koldan, 12x, 6x koldan, 4x
15) 34x
16) (2x, bir) * 2, (x, a) * 4, (2x, a) * 3, 2x (25)
17) (2x, a) * 2, (x, a) * 3, (2x, a) * 2 ( 18)
18) (x, a) * 6 (12)
19) (x, a) * 4 (8)
) 8x (boyun)

Kafaya devam ediyoruz.

22) 8v (16)
23) (x, v) * 8 (24)
24) (2x, v) * 8 (32)
25) (3x, v) * 8 (40)
) 40x
30) 4x, zn, x atla, 5x, zn, x atla, 29x
) 40x
34) (3x, a) * 8 (32 )
35) (2x, a) * 8 (24)
36) (x, a) * 8 (16)
37) 8a (8)
38) 2a ve iğne yardımı ile kapatılır.

Ayakkabılar

Yeşil iple örüyoruz.

1) 7 zn, 2. zn&#;den itibaren 5x, w, 4x, v (14)
2) v, 5x, 2v, 5x, v (18)
3) blo 18x
) 18x
6) 6x, 3a , 6x (15)
7) 4x, 3a, 5x (12)
) 12x

Saçları ekiyoruz, katlarına ayırıp düzleştiriyoruz.

Amigurumiz hazır! Yapacak herkesin eline sağlık.

Reyhan ASLAN

Reyhan ASLAN

Cocuklar sihri gorebilir, cunku gozleri sihri aramaktadir 🥰🥰 instagram hesabim @kucuk_neseli_orgulerim

FREE PATTERN




Yarn: İp olarak NAKO PIRLANTA'nın 2 katını kullanarak ördüm.
Yarn: Alize Diva da kullanılabilir.
Hook:Tığ no:1,5 mm

Tarifte Kullanılacak Kısaltmalar:
sh : Sihirli halka / magic ring
zn : Zincir / chain
x : Sık iğne / single crochet
v : Artırma / increase
a : Eksiltme / decrease
ters sık iğne için video
TARİFTEKİ KISALTMALAR /ABBREVIATIONS

ch (chain) / zincir  izleyin

mr (magic ring) / sihirli halka  izleyin

x (single crochet stitch)  / sık iğne  izleyin

v ( increase) / artırma  izleyin

A (decrease) / eksiltme  izleyin

w: 3x in the last loop

ss: slip stitch izleyin

BLO: Back loop

FLO: Front loop  izleyin

()*  Repetition / tekrar sayısı


yarn: Alize Diva
hook size: 1,5 mm
Eyes: mm
Some felt and fiber

KAFA / HEAD
Ten rengi ile / Nude with..
1) sh (6)
2) 6v (12)
3) (x,v)*6 (18)
4) (2x,v)*6 (24)
5) (3x,v)*6 (30)
6) (4x,v)*6 (36)
) 36
11) 36 
***(Bu sırada göz takılacak, gözler arasında 6x olacak)
***(In the meantime, eyes will be added, 6x between eyes)

Eyes will be added during this
) 36
15) (10x,a)*3 (33)
16) (9x,a)*3 (30)
17) (3x,a)*6 (24)
18) (2x,a)*6 (18)
19) (x,a)*6 (12)
20) 6a (6)
BEDEN / BODY
Beyaz ile/ white with..

1) sh (6)
2) 6v (12)
3) (x,v)*6 (18)
4) (2x,v)*6 (24)
) 24
7) dıştan (flo) ters sık iğne ile (24)
8) ten rengi ile içten (flo) 24x
9) 24
10) (2x,a)*6 (18)
) 18
13) (x,a)*6 (12)
ELLER / HANDS
Ten rengi ile / Nude whit..

1) sh (6)
2) 6v (12)
3) (2x,a)*3 (9)
4) (x,a)*3 (6)
) 6
İçini hafif doldur / fill it
9) üst üste örülecek 3x /on top of each other will be erected
AYAKLAR / FEET
Ten rengi ile / Nude whit..

1) sh (6)
2) 6v (12)
3) (2x,v)*6 (18)
4) 5x,3a,x,3a (12)
5) 3a,6x (9)
) 9
8) 9, dön /return
9) 4x
ŞAPKA / HATS
Mavi ile / Blue with..

sh (6)
2) 6v (12)
3) (x,v)*6 (18)
4) (2x,v)*6 (24)
5) (3x,v)*6 (30)
6) (4x,v)*6 (36)
) 36
15) (6x,v)*6 (42)
) 42
***Son 3 sırayı geriye kıvır ve dik.
***Last 3 and curl back in the order in which

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası