derya özcan fox / FOX muhabiri anons çekerken arkadaki kadınlar yayına böyle yansıdı!

Derya Özcan Fox

derya özcan fox

FOX Muhabiri Derya Özcan Kameraya Konuşurken Arkadaki 2 &#;MASKESİZ&#; Şahıs &#;DANS&#; Etti!

Öne Çıkan Haberler

  • AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Van'ın Başkale ilçesine 69 kilometre uzaklıkta saat 'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
  • Deprem felaketinin ardından Güldür Güldür Show'da yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem olan Ali Sunal'a, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'ten tepki geldi
  • Avrupa'da başlayan toz fırtınasında yüksek miktarda radyoaktif olan Sezyum tespit edildi. Nükleer serpintinin Cezayir'den geldiği anlaşıldı
  • CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğrenci velileri ve öğretmenler ile video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve ailelerinin yaşadığı sorunları
  • Milyonlarca öğrencinin uzaktan eğitim için yönlendirildiği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sisteminde yaşanan çökmeyle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Twitter'da şöyle bir şey oldu, saatlerce kapalı kaldı, ulaşılamadı. Olur mu? Olur. Peki EBA'da da olur mu? Olur. Bundan sonra olur mu? Olur. Ben size söyleyeyim. Yine olur" dedi.
  • Türkiye’de en az 6 milyon öğrencinin uzaktan eğitim imkanı olmadığını açıklayan Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, "Özel okullardaki öğrenciler salgının başından itibaren uzaktan eğitime erişimde hiçbir sorun yaşamazken, devlet okullarında bu sorun hala devam ediyor" dedi.

POLİTİKA

  • Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, CNN Türk’te sunduğu program sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun montajlanmış bir videosunu paylaşan Esenler Belediyesi Başkanı Tevfik Göksu’yu eleştirdi.
  • 14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken cumhurbaşkanı adayı olacak isimlerin ne kadar ücret ödeyeceği de netleşti. YSK Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanı adayı olacakların bin lira ödeyeceğini duyurdu.
  • Deprem felaketinin ardından Güldür Güldür Show'da yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem olan Ali Sunal'a, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'ten tepki geldi
  • İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde iktidara yönelik, "Deprem nedeniyle yaşanan başarısızlığı örtmeye çalışıyorlar. Vatandaş iktidara fatura kesecek. Bu hükümet enkazın altında kaldı." şeklinde konuştu. Cumhur İttifakı'na katılan HÜDA-PAR hakkında konuşan Usta, "Cumhur İttifakı'nda ciddi anlamda oy kaybı olacak. Biz HDP ile ittifak içinde değiliz. HDP üzerinden bizi eleştirenler HÜDA-PAR ile ittifak kuruyor." dedi.
  • AK Parti'de deprem. 6 il başkanı değişti, Çorum, Eskişehir, Isparta, Mardin, Tekirdağ ve Muş il başkanlıklarına yeni isimler atandı.
  • Memleket Partisi eski Genel Disiplin Kurulu Başkanı ve Muharrem İnce'nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek, partisinden istifa ettiğini zehir zemberek sözlerle duyurdu. Deprem bölgesinde sela okunmasını eleştiren Muharrem İnce'nin açıklamalarına göndermede bulunan Çiçek, "Acıda dahi birliktelik sergilemekten uzak hale getirilmiş bir yapılanmada bulunmanın ve çabalamanın gereksiz olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.
  • Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yönelik suikast tehditleri bulunduğuna ilişkin haberlere "Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız" sözleriyle yanıt verdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir