albayrak tesisat / Bahçelievler Vitra Yetkili Servis | MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT

Albayrak Tesisat

albayrak tesisat

  • Firma MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT
  • Telefon

    Loading...

    Güncel Telefon numarasını alınıyor saniye kaldı..

  • E-posta [email protected]
  • İl İstanbul
  • İlçe Bahçelievler
  • Son Güncellenme2021-09-26 01:20:06
  • Adres:Haritada göster

    Deli Hüseyin Paşa Cad. Elvan Sok. No: 5/1

İstanbul Bahçelievler yetkili servisi olarak hizmet veren MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT Vitra tarafından yetkilendirilmiştir. Hemen yukarıdaki telefondan iletişime geçip probleminizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

konularında Bahçelievler Vitra yetkili servisi destek verebilir. Deli Hüseyin Paşa Cad. Elvan Sok. No: 5/1 adresinde bulunmaktadır. Aşağıda bulunan haritadan yol tarifi alabilir veya çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz.

Bahçelievler Vitra Yetkili Servis MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT firmasına İstanbul ilinin Bahçelievler ilçesinde bulunan Deli Hüseyin Paşa Cad. Elvan Sok. No: 5/1 adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres tarifi ve sorularınız için (0212) 555 62 89 nolu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk olarak Bahçelievler Vitra Yetkili Servis MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT firmasına ulaşın. Arızanızın nasıl tespit edilebileceği konusunda size bilgilendirme yapılacak. Genel olarak arıza tespiti için yetkili servise ürünü ulaştırmanız gerekmektedir. Ürün ulaştıktan sonra Vitra tarafından sorun tespit edilip size yapım ücreti veya garanti kapsamında yapılacak işlemleri bildireceklerdir. Onayınızın ardından sorunu çözüp size Bahçelievler Vitra Yetkili Servis MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT tekrar ulaşarak ürünü teslim almaya gelmenizi talep edeceklerdir.

İstanbul ili Bahçelievler ilçesinde Deli Hüseyin Paşa Cad. Elvan Sok. No: 51 adresinde bulunmaktadır. (0212) 555 62 89 nolu telefondan ulaşarak bulunduğunuz konumdan adres tarifi veya sorununuz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Vitra Servis ücreti almak istediğiniz hizmete veya arızaya göre değişiklik göstermektedir. Sitemizde bulunan servis ücretleri bölümünden arızanızı seçerek fiyatı öğrenebilirsiniz. Net ücreti Bahçelievler Vitra Yetkili Servis MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT arıza tespitinden sonra net olarak bildirecektir.

Onarımın ardından arıza tekrar ederse firmaya tekrar ulaşıp durumu bildirmeniz gerekir. Gerekli kontrollerin ardından aynı arıza ise MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT firması onarımı ücretsiz olarak gerçekleştirecektir. Bu işlem parça değişimi gerekiyorsa beklenmesi gerekebilir.

Arıza tespitinden sonra net olarak MEHMET ALBAYRAK - ALBAYRAK TESİSAT firması size bildirecektir. İnceleme tamamlandığında ne kadar süre içerisinde onarılacağının haberin verilecektir.

  1. Bahçelievler(1)
  2. Kadıköy(2)
  3. Avcılar(1)
  4. Bakırköy(1)
  5. Bayrampaşa(1)
  6. Beşiktaş(1)
  7. Beykoz(1)
  8. Beylikdüzü(1)
  9. Ataşehir(1)
  10. Kartal(1)
  11. Küçükçekmece(1)
  12. Maltepe(1)
  13. Pendik(1)
  14. Sarıyer(1)
  15. Şişli(1)
  16. Ümraniye(1)
  17. Zeytinburnu(1)
WebsitesiÇağrı MerkeziE-posta
vitra.com.tr(0850) 311 70 70[email protected]

Vitra çağrı merkezi telefonu (0850) 311 70 70 dur. Bu telefon numarası ile Vitra çağrı merkezini arayabilirsiniz. Dilerseniz vitra.com.tr üzerinden Vitra ürünlerini inceleyebilirsiniz.

0/ 5

Bahçelievler Vitra Yetkili Servis

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.